סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2019 1:04 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
תלוי.
נגד חולון הוא נתן הגנה מושלמת, נגד ירושלים על הפרצוף. אתמול בקושי שיחק.
ואליהו מעולם לא היה שחקן הגנה טוב. כשהוא רצה הוא היה מזיז את הרגליים לא רע, אבל לשמור לשמור? אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2019 1:42 pm 
Hall of Famer

סליחה על השמרנות, אבל ילד בן 19 שבחלק ניכר מהדקות שלו "לא מפוקס" בהגנה או "מהמר", צריך להיות מודבק לספסל עם חבילה של מסמרי 10.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2019 1:55 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
הביקורת ההגנתית על ים מדר מגוחכת. כאילו כן, הוא צריך לתת הרבה יותר מבחינה הגנתית, אבל לעומת ליונס וגריפין מדובר בדיאמנטידיס 2. הוא לא פעם נרדם בהגנה או מנסה להמר במקום לשמור, אבל כשהוא רוצה ומפוקס הוא שומר נהדר. השניים האלה הם ביזיון הגנתי (והתקפי למען האמת) חסר תקדים.
יותר מזה, רק על סדרת החינוך שבית הלחמי העביר לו בזמן שליונס מחרב לנו את הצורה הוא צריך לעוף הביתה.

אני ממש לא מסכים. גם ליד ליונס וגריפין מדר מצליח לבלוט, כלומר לרעה מבחינה הגנתית, לפחות במשחק שאני ראיתי את הפועל ובמהלך ההוא שסיים את ההופעה שלו מול אשדוד. יכול להיות שבדקות שלא ראיתי הוא היה מפוקס ונהדר.
יש לי הרגשה שהשתן קצת עלה שם לראש, לפי הגישה ולפי המקורבים שכבר התבטאו בתקשורת. אם בשביל לנקז את השתן, יש לספסל את מדר למשחק אחד, אז אחלה. יש לי הרגשה שהספסול הזה לא עזר, שוב לפי הידיעה על מקורבים, שמצביעה שמדר או סביבתו מרגישים שסתם נטפלים לילד ולא מבינים שבאמת יש בעיה.
אני לא אומר, חס ושלום, שעכשיו צריך לספסל את מדר ולא לתת לו לשחק באופן קבע. אבל הוא כן צריך לקבל בומבה והוא חייב לשנות את הגישה. הוא עדיין לא עודד קטש/מיקי ברקוביץ'/דורון ג'מצ'י בשיאם שסלחו להם על ההגנה בגלל התרומה בהתקפה ואנחנו ממש לא בשנות השמונים והתשעים ששחקנים מסויימים קיבלו פטור מהגנה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2019 1:57 pm 
Junior

Hacohen כתב:
סליחה על השמרנות, אבל ילד בן 19 שבחלק ניכר מהדקות שלו "לא מפוקס" בהגנה או "מהמר", צריך להיות מודבק לספסל עם חבילה של מסמרי 10.

צריך? לטובת מי? אולי לטובתו, אולי לטובת הכדורסל הישראלי.
זה בטח לא לטובת הפועל תל אביב כשהיא מפסידה לקבוצת ליגה לאומית ושני הרכזים בני ה-30 שלה אפילו לא עושים כאילו הם שומרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2019 2:01 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
הוקיץ' כתב:
הביקורת ההגנתית על ים מדר מגוחכת. כאילו כן, הוא צריך לתת הרבה יותר מבחינה הגנתית, אבל לעומת ליונס וגריפין מדובר בדיאמנטידיס 2. הוא לא פעם נרדם בהגנה או מנסה להמר במקום לשמור, אבל כשהוא רוצה ומפוקס הוא שומר נהדר. השניים האלה הם ביזיון הגנתי (והתקפי למען האמת) חסר תקדים.
יותר מזה, רק על סדרת החינוך שבית הלחמי העביר לו בזמן שליונס מחרב לנו את הצורה הוא צריך לעוף הביתה.

אני ממש לא מסכים. גם ליד ליונס וגריפין מדר מצליח לבלוט, כלומר לרעה מבחינה הגנתית, לפחות במשחק שאני ראיתי את הפועל ובמהלך ההוא שסיים את ההופעה שלו מול אשדוד. יכול להיות שבדקות שלא ראיתי הוא היה מפוקס ונהדר.
יש לי הרגשה שהשתן קצת עלה שם לראש, לפי הגישה ולפי המקורבים שכבר התבטאו בתקשורת. אם בשביל לנקז את השתן, יש לספסל את מדר למשחק אחד, אז אחלה. יש לי הרגשה שהספסול הזה לא עזר, שוב לפי הידיעה על מקורבים, שמצביעה שמדר או סביבתו מרגישים שסתם נטפלים לילד ולא מבינים שבאמת יש בעיה.
אני לא אומר, חס ושלום, שעכשיו צריך לספסל את מדר ולא לתת לו לשחק באופן קבע. אבל הוא כן צריך לקבל בומבה והוא חייב לשנות את הגישה. הוא עדיין לא עודד קטש/מיקי ברקוביץ'/דורון ג'מצ'י בשיאם שסלחו להם על ההגנה בגלל התרומה בהתקפה ואנחנו ממש לא בשנות השמונים והתשעים ששחקנים מסויימים קיבלו פטור מהגנה.

אז אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שאתה טועה ובגדול.
לא שאין לי ביקורת על ההגנה של ים (בעיקר בגלל שכאשר הוא כן מפוקס, הוא שומר נהדר), אבל איפה הוא ואיפה ליונס את גריפין? זה לא דומה בכלל.
גריפין במצב פיזי של בית אבות, חותכים אותו כמו מים. ליונס בכלל לא מנסה, הולך אנדר בכל חסימה, מאבד את השחקן שלו ובאופן קבוע ורק מנסה לחטוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2019 2:05 pm 
Hall of Famer

אני רק אציין שאם הפועל תל אביב מחליפה עוד שני זרים כעת - היא בהסתברות לא נמוכה לא תסיים את העונה עם מצבת זרים מלאה.
יהיו שיגידו שמה זה משנה לאור המצב הקשה הנוכחי - ואולי הצדק עימם. רק חשוב לציין זאת.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2019 2:11 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אני רק אציין שאם הפועל תל אביב מחליפה עוד שני זרים כעת - היא בהסתברות לא נמוכה לא תסיים את העונה עם מצבת זרים מלאה.
יהיו שיגידו שמה זה משנה לאור המצב הקשה הנוכחי - ואולי הצדק עימם. רק חשוב לציין זאת.

לא החלפנו עדיין אף זר. פרוויס לא נרשם לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2019 2:15 pm 
Hall of Famer

ידוע
ועדיין אחרי שתי החלפות פוטנציאליות כעת מצבת הזרים תהיה: זר בינוני, זר עם רזומה נאה שלא פוגע כעת, ושני זרים חדשים שלך תדע איך ישתלבו תוך כדי תנועה עם כל הלחץ.
כלומר מקסימום של סימני שאלה, וקרוב למינימום של החלפות (וגם משאבים אני מניח) להמשך העונה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2019 2:17 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
Hacohen כתב:

צריך? לטובת מי? אולי לטובתו, אולי לטובת הכדורסל הישראלי.
זה בטח לא לטובת הפועל תל אביב כשהיא מפסידה לקבוצת ליגה לאומית ושני הרכזים בני ה-30 שלה אפילו לא עושים כאילו הם שומרים.

אולי בטווח הקצר מאד עד קצר של משחק או כמה משחקים קרובים אתה צודק והכנסה של מדר תשנה את הכיוון, ועדיין אם מדובר בילד שזורק על הגנה (ואני לא יודע שמדובר בילד שזורק על הגנה, מדבר בכללי) אז בטווח הבינוני (העונה של הפועל) ומעלה-הספסול שלו זה בהחלט מסר חשוב. בליגה כ"כ חלשה, אין משמעות כמעט להפסדים האלה בתחילת העונה. יש בליגה קבוצות כמו חיפה, אילת, נהריה, באר שבע-הפועל ת"א אמורה להתמודד על פלייאוף גם אם תפסיד את שלושת המשחקים הבאים. ואם הילד הזה יבין שהדקות שלו מובטחות כי הוא "קוסם" בהתקפה, זה מסר רע מאד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2019 5:10 pm 
Junior

לא יודע מה מצבו הפיזי של לנזל ומה האופציות החלופיות, אבל הוא בוודאי עדיף על קאליף.

יש להפועל כל כך הרבה צרכים כרגע, הרי במילא לא תמצא זר או אפילו שניים שיסתמו אל כל החורים וזה בגלל שהביאו פאטץ' (ליונס) שהוא בעצמו מחורר ובגלל שטרידוול הוא שחקן די ייחודי שקשה למצוא לו משלים טוב בקו קדמי.

בהנחה שהם צריכים בקו האחורי גם שכל (יכולת פליימקינג), הגנה, יכולת לעבור שחקן בכדרור וגם קליעה. לנזל הראה שהוא יכול לענות על שלושת הפרמטרים הראשונים באילת. לטווח הארוך אם ידידיה ממש יפתח את הכיס, יוכל אולי להזיז את ליונס החוצה, אם זה לא יתעשת.

לדעתי אפשר להמר שליונס, לפחות באספקט הזה, יתחיל לפגוע מבחוץ. בריסקר גם.

יכולים למצוא באופן תיאורטי גם קליעה מבחוץ עם זר בעמדת הפורוורד.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 10:13 am 
Sophomore

לא זוכר שסלדתי משחקן זר של הפועל כמו ליונס...זריקת זמן מטורפת וחוזר מודעות משווע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 9:52 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
משחק של 20 הפרש. כשבלאט על המגרש הפועל במינוס 12. just saying...

ואתמול בלאט ב 17 וחצי דקות שהוא שיחק עם מדד פלוס מינוס 10 שזה הכי גבוה בקבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 11:33 am 
Junior

צודק. אם קטש היה מבין משהו מהחיים שלו ויודע לקרא דף סטטיסטיקה כמו שצריך, בלאט היה משחק הרבה יותר דקות אתמול על חשבונו של ג'ייקובן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 11:53 am 
Hall of Famer

אולי כבר די עם הפלוס/מינוס במשחק בודד. זה באמת נתון שב-90% מהמקרים אומר כלום, כל עוד הוא מסתכלים רק עליו.
אפשר להסיק כמובן מסקנות מהפלוס/מינוס אפילו במשחק בודד, אם בודקים מה עשה השחקן באותן דקות שבהן הוא שיחק או בעיקר בדקות שריפדו לו את הפלוס/מינוס. מה היה ההרכב של היריבה בדקות האלו. בקיצור, כל מיני נתונים שמלמדים אם השחקן סתם היה באופן מקרי שותף לריצה של הקבוצה שלו, שהוא לא השפיע עליה, אבל נהנה ממנה למדד הפלוס/מינוס ומה קרה בשאר המשחק. הנתון לעצמו למשחק בודד לא רלוונטי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 11:58 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
צודק. אם קטש היה מבין משהו מהחיים שלו ויודע לקרא דף סטטיסטיקה כמו שצריך, בלאט היה משחק הרבה יותר דקות אתמול על חשבונו של ג'ייקובן...

אז תחליט, פתאום המדד הזה לא כל כך חשוב?
אתה הבאת את המדד הזה כדי לרדת על בלאט, אבל פתאום אתה מחליט שהוא בעצם לא מדד מספיק טוב? בכל מקרה, אני לגמרי עם מה שעמוס כתב כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 12:08 pm 
Junior

ברור שהפלוס מינוס במשחק בודד לא אומר הרבה ואפילו יותר מזה - גם הפלוס מינוס לאורך עונה שלמה לא בהכרח אומר הרבה. אני, ולא מעט אוהדים אחרים, אומרים כבר תקופה ארוכה שג'ייקובן בראון שחקן טוב בהרבה מבלאט, והעובדה שהאחרון פותח בחמישייה והראשון על הספסל (והרבה יותר חמור מזה - העובדה שבלאט מקבל יותר דקות משחק מבראון), היא תעודת עניות לקטש, שאני בגדול די אוהב, ומכה מקצועית לקבוצה. לפעמים הפלוס מינוס יתמוך בעמדה הזאת באופן מובהק ולעיתים לא. מן הסתם, אני אביא אותו בתור חיזוק לטענה שלי, מתי שהוא אכן תומך בה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 12:37 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
ברור שהפלוס מינוס במשחק בודד לא אומר הרבה ואפילו יותר מזה - גם הפלוס מינוס לאורך עונה שלמה לא בהכרח אומר הרבה. אני, ולא מעט אוהדים אחרים, אומרים כבר תקופה ארוכה שג'ייקובן בראון שחקן טוב בהרבה מבלאט, והעובדה שהאחרון פותח בחמישייה והראשון על הספסל (והרבה יותר חמור מזה - העובדה שבלאט מקבל יותר דקות משחק מבראון), היא תעודת עניות לקטש, שאני בגדול די אוהב, ומכה מקצועית לקבוצה. לפעמים הפלוס מינוס יתמוך בעמדה הזאת באופן מובהק ולעיתים לא. מן הסתם, אני אביא אותו בתור חיזוק לטענה שלי, מתי שהוא אכן תומך בה...

זו תפישה מעט מיושנת ומוזרה, חייב לציין.

זה שתמיר בלאט פותח בחמישייה לא רלוונטי לשאלה אם הוא "יותר טוב" או "פחות טוב" מג'ייקובן בראון. בליגה הישראלית יש חוק רוסי, ומזה נגזרת הרוטציה שרוצים להריץ בשגרה אם המערכת רוצה לחיות עם כמה שפחות מיקרו-התאמות. כבר הרבה מאד שנים מקובל שהחמישייה לא משקפת בהכרח את השחקנים הכי "טובים" שזמינים, אלא הרכב מסוים שאתה רוצה להריץ בתחילת משחק כאשר לאחר מכן יתבצעו שינויים, ומובן שמהספסל אתה צריך כח משמעותי שיידע לעלות ולהוביל.

ולמה "טוב" זה במרכאות? כי אפשר להסכים די בקלות שככלל בראון שחקן טוב מבלאט, אבל בלאט גם מביא דברים מסוימים ייחודיים לו שהמאמן יכול להחליט שמתאימים לשיטת המשחק שהוא רוצה להריץ בחלקים של המשחק. לכן השאלה "מי יותר טוב" לא באמת רלוונטית.

בישראל, בטח אחרי ההצלחות של "מנהל המשחק הגאון" פיני גרשון, עדיין מושרשת חזק התפישה של התאמות אינסופיות לפני דקות משחק ספציפיות במשחק רץ, לצד לעג עמוק לשיטת ניהול המשחק הרחבה שמקובלת באירופה. בלי קשר לעובדה שטוב לעשות מיקרו-התאמות בנקודות קריטיות במשחק, ובטח לא צריך להיות קפוא כמו דני פרנקו, גישת הרוטציה ושיטת המשחק הקבועה היא שנחשבת למודרנית ולמוצלחת מבין שיטות האימון, ולא בכדי היא המקובלת במועדונים הגדולים ובליגות החזקות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 1:29 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:

אז אתה אומר למעשה שהמדד למשחק בודד לא אומר כלום, אבל כשדמגוגית הוא יתאים לנקודה שאני תומך בה כמובן שאשתמש בו?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 1:37 pm 
Junior

נראה לי שפחות מטריד אותו שספציפית בלאט עולה בחמישיה ויותר שהוא משחק אותו מספר דקות או יותר מבראון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 2:13 pm 
Hall of Famer

מטריד אותו שניהם, הוא כתב במפורש גם על הפתיחה בחמישייה. נכון שהוא כתב "הרבה יותר חמור" (הו, הדרמה) על כמות הדקות, אבל הוא כרך את הפתיחה בחמישייה בכלל ה"תעודת עניות לקטש ומכה מקצועית לקבוצה".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 6:26 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
בישראל, בטח אחרי ההצלחות של "מנהל המשחק הגאון" פיני גרשון, עדיין מושרשת חזק התפישה של התאמות אינסופיות לפני דקות משחק ספציפיות במשחק רץ, לצד לעג עמוק לשיטת ניהול המשחק הרחבה שמקובלת באירופה. בלי קשר לעובדה שטוב לעשות מיקרו-התאמות בנקודות קריטיות במשחק, ובטח לא צריך להיות קפוא כמו דני פרנקו, גישת הרוטציה ושיטת המשחק הקבועה היא שנחשבת למודרנית ולמוצלחת מבין שיטות האימון, ולא בכדי היא המקובלת במועדונים הגדולים ובליגות החזקות.

לראייה - מאזנים של קבוצות ישראליות מול ספרדיות, שהן אולי הסממן הבולט של "סדרני העבודה" המקובעים עם הרוטציות הארוכות שלהם, ולא מדובר רק על ריאל מדריד וברצלונה שלרוב מנצחות את מכבי "מטבע הדברים", אלא גם ולנסיה (מרים להנחתה לקראת הערב...), מלאגה, גראן-קנאריה, טנריפה וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 8:34 pm 
Junior

Hacohen כתב:
מטריד אותו שניהם, הוא כתב במפורש גם על הפתיחה בחמישייה. נכון שהוא כתב "הרבה יותר חמור" (הו, הדרמה) על כמות הדקות, אבל הוא כרך את הפתיחה בחמישייה בכלל ה"תעודת עניות לקטש ומכה מקצועית לקבוצה".

אפתח בבדיחה, ברשותך: ״משוגע אחד נוסע באוטו שלו, מתקשר לאשתו ובין פרץ צחוק היסטרי למשנהו אומר לה: ״שמעתי עכשיו ברדיו שיש איזה מטורף אחד על כביש 6 שנוסע 150 קמ״ש נגד כיוון התנועה? אומרת האישה: ״אז מה כל כך מצחיק בזה?״ והוא: ״אחד? אני ספרתי כבר איזה 200 רק בחמש דקות האחרונות...״
הנמשל, ואני אומר לך את זה באהבה ובתור מישהו שבעצמו נוטה לווכחנות יתר, הוא שאם אתה נמצא בחמישה ת׳רדים במקביל באיזשהי אינטראקציה אגרסיבית ולא נעימה עם משתמשים אחרים, יכול להיות שהבעיה היא יותר בך ופחות בשאר הנהגים.

לעניין עצמו: ברור שאם קטש היה מעלה את בלאט בחמישייה כי הוא החליט שדווקא בחמש הדקות הראשונות של המשחק הוא חייב את סט התכונות הייחודי שיש לבלאט ואין לג׳ייקובן בראון (אלהים יודע מהן התכונות האלה. אחד הדברים שהופכים את הוויכוח ג׳ייקובן-תמיר לכל כך משונה בעיניי זו העובדה שהם שחקנים די דומים בסך הכל. רק שבראון מביא את כל החבילה העיקרית של תמיר - פיקנרול+קליעה ברמה גבוהה - אבל מוסיף גם הרבה דברים אחרים שלבלאט פשוט אין), אבל בסך הכל בראון היה משחק משמעותית יותר ממנו, העניין של החמישייה לא היה מפריע לי. אבל מה לעשות, שבהרבה קבוצות יש דבר כזה שנקרא הרכז הראשון של הקבוצה ושברוב קבוצות הכדורסל בעולם, ובתוכן גם הפועל ירושלים, אלה שפותחים בחמישייה ב-80% אחוז מהמקרים לפחות, הם גם השחקנים הכי טובים בקבוצה ואלה שמקבלים מהמאמן הכי הרבה דקות לאורך המשחק? עכשיו, אתה רוצה להתעקש על זה שציינתי את עניין החמישייה והדקות בנפרד? אשריך. רק תזכור את כביש 6...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 9:42 pm 
Hall of Famer

היות שפתחת בבדיחה, ברשותי, אעיר עליה, ברשותך, שהיא מזכירה את גישתך לניהול רוטציה בכדורסל, לאמור: אנכרוניסטית ולא איכותית.

לנמשל שביקשת למשול לי, הרי שלא כתבתי לך דבר וחצי דבר בנימה אישית, ולא ביקשתי תשובה אישית. התייחסתי למה שכתבת, ואתה מוזמן להתייחס למה שכתבתי, בלי שאתה תיכנס לניתוח האינטראקציות שלי ובלי שאני אכנס, למשל, לאסוציאציה על מי שניתנה לו הנבואה.

אז לעניין עצמו, יש לי מין אידאה פיקס משונה, שבאופן עקרוני מאמן מקצועני ברמות הגבוהות שגם היה שחקן מקצועני ברמות הגבוהות, מכיר את הקבוצה שלו יותר טוב ממני. הוא רואה את השחקנים שלו יותר, הוא מכיר יותר את יתרונותיהם וחסרונותיהם, הוא חי את היומיום שלהם, הוא רוצה לנצח יותר ממני, פרנסתו תלויה בזה יותר ממני. ולכן הנחת היסוד היא שהוא מחלק את הדקות באופן שהוא מעריך שהוא המיטבי לטובת קבוצתו. מובן שלעתים יש דברים תמוהים שאין עליהם הסבר, ע"ע דני פרנקו שלא לוקח טיימאאוט במשך ריצה מטורפת של היריבה ברבע האחרון או מאפשר לשחקנים שלו לעשות בהתקפה ככל העולה על רוחם, אבל לחלוקת דקות שאנו מדברים עליה יש הסברים.

אתה רשאי לחלוק עליהם, להתנגד להם, למחות כנגדם, אבל "תעודת עניות לקטש ומכה מקצועית לקבוצה" נשמע לי בה בעת מלודרמטי ומתיימר למדי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 10:08 pm 
מנהל פורום

חייב להגיד שהלוגיקה של "הבדיחה/משל" באמת כושלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 10:19 pm 
Junior

Hacohen כתב:
היות שפתחת בבדיחה, ברשותי, אעיר עליה, ברשותך, שהיא מזכירה את גישתך לניהול רוטציה בכדורסל, לאמור: אנכרוניסטית ולא איכותית.

לנמשל שביקשת למשול לי, הרי שלא כתבתי לך דבר וחצי דבר בנימה אישית, ולא ביקשתי תשובה אישית. התייחסתי למה שכתבת, ואתה מוזמן להתייחס למה שכתבתי, בלי שאתה תיכנס לניתוח האינטראקציות שלי ובלי שאני אכנס, למשל, לאסוציאציה על מי שניתנה לו הנבואה.

אז לעניין עצמו, יש לי מין אידאה פיקס משונה, שבאופן עקרוני מאמן מקצועני ברמות הגבוהות שגם היה שחקן מקצועני ברמות הגבוהות, מכיר את הקבוצה שלו יותר טוב ממני. הוא רואה את השחקנים שלו יותר, הוא מכיר יותר את יתרונותיהם וחסרונותיהם, הוא חי את היומיום שלהם, הוא רוצה לנצח יותר ממני, פרנסתו תלויה בזה יותר ממני. ולכן הנחת היסוד היא שהוא מחלק את הדקות באופן שהוא מעריך שהוא המיטבי לטובת קבוצתו. מובן שלעתים יש דברים תמוהים שאין עליהם הסבר, ע"ע דני פרנקו שלא לוקח טיימאאוט במשך ריצה מטורפת של היריבה ברבע האחרון או מאפשר לשחקנים שלו לעשות בהתקפה ככל העולה על רוחם, אבל לחלוקת דקות שאנו מדברים עליה יש הסברים.

אתה רשאי לחלוק עליהם, להתנגד להם, למחות כנגדם, אבל "תעודת עניות לקטש ומכה מקצועית לקבוצה" נשמע לי בה בעת מלודרמטי ומתיימר למדי.

בתור מי שמעיד על עצמו כזה שלא מדבר באופן אישי, אני חושש שקצת חרגת ממנהגך (אנכרוניסטי, לא איכותי, שוטה, מלודרמטי ומתיימר - רשימה חלקית), אבל אין בעיה - כאמור, הכל באהבה.

לגבי קטש ובלאט - אני באמת מצטער על הניסוחים המלודרמטיים והמתיימרים בעינייך. מצד שני, אני לא לגמרי מבין למה ה״אידאה פיקס״ שלך (העיקר שאני יומרני) רלוונטית למשהו. גם אני חושב שקטש מחלק את הדקות באופן שהוא מעריך כמיטבי, אני פשוט חושב שהוא טועה. אני חושב שיש לו שני פוינט גארדים בסגל, אחד הרבה יותר טוב מהשני, אבל הוא חילק את הדקות ביניהם, עד ממש לאחרונה, כאילו השחקן הפחות טוב הוא היותר טוב. די פשוט, בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: