Hacohen כתב:
היות שפתחת בבדיחה, ברשותי, אעיר עליה, ברשותך, שהיא מזכירה את גישתך לניהול רוטציה בכדורסל, לאמור: אנכרוניסטית ולא איכותית.
לנמשל שביקשת למשול לי, הרי שלא כתבתי לך דבר וחצי דבר בנימה אישית, ולא ביקשתי תשובה אישית. התייחסתי למה שכתבת, ואתה מוזמן להתייחס למה שכתבתי, בלי שאתה תיכנס לניתוח האינטראקציות שלי ובלי שאני אכנס, למשל, לאסוציאציה על מי שניתנה לו הנבואה.
אז לעניין עצמו, יש לי מין אידאה פיקס משונה, שבאופן עקרוני מאמן מקצועני ברמות הגבוהות שגם היה שחקן מקצועני ברמות הגבוהות, מכיר את הקבוצה שלו יותר טוב ממני. הוא רואה את השחקנים שלו יותר, הוא מכיר יותר את יתרונותיהם וחסרונותיהם, הוא חי את היומיום שלהם, הוא רוצה לנצח יותר ממני, פרנסתו תלויה בזה יותר ממני. ולכן הנחת היסוד היא שהוא מחלק את הדקות באופן שהוא מעריך שהוא המיטבי לטובת קבוצתו. מובן שלעתים יש דברים תמוהים שאין עליהם הסבר, ע"ע דני פרנקו שלא לוקח טיימאאוט במשך ריצה מטורפת של היריבה ברבע האחרון או מאפשר לשחקנים שלו לעשות בהתקפה ככל העולה על רוחם, אבל לחלוקת דקות שאנו מדברים עליה יש הסברים.
אתה רשאי לחלוק עליהם, להתנגד להם, למחות כנגדם, אבל "תעודת עניות לקטש ומכה מקצועית לקבוצה" נשמע לי בה בעת מלודרמטי ומתיימר למדי.
מבלי להיכנס לכל הויכוח, אני חושב שהטיעון הזה חלש למדי.
כל מאמן, כולל הגדולים ביותר (מה שקטש בהחלט לא), עושה הרבה מאוד טעויות. זה לא אומר שהוא לא מבין כדורסל, שהוא לא רוצה שהקבוצה שלו תנצח או שהוא לא היה שחקן גדול (מה שלא רלוונטי לכלום למען האמת), אלא זה אומר שלאמן כדורסל זה דבר מורכב למדי, יש הרבה מאוד החלטות לא פשוטות לקבל והרבה פעמים גם משתמשים בסלניוז יכולים לעלות על טעויות גדולות מאוד של מאמנים.
זה נראה לי מגוחך (שלא לומר קצת חוטא למטרת הפורום) אם על כל ביקורת מקצועית שהיא טיפה נחרצת נתחיל להגיד "אבל מי אתה לעומת המאמן?".