סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נ.ב.א ל-28.10
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2019 3:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
זה הרבה עניין של מזל בלוטרי. הווריורס הן ממש לא אחת מ-5 הקבוצות הגרועות בליגה.
אני לא מודאג לגביהם, זה לא שבוב מאיירס הוא קלולס (להשיג את ראסל היה מהלך מצוין למשל), אבל אני גם לא חושב שזה מקרי שג׳רי ווסט היה מעורב בג״ס והם הופכים לפרונט אופיס מבריק ואז עובר לקליפרס ואלו נהפכים ברגע מפרונט אופיס חלש לפרונט אופיס מבריק.

הם לא אחת הקבוצות הגרועות בליגה כל עוד קארי משחק, אם הם יתחילו להתרחק ממאבק הפלייאוף תהיה בטוח שהם יתחילו לנהל את העומס של קארי באגרסיביות בואכה פציעה טורדנית שתסיים לו את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2019 8:16 pm 
Hall of Famer

נשמע הגיוני. הווריורס עדיין כנראה טופ10 בהנהלות כך שאני לא מודאג אבל אני לא חושב שהם מספר 1 כפי שהיו בעבר וחוסר היכולת להשלים את הסגל בצורה טובה כבר שנתיים ברציפות מצביע על כך. אם תשווו למה שמיאמי עשתה בקיץ הזה ואפילו מיניסוטה עם חוזי מינימום ושחקנים שלא נבחרו בדראפט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2019 9:39 pm 
Junior

Att כתב:
נחוסר היכולת להשלים את הסגל בצורה טובה כבר שנתיים ברציפות מצביע על כך.

חוסר היכולת להשלים את הסגל? אתה מדבר על קבוצה שאיבדה במהלך הגמר את שניים משלושת השחקנים הכי טובים שלה במהלך הגמר ושיחקה עוד שלושה בלי הסנטר הפותח שלה.
אתה לא יכול להכין את עצמך למצב ששניים משלושת הכוכבים לא כשירים לגמר... מספיק שאחד מהם היה כשיר ולדעתי גולדן סטייט הייתה אלופה.
גם עם לוני שדיברת בעבר על חוסר גיבוי - היו בעמדת הסנטר את לוני, בל וקאזינס... קשה לנחש מראש ששלישיה כזאת שנראית לגיטימית לגמרי תהיה חלשה בגמר (ולוני יפסיד חצי מהסדרה).

לגבי העונה אני גם לא מסכים איתך ממש - הם הביאו את קולי-סטיין בגרושים והשיגו את ראסל (שחקן עם שווי שוק גבוה) תמורת כלום. מעבר לזה הם היו עם בחירות נמוכות יחסית (בחירה 28 ו2 בחירות סיבוב שני) שאחד מהם הוצג כפרוספקט עתידי מעניין (הבחור הסרבי).
סך הכל כשאתה כל כך מלא בחוזים ובוחר כל כך נמוך אתה מוגבל במידת ההצלחה שלך... אני חושב שבהתחשב בנסיבות מגיע להם ציון טוב ומעלה על הקיץ ( אם כי לא מצוין כרגע, נראה איך יתפתחו הצעירים שלהם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2019 9:45 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

sheky כתב:
Att כתב:
נחוסר היכולת להשלים את הסגל בצורה טובה כבר שנתיים ברציפות מצביע על כך.

חוסר היכולת להשלים את הסגל? אתה מדבר על קבוצה שאיבדה במהלך הגמר את שניים משלושת השחקנים הכי טובים שלה במהלך הגמר ושיחקה עוד שלושה בלי הסנטר הפותח שלה.
אתה לא יכול להכין את עצמך למצב ששניים משלושת הכוכבים לא כשירים לגמר... מספיק שאחד מהם היה כשיר ולדעתי גולדן סטייט הייתה אלופה.
גם עם לוני שדיברת בעבר על חוסר גיבוי - היו בעמדת הסנטר את לוני, בל וקאזינס... קשה לנחש מראש ששלישיה כזאת שנראית לגיטימית לגמרי תהיה חלשה בגמר (ולוני יפסיד חצי מהסדרה).

לגבי העונה אני גם לא מסכים איתך ממש - הם הביאו את קולי-סטיין בגרושים והשיגו את ראסל (שחקן עם שווי שוק גבוה) תמורת כלום. מעבר לזה הם היו עם בחירות נמוכות יחסית (בחירה 28 ו2 בחירות סיבוב שני) שאחד מהם הוצג כפרוספקט עתידי מעניין (הבחור הסרבי).
סך הכל כשאתה כל כך מלא בחוזים ובוחר כל כך נמוך אתה מוגבל במידת ההצלחה שלך... אני חושב שבהתחשב בנסיבות מגיע להם ציון טוב ומעלה על הקיץ ( אם כי לא מצוין כרגע, נראה איך יתפתחו הצעירים שלהם)

אהמ, השיגו את ראסל תמורת דוראנט.
אם הם יצליחו להעביר את ראסל בדצמבר תמורת, נגיד, קובינגטון + שני שחקנים תורמים לספסל, אז הציון יהיה טוב ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2019 10:58 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב ולא אומר שיש לג״ס פרונט אופיס גרוע. בוב מאיירס יודע מה הוא עושה.
אני אומר שאני חושד שהם לא הפרונט אופיס מס׳ 1 בליגה כפי שהיו אלא כנראה איפשהו בטופ10.
מאוד יכול להיות שאני טועה כי אין מספיק עדויות אבל זה מה שנראה לי כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2019 11:18 pm 
Junior

sir charles כתב:
אם הם יצליחו להעביר את ראסל בדצמבר תמורת, נגיד, קובינגטון + שני שחקנים תורמים לספסל, אז הציון יהיה טוב ומעלה.

לא מדויק (כאילו כן מדויק, רק לא תיאור נכון של המצב) - דוראנט סיים חוזה והיה ברור שהוא עוזב, אני לא זוכר עוד מקרה (בטח לא בשנים האחרונות) ששחקן מסיים חוזה ועושים S&T שבעזרתו משיגים אול-סטאר.
זה שהצליחו להביא את ראסל במצב המשכורות שלהם זה ממש שיחוק וזה מהלך שאני לא ראיתי כמוהו בשנים האחרונות (ברוקלין מהצד השני הייתה יכול להחתים את דוראנט גם בלי הטרייד)

Att כתב:
אני אומר שאני חושד שהם לא הפרונט אופיס מס׳ 1 בליגה כפי שהיו אלא כנראה איפשהו בטופ10.

אני לא טוען שהוא מספר 1, אין לי באמת מושג.
סתם אני לא מסכים איתך לגבי "עיבוי הסגל" בעונה שעברה אבל לגבי זה שהם אחלה FO אבל לא בטוח שהכי טובים אין לי ממה ויכוח (או ידע בנושא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2019 11:20 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
sir charles כתב:

לא מדויק (כאילו כן מדויק, רק לא תיאור נכון של המצב) - דוראנט סיים חוזה והיה ברור שהוא עוזב, אני לא זוכר עוד מקרה (בטח לא בשנים האחרונות) ששחקן מסיים חוזה ועושים S&T שבעזרתו משיגים אול-סטאר.
זה שהצליחו להביא את ראסל במצב המשכורות שלהם זה ממש שיחוק וזה מהלך שאני לא ראיתי כמוהו בשנים האחרונות (ברוקלין מהצד השני הייתה יכול להחתים את דוראנט גם בלי הטרייד)

Att כתב:

אני לא טוען שהוא מספר 1, אין לי באמת מושג.
סתם אני לא מסכים איתך לגבי "עיבוי הסגל" בעונה שעברה אבל לגבי זה שהם אחלה FO אבל לא בטוח שהכי טובים אין לי ממה ויכוח (או ידע בנושא)

אאל״ט טרייד דומה היה מצד יוסטון וכריס פול, טרייד שהתחיל את בניית הקבוצה הנוכחית של הקליפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], kakon3, מנחם, רלפי ו 92 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה