סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 3:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2019 11:54 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אוהדי הפועל זה עם מעיק. כולם מתבכיינים על המפעל, כאילו המקום הטבעי של הקבוצה הוא בכלל בבית הפסיפי. מה יש, מתגעגעים לקונפרנס המזרחי של היורוקאפ? להזכיר למי ששכח, גם שם נתקלנו באימפריות של פלוישטי, בודיבלניק, אקדמיק סופיה, קראסני אוקטיבר, נפטונאס, באנוויט ונימברוק, עם הבדל אחד - כשהיינו ביורוקאפ בדרך כלל הפסדנו לקבוצות האלה.

היה משחק די מהנה הערב. בראימו נתן הצגה, קאזינס העלה שוב את ההשערה שאולי מדובר בכדורסלן מקצועני, פלדין המשיך בקו העלייה אחרי פתיחת העונה המחרידה, קופשאס פתח בחמישייה(!) בדרך לפחות מ-3 דקות משחק, לוקט המשיך לבצר את מעמדו כנגר על - דברים קרו. נכון, לא רמה מרשימה של כדורסל, אבל בכמה משחקים שמשוחקים בימי שלישי-רביעי יש רמת כדורסל עוצרת נשימה? התלונות על המפעל בעיניי הם בעצם נהי על כך שאנחנו לא משהו אחר ממה שאנחנו. הפועל היא קבוצה מהדרג השלישי באירופה. יש במפעל שבו היא משחקת לפחות 7-8 קבוצות ברמה שלה, אם לא ברמה יותר גבוהה. מה רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 12:30 am 
מנהל פורום

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 8:11 am 
Junior

לא הייתם רוצים שהקבוצה תחזור ליורוקאפ בעונה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 8:29 am 
Hall of Famer

אבימאל לא כתב כמה קהל היה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 8:30 am 
מנהל פורום

זה כן אני כתב:

לא משנה לי, למען האמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 10:10 am 
Junior

אני בניגוד אליך אשמח מאוד אם ההנהלה תתעשת ותחזיר את הקבוצה ליורוקאפ. גם מסגרת איכותית יותר וגם התחושה (או שמא אשליה?) של פסגות יורוליג באוויר עושה לי את זה יותר. וכן, השינויים שעשו ביורוליג (2 עולות מהיורוקאפ והאפשרות לתקוע יתד ביורוליג עם העפלה לפלייאוף) מגבירים אצלי את הרצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 10:33 am 
Junior

oren_80 כתב:
אבימאל לא כתב כמה קהל היה?

הפעם היו 6700 בערך אז זה נוגד את התזה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 11:41 am 
Junior

זה כן אני כתב:

אני הייתי רוצה (למרות שזה יהיה הרבה יותר נחמד אם זה יקרה רק אחרי הישג משמעותי בצ'מפיונז + החוויה של פיינל פור אירופי בארנה). אני מאוד אשמח אם הפועל תחזיר לאחור את הגלגל ותחזור להיות קבוצה ששואפת להגדיל תקציב ולכוון ליורוליג. כרגע, מכל מיני סיבות, זה לא המצב. ועדיין - זה לא הופך את ההתבכיינות של חלק מאוהדי הפועל לפחות מביכה. הצ'מפיונז לא קטן על הפועל וחלק גדול מאוד מהקבוצות שממלאות אותו היו קבוצות יורוקאפ סופר לגיטימיות בגרסתו הקודמת. זה שפתאום באנוויט וניז'ני הפכו להיות לא לרמה שלנו, אחרי שנים שקיבלנו בראש מאותן קבוצות בדיוק, קשור לדעתי לתופעות המוכרות של שתן, ראש, פלוצים ואמבטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 11:59 am 
Junior

הצ'מפיונז לא צריך להיות 'קטן עלינו' בשביל שנרגיש את החולשה או הקיקיוניות שלו. יש מרחק מאוד גדול עד שמגיעים ל"מפעל שקטן על קבוצה", ולא משנה איזה מפעל ואיזה קבוצה אתה.
ואם זה המדד שלך למתי הזמן הנכון להגיע לרמות הגבוהות, אז כנראה שיש עוד הרבה הרבה הרבה שנים.

בסופו של יום קח את 8 הקבוצות החזקות על הנייר ביורוקאפ וקח את 8 הקבוצות החזקות בליגת האלופות ושים אותם בראש בראש.
אין מה להשוות בכלל. אבל מה לעשות היורוליג והיורוקאפ הפכו לליגות סגורות..זה לא בידיים שלנו. אבל לא צריך לשקר לעצמנו, אלא להודות בעובדת ש"זה מה יש כרגע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 12:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אתה סגור על זה? לדעתי אם ירושלים באה היום לג'ורדי ואומרת לו שהיא רוצה לחזור ליורוקאפ, ג'ורדי מנשק לה את הרגליים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 12:41 pm 
מנהל פורום

הנקודה היא שהיורוקאפ לא סגור בפנינו, ההפך, היורוקאפ היה מאוד שמח שקבוצה כמונו תהיה חלק מהמפעל, גם קהל גם זכויות שידור, אלופה לשעבר.
הבחירה בצ'מפיונס, יש לה יתרונות (כבוד עצמי, סיכוי לארח פיינלפור למשל) יש לה חסרונות, מיתוג נמוך יותר בארץ לפחות
אבל אין שיקול מכריע לכאן או לכאן
אחת לשבוע אני טורח ורואה משחק יורוקאפ כי גם ככה יש לי את הליג פאס ואין מספיק כושר ריכוז לקרוא ספר נורמלי
אתה מוחק את הפרטים שמתייגים את הקבוצות ואין לך שום מושג מי המפעל הבכיר יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 1:06 pm 
Hall of Famer

היורוקאפ כסגור לירושלים זו כנראה בדיחת העשור (ונופלת פוטנציאלית רק מכך שהיורוליג סגור למכבי)
בכל שנה שהם ירצו - הם יהיו שם, או כישראלית יחידה או בנוסף לקבוצה "הישגית" אחרת שהלך לה קלף בפיינל-פור
את היציבות הכלכלית ומספרי הקהל בירושלים רואים לא רק פה, וזה מתורגם לכסף גם בנגזרת השנייה של זכויות שידור, ספונסרים וכו'
וג'ורדי מתבטא הרי כל זמן שאלו בדיוק הפרמטרים החשובים עבורו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 1:18 pm 
מנהל פורום

למעט הנקודה לגבי היורוקאפ כליגה סגורה, הסכמתי עם מה שאדום88 כתב.
נראה לי שקצת פספסתם את שאר הדברים.
shmueliki כתב:
את היציבות הכלכלית ומספרי הקהל בירושלים רואים לא רק פה, וזה מתורגם לכסף גם בנגזרת השנייה של זכויות שידור, ספונסרים וכו'
וג'ורדי מתבטא הרי כל זמן שאלו בדיוק הפרמטרים החשובים עבורו

אני מאחל שיגיע היום בו היורוליג יתנהל לפי ההצהרות של ג'ורדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 2:32 pm 
Hall of Famer

ירושלים חתמה לשנתיים עם פיבא ככה שבקיץ אחריי סיום החוזה שאיפשר לירושלים לארח את בפיינלפור יש סיכוי ריאלי שיחזרו ליורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 3:03 pm 
Junior

אם נזכה באליפות או שנגיע לגמר מול מכבי ונפסיד, אשמח אם נשחק ביורוקאפ.
או לחילופין אם לא נגיע לאחד משני הדברים שציינתי למעלה אך הקבוצה/ות שכן הגיעה להישגים כבירים מאיתנו יותרו על השתתפותם ביורוקאפ ואז גם כן אשמח שהפועל תשחק ביורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 4:01 pm 
Junior

ביום שיהיו שתי עולות ושתי יורדות מהיורוליג ללא קשר לשריונים יהיה על מה לדבר מבחינת הפועל, כרגע המפעל של פיב"א(שהשם המטופש "ליגת האלופות" הוא מה שבין השאר שפוגע בו) מתאים לנו בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 5:29 pm 
Junior

אדום88 כתב:
הצ'מפיונז לא צריך להיות 'קטן עלינו' בשביל שנרגיש את החולשה או הקיקיוניות שלו. יש מרחק מאוד גדול עד שמגיעים ל"מפעל שקטן על קבוצה", ולא משנה איזה מפעל ואיזה קבוצה אתה.
ואם זה המדד שלך למתי הזמן הנכון להגיע לרמות הגבוהות, אז כנראה שיש עוד הרבה הרבה הרבה שנים.

בסופו של יום קח את 8 הקבוצות החזקות על הנייר ביורוקאפ וקח את 8 הקבוצות החזקות בליגת האלופות ושים אותם בראש בראש.
אין מה להשוות בכלל. אבל מה לעשות היורוליג והיורוקאפ הפכו לליגות סגורות..זה לא בידיים שלנו. אבל לא צריך לשקר לעצמנו, אלא להודות בעובדת ש"זה מה יש כרגע".

מעבר לשטות שכתבת לגבי היורוקאפ כליגה סגורה בפני הפועל שכבר העירו לך עליה, בערך כל מה שייחסת לי, לא אמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 5:46 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
אוהדי הפועל זה עם מעיק. כולם מתבכיינים על המפעל, כאילו המקום הטבעי של הקבוצה הוא בכלל בבית הפסיפי. מה יש, מתגעגעים לקונפרנס המזרחי של היורוקאפ? להזכיר למי ששכח, גם שם נתקלנו באימפריות של פלוישטי, בודיבלניק, אקדמיק סופיה, קראסני אוקטיבר, נפטונאס, באנוויט ונימברוק, עם הבדל אחד - כשהיינו ביורוקאפ בדרך כלל הפסדנו לקבוצות האלה.

היה משחק די מהנה הערב. בראימו נתן הצגה, קאזינס העלה שוב את ההשערה שאולי מדובר בכדורסלן מקצועני, פלדין המשיך בקו העלייה אחרי פתיחת העונה המחרידה, קופשאס פתח בחמישייה(!) בדרך לפחות מ-3 דקות משחק, לוקט המשיך לבצר את מעמדו כנגר על - דברים קרו. נכון, לא רמה מרשימה של כדורסל, אבל בכמה משחקים שמשוחקים בימי שלישי-רביעי יש רמת כדורסל עוצרת נשימה? התלונות על המפעל בעיניי הם בעצם נהי על כך שאנחנו לא משהו אחר ממה שאנחנו. הפועל היא קבוצה מהדרג השלישי באירופה. יש במפעל שבו היא משחקת לפחות 7-8 קבוצות ברמה שלה, אם לא ברמה יותר גבוהה. מה רע?

כל מילה.
בסיטואציה הזו, צריך להגיד תודה ולהעריך את מה שיש.
ויש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 11:08 pm 
Sophomore

המפעל קטן על הפועל מכיווון שכמו בליגה שלנו, ב-80% מהמקרים, בבית ובחוץ, כל תוצאה חוץ מניצחון היא אכזבה (אובייקטיבית. לא בדמיונות שווא של אוהדים). ב-20% הנותרים נפגוש שאולי היינו רואים גם כן ביורוקאפ אבל שם הם היו נאבקות על עליה מהבתים (כמונו) ולא על פיינל-4 וזכייה בטורניר.

בשורה התחתונה המפעל החלש הזה, כמו הליגה הסדירה החלשה שלנו על שלושת סיבוביה, פשוט מרדים אותנו...

אנחנו נעביר חודשים שלמים בהתענגות על משחקים של 112 נקודות מול אין הגנה, 35 נקודות של בריימו (הענק) שכמעט כולן ליי אפים שלא יגיעו מול קבוצה רצינית, מתרגלים שאפשר לפתוח משחק רדומים ולהתעורר בחצי ו/או להירדם בצורה מבישה לשני רבעים ופשוט לרוץ 20:0 ולנצח (לא רק אתמול), לשחק עם הרכבי פרוורדים אנדר סייז רוב המשחק ולבנות את שיטת המשחק המרכזית סביב זה, לבנות את כל משחק ההתקפה סביב רכז שלא יכול לשחק מול שמירה אגרסיבית ועוד על מיני רעות חולות..
וכשנשחק בסוף במשחק נוקאאוט מול קבוצה עם סייז, ששומרת, מרביצה וטיפה כשרונית בהתקפה הרעות החולות האלו כבר יהיו מוטמעות מידי בסגנון שלנו ופשוט נתפרק בלי לדעת מאיפה זה הגיע (וכמובן נטען שזה פשוט היה יום רע והרי ניצחנו כל השנה בסגנון הזה...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 11:31 pm 
Junior

תמשיך ליילל, מה קרה שאתמול הגיעו 6,700 צופים למשחק והייתה אווירה נהדרת? מלחה קצת התרחקה לא? אתה לא יכול לאחז עיניים למי שראה אותנו מפסידים ביורוקאפ לקבוצות שאי אפשר אפילו לאיית את שמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2019 11:33 pm 
Junior

תסתכלו עכשיו על אולם השלום והאחווה, ביורוליג והוא נראה כמו בית קברות מול אחת הקבוצות הטובות ביורוליג, כך שרמה זה חשוב, אבל הצלחות של הקבוצה, לא משנה באיזה מפעל, חשוב לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 08, 2019 1:54 am 
Hall of Famer

כל עניין העולות והיורדות מהיורוקאפ ליורוליג לא כזה רלוונטי לירושלים לטעמי (בטח לאחר עידן אורי אלון)
אז נניח פעם-פעמיים בעשור תגיע לגמר היורוקאפ (במקרה הטוב הייתי אומר אפילו) ותלך ליורוליג בעונה העוקבת, שם תחטוף קצת בראש כי זאת בעצם קפיצת מדרגה אדירה (פי שניים משחקים קודם כל - ממש לא פשוט להתמודדות לקבוצה שכמו שנאמר פה רגילה לשייט חלקים נכבדים מהעונה), ואז תחזור חזרה ליורוקאפ שפתאום לא ייראה כל כך נוצץ.
וחוזר חלילה...
אז מה כבר עשינו פה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 08, 2019 2:44 am 
מה שעושות הרבה קבוצות בכדורגל האירופי כל שנה. נאבקות על כניסה לצ'מפיונס ובמקרה שלא הצליחו (לקחת אליפות או נשרו במוקדמות) מסתפקות באירופית הפחות נוצצת.
דוגמאות: באזל, סלטיק, סביליה, גנק, פורטו ואפילו מנצ'סטר יונייטד לדאבוני.
זה שאתה לא מצליח לקבוע יתד בליגת הבכירה ביותר לא מוריד מהסיפוק וההנאה של הקבוצה ואוהדיה לשחק בה מדי פעם (בהנחה שתגיע לשם ע"י הישגים ספורטיביים).
אישית, כמו הרבה אוהדי ירושלים, הצ'מפיונס לא עושה לי את זה כמו היורוקאפ. והאמת, אני לא לגמרי יודע איך להסביר אתזה. אם זו הרמה השמות הנוצצים יותר ההילה של הגעה אופציונלית ליורוליג או סתם מיתוג ותדמית (שזה סתם אבל זה כמעט הכל בהנאה מספורט ואהדה).
תכל'ס זאת השורה התחתונה. ויש לזה מחיר בכמות האוהדים ובעניין של האוהדים. אולי במכלול השיקולים זה שווה את זה אבל יש כאן מחיר.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ו' נובמבר 08, 2019 3:02 am 
Hall of Famer

צ'מפיונס בכדורגל זה ימבה כסף בכל קנה מידה, וממילא יש אפשרות גם לייצר כך תוך כמה שנים מסורת ויכולת תקציבית - שתאפשר לך התבססות (ולו בחלק מהעונות) כחלק מהמפעל הבכיר.
בכדורסל זה לחלוטין לא המצב כאמור.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 08, 2019 8:41 am 
לא דיברתי מהצד של הנהלת הקבוצה אלא מהצד של האוהד הפשוט. שאל את אובדי מכבי ת"א כדורגל אם הם מוכנים להגיע לצ'מפיונס פעמיים בעשור ולעוף כל פעם בבתים בלי שום סיכוי להשתקע שם. הם יחתמו על זה.
ונראה לי שכך גם רוב אוהדי ירושלים לגבי היורוליג.
ואם לא רוב, אז לפחות אני.

חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה