סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 5:57 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 3:55 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מיניסוטה קולעת 8 שלשות מ-10 ניסיונות ברבע הראשון מול הפיסטונס, לילה אחרי שצלפה 6 מ-45 ניסיונות :roll: מול דנבר.
כמו שכתבתי אתמול, יחיו וימותו מקו השלוש. כנראה שחלק מהאשמה נחה גם על הפיסטונס שסופגים 41 נק׳ ברבע בבית שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 5:16 am 
Senior

החדשות הכי משמעותיות של היום התרחשו באימון. ד'ארון פוקס עם נקע בקרסול גרייד 3. בד"כ זה באיזור החודשיים בחוץ. מסיים סופית את תקוות הפלייאוף של סקרמנטו (לא שהן נראו משהו קודם לכן) ומבאס לי את החיים כי מי רוצה לראות את קורי ג'וזף, טרבור אריזה והריסון ברנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 7:44 am 
Junior

וואו. מה קרה לטייטום הלילה ?

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 7:47 am 
מנהל פורום

1:18 פורזינגיס 1:11
הליגה הטובה בעולם עאלק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 7:59 am 
Hall of Famer

1-18 מדהים.
פורזינגיס נראה רע ולא רק הערב. אין לו משחק עם הגב לסל. ממה שראיתי בכמה משחקים הוא קולע סט שוטס עם הפנים לסל ממסירה ללא כדרור. מעבר לזה הוא מתקשה.
דונציץ פשוט מעולה.
אגב טייטום..יש תרד באחד הפורומים הידועים שמשווה בינו לבין סיאקם ואינגרם. מעניין לראות את התמונה משתנה בזמן די קצר. סיאקם ממקום שלישי נראה מקום ראשון בודאות וטייטום שהיה על המון הייפ וכעת אני לא בטוח שהוא לא השלישי מביניהם.

הספרס...מה אגיד. רק פרישה של פופ ודם חדש יביא שם שינוי. דרוזים הערב עם ניסיון לשלושה נדיר (סוף שעון). הבחור עם אפס שלשות העונה. נתון מדהים. רק פולטל בקבוצה ללא שלשה. אפילו דמרה קרול בפירורים דפק שתי שלשות.
יש בי מן תקווה שלהיות בלוטרי יביא דם חדש אבל אם פופ נשאר זה אומר שוב רוקי שלא משחק בעונה הראשונה.
אה ואני בטוח שהמועדון הזה ייתן חוזה דפוק לדרוזן שיתקע אותם לעוד כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 8:16 am 
מנהל פורום

אם מסתכלים על האופן שבו פופ ניהל את הנבחרת בקיץ נראה כאילו איבד את האיכפתיות להשגים והדבר היחיד שחשוב זה לעשות את הדברים בדרך שלו
המניין שאספו בדרך מקנדה לקליפורניה נראה נהדר מול הקליפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 8:19 am 
מנהל פורום

טייטום אמנם עם 1-18 היום, אבל לטעון שהוא פחות טוב מאינגרם זו בדיחה לא מוצלחת במיוחד. בטח ובטח אם משקללים הגנה בעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 8:27 am 
מנהל פורום

לאונרד 0 מ6 מהשדה
טורנטו בחמש, שנייה לפני הג'אמפ של הרבע הרביעי.
גרף ההסתברות של הESPN נותן לטורנטו יותר מ60 לקחת את המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 8:49 am 
Hall of Famer

אני אגב בפעם הראשונה בצ'ייס סנטר. אז אמנם עצוב לראות את הווריורס הנוכחיים, (וכיף לראות את הג'אז), אבל הצ'ייס הזה הוא חתיכת אולם מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 11:44 am 
מנהל פורום

גם האולם החדש בברוקלין הוא פנינת עיצוב ופינוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 1:42 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אם מסתכלים על האופן שבו פופ ניהל את הנבחרת בקיץ נראה כאילו איבד את האיכפתיות להשגים והדבר היחיד שחשוב זה לעשות את הדברים בדרך שלו
המניין שאספו בדרך מקנדה לקליפורניה נראה נהדר מול הקליפרס.

ברור. האיש עם שלל אמירות ששום מאמן אחר לא היה מעז לומר. דברים כמו
Win the championship? I don’t know, but it’s not a priority in my life. I’d be much happier if I knew that my players were going to make society better, who had good families and who took care of the people around them
האיש מתעסק מלא בפוליטיקה ומקשקש בלי סוף. אני חושב שהוא אפילו הודה שהוא לא פורש בגלל הכסף.
מקצועית הוא פשוט איבד את זה. אולדסקול שנראה כבר לא קשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 3:38 pm 
Sophomore

העובדה שהספרס לא פספסו פלייאוף עד היום, מראה שהוא עדיין אחד המאמנים הטובים בליגה, במיוחד מאז שקאווי עזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 4:22 pm 
Hall of Famer

היה. לא היום. מאמן כמו שחקן יכול לדעוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 4:26 pm 
Sophomore

הוא עדיין יודע לגרום לקבוצה לשחק הגנה בעונה הסדירה, מה שהרבה מאמנים לא מצליחים, וגם לשחק יחסית קבוצתי כך שגם שחקנים לא כוכבים יבואו לידי ביטוי
החסרונות שלו הם בעיקר בבניית הקבוצה שהיא לא מדויקת ובחוסר רצון להתמודד עם אגו של כוכבים שיכולים לקחת אותו קדימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 4:43 pm 
מנהל פורום

ברור שהוא מוח כדורסל נדיר, אולי הכי טוב שהיה בתולדות ה NBA
מה שקרה לדעתי זה שעם הגיל השתנו סדרי העדיפות שלו, הוא פחות מתרגש מעוד אליפות ויותר מקבוצת אנשים מחוברת שיש לה ערכים אנושיים וספורטיביים בלתי מתפשרים. בגיל צעיר זה נשמע כל בולשיט של לוזרים, בגילי אני המתקדם אני מבין למה הוא מתכוון ובעיניי הוא צודק, אבל העובדה שאני לא מסוגל להסביר את זה לבת שלי אומרת שיש כאן תובנה שחייבים ניסיון חיים מסויים בשביל להבין אותה במלואה
יש שיאמרו שלא מדובר בניסיון חיים אלא באיבוד תשוקה ובעיקר באיבוד יכולת ועל זה אנחנו מפצים בהירהור פילוסופי שמצדיק אימפוטנציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 6:27 pm 
Junior

אין כאן עניין של צודק לא צודק או של חשוב יותר או פחות.
בסוף הרבה אנשים משלמים הרבה כסף כדי לראות קבוצה מנצחת ולא כדי לראות חבורת מגובשת עם ערכים ספורטיביים ואנושיים. אם פופ מעדיף לספק דברים אחרים זה לא אומר שהוא זקן וחכם, זה אומר שהוא משתמש במעמד הייחודי שלו בליגה ובמועדון כדי לזרוק זין על האנשים שבאים לראות את הקבוצה הזאת ומשלמים כסף בשביל זה.
אני לא אומר שזה מה שהוא עושה אלא רק מגיב על הנקודה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 6:39 pm 
Sophomore

יש גבול לאן אפשר להגיע עם סגל חלש, הם היו אובראציבירים לאחרונה, אבל כשזה כבר לא אז לא חושב שיש מה לשפוט אותו לרעה על זה אם כבר לא יהיו קבוצת פליאוף.
כשאתה לא ל.א שיכול להביא את הכוכבים גדולים בסופו של דבר יצטרכו לבנות מחדש אין ברירה. החזיקו מעמד הרבה זמן בזכות המציאות אבל יש גבול לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 6:45 pm 
Hall of Famer

המהלכים של ההנהלה של הספרס לא היו טובים בשנים האחרונות מלבד מציאות נוספות בדראפט. הם לא הסתדרו עם קוואי, הקיפו אותו בחברים לבית אבות ואסטרטגית הלכו על בינוניות במקום על בנייה מחדש בטרייד עליו. פופ עדיין מאמן גדול וזה אפשר להם להגיע לפלייאוף אבל הסגל עצמו לא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 7:01 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
המהלכים של ההנהלה של הספרס לא היו טובים בשנים האחרונות מלבד מציאות נוספות בדראפט. הם לא הסתדרו עם קוואי, הקיפו אותו בחברים לבית אבות ואסטרטגית הלכו על בינוניות במקום על בנייה מחדש בטרייד עליו. פופ עדיין מאמן גדול וזה אפשר להם להגיע לפלייאוף אבל הסגל עצמו לא מספיק טוב.

הטרייד על קאווי היה אחרי עונה שהוא שיחק בה 9 משחקים, ודם רע בינו לבין המועדון שבנוסף לפרצוף מסיכת המוות הרגיל של הבחור העלה ספקות מסוימים לגבי האופי שלו. אני לא בא לפאר את הטרייד שהם עשו, אבל יש לך מידע על הצעה אלטרנטיבית שהיתה להם ביד ובבירור היתה טובה יותר ממה שהיה ידוע במועד ההסכמה לעסקה?

זה די הגיוני שהסגל לא טוב במיוחד כרגע, זה מועדון שכבר שני עשורים מסיים בדרך כלל באחד משלושת המקומות הראשונים במערב, הכוכבים הזדקנו ופרשו, בחירות הדראפט היו נמוכות, והשוק לא אטרקטיבי במיוחד לפרי אייג'נטס. תהליך טבעי. הם בינוניים בשתי העונות האחרונות, נכון, ועדיין הבינוניות הזאת היתה רחוקה משחק אחד מסיבוב שני במערב בעונה הקודמת. יהיה מעניין לראות מה יהיו המהלכים לבניית העתיד, אבל הנהי על ההווה לא ממש ברור. כנראה שהוא יותר ברור לכל מי שיודע תמיד מה נכון לעשות בדיעבד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 7:18 pm 
Hall of Famer

בתנאים התחרותיים של ה-NBA, אם בעונות הכי גרועות שלך על פני כ-20 שנה (פלוס) - אתה עדיין קבוצה ממוצעת (פלוס) - זה פשוט פנומנלי בתמונה הכללית, גם אם נקודתית אנחנו לא סופר מתרשמים ברמת המיקרו מכל מהלך ומהלך שם.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 7:38 pm 
Sophomore

Att כתב:

קוואי היה תקדים מיוחד בעידן שיותר ויותר כוכבים לוקחים את הכח אליהם (אני חושב שזה צודק אגב), הוא רצה לשחק או לא מתי שהוא חושב שזה נכון רפואית ולא הקבוצה והספרס לא היו מוכנים לתקדים הזה, היום קבוצות יתנו לו לעשות מה שבא לו אבל קשה היה לדעת באותו רגע שזה נכון להתקפל.
מסכים שהיה עדיף לבנות מחדש, אבל קוואי שחקן בעייתי באותו זמן לשנה לא היתה סחורה כזאת מבוקשת אז זה לא שפספסו המון, וקבוצה ש20 שנה בפליאוף קשה שלא לנסות להמשיך, אז לקחו הימור לא משהו על דרוזן שאכן לא הצליח, אבל זה לא טעות מאוד קריטית, ועכשיו יצרכו להתחיל בבנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 7:48 pm 
Hall of Famer

ועוד פעם תהייה מתודית לגבי ה"בחירה בבינוניות":

כמה קבוצות נחשבות למועמדות ריאליות לאליפות בעונה נתונה בליגה? 4? 6?

וכמה קבוצות סביר שיהיו ב"בנייה מחדש"? 6? 8? 10?

איזה מספר שלא תזרוק, זה משאיר לך חצי ליגה לפחות שהיא "בינונית". זה מצב נתון בליגה של 30 קבוצות. פלייאוף זה יותר הכנסות בהגדרה. ספורט זה נסיון לנצח בהגדרה.

במה עדיפה הבנייה מחדש (שהסבירות שלא תצליח ותחזיר אותך לבינוניות גבוהה בהרבה מהסיכוי שתצליח ותהפוך אותך לקונטנדרית) על "בינוניות" נוסח הספרס?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 7:53 pm 
Hall of Famer

לא יודע למה היה עדיף להם לבנות מחדש, או מדוע זה חובה עבורם כעת.
בינתיים הם על 5-5, ולא מן הנמנע שייאבקו נניח על מקומות 6-8 העונה.
אז נכון שיש שם לא מעט שחקנים מבוגרים שאף חתומים לעונות הבאות (מרביתם בינתיים מתפקדים לא רע כחלק מהמארג הקבוצתי), אבל מארי ודריק וויט תחת המנטורינג של פופ והמערכת מסביב - זה אחלה צמד יעיל וזול לשנים הקרובות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 7:57 pm 
Hall of Famer

בנייה מחדש = להתעקש על סיאקם ולא על דרוזן, למשל.
הם היו צריכים להשיג פרוספקט צעיר מבטיח בטרייד הזה אבל בחרו בדרך שתבטיח התמודדות על הפלייאוף אבל לא מעבר לזה.
וכן, בעיניי הם בהחלט אשמים חלקית בעזיבה של קוואי.
מעבר לכך, הם קיבלו כמה החלטות נוראיות בשוק החופשי בשנים האחרונות.
זה מתאזן עם הבחירות הטובות שלהם בדראפט אבל לדעתי הם נראים כמו שהם נראים בגלל שפופ מאמן מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2019 7:59 pm 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:
אין כאן עניין של צודק לא צודק או של חשוב יותר או פחות.
בסוף הרבה אנשים משלמים הרבה כסף כדי לראות קבוצה מנצחת ולא כדי לראות חבורת מגובשת עם ערכים ספורטיביים ואנושיים. אם פופ מעדיף לספק דברים אחרים זה לא אומר שהוא זקן וחכם, זה אומר שהוא משתמש במעמד הייחודי שלו בליגה ובמועדון כדי לזרוק זין על האנשים שבאים לראות את הקבוצה הזאת ומשלמים כסף בשביל זה.
אני לא אומר שזה מה שהוא עושה אלא רק מגיב על הנקודה הזו.

וול גם הקהל מתבגר ותאמין או לא, גם הציפיות שלי מהקבוצה שלי השתנו והן דומות יותר למה שפופ מציע היום. דיונטה מורי שפופ מייצר מחומר גלם נגרי לגמרי מרגש אותי יותר מאליפות. לא תאמינו אני יודע, ככה התפתחה לה האהבה שלי לכדורסל. לא התכוונתי
אבל אין לי ויכוח איתך הרוב המכריע של הקהל רוצה מה שאתה רוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה