סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 11:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עוד לילה במנש
הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 5:37 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
יש מצב שכבר כתבתי את זה. ראיתי את פילי מעט יחסית העונה. אני קצת סובל כשאני רואה אותם.
אמביד נראה כבד ופחות טוב מעונה שעברה. סימונס לא זורק מרחוק.
ההתקפה לא מרווחת (באופן די קיצוני ביחס לליגה של היום) ותקועה וכולם נראים קצת סובלים, מהציפיות או ממה שזה לא יהיה.
(אולי מלבד ריצ׳רדסון והורפורד)
יש יותר מדי שחקנים שאני לא נהנה לראות וזה מרגיש די רחוק מקבוצה שהינקי היה בונה (או כל GM סביר). יותר כמו קבוצה משנות ה-90.
זו עדיין קבוצה טובה בסך הכל, גם אם לא מבריקה, מבחינת אוסף שחקנים
ואני מקווה שהם יתחברו בהמשך העונה ושאצליח ליהנות מהם.
כרגע נאבקים במשחק צמוד מול שאריות הת׳אנדר המחוממות (שחקנים לא רעים אבל לא באמת מנסים להגיע למקום כלשהו).

במשחקים אחרים - הספרס ניצחו את המג׳יק (חלשים בהתקפה) במשחק בתוצאת יורוליג.
הפייסרס מתמודדים מול הרוקטס ועוד כמה משחקים לא מעניינים במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עוד לילה במנש
הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 6:13 am 
Hall of Famer

נראה שטעיתי והמג'יק ניצחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 8:59 am 
Senior

דטרויט הובילו 106-103 על שארלוט 1.3 שניות לסוף. שארלוט ניצחו 109-106 בלי הארכה. הגיוני סך הכל.
סל ניצחון מרשים של מאליק מונק אחרי שלשה של מרווין ויליאמס ואיבוד של רוז.

אורלנדו בלי אייזק שנפצע בקרסול מנצחים בבית את הספרס 111-109. משחק טוב של פורנייה וטרנס רוס.

באינדיאנה ברוגדון נפצע בגב ולא יחזור. הארדן טובח בהם כרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 9:00 am 
Senior

https://mobile.twitter.com/BleacherRepo ... 8373745665

לברון גיימס התחיל לשחק בליגה לפני 16 שנה. דאנק סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 9:28 am 
Hall of Famer

בוסטון מנצחת בעור שיניה בגולדן סטייט, הודות לתושייה של טייטום ועוד קצת קמבה. דיאנג'לו ראסל נפצע שוב :) אשכרה בית חולים סיעודי. עוד מעט יעלו לשחק עם איזה פיליפינית.

במקום אחר במערב, הארדן ממשיך לחרוך רשתות, הפעם 44 נק' 8 ריב' ו-5 אס'. לפחות כרגע נראה שווסטברוק לא מפריע יותר מדי (5/21 מהשדה הלילה)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 10:35 am 
מנהל פורום

Att כתב:
יש מצב שכבר כתבתי את זה. ראיתי את פילי מעט יחסית העונה. אני קצת סובל כשאני רואה אותם.
אמביד נראה כבד ופחות טוב מעונה שעברה. סימונס לא זורק מרחוק.
ההתקפה לא מרווחת (באופן די קיצוני ביחס לליגה של היום) ותקועה וכולם נראים קצת סובלים, מהציפיות או ממה שזה לא יהיה.
(אולי מלבד ריצ׳רדסון והורפורד)
יש יותר מדי שחקנים שאני לא נהנה לראות וזה מרגיש די רחוק מקבוצה שהינקי היה בונה (או כל GM סביר). יותר כמו קבוצה משנות ה-90.
זו עדיין קבוצה טובה בסך הכל, גם אם לא מבריקה, מבחינת אוסף שחקנים
ואני מקווה שהם יתחברו בהמשך העונה ושאצליח ליהנות מהם.
כרגע נאבקים במשחק צמוד מול שאריות הת׳אנדר המחוממות (שחקנים לא רעים אבל לא באמת מנסים להגיע למקום כלשהו).

הפייסרס מתמודדים מול הרוקטס ועוד כמה משחקים לא מעניינים במיוחד.

הפוך, אמינו במקום אייזיק בחמישיה, פולץ נותן מספרים צנועים גם צפייה במשחק עצמו לא מזבירה למה הוא הרכז הפותח ולא אוגוסטין, התקפית הוא הוביל את המג'יק לשוויון הראשון אחרי המחצית במהלכים התקפיים יפים אבל הגנה התקפל מול אגרסיביות בקלות, ומוותר בקלות בחילופים, למרכוס מואיל בטובו לזרוק שלשות סופסופ חלק נכבד נכנס, היה עם אפס נק' במחצית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 10:40 am 
Sophomore

הדאנק של לברון מדהים. זו לא מילה...

having said that, מפריע לי מאוד שלא שורקים לו את העבירות שהוא עושה עם הידיים כשהוא מנסה לעבור שחקנים. זה קורה כל הזמן, זה קורה בתחילת המהלך הזה. זה לא חוקי, הוא עושה את זה (מה לעשות) כי הוא יותר כבד והצעד הראשון שלו לא מספיק לו הרבה פעמים וצריכים לשרוק את זה.

באמת, הוא עושה את זה כל הזמן... מביך להסתכל ת'אמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 12:46 pm 
מנהל פורום

היה ללברון איזה רצף של שלושה אסיסטים יפהפיים לקארוסו, שווה לחפש אותם.

בוסטון שיחקו ממש גרוע, למזלם הם שיחקו מול הקבוצה הגרועה בליגה שאיבדה את שחקן ההתקפה הכי טוב שלה ושיחקה יותר גרוע. היחידים ששיחקו טוב במשחק הזו היו אומרי ספלמן וג'יילן בראון. וכשאני כותב טוב אני מתכוון ל"לא רציתי לצעוק למאמנים שיעלו כבר את נמרוד טישמן במקומם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 1:05 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
י

Yuval כתב:
אורלנדו בלי אייזק שנפצע בקרסול מנצחים בבית את הספרס 111-109. משחק טוב של פורנייה וטרנס רוס.

אחרי שהמחלוקת על זהות המנצחת יושבה, נותר לנו רק לפתור את נושא תוצאת היורוליג.

בפינת הההופעה המפתיעה של הערב, הויזארדס מנצחים במינסוטה 116-137 ומילא ברדלי ביל קולע 44, אבל פאקינג מוריץ וגנר עם 30 נקודות ו-15 ריב', שחקן שעד כה קלע פעם אחת בקריירה מעל 20 נקודות ועד הלילה מעולם לא לקח מספר דו-ספרתי של ריבאונדים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 6:14 pm 
Senior

יש נטייה לסנטרים לחגוג על מינסוטה. אני לא יודע כמה אשמה ישירה של טאונס זה, אבל הוא בטח לא עוזר.
אמביד אגב מוביל את הליגה בדיפנסיב רייטינג.
מינסוטה שיחקו בלי וויגינס וב2019 זה איכשהו דבר שפוגע בך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 6:29 pm 
Senior

לגבי פילי, אני חושב שזה ניסוי מסקרן שאין לי ממש מושג איך הוא יילך. ברור שהם קבוצה מאוד לא מודרנית במובן הזה והם סופר ענקיים בכל עמדה, מאוד כבדים וההתקפה מאוד לא מרווחת. מצד שני הם שומרים מעולים והולך להיות מאוד קשה לקלוע עליהם.

עד עכשיו הניסוי לא מרשים מאוד מבחינת האדוונסד סטט. הם דיי באמצע בדיפנסיב רייטינג, אופנסיב רייטינג וקצב משחק. הנתון המעניין היחיד זה שהם מובילים את הליגה באחוז ריב הגנה ואחוז ריב התקפה. זה נתון שכל מיני סטטיסטיקאים מאוד מחבבים בימינו (ביחוד OREB%).

מה שכן, במשחקים שאמביד לא שיחק הם נראו נורא. אני חושב שאמביד איכשהו עדיין אנדרייטד בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 7:04 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
לגבי פילי, אני חושב שזה ניסוי מסקרן שאין לי ממש מושג איך הוא יילך. ברור שהם קבוצה מאוד לא מודרנית במובן הזה והם סופר ענקיים בכל עמדה, מאוד כבדים וההתקפה מאוד לא מרווחת. מצד שני הם שומרים מעולים והולך להיות מאוד קשה לקלוע עליהם.

עד עכשיו הניסוי לא מרשים מאוד מבחינת האדוונסד סטט. הם דיי באמצע בדיפנסיב רייטינג, אופנסיב רייטינג וקצב משחק. הנתון המעניין היחיד זה שהם מובילים את הליגה באחוז ריב הגנה ואחוז ריב התקפה. זה נתון שכל מיני סטטיסטיקאים מאוד מחבבים בימינו (ביחוד OREB%).

מה שכן, במשחקים שאמביד לא שיחק הם נראו נורא. אני חושב שאמביד איכשהו עדיין אנדרייטד בליגה.

מסכים איתך.
הם שומרים מעולים אולי אבל הם לא שומרים מעולה עד כה.
אני לא אופטימי עד כה לגבי ״הניסוי״ ובעיקר לא נהנה לראות אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 7:19 pm 
Senior

אני חושב שזה הרכב דיי טוב להתמודד עם יאניס והפער בכשרון על פני טורונטו ובוסטון אמור להספיק. ברור שיש 5-6 קבוצות במערב שעדיפות אבל אם המטרה המרכזית היא להגיע לגמר, לא הייתי מהמר נגדם (בכפוף לשימוע והבריאות של אמביד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 8:46 pm 
Sophomore

הייתה תקופה, שחשבתי שזה יעבוד. אבל המשחק תקוע. וההגנה לא כזאת טובה שתפצה על ההתקפה המנוונת. הם לא הפיסטונס של 2004/2005. כל עוד סימונס לא מפתח קליעה מבחוץ (וזה ככל הנראה לא ישתנה), הוא והאריס דורכים אחד לשני על האצבעות. פשוט התאמה לא טובה. וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 9:30 pm 
Hall of Famer

כמה מילים על הלילה שעבר:
- לייקרס מנצחים אחרי חסימת נצחון של החדגבה. השילוב לברון-חדגבה מזכיר לי קצת את מה שהיה בזמנו קובי-גאסול. בשביל אליפות הם יצטרכו עוד איזה 2-3 שחקנים שיתבלטו. אם קוזמה והווארד שם, זה בהחלט יכול להספיק העונה לאליפות. בסקרמנטו, לא בטוח שקוג'ו זה הרכז המחליף האולטימטיבי לד'ארון פוקס, ובכלל.
- סלטיקס נחלצים בעור שיניהם מהפסד מביך בגולדן סטייט וגם זה אחרי שראסל נפצע. לעת עתה הם צוברים נצחונות. לא בטוח אם זה יחזיק מעמד כשמילווקי יחזרו לעצמם.
- פילי... משהו באמת לא עובד שם. כאילו 5 שחקנים שלא קשורים אחד עם השני. סימונס רק ירד בסטט' השנה. משחקן שדיברו עליו כלברון הבא, נראה שחוסר הכשרון המשווע בקליעה מתחיל לתת את אותותיו.
- ברדלי ביל תופר 44 על הראש של מינסוטה. הסגל של מינסוטה די חלש בסה"כ
- לעת עתה ג'ה מוראנט רוקי השנה, וזאיון יצטרך לתת אימפקט אדיר כדי לקחת את זה ממנו
- אורלנדו מנצחת את סן אנטוניו. הספרס די מג'עג'עים, וכמו בכל עונה, שוב נשאל האם העונה זו העונה שהם לא מצליחים להגיע לפלייאוף.
- בלייק חזר חצי כוח. אם זה ממשיך ככה לפיסטונס יהיה קשה להגיע לפלייאוף העונה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2019 9:59 pm 
Sophomore

אני מאמין שהחמישייה של פילי יכולה לעבוד. אבל לא נראה לי שברט בראון הוא האיש המתאים להפעיל אותה. צריך שם מאמן מיוחד ויצירתי יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2019 8:58 am 
מנהל פורום

יש לפילי שלוש בעיות גדולות בסה"כ, ובמזרח כולן יחסית שוליות:
1. המאמן שלהם טוב, אבל לא מעולה. מול ניק נורס וסטיבנס אין לו מה לחפש בדו קרב אימון, אבל מצד שני, זה שלא שהם בלה גוטמן של ה-NBA בעצמם, כן?
2. אין להם גארדים. כאילו סימונס כאילו גארד, אבל אין להם גארדים, בסופו של יום צריך קצת גמדים על המגרש שמשליכים בחוץ ויכולים לבוא מהר לדאבל טימס בהגנה. זה היה פתיר אם היו להם ווינגים מהירים, אבל גם את זה אין להם, חוץ מסימונס. לבאקס יש דברים כאלו, טורונטו ובוסטון בנויות אך ורק משחקנים כאלו. פילי? כבדים מידי.
3. אין להם סקורר טבעי. היחיד שקרוב לזה הוא אמביד. אבל לגבוהים זה קשה, מי שמשתדל לעזור בזה הוא הורפורד, שנותן עונה התקפית לא רעה בכלל, אבל זה לא האופי שלו וכמו אמביד, לגבוהים זה קשה. ולפעמים ב-NBA צריך איזה מטומטם חד מימדי שרק רואה טבעת מול העינייים לאיזה כמה דקות. לבאקס יש שניים כאלו+בלדסו שיכול להתחפש לכזה לפעמים, לראפס יש שניים כאלו (וזה פסיכי לגמרי שסיאקם וואן וליוט הם אלו...)+לאורי אחת לכמה משחקים מתחפש לכזה, לאינדי אפילו יש (פשוט לא טובים במיוחד, אבל יש להם שחקנים שחושבים טבעת), לבוסטון יש איזה 81 כאלו (רק אחד טוב בזה אמנם, ועדיין, כמיינד סט הם במקום טוב יותר). שוב משהו שהאריס יכול היה לפתור אם היה קצת יותר טוב.

אבל יש לפילי גם שני יתרונות עצומים על כל קבוצה במזרח, ולדעתי הם יכולים להתעלות על החסרונות.
1. הקבוצה הכי טובה במזרח חוץ מהם היא הבאקס. קבוצות של בודנהולזר קורסות בפלייאוף והופכות לצפויות. יאניס גם מוריד הילוך בפלייאופים (אם כי, בשני המקרים נרשם שיפור בעונה שעברה, לא מספיק אבל). פערי הכשרון מהקבוצות האחרות הם מאסיבים, ופילי כן מצליחה להעלות אינטנסיביות בפלייאוף.
2. אמביד מפלצת. קשה להתעלם מהעובדה הזו, ויכול להיות מאד שהוא יכול לקחת סדרה לגמרי לבד. מה שאף שחקן אחר במזרח לא יכול לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2019 9:01 am 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
יש לפילי שלוש בעיות גדולות בסה"כ, ובמזרח כולן יחסית שוליות:
1. המאמן שלהם טוב, אבל לא מעולה. מול ניק נורס וסטיבנס אין לו מה לחפש בדו קרב אימון, אבל מצד שני, זה שלא שהם בלה גוטמן של ה-NBA בעצמם, כן?
2. אין להם גארדים. כאילו סימונס כאילו גארד, אבל אין להם גארדים, בסופו של יום צריך קצת גמדים על המגרש שמשליכים בחוץ ויכולים לבוא מהר לדאבל טימס בהגנה. זה היה פתיר אם היו להם ווינגים מהירים, אבל גם את זה אין להם, חוץ מסימונס. לבאקס יש דברים כאלו, טורונטו ובוסטון בנויות אך ורק משחקנים כאלו. פילי? כבדים מידי.
3. אין להם סקורר טבעי. היחיד שקרוב לזה הוא אמביד. אבל לגבוהים זה קשה, מי שמשתדל לעזור בזה הוא הורפורד, שנותן עונה התקפית לא רעה בכלל, אבל זה לא האופי שלו וכמו אמביד, לגבוהים זה קשה. ולפעמים ב-NBA צריך איזה מטומטם חד מימדי שרק רואה טבעת מול העינייים לאיזה כמה דקות. לבאקס יש שניים כאלו+בלדסו שיכול להתחפש לכזה לפעמים, לראפס יש שניים כאלו (וזה פסיכי לגמרי שסיאקם וואן וליוט הם אלו...)+לאורי אחת לכמה משחקים מתחפש לכזה, לאינדי אפילו יש (פשוט לא טובים במיוחד, אבל יש להם שחקנים שחושבים טבעת), לבוסטון יש איזה 81 כאלו (רק אחד טוב בזה אמנם, ועדיין, כמיינד סט הם במקום טוב יותר). שוב משהו שהאריס יכול היה לפתור אם היה קצת יותר טוב.

אבל יש לפילי גם שני יתרונות עצומים על כל קבוצה במזרח, ולדעתי הם יכולים להתעלות על החסרונות.
1. הקבוצה הכי טובה במזרח חוץ מהם היא הבאקס. קבוצות של בודנהולזר קורסות בפלייאוף והופכות לצפויות. יאניס גם מוריד הילוך בפלייאופים (אם כי, בשני המקרים נרשם שיפור בעונה שעברה, לא מספיק אבל). פערי הכשרון מהקבוצות האחרות הם מאסיבים, ופילי כן מצליחה להעלות אינטנסיביות בפלייאוף.
2. אמביד מפלצת. קשה להתעלם מהעובדה הזו, ויכול להיות מאד שהוא יכול לקחת סדרה לגמרי לבד. מה שאף שחקן אחר במזרח לא יכול לעשות.

הקלקתי, קראתי, נהניתי.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2019 9:20 am 
Senior

מסכים עם היתרונות, זה בייסיקלי מה שכתבתי, אבל אני גם חושב שטוביאס האריס הוא לא סקורר רע, למרות שהוא בשוטינג סלאמפ כרגע.
בסך הכל פילי הפסידו ליוטה ודנבר בחוץ בלי סימונס, לפיניקס ואורלנדו בחוץ בלי אמביד.
ההפסד אתמול לאוקייסי בהארכה היה ההפסד הראשון שלהם בהרכב מלא.

אני בעד הרעיון של דאבלינג דאון על היתרונות שלך כשכל השוק הולך לכיוון אחר. אני חושב שאם הם יחזקו את הספסל ויאפשרו לעצמם גיוון מסוים בהתקפה בסיטואציות ספציפיות הניסוי הזה יכול לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2019 9:31 am 
Hall of Famer

רק אציין שעד כה המפלצת אמביד לא נראה טוב בפלייאופס וזה בלשון המעטה, מגבילים אותו התקפית די בקלות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2019 9:32 am 
Hall of Famer

לא חושב שבראון יודע להפעיל אותו בבלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2019 9:41 am 
Sophomore

הפוטנציאל ההגנתי של החמישייה: ת'איבול-ריצ'רדסון-סימונס-הורפורד-אמביד הוא לא נורמלי. דפלקשין על כל מסירה שנייה. במשחקים שראיתי, זה התחבר לשניים-שלושה פוזשנים מדי פעם, אבל לא לכדי משהו יציב. וזה נראה שהגורם לפוזשנים ההגנתיים הללו הוא הכשרון ההגנתי הגולמי של ההרכב. עם מאמן הגנה טוב ויותר דגש, אני יכול לראות את ההרכב הזה חונק התקפות לסטרצ'ים של דקות, ומחסל משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2019 9:45 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לא חושב שבראון יודע להפעיל אותו בבלל

אולי, ומצד שני ממה שראיתי אמביד לא מאד מתאמץ להבדיל בין מהלכים יעילים לכאלה שלא, הוא זורק די מתי שבא לו ומאיפה שבא לו, ברור שאצל מאמן מהודק יותר זה כנראה לא היה קורה אבל זה עדיין נראה לי קשור גם לגישה שלו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2019 9:48 am 
Senior

אי אפשר להתווכח שאמביד נראה רע בשני הפלייאופים שלו עד כה, אבל זה עדיין סמפל סייז לא גדול מספיק כדי שהייתי מסיק מסקנות ספציפיות לגביו. ושוב, אמביד הוא אחד משחקני ההגנה הכי טובים בליגה.
כמו שעידו כתב פה, זה פוטנציאל הגנתי שלא ראינו בנבא בעשור+ האחרונים.

במובן מסוים גם אורלנדו הלכו על הכיוון הזה של אובר סייז בכל עמדה וגם שם יש לזה הצלחה הגנתית לא מבוטלת. לפילי יש כמובן הרבה יותר כשרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2019 10:53 am 
Hall of Famer

150 נקודות לקליפרס בלי קוואי על אטלנטה. פול ג'ורג' 37. קל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה