סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 7:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 402 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 8:36 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה היה משחק מדהים אם כי בלי ממש הגנות, הוא לא בפנתיאון מבחינתי כי:

1. מכבי תסיבותיה החליטה לעלות כברווז צולע עם ההחלטה המטומטמת לרשום את דורסי ואייסי במקום בלאק ובראיינט.

2. מן הסתם העייפות אחרי שני משחקי היורוליג השפיעה.

3. שום משחק שנערך בצל השיריון לא יכול להיכנס לפנתיאון.

ולא שמשהו מזה הופך את ההנאה מהניצחון לפחות מתוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 9:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הבנתי שבלאק לא היה כשיר ב-100% ולכן הוחלט לא להעלות אותו.

מה קשור השריון? זה גביע. מבחינת אוהדי י-ם זה הגיוני שייכנס לפנתיאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 9:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לפי מה שכתוב היום גם בראיינט פצוע. באמת חזרנו לנורמליות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 9:19 am 
Junior

ברגע שירושלים מנצחת את מכבי במשחק חשוב, משחק נוקאאוט, זה משחק שנכנס לפנתיאון. עם כל השמחה מתארי השנים האחרונות, תמיד הטרידו אותי המחשבות שקבוצות אחרות עשו לירושלים את העבודה הקשה באמת (הדחת מכבי) וסללו את דרכה לזכייה. זאת כאשר בכל התמודדות במשחק חשוב בין הקבוצות, מכבי פשוט ניגבה עם ירושלים את הפרקט, גם בעונות בהם נוצחה על ידה על ימין ועל שמאל במשחקי ליגה לא חשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 9:27 am 
Junior

לא יודע אם לפנתיאון או לא, אבל זה לא באמת משנה. הפועל הראתה הרבה אופי וזכתה למשחק מצויין של לוקט ובלאט המושמצים. כמובן שמה שהופך את הנצחון למתוק במיוחד הוא העובדה שמדובר במשחק גביע.
ואתמול אחד הדברים שהזכירו מאוד את העונה שעברה, ולא את מכבי של החודש האחרון, הוא זה שמי שהוביל את רוב ההתקפות האחרונות היה וילבקין שששוב הראה שזה לא התפקיד שהוא צריך למלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 9:36 am 
מנהל פורום

השיריון קשור להכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 9:37 am 
Hall of Famer

די נו ראובן, אנחנו מדברים על גביע פה. לא שריון ולא נעליים.
וזה עוד מבלי להכנס לאמוציות הטבעיות שיש במשחקים בין הקבוצות הללו. זה משחק שבצדק מבחינת אוהדי י-ם יהיה עצום רגשית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 9:46 am 
מנהל פורום

מצד שני אייסי, אותלו ודורסי היו יותר טובים מבראיינט ובלאק
במשחק כזה אתה רוצה את השחקנים שנמצאים בכושר הכי טוב
מה גם שדורסי הרג אותנו במשחק ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 9:54 am 
Hall of Famer

רובן, הפועל לא הייתה לגמרי עקבית אתמול עם האין הגנה. היו דקות, לנשל בתחילת הרבע הרביעי, שהיא לא הצליחה להתאפק וברח לה רצף של כמה סטופים יפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 10:01 am 
מנהל פורום

האמת שהיו כמה פוזשנים שאשכרה הצליחו לסגור את וילבקין. ובאמת צריך לתת קרדיט למכבי שגם בקטגוריה הזו של מי שומר יותר גרוע הצליחו להתעלות על עצמם.

אורן, שום בחייך. מכבי מבחינתי לא אמורים להיות בליגה בכלל. כל משחק מולם נגוע במבוכה ובבושה של ההתרפסות של הליגה מולם. זה כמו שמחר בבוקר נלך לבחירות בידיעה שבלי קשר לתוצאה ביבי נבחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 10:06 am 
Hall of Famer

תשמע, אני מכיר את הדיעה שלך בנוגע לליגה והכל.
ועדיין, בהינתן מצב נתון שהם משחקים בליגה ובגביע (שבו השריון גם לא בא לידי ביטוי במישרין בניגוד לאליפות למשל [אם כי גם שם יש סייגים, אבל נעזוב את זה]), מבחינת י-ם לנצח את מכבי בגביע , ועוד בחוץ? חתיכת סיפור, ובצדק.
כמובן שאני לא יכול להכנס למה שאתה מרגיש, ואם מבחינתך זה עובר די באדישות אני לא יכול לשפוט. אבל אני רק אומר שמובן לי לגמריי מדוע אוהדי י-ם מתלהבים רצח מהנצחון אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 10:16 am 
Junior

אני בצד של הנלהבים פה. אחד המרגשים אי פעם ובטח שבשנים האחרונות. מוזר, אבל דווקא בשנים שבהן הניצחונות על מכבי הפכו לעניין שבשגרה, לא היה נצחון דרמטי אחד במאני טיים, בעצם מאז הגביע ההוא עם ההרמות של שארפ לבאוורס וחג׳ג׳ וצביקה שרף הזכור לטוב.

היו דברים במשחק הזה ספציפית, שהפכו אותו לכל כך מענג ובראשם מה שבעיניי היא שערוריית שיפוט במימדי 2007 (הביף העלוב שגלדסטון ניסה לפתוח בטוויטר והתפוצץ לו בפנים והעובדה שזה היה ביד אליהו, עם התנהגות מבחילה של הקהל של מכבי גם תרמו כמובן), אבל מה שהכי כיף פה זה ההקשר הרחב. הפועל, שכביכול חוזרת למימדיה הטבעיים והבינוניים אחרי כמה שנים של נאדים גרנדיוזיים באמבטיה (מישהו זוכר שלפני שלוש שנים בערך דובר פה ברצינות על זה שאורי אלון פחות או יותר יקנה את היורוליג?). ולעומתה, מכבי, שאחרי שנים של דכאון, חוזרת רק בשבוע שעבר להיות הווינרית הגדולה, אחת הקבוצות הכי טובות באירופה, וגם קבוצת רבע שלישי קטלנית, והנה זה שוב שחזור של הקלאסיקו הקודם, ווילבקין וויל מייק אס גרייט אגיין, נכון ניב רסקין? אז זהו שלא. שבו בשקט יא מנאייק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 10:46 am 
מנהל פורום

אורן, לא אמרתי שאני אדיש. אחלה משחק ואחלה ניצחון וברור שהעובדה שמכבי נבלות רק הופכת את זה למתוק יותר. לא על זה הגבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 11:17 am 
Sophomore

השלשה של ג'ייקובן בסוף, כמעט העתק לשלשה של קיירי מול הווריורס ב2016.
הרבה הרבה זמן לא הייתי מאושר ככה, ברור שנכנס לטופ 5 אין שאלה בכלל.

מה שמדהים אותי, בדיונים על מהלך 5 הנקודות, הוא שאף אחד ממה שראיתי לא טרח לציין שאשכרה לא היה פאוול. לא משנה אם מסתכלים על האנטר או על ווילבקין, לא היתה עבירה על אף אחד מהם. הטענות צריכות להיות על עצם השריקה ולא על כמות הזריקות שניתנה לאחר מכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 11:18 am 
Hall of Famer

לא הבנתי משהו. בזריקות האחרונות של פלדין היו 6 שחקנים של ירושלים על המגרש?
והדיון שמתנהל על השיפוט הוא על תיאוריה שהשופטים שרקו לעבירה בזריקה על ווילביקין ואם מותר להם ללכת למוניטור, כשההוכחה לכך היא שרסקין אמר???
בלי קשר, נראה שבלאט התחזק בפלג גוף עליון וזה עוזר לו בהגנה. לוקט היה טוב מאד, בראון נתן תצוגת ווינר.
איכשהו מכבי הגיעה למשחק המכריע כשבעמדת הסמול פורוורד יש לה את זוסמן ואבדיה בלבד ומצבת הגבוהים כוללת את אייסי, האנטר וג'ק כהן בלבד (אם אתם לא סופרים את אבדיה, כי כשספרופולוס ספר אותו כ-4 כל ירושלים שמחה וצהלה).
דבר אחרון - אפשר להודות כבר שאייסי הוא נפילה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 11:21 am 
Hall of Famer

בזריקות של פלדין ובזריקת התאבדות של אייסי שלאחר ההחטאה השנייה אכן היו 6 על המגרש....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 11:21 am 
מנהל פורום

מה שמאד עזר לבלאט בהגנה אתמול היה שהוא אשכרה ניסה לשחק הגנה אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 11:22 am 
Sophomore

גם אם היו 6 שחקנים על המגרש והיו נותנים טכנית להפועל, מכבי היו מפסידים. הנקודה מהקו לא היתה עוזרת להם בכלום. לא קיפוח ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 11:23 am 
Hall of Famer

שאלה טכנית: האם אחרי אותה זריקת עונשין ונניח והייתה נשרקת, היה למכבי כדור מהצד? או שהזמן גם ככה היה נגמר והם היו מקבלים רק זריקה אחת ובזה היה נגמר המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 12:13 pm 
Junior

B.a.c כתב:
מה שמדהים אותי, בדיונים על מהלך 5 הנקודות, הוא שאף אחד ממה שראיתי לא טרח לציין שאשכרה לא היה פאוול. לא משנה אם מסתכלים על האנטר או על ווילבקין, לא היתה עבירה על אף אחד מהם. הטענות צריכות להיות על עצם השריקה ולא על כמות הזריקות שניתנה לאחר מכן.

מה ש-b.a.c. אמר. ומה שאני אמרתי קודם...
נביא בעירו כתב:
מה שהופך את השריקה של אסתרון לתמוהה (חוץ מהעובדה הפעוטה שלא ממש היה פאול על האנטר ושבכל מקרה לקחת שריקה כזו ברגע כזה זה חתיכת ביזיון), זה שהוא לא סימן של מי הפאול לפני ההליכה למוניטור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 12:39 pm 
Hall of Famer

למה שהשעון יתחיל לרוץ. הוא זרק עונשין והיו 6 שחקנים על המגרש. השעון לא צריך להישאר ב - 0.9 שניות?
ובוא נלך על 0.5 שניות, זה עדיין מאפשר למכבי להחטיא בכוונה עונשין בתקווה ששחקן בטיפ יצליח לקלוע. סיכוי קלוש, זה נכון, אבל הרבה מאד סיטואציות קלושות כבר קרו בעבר. השופטים בטעות גסה מנעו את האפשרות לכך.
סתם דוגמא לקלוש? נבחרת ישראל מול גרמניה מובילה ב-2 נק' עם פחות משניה על השעון כשתומר גינת על הקו. הוא קולע או מחטיא בכוונה והמשחק נגמר. הוא מנסה להחטיא בכוונה, רק לא פוגע בטבעת בכלל והכדור עובר לגרמנים, שוב פחות משניה. האלי הופ לשרודר ויש לנו הארכה בה נבחרת ישראל מנצחת. קלוש? מאד. קרה? בהחלט!!!! ואם השופטים היו טועים ונניח לא פוסלים את הזריקה של גינת ומעבירים את הכדור לגרמנים, אז אתה מן הסתם היית אומר שמה זה חשוב, במילא נשאר כל כך מעט זמן. מה ניתן לעשות עם זה?

B.a.c כתב:
גם אם היו 6 שחקנים על המגרש והיו נותנים טכנית להפועל, מכבי היו מפסידים. הנקודה מהקו לא היתה עוזרת להם בכלום. לא קיפוח ולא נעליים.

לא טענתי לקיפוח. אבל כשבורשטיין עשה צעדים בגמר ההוא שכן קרה, אז סלניוז רעש וגעש על איך זה עבר בלי התייחסות, כשגם אם הייתה שריקה נגדו מעשית המשחק היה גמור. במקרה הזה זה לא מעניין בכלל. מה שחשוב זה תיאוריה שכמובן מוצגת כמציאות מוחלטת שהשריקה לעבירה הייתה על ווילביקין והשופטים שינו את מי שעשו עליו את העבירה בבדיקת המוניטור, כשהסימוכין על כך הוא שרסקין אמר.
ורק בשביל שיהיה על עוד מישהו להסתמך, אז כשהשריקה נשרקה ורסקין דיבר על פאול שנשרק על ווילביקין, אני לא הבנתי מאיפה זה הגיע, כי לא ראיתי שום נגיעה בווילביקין. אח"כ כשהשופטים נתנו את הזריקות להאנטר ההגיון ביקום הסתדר לי.
דרך אגב אם נסתמך על צוות השידור גם יש שערוריה שהמשחק נעצר והכדור עבר למכבי אחרי ההחטאה המכוונת של בראון. הם לא הבינו מה קרה ולא שיערו שפשוט שחקן של ירושלים (נדמה לי בראון עצמו) נכנס לצבע לפני שהכדור פגע בטבעת והכדור אמור לעבור אוטוטמטית למכבי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 12:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אין טיפ בטכנית. על טכנית מקבלים זריקה שלא קשורה למשחק בלי שחקנים בריבאונד, ואז המשחק מתחדש מאיפה שהפסיק.
כלומר, אפילו אם מחזירים את השעון ל-0.9 (ואני בכלל לא בטוח שזה ה-practice במקרה של גילוי טעות, אני צריך לבדוק את זה) המשחק מתחדש בנקודה או שתיים הפרש אחרי הטכנית בהכנסת כדור קרוב לסל של מכבי, בהנחה שאין למכבי פסק זמן שיכל לקדם את הכדור לחצי של ירושלים. אני די בטוח שלא נשאר לה פסק זמן. הסיכוי של מכבי לעשות משהו כל כך אפסי שחבל להתעכב עליו.

המקרה של בורשטיין לעומת זאת הרבה פחות חד משמעי. היה יותר זמן על השעון, והצעדים של בורשטיין היו בחצי של מכבי, כלומר ירושלים הייתה מקבלת הכנסת כדור במקום הרבה יותר נוח.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' נובמבר 26, 2019 12:57 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 12:49 pm 
Senior

ראובן כתב:
... זה כמו שמחר בבוקר נלך לבחירות בידיעה שבלי קשר לתוצאה ביבי נבחר.

מאחר וזה משחק גביע, זה יותר כמו שמחר נלך לבחירות לנשיאות בידיעה שבלי קשר לתוצאה, ביבי יהיה ראש הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 12:50 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
יש להפועל מנהג לקחת גביעים בזוגות
96 ואז 97
07 ואז 08
ועכשיו 18 ואולי 19
הפרש 10 שנים וחזרה על ספרת האחדות

אוריאל אני מתפלא עליך, כאוהד הפועל ותיק אתה אמור להיות מודע לתורת הנאחס ועקרונותיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2019 12:52 pm 
Junior

ראי, אמרת שהשריקה על האנטר נכונה לגמרי בעיניך. אז אפילו אם אני מתאים את עצמי לגישה הטכנוקרטית שלך ומתעלם לגמרי מעניין ההקשר והסיטואציה הספציפית של השריקה (שהוא מה שהופך את ההחלטה הזו לכל כך שערורייתית בעיניי) - מה המגע שלוקט יוצר עם האנטר שבעינייך מצדיק שריקה לפאול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 402 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: