סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:19 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הארדן במוצש
הודעהפורסם: ג' דצמבר 03, 2019 4:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני שם אותם תחת ״פרויקטי שיקום״.
אולי ברור לך עכשיו מה שווה לן.
אטלנטה לקחו את לן (נדמה לי בחינם) אחרי 5 עונות בפיניקס, לא בדיוק קבוצה שידועה ביכולת לפתח שחקנים.
אני זוכר שאני רציתי אותו בפילי כסנטר מחליף. הרגשתי שיש לו מה לתת.
הוא כן התפתח בהוקס לדעתי, גם אם התקרה שלו היא לא גבוהה כמו שחשבו כשנבחר.
בנוגע לפארקר, אני לא יודע מה אני חושב על ההחתמה הזו אבל לג׳בארי כן יש אפסייד, גם אם האפסייד הזה הוא רק (נגיד) להיות אחד משחקני הספסל הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 03, 2019 5:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ג'בארי הוא כרמלו לעניים. סקורר לא מאוד יעיל עם אלרגיה להגנה. לפחות הוסיף קצת קליעה משלוש לאחרונה. עוד בחירה 2 מאכזבת לאוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 03, 2019 6:10 pm 
Sophomore

ג'בארי לא אלרגי להגנה, הוא פשוט לא חושב שמשלמים לו בשביל לשמור.
ולן סנטר פותח חלש מאוד. יש לו סייז נפלא ולכאורה גם כשרון, אבל הוא משחק כמו טיפש גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 03, 2019 7:19 pm 
מנהל פורום

ויש לו ידיים איומות, הוא מסתבך בלתפוס כדורים פשוטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2019 12:39 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שהם פרויקטי שיקום מדהימים, אני פשוט חושב שאטלנטה ראתה אותם ככאלה. הימור נמוך, אפסייד גבוה.
בינם לבין הבייליסים המבוגרים של העולם שמגיעים כדי לתת לכאורה כמה נצחונות לקבוצה כדי שתעפיל לפלייאוף אחרי בנייה, אין קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2019 12:50 am 
Hall of Famer

אלכס לן לא פרויקט שיקום, לא הימור עם אפסייד ולא נכס פוטנציאלי. הוא עוד שחקן רוטציה משעמם ולא חשוב בליגה.

ג'בארי אולי קצת פחות משעמם, אולי יוכל לתרום בקבוצת פלייאוף מתישהו בחיים שלו, אבל גם הוא כבר בעונה השישית שלו בליגה-שחקן התקפה טוב שנוהג להפסיד עשרות משחקים בעונה לפציעות, לא גדול פיזית, לא אתלט מדהים, לא שומר. יש לו את ההילה של כוכב המכללות שנבחר שני, אבל האמת היא שהוא ויגינס לעניים. גם פה אין איזה פוטנציאל חבוי, הבחור בן 24 וכבר נמצא בשלב שקבוצות מעבירות אותו בלי סנטימנטים.

יש 30 קבוצות בליגה, כולן צריכות שחקנים, צריך שמישהו יקלע. אז אלכס לן מתפרנס, ג'בארי זורק. לא מאחורי כל דבר יש איזו אסטרטגיה מחושבת להפליא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2019 1:43 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אלכס לן לא פרויקט שיקום, לא הימור עם אפסייד ולא נכס פוטנציאלי. הוא עוד שחקן רוטציה משעמם ולא חשוב בליגה.

ג'בארי אולי קצת פחות משעמם, אולי יוכל לתרום בקבוצת פלייאוף מתישהו בחיים שלו, אבל גם הוא כבר בעונה השישית שלו בליגה-שחקן התקפה טוב שנוהג להפסיד עשרות משחקים בעונה לפציעות, לא גדול פיזית, לא אתלט מדהים, לא שומר. יש לו את ההילה של כוכב המכללות שנבחר שני, אבל האמת היא שהוא ויגינס לעניים. גם פה אין איזה פוטנציאל חבוי, הבחור בן 24 וכבר נמצא בשלב שקבוצות מעבירות אותו בלי סנטימנטים.

יש 30 קבוצות בליגה, כולן צריכות שחקנים, צריך שמישהו יקלע. אז אלכס לן מתפרנס, ג'בארי זורק. לא מאחורי כל דבר יש איזו אסטרטגיה מחושבת להפליא.

מה שאטלנטה עושה בשנים האחרונות נראה לי ברור ומובהק.
אם אתה חושב שאין מאחורי מה שהם עושים אסטרטגיה מחושבת ושהם סתם מוסיפים שחקנים נחמדים לסגל אז בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2019 1:54 am 
Hall of Famer

אין מחלוקת שמ2017 ההוקס הלכו לבנייה מחדש. ועדיין אתה מספר לעצמך סיפור שאתה רוצה לספר. אלכס לן לא פוטנציאל לכלום, השחקן הכי משעמם בליגה, כולם מכירים אותו וכולם יודעים מה הסחורה. ג'בארי פארקר לכאורה השחקן שאתה לא אמור לצרף בבנייה מחדש, שחקן שעושה את ה16 נקודות שלו למשחק בכל מצב, אבל המנייה שלו כבר צנחה ובגיל 24 הוא נחשב לפילר. אז הם זולים ויש להם מקום בקבוצה שלא מעניין אותה לנצח כרגע, ביג פאקינג דיל. צריך לייסד פרס מיוחד לניהול על החתמות כאלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2019 3:01 am 
Hall of Famer

לא מבין מה רע שהם שם בקבוצה
פארקר בינתיים העונה 59% לשתיים
ללן מסתיים החוזה ואפשר לשכוח ממנו באם רוצים, לפארקר אופציית שחקן לעוד עונה על סך 6.5 מיליון - במחיר הזה הוא בהחלט יכול להועיל, ותמיד הוא יכול גם להתקדם פתאום (אפרופו וויגינס שהוזכר בהקשרו) ואז קיבלת שחקן מעניין לשנים הבאות
כן כן, לא לא

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2019 7:15 am 
Hall of Famer

ממש אין שום דבר רע בכך שהם בקבוצה, פשוט ההצגה שלהם כ"פרויקט" או "הימור" או "פונטציאל" היא סיפור לספר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 160 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה