ג'ו קופר כתב:
ביזאד סופריאן כתב:
ג'ו קופר כתב:
החתול יובב כתב:
לא הבנתי למה את מלאכי לא צריך לחנך ? הוא נראה אישיות די בעייתית. שפת גוף אדישה שלא מביעה עניין בקבוצה ובחברים שלו על המגרש. מקצועית, הוא רק עכשיו מתחיל להיכנס לעניינים, אחרי התחלת עונה רעה במיוחד לזר הכי יקר שהמועדון הביא.
ואיך ריאן תומפסון ב-140 אלף דולר הובא כזר חמישי ? ג'יילן ג'ונסון בשישים היה הזר החמישי.
על מבנה האישיות של ריצארדסון הסקאוט במשרה מלאה שמחזיקים לא ידע? או שאתה מחליט לזרום איתו או שאל תתעסק ואל תביא. לא יתכן להביא שחקן כזה ולתת לו לעלות אחרי שמחון ולגרד 20 דקות במשחק.
אני יודע שהוא התעקש על תומפסון כי חשב שיהיה הדבק של הקבוצה ועוד כזר ראשון, במחיר מופרז של תחילת ההחתמות.
הוא עוד עלול לנצח את מכבי ולקנות אשראי לעוד חודש...
המשפט האחרון שלך מסכם הכל.
חס וחלילה שינצח בטעות. הוא עוד עלול להצליח.
שאני מדבר על אוירה רעילה מתחילת השנה, הנה הדוגמא.
לא צריך ללכת רחוק לחפש רעל, רואים בכל פסק זמן שפניני לא סובל אותו, לאחר שקנה מעמד של יקיר ההנהלה והאוהדים אין לי ספק שדרוקר לא ישרוד.
היה לי ברור שתגיב רק על המשפט האחרון ולא על איכות הסקאוטינג של דרוקר והצוות...
את שמיר קרעת על פחות בעונה שעברה.
שמיר קיבל קרדיט בלתי נגמר וצ'ק פתוח לעשות מה שבא לו. אין בכלל מה להשוות. חוץ מגלן רייס שלא נתנו לו.
הסקאוטינג של דרוקר...קצת קשה לדבר על זה ברצינות. דרוקר אחראי ל-2 זרים מפתיחת העונה, פוסטר שהוא שחקן ענק כבר עכשיו והולך להיות שחקן יורוליג/אנ בי איי בעתיד, ותומפסון שאי אפשר באמת לשפוט אותו לאור הסיטואציה שהוא לא יכול לשחק בליגה. לאחר מכן אחראי על קופיין שהוא אחלה בעיני והייתי מחתים אותו עכשיו 2 עונות קדימה. כל השאר שחקנים שהנחיתו עליו. כולל ריצ'ארדסון שהוא ממש לא היה הבחירה הראשונה שלו.
בכל מקרה. מאמן חדש. חורצים פה את גורלו בנובמבר. אם לא לפני. וההפסד אתמול ? אוי לבושה. הפסדנו לקבוצה מקום 2 בליטא שלפני כמה ימים ניצחה בקלות את ריטאס, שניצחה את שטרסבורג בחוץ ושהפסידה בנקודה בססארי. הוא שאמרתי, אוירה רעילה.
נ.ב.
מסכים לגבי פניני. במקום לגבות את המאמן נותנים לו ולקלאון לעשות מה שבא להם בחדר ההלבשה. התנהלות מגעילה. בעיני שחקן לא מקצוען.
אז הסקאוט יושב על הספסל בשביל שני זרים שהביא? אני שמעתי שמנדלייב הסביר לכולם שפוסטר הוא 1/2 ולא חייב עוד רכז. בפועל כל משחק הוא מאבד כדורים בכדרור (לא שיש לי טענות לפוסטר).
אני הבנתי שהתערבו לו רק בהוואל אבל אולי אני טועה.
שורה תחתונה קבוצה עם כשרון ופוטנציאל שדרוקר לא מממש.
ולעניין שמחון, הדווקא שהוא עושה ומעלה אותו בחמישיה, רק יקבור אותו יותר.