סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 1:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

שחקן העשור בNBA
לברון ג'יימס 63%  63%  [ 30 ]
סטף קארי 31%  31%  [ 15 ]
קווין דוראנט 2%  2%  [ 1 ]
קוואי לנארד 0%  0%  [ 0 ]
דירק נוביצקי 4%  4%  [ 2 ]
סך הכל הצבעות : 48
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2019 6:34 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מאנו כתב:
לברון ראשון על יציבות פסיכית.
דוראנט שלישי כי הוא הכישרון השני הגדול בליגה בעשור אחרי לברון, הסקורר השני הגדול אחרי קארי.

באתי למחות על זה שקארי לפני הארדן בדירוג הסקוררים שלך אבל אז ראיתי שבעונת השיא שלו (30.1 נקודות) הוא היה עם 63% EFG שזה פסיכי לגמרי לגארד.

ועדיין, הארדן בעייני סקורר ( עם דגש על סקורר, לא שחקן כדורסל) טוב מהם.
הארדן עונה שעברה סיים עונה של 36.1 אחוז בEFG של 54.1 אחוז והעונה (אחרי 26 משחקים, לא זניח) הוא כבר על 39.1 נקודות למשחק (שני רק לווילט אם ימשיך ככה)

סטפ עבר רק פעם אחת בקריירה את ה28 נק' בממוצע במשך עונה ( הארדן עשה את זה 4 פעמים רצוף והחמישית בדרך).
דוראנט סקורר מרשים מאוד אבל גם כאן הארדן פשוט קולע הרבה יותר ממה שדוראנט קלע ( אם כי דוראנט היה מעט יורת יעיל, בערך 2% בEFG)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2019 8:22 pm 
Hall of Famer

קרי הוא שחקן העשור שלי אבל אני לא אובייקטיבי
בסופו שלדברי היסטורית, הסדר בעיניי הוא לברון ראשון, אחריו סוף וקרוב מאד אחריו דוראנט. קוואי רביעי בהפרש והארדן צמוד אליו במקום החמישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2019 8:26 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
מאנו כתב:
לברון ראשון על יציבות פסיכית.
דוראנט שלישי כי הוא הכישרון השני הגדול בליגה בעשור אחרי לברון, הסקורר השני הגדול אחרי קארי.

באתי למחות על זה שקארי לפני הארדן בדירוג הסקוררים שלך אבל אז ראיתי שבעונת השיא שלו (30.1 נקודות) הוא היה עם 63% EFG שזה פסיכי לגמרי לגארד.

ועדיין, הארדן בעייני סקורר ( עם דגש על סקורר, לא שחקן כדורסל) טוב מהם.
הארדן עונה שעברה סיים עונה של 36.1 אחוז בEFG של 54.1 אחוז והעונה (אחרי 26 משחקים, לא זניח) הוא כבר על 39.1 נקודות למשחק (שני רק לווילט אם ימשיך ככה)

סטפ עבר רק פעם אחת בקריירה את ה28 נק' בממוצע במשך עונה ( הארדן עשה את זה 4 פעמים רצוף והחמישית בדרך).
דוראנט סקורר מרשים מאוד אבל גם כאן הארדן פשוט קולע הרבה יותר ממה שדוראנט קלע ( אם כי דוראנט היה מעט יורת יעיל, בערך 2% בEFG)

דוראנט סקורר טוב מהארדן בעיניי. כאמור זו גם היעילות והשיטה, אבל גם העובדה שקיידי שיחק ליד פאקינג ווסטברוק (עם מעמד שונה מאד מראסל של השנה ליד הארדן...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2019 9:08 pm 
Freshman

ido כתב:
לא יודע איך הארדן יכול להיות לפני דוראנט. אני חושב שהמעבר לג"ס הפך את דוראנט לאנדרייטד מאוד.
"יציבות של שנים בטופ" על הארדן, ולדוראנט אין יציבות כזו? מאז שהתפצלו דרכיהם, רק בעונה אחת הקבוצה של הארדן סיימה את הפלייאוף מאוחר מזו של דוראנט, וזו העונה שהאחרון פספס כמעט לחלוטין עקב פציעה. בשבע עונות של הארדן ביוסטון, שלוש מתוכן נגמרו בהדחה בסיבוב הראשון - לא בדיוק הטופ של הליגה.

כן אבל הארדן עשה את זה כאלפא דוג בלתי מעורער, כוכב יחיד (למעט העונה הראשונה עם פול). לדוראנט היה את המכונה של הווריורס, ולפני כן את ווסטברוק כשעוד ניסה לעשות קולות של שחקן תורם לטור הנצחונות ולא רק לטור הטריפל דאבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2019 11:34 pm 
Sophomore

אתה חושב שיוסטון עם דוראנט במקום הארדן הייתה משיגה פחות? אני משוכנע שהיו משיגים אותו דבר לפחות, ואולי יותר (כמובן שאין לי דרך לאשש את זה). וכן, דוראנט היה מוקף בקבוצה נפלאה - ועדיין היה באופן די מובהק השחקן הכי טוב בה, בטח בפלייאוף.
לגבי ראס, אם אינני טועה הוא הפך משחקן ש''ניסה לעשות קולות של שחקן תורם לטור הנצחונות ולא רק לטור הטריפל דאבלים.'' בדיוק בקיץ שבו דוראנט עזב. כמה נוח.
אהה, וגם החלק הקטן והלא חשוב הזה של המשחק שנקרא הגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 12:14 am 
Junior

אני הצבעתי לסטף בגלל ההשפעה שלו על המשחק.
לברון שחקן יותר טוב ממנו - אול אראונד.
דוראנט שלישי ואחריו קוואי, אבל אפשר לשכנע אותי להחליף ביניהם.
הארדן שחקן מאוס, וההשפעה שלו על המשחק שלילית מבחינתי. ההגנה שלו השתפרה, והוא לא נזק בצד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 1:11 am 
Freshman

יוסטון עם דוראנט במקום הארדן הייתה משיגה בערך אותו דבר לדעתי, כמובן שאין דרך לדעת. בטוח הייתה יותר מהנה לצפיה, זה נכון.

מאידך, אוקלהומה עם הארדן במקום דוראנט הייתה משיגה לדעתך פחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 2:37 am 
Hall of Famer

idpwf1 כתב:
יוסטון עם דוראנט במקום הארדן הייתה משיגה בערך אותו דבר לדעתי, כמובן שאין דרך לדעת. בטוח הייתה יותר מהנה לצפיה, זה נכון.

בוא נראה השנה עם קפלה בתפקיד איבקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 3:20 am 
Freshman

נורטון כתב:
idpwf1 כתב:

בוא נראה השנה עם קפלה בתפקיד איבקה

עם ווסטברוק, עם התלות המטורפת שלו באתלטיות, בגיל 31?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 7:25 am 
Sophomore

אני מניח שכן, אוק.סיטי הייתה מגיעה לפחות עם הארדן במקום דוראנט - כמו שהגיעה לפחות עם פול ג'ורג' במקומו. לגבי ווסטברוק - הסטט' שלו העונה לא שונה באופן משמעותי מהסטט' בעונות לצד דוראנט, למעט ירידה משמעותית יחסית באחוזי השלוש (שתמיד היו נמוכים) ועלייה גדולה בכמות העבירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 10:53 am 
Freshman

הארדן >> PG, אני חושב שההסכמה על זה תהיה די גורפת :)
ולאחר שלב הטיעונים פה :) ומבט נוסף ב basketball reference, מודה שכנראה זלזלתי קצת בדוראנט. הוא והארדן 3-4 צמודים צמודים.
דוראנט כנראה טיפה טוב יותר אבל הארדן השפיע יותר על המשחק, בסגנונו הייחודי (והדוחה לצפיה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 11:20 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
את האמת שאלה מעניינת, לא דווקא מי שחקן העשור, אלא מה מהות השאלה. האם השאלה היא צרה, מי פשוט היה השחקן הכי טוב לאורך כל העשור, אז התשובה היא קלה בעיני וזה לברון. אבל אם השאלה במובן הרחב יותר, או נחשוב במוד ביל סימונס, מי השחקן שהשפיע הכי הרבה על העשור, מי ההשפעה שלו הייתה יותר רחבה מאשר רק ממוצע נק', מספר ניצחונות, אז התשובה היא סטפ קארי. הוא שינה את הכדורסל. אני חושב שאנשים התחברו אליו ברמה הרגשית הרבה יותר מלברון. וכן, הוא גם היה לא רע בכדורסל.

זו בעיני התשובה הכי מדויקת. אם השנה היא 2010 ואני רוצה לנצח מקסימום משחקים ולהגיע למקסימום אליפויות בעשור הקרוב, אני לוקח את לברון בלי לחשוב פעמיים. ההשפעה של קארי על המשחק לעומת זאת הייתה הרבה יותר עמוקה, ובעיני אין שום ספק שה-NBA נראה כמו שהוא נראה היום רק בגלל שקארי הראה שכדורסל של סקיל, שלשות, קצב מהיר ומחשבה על התקפה קודם יכול לא רק שיכול להיות כדורסל מנצח, בחוקים של היום פשוט אי אפשר בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 12:56 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אז מי בעיניך יכול להיות במקום הרביעי במקום דוראנט, שאתה אפילו לא בטוח שהוא במובהק במקום הרביעי?

אני מניח שהארדן - איני החלטי לגבי זה
מה שרציתי בסך הכל להדגיש: את זה שאחרי קארי וקוואי במקומות 2-3, מבחינתי דוראנט דרגה מתחתיהם ואף קרוב יותר לבא אחריו מאשר אליהם.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 1:16 pm 
Hall of Famer

אני לא מבין איך קוואיי (לפחות לפני אליפות השנה של הקליפרס) יכול להיות לפני דוראנט. הוא זכה ב-2 אליפויות, אחת כחלק מאנסמבל הכי מובהק שהיה בתולדות אליפויות, בלי אלפא דוג בולט והשניה במידה רבה בגלל פציעה של אחד...קווין דוראנט.
ג'יימס הארדן לפני דוראנט? זה באמת מצביע על תיעוב לדוראנט.

בעיני, אם מסתכלים על יכולת כדורסל נטו, אז דוראנט הוא מספר 2 בעשור הזה (קארי היה מדהים חצי עשור. דוראנט עשור שלם). אם מסתכלים במבט רחב יותר, כפי שכתבתי, אז הוא מספר 3 מובהק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 4:45 pm 
Hall of Famer

מבחינתי הקשר בין שחקן העשור לבין "יכולת כדורסל נטו" הוא אינו מוחלט. למשל אנתוני דיוויס מרבית העשור כמדומני נחשב לשחקן טוב (ואולי לא במעט אפילו) מקוואי, ועובדה שהוא בכלל לא הוזכר בדיון פה.
זה ספורט קבוצתי בסופו של דבר, לא כמו שברור מאליו שאצן העשור למרחקים קצרים הוא יוסיין בולט - שם אם הנתונים האישיים של פלוני טובים משל אלמוני - זה סוף הדיון.

מבין כל העשור - באיזה עונה אפשר להגיד בפה מלא שההישג הקבוצתי של קבוצתו של דוראנט היה נפגע משמעותית - אילו במקומו היה משחק שחקן אחר "מדרגה מתחתיו" (לא שיש הרבה שמות להציע כשחקן בפרופיל ותפקיד דומה, נניח נוביצקי קרוב לשיאו, או אנתוני דיוויס)?

להבדיל, שים נניח את אותו פול ג'ורג במקום קוואי בעונה שעברה, והם בכלל לא עוברים את פילדלפיה, וגם לא הייתי מהמר עליהם בתצורה הזו נגד מילווקי וגולדן סטייט.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 5:41 pm 
Sophomore

OKC מאז שהארדן עזב:
עם דוראנט: 4 עונות, 3 מתוכן דוראנט שיחק - סיבוב שני ופעמיים גמר מערב.
עם תחליפים (האחרון שבהם אותו פול ג'ורג' שהצעת להחליף בו את קוואי): שלוש יציאות בסיבוב הראשון, בסדרות לא צמודות במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 6:17 pm 
Freshman

איזה התחליפים?? PG מעולם לא היה קרוב לדיון הזה. כרמלו לא היה שייך לכדורסל השגי במשך רוב העשור. כריס פול בן 85 העונה.
ובוא, אף אחד פה לא טוען שדוראנט הוא סקראב, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 7:44 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מבחינתי הקשר בין שחקן העשור לבין "יכולת כדורסל נטו" הוא אינו מוחלט. למשל אנתוני דיוויס מרבית העשור כמדומני נחשב לשחקן טוב (ואולי לא במעט אפילו) מקוואי, ועובדה שהוא בכלל לא הוזכר בדיון פה.

באיזה עולם אנתוני דיוויס נחשב לשחקן טוב יותר מקוואי במשך מרבית העשור?
מאיפה הבאת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 9:20 pm 
Sophomore

idpwf1 כתב:
איזה התחליפים?? PG מעולם לא היה קרוב לדיון הזה. כרמלו לא היה שייך לכדורסל השגי במשך רוב העשור. כריס פול בן 85 העונה.

זו הייתה תגובה לשמואליקי, שנתן את פול ג'ורג' כדוגמא לשחקן ''מדרגה מתחת''.
ולא, אף אחד לא התייחס לדוראנט כסקראב, אבל בעיניי בהחלט התקופה שלו בג''ס (שגם בה היה השחקן הטוב ביותר) יחד עם הפציעה הנוכחית הפכו אותו לסוג של אנדרייטד בדיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 11:04 pm 
Freshman

ido כתב:
idpwf1 כתב:

זו הייתה תגובה לשמואליקי, שנתן את פול ג'ורג' כדוגמא לשחקן ''מדרגה מתחת''.
ולא, אף אחד לא התייחס לדוראנט כסקראב, אבל בעיניי בהחלט התקופה שלו בג''ס (שגם בה היה השחקן הטוב ביותר) יחד עם הפציעה הנוכחית הפכו אותו לסוג של אנדרייטד בדיון

דוראנט מעל קארי ברשימה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 18, 2019 12:11 am 
Sophomore

התלבטות קשה בעיניי, אבל בכדורסל נטו אני חושב שכן. בוא נגיד שאם הייתי בונה קבוצה ויכול להתחיל עם אחד משניהם, הייתי הולך על דוראנט.
שניהם, אגב, מתחת ללברון, עדיין מעל קוואי (מה שאולי ישתנה בעונה-שתיים הקרובות), והרבה מעל הארדן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 18, 2019 12:23 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
shmueliki כתב:

באיזה עולם אנתוני דיוויס נחשב לשחקן טוב יותר מקוואי במשך מרבית העשור?
מאיפה הבאת את זה?

הכוונה בזמן אמת תוך כדי העשור
לא כעת בראייה אחורה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, uriel17, גמליאל ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה