סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 1:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2019 3:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
גומא ממקום מחבואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2019 3:57 pm 
Sophomore

שאולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2019 12:43 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
אני לא חושב שמישהו בהפועל טוען שבלי מכבי הם כבר היו משוריינים לעשר שנים. היה רגע שבו דיבור מאוד רציני של ברתומיאו על וויילד קארד לשנה הפך ל״תצליחו קודם ביורוקאפ״. אני מניח שזה הרגע שבו מכבי עשו את שלהם ואני מסכים עם מי שאמר פה שזה די מובן מאליו. צריך גם לזכור את ההקשר: אלה השנים הכי גרועות של מכבי, כשנראה שיש מצב שהמותג סוף סוף קורס, כשהפועל נותנת לה תבוסות של 30 הפרש ועוד מדברת עם היורוליג מאחורי הגב שלה. הגיוני שמכבי תעשה כל מה שהיא יכולה כדי לשים מקל בגלגלים של הפועל, בעיקר כשאנחנו זוכרים שזה מה שהמועדון הזה התרגל לעשות במשך עשרות שנים גם לקבוצות שלא איימו עליו בכלל, אז על אחת כמה וכמה בפעם הראשונה אחרי שנים שבאמת קם איום רציני על ההגמוניה...

בתכל'ס, כמה מועדונים באירופה עם אולם חדש של 10000, עם תקציב של מעל עשרה מיליון יורו עוד ביורוקאפ, עם שם נוצץ כמו אמארה, שיאנית הקהל ביורוקאפ???
ירושלים היא אחת הקבוצות הבודדות באירופה עם פוטנציאל להביא אלפי אוהדים למשחקי חוץ ולפיינל פור. ג'ורדי לא רוצה שהפיינל פורים יהיו ארועים קצת יותר תוססים שעיר מארחת תזכה לחוויה תוססת של אלפי אוהדים זרים? ירושלים יכולה לספק לו את זה ( והוכיחה את זה בגמר היואוקאפ) כמו שאני לא יודע אם יש אפילו עוד חמש קבוצות באירופה שיודעות לספק... ירושלים היא אחת הקבוצות היחידות באירופה שיכולה להביא חוזי שידור במיליונים, אין קבוצות כאלו באירופה!!!
יודעים מה, בא ניקח את התירוץ של רצון בשוק הגרמני והצרפתי, בסדר!!!
תן לירושלים 3 שנים ביורוליג, תהנה מקהל כדורסל שממלא אולמות סולד אאוט ומסוגל לשלוח אוהדים למשחקי חוץ גדולים. בינתיים תבנה את השוק הצרפתי והגרמני... תבחן האם יש פוטנציאל בשוק הרוסי ל2-3 קבוצות? האם יש פוטנציאל קהל ראוי ל2-3 טורקיות?
זה מטורף!!! היורוליג לא מצליח להשיג ספונסרים יוקרתיים ( הלו טורקיש אירליינס כאתנן בשביל 3 קבוצות טורקיות שחלקן מביאות 2000 איש למשחק, הלו קוראסון ארוז...), לא חוזי שידור שיהיו אפילו אחוז מהכדורגל, לא להפוך את המשחקים שלו כיעד לנסיעה של אוהדים, לא להפוך את הפיינל פורים לחגיגות צבעוניות של אלפי אוהדים שגודשים ערים לשבוע של שכרון חושים כמו בכדורגל, לא מרצנדייז בקנה מידה ראוי, לא שום דבר שבתכלס יש לו איזשהוא ערך מוסף להציע לשותפות בו. אז יש קבוצה שמביאה איתה איזשהו אפשרות של פוטנציאל לדברים האלו- היורוליג אמורה לקפוץ עליה, לא לדחות אותה!!!
השלילה של ירושלים אפילו לא לשנה אחת או לסוג של משחקי מבחן או כל קונסטלציה אחרת, כאשר היא על פניו אמורה להיות קבוצת החלומות מבחינת היורוליג( הרי החלום הוא שיום אחד לקבוצה הצרפתית יהיה קהל חם של עשרות אלפים, חוזי שידור גבוהים, יכולת לשלוח אלפי אוהדים לפיינל פור, הנהלה יציבה, כוכב מושך עיניין בכל העולם כמו אמארה וכו')- מרמזת בבירור שמישהו הפייל את כל כוח משקלו הפוליטי למנוע את זה...

נערך לאחרונה על ידי אספסוף בתאריך ב' דצמבר 16, 2019 1:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2019 12:47 pm 
Junior

מיכאל התנין כתב:
שאולי

זה ניחוש, או מידיעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2019 12:51 pm 
מנהל פורום

ידיעה
מלשון ואדם ידע את חווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 9:55 pm 
Junior

רשמים מצפייה מאוחרת בראיון עם החומסקי:

1. הוא טיפוס די משונה.

2. הסיפור של הפועל מול היורוליג/מכבי זה קצת if you cant beat them join them, רק הפוך. אם אתה לא יכול להצטרף אליהם, תנצח אותם, או לפחות תיזכר אחרי איזו הפסקה של כמעט עשור, שהם האויב שלך. כבר שנים שאף אחד מהפועל לא מדבר ככה על מכבי. עכשיו, אחרי שהשער ליורוליג ננעל, חומסקי חוזר לטרמינולוגיה דני קליינית, של אנדרדוג לוחמני וכו׳. זה קצת מביך בתור אוהד, אבל עדיף על האלטרנטיבה הקודמת (״אנחנו ומכבי נגיע לישיבת המנהלת וננסה לשכנע את שאר הקבוצות לנהוג בהגיון״ וכאלה...). לגבי שאלת ״הטילה או לא הטילה ווטו״, הראיון הזה קצת מערער אצלי את הוודאות שחומסקי יודע על מה הוא מדבר. כלומר, אני עדיין לא רואה שום סיבה שמכבי לא תטיל ווטו כזה לאור העבר, אבל אני כן רואה סיבה שחומסקי יחרטט בעניין.

3. הדבר הכי מעניין שחומסקי אמר על מכבי, זה שמה שכביכול נתפס בארץ כמכביזם, גורם למכבי לפגוע בעצמה. לטענתו, ולא הייתי ממהר לזלזל דווקא בתובנות העסקיות שלו, מבנה דו ראשי של שתי קבוצות יורוליג היה מיטיב עם מכבי גם מקצועית וגם כלכלית, אבל ברירת המחדל של החבר׳ה האלה לרסק כל התנגדות, בעצם גורמת להם להתנהל בחוסר רציונליות במקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 10:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שוב אומר, כשהוא יפרט מהן אותן "הרבה סיבות" שבגללן ירושלים לא ביורוליג, אפשר יהיה לשפוט את מידת החרטוט. האוזמן כהרגלו לא הקשה עליו בנושא.

במאמר מוסגר זה ממש מפתה לומר "שירושלים תבדוק למה לא אוהבים אותם ביורוליג"...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 10:43 pm 
Junior

כהרגלך, אתה נתפס לנק׳ וחוזר עליה. גם כהרגלך, זו אפילו לא הנק׳ הנכונה. אותן ״הרבה סיבות״, אני מניח, הן העובדה שהפועל לא לקחה את היורוקאפ וגם לא הגיעה לגמר והעובדה שביורוליג מעדיפים קבוצות ממדינות/ערים מרשימות יותר מירושלים ואולי עוד משהו. אבל מה זה משנה אם חומסקי מונה את הסיבות האלה או לא? לטענתו, בנוסף לסיבות האלה, ידוע לו שבמכבי הטילו ווטו. אם כבר, תטען שעדיף היה שהוא היה אומר מאיפה הוא יודע על הווטו, לכאורה. כך או כך, אני לא מבין את הטענה שלך. אלה הדברים שהוא בחר לומר והשאלה היא איך מבינים אותם. אם הוא היה אומר דברים אחרים, אפשר היה להתווכח גם עליהם, מן הסתם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 11:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני לא יודע מהן אותן "הרבה סיבות", הגיוני שלפחות חלקן הן מה שרשמת, אבל הן כן חשובות לשאלה אם "הווטו של מכבי כן או לא" בכלל חשוב כאן, כלומר אם הוא לא "ווטו" על מה שלא היה לו סיכוי לקרות ממילא. ואת זה האוזמן לא שאל.
אשר ל"איך הוא יודע", מה זאת אומרת, הוא אמר בפירוש איך הוא יודע, לפחות לטענתו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה