סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 1:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 2:38 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אציין שגרין מתדרדר עם השנים משלוש, משל היה הנפלד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 6:11 am 
Senior

כצפוי לכולם הרצף של מילווקי מסתיים בבית לדאלאס בלי לוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 7:43 am 
Freshman

Yuval כתב:
בנושאים חשובים יותר, זה המשחק השני ברציפות שדראמונד מפספס בגלל תגובה אלרגית לאבוקדו

אותו אבוקדו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 8:00 am 
Hall of Famer

פוציץ' כתב:
אני אהיה אפילו יותר קיצוני מאנשים כאן. דריימונד גרין אף פעם לא היה טופ 20 של שום דבר. מדובר בנגר מארץ הנגרים שהתמזל מזלו ופשוט זכה בלוטו לשחק לצד שחקנים מדהימים וקבוצה היסטורית שהסתירה את כל החסרונות ההתקפיים העצומים שיש לו. אם הוא היה נבחר בדראפט ע"י כל קבוצה אחרת שהיא לא גולדן סטייט היום הוא היה מבלה באיזו קבוצת יורוליג סטייל קווינסי אייסי. בעצם אפילו אייסי מוכשר יותר, רק שלו היה הרבה פחות מזל מדריימונד. ראבק, אפילו זריקה יציבה משלוש אין לגרין.

לא יודע אפילו איך להתחיל להגיב לזה :?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 8:39 am 
Freshman

פוציץ' כתב:
אני אהיה אפילו יותר קיצוני מאנשים כאן. דריימונד גרין אף פעם לא היה טופ 20 של שום דבר. מדובר בנגר מארץ הנגרים שהתמזל מזלו ופשוט זכה בלוטו לשחק לצד שחקנים מדהימים וקבוצה היסטורית שהסתירה את כל החסרונות ההתקפיים העצומים שיש לו. אם הוא היה נבחר בדראפט ע"י כל קבוצה אחרת שהיא לא גולדן סטייט היום הוא היה מבלה באיזו קבוצת יורוליג סטייל קווינסי אייסי. בעצם אפילו אייסי מוכשר יותר, רק שלו היה הרבה פחות מזל מדריימונד. ראבק, אפילו זריקה יציבה משלוש אין לגרין.

לפי התגובה נראה לי שלדעתך שחקן נחשב טוב אם קולע כמה שיותר. מה דעתך על ווסטברוק למשל?
בנוגע לגרין: שחקן הגנתי על. יכול לשמור על כל עמדה ביעילות גבוהה. הרמה ההתקפית שלו טובה מאוד בעיני. חכמת משחק, מסירה.. יכולת הקליעה נפגעה זה כן, כנראה יש קורלציה בין איכות השחקנים שהוא משחק איתם, אבל קליעה בינונית +היא לא סיבה לתייג אותו כאיזשהי אחיזת עיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 9:37 am 
מנהל פורום

מקרה די קלאסי של דיון בין שתי אובר תגובות.
הוא אף פעם לא היה השחקן שעשו ממנו, ולו רק מתוקף העובדה שחלק מהמשחק זה גם לא להיות מורחק או בבעיית עבירות ברגעים קריטים.
אבל הוא גם לא אותו שחקן "שרק התמזל מזלו" וזהו.

להתעלם מהחשיבות העצומה שלו לווריירס, בהגנה ובהתקפה זה מטופש לאללה בעיני, לולא נתן את שנתן ולולא הזינוק שלו כמנהל משחק אחרי שבוגוט עזב (עוד שחקן שהיה קריטי לווריירס בתחילת הריצה, מסיבות לא מאד שונות מאלו של גרין) אין את השושלת הזו, ולחשוב שכל שחקן יכול היה לתת את זה, זה גם מוזר בעיני.

בכ"א, יובל די צודק, יש שחקנים שמדידות שלהם כ"טופ X" הן מיותרות. בברלי כזה, סמארט כזה, קורבר היה כזה בזמנו, רדיק כזה וגם גרין היה כזה. הם הרי כל כך תלויים במערכת שמסביבם בשביל לתת את הדברים המיוחדים שהם נותנים שזה מייתר מאד את השאלה הקריטית לדיון הזה, "מי יותר טוב?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 10:28 am 
Junior

מה שציפה ויובל אמרו.

גרין בשיאו היה שומר נפלא ממש ומנהל משחק מדהים. לא היה כמעט שחקן בעמדה 4 בליגה שהייתה מחליף אותו בגרין והמכונה של הווריירס הייתה ממשיכה לעבוד בכזאת יעילות.
באותה נשימה גם אפשר להגיד שבתור השחקן המוביל בקבוצה הוא כנראה היה בתחתית העשיריה של פאור פורוורדס שהייתי לוקח לקבוצה שלי.

מאוד מוזר שהוא נראה ככה בגיל 29... כבר בשנה שעברה (28 שאמור להיות שיא הקריירה פחות או יותר) הוא נראה בירידה די חדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 10:48 am 
Hall of Famer

כמו שמישהו אמר פעם:

Hacohen כתב:
דריימונד גרין שחקן משלים אולטימטיבי לקבוצה גדולה. חכם, שומר מדהים, עושה הכל מהכל (אם כי הקליעה בעייתית). הוא לא סופרסטאר. תן לו עכשיו להוביל את שארלוט או את דטרויט ולא יהיה לו הרבה לשנות. סופרסטאר הוא בראש ובראשונה סקורר מצוין ויציב, שיש לו עוד כמה אלמנטים חזקים במשחק. דוראנט כזה, קארי כזה. קליי לדעתי לא כזה (בעיקר סקורר מעולה ולא הרבה יותר מזה). דריימונד בטח לא כזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 7:46 pm 
Hall of Famer

זה היה לא נכון בעבר
ואולי נכון כעת כשגרין הדרדר משמעותית ביכולת.
בשיאו גרין היה משדרג משמעותית כל הגנה בליגה.

בכל מקרה, המטרה של נדב הייתה להראות שהוא צדק בעבר.
ההוכחה היא שגרין לא מחולל נפלאות בווריורס היום כאשר ברור לכולם ששנה שעברה הוא היה חלש בהרבה משיאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 11:06 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
ומה בדיוק קרה לו ש''הוא לא השחקן שהיה פעם'', למעט העובדה שלראשונה בקריירה הוא לא משחק עם חבורת אולסטארים מסביבו?

עכשיו, לא הבנתי. היה דיון ער על שחקנים מובילים ומשלימים, כשנתתי את דריימונד כדוגמה למשלים מובהק בניגוד לעמדתך ודעת אחרים. מגיע הזמן שבו המשלים המובהק הזה הופך לאחד משני השחקנים המובילים, והפלא ופלא הוא נראה רע ולא משפר את הקבוצה שלו. לא "לא עושה נפלאות", נראה רע ולא משפר את הקבוצה הגרועה שלו. בגיל 29, בלי פציעות משמעותיות. אז כן, אני חושב שצדקתי, אנשים שהחזיקו אז בדעה שונה מודים שהמציאות מראה אחרת, אבל מי הולך מכות עם המציאות? מי שרגיל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 18, 2019 12:14 am 
Sophomore

זו תגובה אליי? :ny_tik:
לא זכור לי שהשתתפתי בדיון כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 18, 2019 9:11 am 
Hall of Famer

זו תגובה לAtt, פשוט ניסחת יפה מאד תגובה אפשרית שלי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 18, 2019 10:55 am 
Junior

Att כתב:
זה היה לא נכון בעבר
ואולי נכון כעת כשגרין הדרדר משמעותית ביכולת.
בשיאו גרין היה משדרג משמעותית כל הגנה בליגה.

דווקא מבחינת הגנה גרין עדיין היה מצוין עונה שעברה... היה בחמישית ההגנה השניה בליגה (כמו ב2018).

אני לא מבין למה יש סתירה בין זה שגרין בתפקידו בווריירס היה אול-סטאר ושחקן לגיטימי בחמישיות העונה לבין זה שבקבוצה חלשה (כמו שאנחנו רואים השנה) הוא לא יכול להביא את היתרונות שלו לידי ביטוי.

אין לו את מי להפעיל בהתקפה, אין לו את קליי-איגי-דוראנט שמאפשרים לו לשמור כמו שהוא יודע בלי לדאוג לאחרים (שלושה שומרים מצוינים, במיוחד השניים הראשונים) ובנוסף זו פעם ראשונה בקריירה של גרין (מאז שהפך לשחקן רוטציה לגיטימי) שהוא לא משחק אצל הפייבוריטים - אולי המבנה האישיותי שלו הוא כזה שבלי אתגר ראוי (אליפות/פלייאוף) הוא לא מצליח להוציא מעצמו את הנדרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 18, 2019 11:32 am 
Senior

sheky כתב:
... ובנוסף זו פעם ראשונה בקריירה של גרין (מאז שהפך לשחקן רוטציה לגיטימי) שהוא לא משחק אצל הפייבוריטים - אולי המבנה האישיותי שלו הוא כזה שבלי אתגר ראוי (אליפות/פלייאוף) הוא לא מצליח להוציא מעצמו את הנדרש.

אולי אבל מאחר ובנבחרת הוא גם היה די חלש, אני חושב שלא.
גרין הוא שחקן שהיה תפור פרפקט על סגנון המשחק והרכב השחקנים בווריורס. ברגע שזה השתנה הוא כמו דג מחוץ למים וכל היתרונות שלו מתבטלים או הופכים לחסרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2019 11:09 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תומר כתב:
sheky כתב:
... ובנוסף זו פעם ראשונה בקריירה של גרין (מאז שהפך לשחקן רוטציה לגיטימי) שהוא לא משחק אצל הפייבוריטים - אולי המבנה האישיותי שלו הוא כזה שבלי אתגר ראוי (אליפות/פלייאוף) הוא לא מצליח להוציא מעצמו את הנדרש.

אולי אבל מאחר ובנבחרת הוא גם היה די חלש, אני חושב שלא.
גרין הוא שחקן שהיה תפור פרפקט על סגנון המשחק והרכב השחקנים בווריורס. ברגע שזה השתנה הוא כמו דג מחוץ למים וכל היתרונות שלו מתבטלים או הופכים לחסרונות

דריימונד שיחק בנבחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2019 11:18 am 
Senior

כן כן, בריו ב 2016 ולא הרשים במיוחד (9.9 דקות, 1.9 נקודות, 2.1 ריבאונדים 1.3 אסיסטים)
בקדם אולימפי היה טיפונת יותר טוב (14 דקות, 2.4 נקודות, 4.4 ריבאונדים, 2.8 אסיסטים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], uriel17, גמליאל ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה