סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 1:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2019 9:45 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
בוסטון מצליחה לנצח את דאלאס למרות שבוסטון היתה ללא שחקן ההגנה של העונה, ללא מרקוס סמארט וללא הייוורד ולמרות שדאלאס נראים הרבה יותר טוב בלי לוקה. הוביל את בוסטון, קנטר עם 13 רבאונדים ו-2-2 מהעונשין. 23 ו-12 לפורזינגיס, שחקן טוב מאד.

אתמול בדיוק חשבתי לעצמי, היי, צריך לדבר על שארלוט קצת, הם ממש חמודים השנה. אז הם הפסידו לקאבס שקיבלו משחקן נהדר מקווין לאב עם 16-14-7. אצל שארלוט, דני איינג' שוב מוכיח שהוא גאון כשטרי רוזייר קולע 35.

לאורי עם טריפל דאבל מול דטרויט כשהראפטורס מנצחים, אבל הסיפור הגדול הוא כמה דני איינג' גאון, כשנמנע מלהביא שנה שעברה את מארק גאסול בורייד, כי האחרון עם 0 נק' ב-8 דקות בייש אמש את המקצוע.

וושינגטון במשחק ההגנתי הכי טוב שלהם העונה לדעתי מפסידה בהארכה לבולס. שתי קבוצות מבעסות, לוויזארדס פשוט אין מישהו שיאחד את הכשרון שכן קיים שם לכדי קבוצה, ולבולס יש טענות מעצבנות כשמדברים על השחקן הטוב בהיסטוריה. רק לציין, שגם פה, דני איינג' יוצא ענק, כי כשהיה בבוסטון ג'ורדן לא היה אלוף.

מיאמי מנצחים את פילי. פילי מוזרים לאללה, ועדיין, המועמדים שלי לצאת מהמזרח. מיאמי מנצחים למרות משחק לא טוב של מיילס לנארד. אגב, לפני שנתיים דני איינג' הגאון עשה את הטרייד טייטום פולץ, אמש טייטום לבד קלע יותר מל הספסל של פילי.

הפליקנס מנצחים בחוץ את מיני. אני כל כך גאה בזה שגם בפתיחה הטובה שלהם לא האמנתי במיני, איזו קבוצה מטומטמת ורעה. ברנדון אינגרם קלע מלא, אבל עדיין משחק בקבוצה עם מאזןלא טוב, בזמן הזה, ג'יילן בראון שנבחר באותו דראפט על ידי דני איינג' הגאון קולע הרבה וגם מנצח.

אוקייסי חוזרים מפיגור 24 בשביל לנצח את הגריזליס. שזה נצחון על הנייר לת'אנדר ונצחון מוראלי לגריזליס. ווי ווין. הבחירה של הגריזליס שייכת לדני איינג' הגאון.

המג'יק מפסידים לדנבר. יוקיץ' חוזר לעצמו אחרי תחילת עונה איטית ושמנה. הוא עדיין איטי ושמן אבל בקטע טוב הפעם. פולץ זה סיפור יפה, לראות איך הוא מתאושש מהטראומה של פתילת הקריירה והופך לאט לשחקן לגיטימי פלוס מינוס בליגה זה מרגש. כמו כן, דני איינג' הגאון בחר במקומו מישהו שיש מצב שיהיה סופרסטאר.

כרמלו אנתוני עם 2 חסימות ו-2 חטיפות מנצח עבור הבלייזרס את הווריירס. מבחינתי זה הכתם הכי גדול על הקריירה של איינג', שכרמלו לא בבוסטון השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2019 11:00 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גאון גאון אבל למה טאקו לא משחק יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2019 11:02 am 
Hall of Famer

לא נראה לי שטאקו משחק בכלל, והאמת? לדעתי זאת טעות, מצד שני בוסטון נראית טוב אז מה אני יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2019 12:53 pm 
Senior

וושינגטון הובילו 96-84 5:02 לסיום.
5 שניות לסוף היה 96-96.
ביל קלע סטפ בק שתי שניות לסוף.
וושינגטון עדיין הפסידו.

גאסול נפצע בהמסטרינג ופאוול בכתף מה שאומר שטורונטו יהיו מאוד קצרים בתקופה הקרובה.
היוורד עם בעיות ברגל מעריך שיהיה בחוץ קצת זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2019 1:22 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
לא נראה לי שטאקו משחק בכלל, והאמת? לדעתי זאת טעות, מצד שני בוסטון נראית טוב אז מה אני יודע.

בכמה דקות שכן שיחק מתישהו נראה היה ממש אבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2019 6:14 pm 
Hall of Famer

הקונטנדרית מאורגון בשקט בשקט מקום תשיעי במערב.

כרמלו לי לה לו

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2019 9:03 pm 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
נורטון כתב:

בכמה דקות שכן שיחק מתישהו נראה היה ממש אבוד.

לא ראיתי אבל שיחק פחות מ4 דקות, 4 נק ו3 ריב' כמה כבר אבוד הוא יכל להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2019 10:52 pm 
Hall of Famer

טאקו נשמר לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 4:34 am 
Senior

אני אוהב את ניק נרס וחושב שיש לו מוח כדורסל דיי מרשים, אבל טורונטו מאבדים את פסקאל, מארק גאסול ונורמן פאוול ב-24 שעות. ואן וליט עדיין בחוץ. לאורי ואיבקה רק עכשיו חזרו מפציעות.
אולי יש קשר לזה שהוא משחק רוטציות כ"כ קצרות וכל השחקנים בחמישיה משחקים 35+ דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 6:52 am 
Hall of Famer

טורונטו מנסים (ודי מצליחים) לנצח, ולאור הפציעות המוקדמות העונה של לאורי ואיבקה (כפי שציינת) - אכן היה עומס חריג על שאר השחקנים (בפרט גאסול בגילו, ולאחר שנה הכי עמוסה שאפשר לדמיין).
נראה איך ירוצו בחודשיים הקרובים, ובעיקר האם יעשו טרייד כלשהו למען עתידם.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 12:37 pm 
Senior

אני לא חושב שמישהו משחק עם השחקנים שלו 38 דקות במשחק כדי להפסיד. ברור שהם ניסו לנצח. השאלה אם המחיר שווה את זה. מזכיר קצת את שיקאגו של ת'יבס רק עם כדורסל הרבה יותר אסתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], uriel17 ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה