ואלו המשחקים שיתקיימו הערב ולפנות בוקר
בשעה 19:00 - בוסטון הפצועה בטורונטו הפצועה בהרבה יותר בשחזור של סדרת הפלייאוף שמעולם לא התקיימה. שזה מבעס כשחושבים על זה, הייתי שמח לסדרה או שתיים בין שני המועדונים האלו שבסופו של דבר היו סופר חשובים למזרח בשנים האחרונות. היוורד אולי יחזור בבוסטון, שמציגה עונה נהדרת לווקר, טייטום ובראון, בטורונטו כמו שאמרתי כולם פצועים, אז קייל לאורי ופרד ואן ווליט יצאו מדעתם במשחקים האחרונים כדי לחפות על זה.
21:30 - מילווקי בפילי. שתי הקבוצות הטובות במזרח, אחת מממשת את זה, השניה על הניר. שני השחקנים הכי דומיננטים פיזית בליגה, אחד מממש את זה, השני לא תמיד, ואולי המשחק הכי מעניין של הערב לדעתי. מכאן תצא אלופת ה-NBA לדעתי. וזו לא תהיה פילי.
00:00 - יוסטון בגולדן סטייט - איכס של משחק. מזל שלפחות הארדן וראסל ווסטברוק קיים כדי שתהיה סיבה לצפות וסיכוי למשהו מעניין. חשוב לי שוב לציין שדריימונד גרין אוברייטד ותמיד היה.
3:00 - הקליפרס מול הלייקרס. ואם טעיתי לגבי הבאקס, הרי שהאלופה תגיע מכאן. והיא לא תהיה הקליפרס. קוואי אמנם מדהים, הארל ולו מהממים, ודוק מאמן מצויין, אבל פול ג'ורג' הוא פיכסה גדולה ממש ואני לא סומך עליו במשחקים חשובים (אם כי קיים סיכוי די טוב ששום עובדה לא תומכת בתחושה הזו שלי
). הלייקרס מציגים את השחקן הכי טוב בהיסטוריה בעונה מצויינת, את הרכז הכי חכם בליגה בעונה לא מצויינת בכלל, את ההוכחה לטפשות של הפועל ירושלים בעונה עוד פחות מעולה מזו של הרכז הכי חכם בליגה ואת אנתוני דיוויס שחשוב לי להזכיר לגביו שהחל מהעונה השניה או השלישית שלו כולם תמיד חיפשו סיבות ללמה שחקנים אחרים בעמדות 4-5 טובים ממנו. ספווילר, הם לא היו והם לא עכשיו, הוא הכי טוב שיש והיה הכי טוב שיש וזה לא היה קרוב אף פעם.
05:30 - ניו אורלינס בגבהים של דנבר. לא הבנתי את ההתלהבות מהסגל של הפליקנס עוד לפני הפציעה של זאיון, ולא הבנתי את ההתלהבות מצורת המשחק שלהם אחרי הפציעה, אני חושב שנעשית שם עבודה מזעזעת של אימון, וקבוצה שמקבלת כזו עונה משחקן כמו אינגרם צריכה להיות יותר תחרותי, גם אם לא לנצח יותר משחקים, אבל לפחות להיראות סביר יותר. בדנבר, יוקיץ' חוזר לעצמו. הם ניצחו מלא גם כשעשה חיקוי של זלמנסון, עכשיו הם בכלל נראים מעולה. מאומנים לעילא, ג'מאל מורי בעונה נהדרת ומילסאפ עוד לא מת.