סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 11:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כריסטמס ב-NBA
הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2019 12:44 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
נסיון נחמד לקאמבק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2019 1:59 am 
Hall of Famer

ראיתי חלק גדול מהמחצית הראשונה עכשיו ואמביד פשוט גובר הלילה במאצ׳ אפ שלו על יאניס.
שומר אותו מצוין בכל התקפה ואוכל בלי מלח את השומרים שלו בצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2019 2:10 am 
Hall of Famer

ג׳ורג׳ היל נהדר מהספסל של הבאקס. לא זוכר אותו כל כך משמעותי בקאבס. חשבתי שהוא כבר לקראת סוף הקריירה שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2019 2:20 am 
Hall of Famer

פילי הגיעה מאוד מפוקסת למשחק הזה. לא זוכר שראיתי את הקבוצה משחקת ככה כבר הרבה זמן. נראים מגובשים יותר. מקווה שזה לא מקרי.
סימונס לא מחפש כמעט לקלוע אבל עושה המון דברים קטנים, חוסם כמעט בכל התקפה לשחקן אחר, מייצר קצב גבוה כשאמביד על הספסל, מוסר, שומר טוב, חוטף. מאוד engaged.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2019 2:58 am 
Sophomore

לקליפרס יש את המאזן ה-9 הטוב בליגה 22-10 ולכאורה זה קצת מאכזב, אבל המאזן האמיתי שלהם הוא עם קוואי 18-5 שזה בעצם המאזן השלישי הכי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2019 7:17 am 
Hall of Famer

סוף דצבמר אבל קיבלנו הצצה למאי.
פריק קיבל הגנת פלייאוף וסיים עם אחוזים נוראים.
ווסטברוק כמובן עם 0-8 מהשלוש.
פול ג'ורג' כהרגלו מנגר במשחק חשוב.
קוואי מראה למה הוא הטוב בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2019 10:08 am 
מנהל פורום

לברון כנראה החמיר את הפציעה שלו במפשעה וייעדר לזמן לא ידוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2019 8:11 pm 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
לקליפרס יש את המאזן ה-9 הטוב בליגה 22-10 ולכאורה זה קצת מאכזב, אבל המאזן האמיתי שלהם הוא עם קוואי 18-5 שזה בעצם המאזן השלישי הכי טוב.

ואני מניח שקוואי משחק בהילוך שלישי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2019 8:15 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:

בלדסו אמנם לא שיחק אבל ראינו מה הקו האחורי שנדב לא מפסיק להלל מסוגל לעשות מול הגנת פלייאוף, כאשר יאניס נסגר היטב.
אני לא יודע מה מילווקי יעשו בפלייאוף, הם ללא ספק קבוצת עונה סדירה מצוינת פלוס ויש להם אחלה סגל, אבל מוקדם מאוד לומר שברוגדון לא חסר להם. הוא היה חסר להם אתמול.
הוא היה השחקן השלישי בטיבו במילווקי, הוא כנראה טופ50 בליגה והוא אולי היחיד מלבד יאניס ומילדטון שמסוגל לייצר לעצמו מצב קליעה מול הגנה רצינית. מטבע הדברים, הם נפגעו כשהוא עזב וזה יתגלה באופן טבעי מול הקבוצות הבכירות ובמאני טיים כאשר הגנות יטרגטו את יאניס וישלחו עליו את כל מה שיש להן. במקרה של פילי, זה אמביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2019 9:16 pm 
Sophomore

בחייאת Att, אין לי עניין מיוחד להגן על נדב, אבל לא הוא ולא אף אחד אחר ''הילל'' את הקו האחורי של הבאקס. למעשה יש הסכמה די נרחבת שברוגדון שחקן טוב, כנראה יותר טוב מבלדסו. אז בשביל מה זה טוב?
ואם כבר, שנה שעברה ברוגדון לא ממש הושיע את הבאקס כאשר הם נתקלו בהגנת פלייאוף חזקה שחנקה את יאניס, למה שזה ישתנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2019 9:18 pm 
Hall of Famer

אני לא טענתי שמילווקי היו צריכים להעזיב את בלדסו. היו יכולים וצריכים להתקיים ביחד.
נדמה לי ששנה שעברה ברוגדון חזר מפציעה לפלייאוף. לא היה בכושר שיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2019 9:32 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:

כרגיל אתה לוקח משחק אחד מלילה אחד וכבר משליך על עונה שלמה...
- יוסטון 16/51 לשלוש בגדול מסכם את האירוע. הגיע ווסטברוק והזריקות של קאפלה ירדו וחבל, דווקא פינישר מהטובים ביותר בליגה
- פריק לא היה טוב. לרוב הכוכבים, גם בפלייאוף, יש משחקים טובים יותר וטובים פחות. לפני כמה ימים הבנאדם דפק משחק מהסרטים מול הלייקרס.
- פילי הפתיעו לטובה, וכמו שכתבתי פה לפני כמה ימים, הברומטר זה דווקא בן סימונס. אתמול 15 נק' 14 אס' ו-7 ריב' וכל שחקן יכול להוות איום על הסל. ועדיין, 21/44 לשלוש זה לא ערב קליעה סטנדרטי במונחי פילי.
- גם בדרבי של אל.איי השלשות מסכמות את זה - לייקרס עם 12/45 מחוץ לקשת, קליפרס 9/25
- ברנדון אינגרם בעונה אדירה. הלילה 7/9 לשלוש ו-31 נק'. סוג של האריסון בארנס לעשירים, וככזה הוא ממש ממש אחלה. לא חושב שהוא ברמה של סופרסטאר שיכול או יוכל לסחוב קבוצה להישגים בליגה. יהיה מעניין לראות איך ישתלב כשזאיון יחזור.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 12:30 am 
Hall of Famer

מה שיפה אצל סטריאני, כשזה מסתדר לו עם האג'נדה אז משחק אחד זה הצצה לפלייאוף, כשלא מסתדר-כל הסדירה היא פיהוק בדרך לפלייאוף.

לגבי מילווקי-ההפסד הזה הוריד אותה מדרגת הקבוצה בעלת המאזן הטוב בליגה? יאניס כבר לא מועמד מוביל לMVP? התגובות כאן הן הטיה קלאסית של התמקדות במשחק בודד שמאד נוח להתמקד בו מכיוון ששודר בשעה נוחה ויחסית רבים ראו. אז גם כאן מי שמסתדרת לו אג'נדה וכו'. מותר שיהיו משחקים חלשים גם לקבוצות מצוינות, ומלבד זה ברור לגמרי שמילווקי מסתמכת בענק על יאניס ובלעדיו היא קבוצת סף פלייאוף. סו וואט. לברון לקח קבוצת יורוליג לגמר הליגה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 1:13 am 
Sophomore

אני חושב שהמשחק הזה של פילי-מילוואקי הוא לא סתם משחק ליגה סדירה.

משחק ליגה סדירה (אמנם) - אבל, בזמן צפיית שיא בחג המולד, בין שתי קבוצות צמרת שיש להן מה להוכיח וזה היה מורגש מההתחלה. משחק חזק מאוד.
יותר מכך, פילי בהבאה של הורפורד כאילו רק מתכוננת לרגע המפגש בפלייאוף מול הבאקס, כל היתר זה באמת לא מעניין. אז עם הורפורד ואמביד בצבע, ועם הגובה של יתר החמישייה פילי בעיניי הפייבוריטית להגיע לגמר מהמזרח.

צריך לזכור שהעונה הסדירה באמת לא ממש מעניינת. באמת לא מעניינת כל כך. קבוצות קולעות הרבה פעמים 120-130 נק' במשחק, אין הגנות, הצבע פרוץ, שחקנים סתם קופצים לחטיפות וחסימות בלי לשמור. יאניס אולי מועמד מוביל ל-MVP אבל ראינו אותו מתקשה בפלייאופים בעבר וגם ראינו אותו באליפות העולם האחרונה, למען האמת. כשצפוף ומזיזים רגליים וסוגרים את הקו הישר לכיוון הסל - הוא כבר לא נראה כל כך בלתי עציר.

יאניס עדיין שחקן לא יצירתי, יאניס עדיין לא מסוגל לקלוע מטר מהטבעת כשזה חשוב ובפלייאוף הוא יחזור לטחון פנימה, כי זה מה שקורה לאנשים כשהם נמצאים במצב שהם חייבים לתפקד תפקוד מקסימלי, הם הולכים לדברים שהם הכי בטוחים בהם.
אני חושב על מה שהספרס עשו ללברון, ולברון היה קלע יותר טוב מיאניס בזמנו. יקח לו עוד כמה שנים טובות, אם בכלל, לקלוע מבחוץ בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 2:37 am 
Sophomore

ולהגיד שזה סתם משחק ליגה סדירה זו היתממות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 7:05 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מה שיפה אצל סטריאני, כשזה מסתדר לו עם האג'נדה אז משחק אחד זה הצצה לפלייאוף, כשלא מסתדר-כל הסדירה היא פיהוק בדרך לפלייאוף.

לגבי מילווקי-ההפסד הזה הוריד אותה מדרגת הקבוצה בעלת המאזן הטוב בליגה? יאניס כבר לא מועמד מוביל לMVP? התגובות כאן הן הטיה קלאסית של התמקדות במשחק בודד שמאד נוח להתמקד בו מכיוון ששודר בשעה נוחה ויחסית רבים ראו. אז גם כאן מי שמסתדרת לו אג'נדה וכו'. מותר שיהיו משחקים חלשים גם לקבוצות מצוינות, ומלבד זה ברור לגמרי שמילווקי מסתמכת בענק על יאניס ובלעדיו היא קבוצת סף פלייאוף. סו וואט. לברון לקח קבוצת יורוליג לגמר הליגה.

רואה שכבר ענו לך אז חסכו לי. נפגש במאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 8:31 am 
Senior

גם לא הבנתי איך פתאום אטט נורא אוהב את פילדלפיה. הם הרי נבנו בדיוק בשביל המשחק הזה. כל המטרה של הקבוצה הזו היא לעצור את יאניס. כתבת פה כל השנה איך הם קבוצה נוראית שאי אפשר לראות ועדיף כבר את הקבוצה של ה-10 נצחונות.

כולם נורא צודקים כל הזמן. מזל שקאלימי מאזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 10:58 am 
מנהל פורום

אני טוב בלאזן כי יש לי זין ענקי ולשון מיומנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 1:29 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
גם לא הבנתי איך פתאום אטט נורא אוהב את פילדלפיה. הם הרי נבנו בדיוק בשביל המשחק הזה. כל המטרה של הקבוצה הזו היא לעצור את יאניס. כתבת פה כל השנה איך הם קבוצה נוראית שאי אפשר לראות ועדיף כבר את הקבוצה של ה-10 נצחונות.

בהקשר של פילי, אני כותב לפעמים את התחושות שלי כאוהד, לא ניתוח מקצועי.
אבל נחמד שיש מי שמחכה בפינה כדי להעיר הערה דבילית.

לא כתבתי שאני אוהב את פילדלפיה הנוכחית, כמובן שהמצאת את זה (הלכתי ובדקתי).
אני כן עדיין אוהד את הקבוצה, מזמן לא ראיתי משחק שלהם ונהניתי לראות אותם הפעם, לשם שינוי.
הם נראו מאומנים ומסוכרנים יותר ואמביד נראה טוב בהרבה ממה שזכרתי אותו בתחילת השנה. כנראה נכנס לכושר.

פילי באמת בנויה למילווקי (לא יודע אם זה יעזור להם אבל בהחלט יש להם סיכוי טוב לעבור אותם) אבל צריכה להיות מוטרדת לא פחות ממיאמי ובוסטון, אולי אפילו אינדי או טורונטו. בכל מקרה, הם נראו יותר טוב גם בהתקפה וגם בהגנה וזה משמח מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 2:53 pm 
Senior

הכוונה שלי זה שיש פה, לטעמי, נטייה קצת מעיקה לקפוץ ל'אמרתי לכם'.
פילי לא היו גרועים לפני חודש והם לא מדהימים עכשיו. המשחק הזה היה מאוד חשוב להם וכאמור ההחלטה להביא את הורפורד ולהזיז את טוביאס ל-3 הייתה בדיוק עבור הסדרה העתידית הזו ולכן הן גם נראו יותר טוב. שבוע הבא הם עדיין יכולים לקבל בראש מאיזה בק קורט של טרי רוזיר ודבונטה גרהאם וזה לא יעשה את הבנייה שלהם גרועה יותר או טובה יותר וגם לא את יום הגיבוש בימית 2000 למשמעותי.

גם לגבי ברוגדון. אני מבין שזה 'החזרה' לנדב, אבל לכתוב שברוגדון מאוד חסר להם במשחק שבלדסו לא שיחק זה מאוד טיפשי בעיני. כלומר, אני כן חושב שזו הייתה טעות גדולה בדיעבד להחתים את בלדסו ולא את ברוגדון, אבל לא יודע אם בזמן אמת יכולתי להיות כ"כ נחרץ ובכל מקרה הניתוח חסר משמעות במשחק שבלדסו לא שיחק בו.
ברור שדוויצנז'ו הוא לא תחליף לרכז פותח משמעותי והרכז הפותח המשמעותי שלהם ישב בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 3:12 pm 
Hall of Famer

וגם ה"החזרה" תמוהה לכשעצמה (אא"כ לוקחים בחשבון את רקורד אי-הבנת הטיעונים של אטט), יען כי כתבתי איזה 17 פעם שהייתי לוקח את ברוגדון על בלדסו. מה לעשות גם שאטט טען שלא יהיה למילווקי מי שיקבור את השלשה כשיצופפו על יאניס, אבל יש לה את קלע השלשות הטוב בליגה ועוד שחקן שקולע טוב יותר מברוגדון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 4:10 pm 
Hall of Famer

אלא שאני מעולם לא טענתי שמילווקי היו צריכים לקחת ברוגדון על פני בלדסו. הם היו צריכים להשאיר את שניהם. קונטנדרית צריכה להשאיר את ה-core שלה בעינו ולחזק אותו, לא להיחלש. עברו מברוגדון למתיוז? נחלשו. לא מסובך כל כך.

לטעון שהם לא נחלשו ושהם בסדר גמור, תקף למשחקים לא מעניינים בעונה הסדירה. להגיד ׳אמרתי לכםםםם׳ אחרי כל משחק שולי שמילווקי מנצחת לא מוכיח שום דבר...
במשחקים המעניינים מול קבוצות הגנה קשוחות, ברוגדון, באופן טבעי, יהיה חסר להם.

ויובל, לא הבנתי מה זה אומר לקפוץ ל׳אמרתי לכם׳.
מתי אמרתי לכם משהו לגבי פילי העונה?
אני בעצמי לא יודע מה לחשוב על הסגל המשונה הזה.

הם ללא ספק נראו גרוע לפני כחודש-חודשיים ועכשיו הם נראו טוב יותר. כמובן שאי אפשר לקפוץ למסקנות ממשחק אחד אבל אמביד נכנס לכושר, ההתקפה נראתה פחות תקועה (מול הגנה טובה) והם נראו מגובשים וחדורי מוטיבציה. כל אלו סימנים טובים.
יש להם עדיין כמה מהבעיות שמאפיינות את הסגל ויהיה קשה לשנות ללא שינויים פרסונליים -
ספסל חלש, יצירת מצבים מהקו האחורי, בעיה בריווח בהתקפה וכבדות מסוימת בחמישיה.
הם בנויים על פוסט אפ (של 4-5 שחקנים שונים), כמעט ולא משחקים פיקאנדרול, הרכז שלהם כמעט ולא זורק מבחוץ, כמעט כולם משחקים מחוץ לעמדה הצפויה שלהם בכדורסל המודרני.
אבל יש להם גם לא מעט יתרונות וההגנה נראתה סוף סוף קרוב לפוטנציאל שלה.
ובעיקר, כאוהד, היה כיף לראות אותם לשם שינוי. אני אנסה לצפות במשחק נוסף בקרוב ונראה אם זו מגמה או משחק בודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 4:26 pm 
Hall of Famer

אל תתבלבל, הבנתי מצוין מה אתה טוען כבר בפעם הראשונה שטענת, והגבתי לזה כמה פעמים. שברור שברוגדון היה מחזק אותם, אבל היה לזה מחיר כלכלי שלגיטימי מצד מילווקי לא לשלם. הסיבה, ככל הנראה, שלא שילמו לברוגדון היא כי לפני כן כבר סיכמו עם בלדסו על חוזה גדול. ולכן בפועל זו כן היתה בחירה בבלדסו על פני ברוגדון, ויש הסכמה די רחבה שזו החלטה לא טובה. אבל הטענה שלך היתה שהויתור על ברוגדון הוא קטסטרופה ברמת "מגיע להם שיאניס יעזוב אותם", ושלא ישאר מי שיקלע. על זה הדיבור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 4:42 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אל תתבלבל, הבנתי מצוין מה אתה טוען כבר בפעם הראשונה שטענת, והגבתי לזה כמה פעמים. שברור שברוגדון היה מחזק אותם, אבל היה לזה מחיר כלכלי שלגיטימי מצד מילווקי לא לשלם. הסיבה, ככל הנראה, שלא שילמו לברוגדון היא כי לפני כן כבר סיכמו עם בלדסו על חוזה גדול. ולכן בפועל זו כן היתה בחירה בבלדסו על פני ברוגדון, ויש הסכמה די רחבה שזו החלטה לא טובה. אבל הטענה שלך היתה שהויתור על ברוגדון הוא קטסטרופה ברמת "מגיע להם שיאניס יעזוב אותם", ושלא ישאר מי שיקלע. על זה הדיבור.

אני לא כתבתי שלא יישאר מי שיקלע, זו המצאה שלך (אין כמעט תגובה שלך שבה אתה לא מציין דברים שמעולם לא כתבתי ואז מפריך אותם).
אני בהחלט כתבתי ש״מגיע להם שיאניס יעזוב אותם״ כי הם בחרו - כמו שכתבת - להחליש את הקבוצה כדי לחסוך כמה דולרים.
זה מסוג המהלכים שעלול למנוע מקבוצה להגיע לאפסייד שלה ואם אני הייתי במקום יאניס או האוהדים של מילווקי, זה היה מעצבן אותי מאוד.
דבר עם האוהדים של אוקלוהומה סיטי שנתנו את הארדן בתמורה לכלום פחות או יותר ותראה איך הם מרגישים בנוגע לזה.
בעלים של קונטנדרית צריכים לדעת שהם ישלמו מס. זה חלק מהעניין.
אתה לא רוצה לשלם, אתה רוצה רק להרוויח מהמעמד שלך בליגה, לא מגיע לך שיהיה לך סופרסטאר כמו יאניס בקבוצה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 5:16 pm 
Senior

מה ז"א, כל התגובה שלך לגבי מילווקי זה "אמרתי לך" על ה"האמרתי לכם" של נדב (שגם הוא מטופש בעיני). גם אם משחק אחד היה מייצג, בלדסו אפילו לא שיחק במשחק הזה כאמור.

לגבי שאר התוכן, פילי 20-7 העונה עם אמביד. הם לא היו גרועים גם אם תכתוב את זה. ראית איזה חלק ממשחק וזה התאים לך לטענה שרצית להגיד.
6 הקבוצות עם אחוז הפיק אנד רול הנמוך בליגה הן יוסטון, פילדלפיה, לייקרס, מילווקי, טורונטו ודנבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: stavs, דניאל, נביא בעירו, עופר האדום ו 37 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה