סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 11:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 1:12 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
או שההבדל הוא שאתה חושב שאפשר לשחק בלי שחקן אחד בסגל שיודע לכדרר ולחשוב בו זמנית. מכבי הצליחה בזה יפה מאוד במשך שני רבעים וחצי ולכן מבחינתי הם עשו מעל ומעבר, בסוף הבלוף התגלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 1:16 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כמה שחקנים בז'לגיריס היום יכול לכדרר ולחשוב בו זמנית?
בראיינט למשל דווקא כן יכול לכדרר ולחשוב בו זמנית, חבל שהוא ישב חצי מהמשחק על הספסל, כנראה במסגרת ההוצאה מעל ומעבר מהסגל.
חבל שחמישיה שרצה דווקא יפה מאד מוחלפת כמעט כולה בבת אחת, זו כנראה גם שיטה מעניינת להוציא מעל ומעבר מהסגל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 1:21 am 
Freshman

בראיינט אכן היחיד שביום טוב מסוגל לרכז בצורה סבירה ובאמת חבל שהוא לא שיחק יותר, אע"פ שקבלת ההחלטות שלו לא הייתה משהו להתגאות בו.
אם זה מה שיש לסגל שלי למכור, אני לא מצפה ליותר מידי. אתה אולי כן, זכותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 1:23 am 
Junior

אני חושב שמקרה קוליארו צריך לדרוש את מכבי בסוגיה של שחקן שמשחק רק במסגרת אחת.
נכון, המקרה שלו קיצוני - לא היה בתוכניות ומניח שאם נשאל גורם או שניים במכבי הוא בכלל לא היה אמור ללבוש את הגופייה הצהובה בימים אלו, אבל הבחור לא מסוגל לקנות סל. ירידה דרמטית באחוזים מכל הטווחים (בעונשין זרק שליש מהזריקות שזרק אשתקד אז האחוז כרגע מעט גבוה יותר) ואני לא מאשים אותו. מאוד קשה להיכנס לקצב כשאתה יודע שאתה משחק רק במסגרת אחת. לראייה, דורסי התחיל להיראות כמו משהו שדומה לשחקן כדורסל רק כשקיבל את הקרדיט נגד הפועל י-ם ולאחר מכן באופן שוטף בליגה.
זה נחמד שיש את האפשרות לשלם לשחקנים בכדי שישחקו רק במסגרת אחת, אבל ספק כמה זה יעיל לאורך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 1:30 am 
Hall of Famer

עומרי1 כתב:
בראיינט אכן היחיד שביום טוב מסוגל לרכז בצורה סבירה ובאמת חבל שהוא לא שיחק יותר, אע"פ שקבלת ההחלטות שלו לא הייתה משהו להתגאות בו.

פשוט ראיתי את המשחק, זה הכל.
לפני המשחק, או אם לא הייתי רואה אותו, הייתי אולי חושב כמוך. אבל כן ראיתי.
אם מה שראית ברבע השלישי ותחילת הרביעי, ניהול המשחק הקטסטרופלי של ספורפולוס, שחקני המשנה שלא הופיעו, וחוסר הניצול של בראיינט - זה מבחינתך להוציא מהסגל מעל ומעבר, מול יריבה באמת חלשה, הדרישות שלך נמוכות למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 1:33 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
מותר לחזור לימי מ.כ. הביקעה?
לא זוכר מתי ראיתי דבר כזה. מכבי בלי חצי קבוצה, עם ג'ייק כהן כסנטר פותח מכסחת בקלילות קבוצת יורוליג בחוץ.

זה בדיוק העניין - ז'לגיריס כבר כמה שנים נשענים על סקאוטינג טוב ועל מאמן דגול - משל היו בני יהודה של היורוליג.
אני בכלל לא בטוח שאפילו הסגל של מכבי שעלה היום על המגרש כה נחות ממקבילו מבחינת כישרון נטו (אם כי ברור שישנם בעיות חיבור ועומק - באופן טבעי לאור כל החוסרים), פשוט שאראס מוציא המון כבר כמה שנים משחקנים בינוניים למדי (לרמות הללו).
אני לא יודע להעריך איך שחקני מכבי המשלימים היו משתלבים בז'לגיריס, אבל כולם לדעתי (חוץ מסנדי כהן שטרם באמת ראיתי מספיק בעיניים) יכלו בכיף להשתלב כשחקני רוטציה מן המניין של 15-20 דקות קבועות שם.

קלויארו שדובר פה עליו הוא אפילו לא שחקן של מסגרת אחת, אלא "שחקן של מסגרת אחת החל ממחזור 11". חרף כל החלודה שלו - 4.3 ריבאונדים בממוצע ב-20 דקות משחק זה לא רע בכלל, כנ"ל רק 2 איבודים ב-138 דקות משחק. לטעמי פיספוס גדול של מכבי העונה, ובפרט כעת עם כל החוסרים השונים יכל לתת יותר דקות ותוצרת בתרחישים אחרים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 1:39 am 
Junior

עומרי1 כתב:

בוא נעמיד את הסגל של ז'לגיריס מהמשחק היום מול זה של מכבי ת"א.
כמה מפה, אם היו מציעים להם לאמן את אחד הצדדים במשחק עוד שעה, אתה חושב שהיו בוחרים בצד של ז'לגיריס...? אתה היית בוחר?
גם בסגל הנוכחי, מכבי ת"א קבוצת כדורסל טובה ממה שהעמידו הליטאים. הפסידו 9 משחקים ברציפות לא במקרה. אין שם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 2:07 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
עומרי1 כתב:

אם מה שראית ברבע השלישי ותחילת הרביעי, ניהול המשחק הקטסטרופלי של ספורפולוס, שחקני המשנה שלא הופיעו, וחוסר הניצול של בראיינט - זה מבחינתך להוציא מהסגל מעל ומעבר, מול יריבה באמת חלשה, הדרישות שלך נמוכות למדי.

לעלות למשחק יורוליג בלי 4 שחקני חמישייה, בלי השחקן השישי ובלי הרכז השלישי (כלומר, בלי רכזים בכלל) ועם זאת להפסיד במשחק צמוד - זה להוציא מעל ומעבר. היו טעויות ואפשר היה לנצח, זה לא אומר שהסגל לא הוציא הרבה מעבר למה שהוא שווה.

לצורך העניין, אם במקום ז'לגיריס זו הייתה הפועל ירושלים ובמקום מכבי זו הייתה אליצור יבנה מהליגה הלאומית, עדיין היית אומר שאליצור יבנה לא עשו מעל ומעבר למרות ההפסד?
אלה אומנם לא אותם פערים, אבל כאן נכנס עניין הציפיות מהקבוצה. אני לא מצפה מקבוצה במצב שמכבי עלתה היום למשחק לנצח ביורוליג, אתה כן.

נערך לאחרונה על ידי עומרי1 בתאריך ו' ינואר 03, 2020 2:14 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 2:13 am 
Freshman

יואב כתב:
עומרי1 כתב:

בוא נעמיד את הסגל של ז'לגיריס מהמשחק היום מול זה של מכבי ת"א.
כמה מפה, אם היו מציעים להם לאמן את אחד הצדדים במשחק עוד שעה, אתה חושב שהיו בוחרים בצד של ז'לגיריס...? אתה היית בוחר?
גם בסגל הנוכחי, מכבי ת"א קבוצת כדורסל טובה ממה שהעמידו הליטאים. הפסידו 9 משחקים ברציפות לא במקרה. אין שם כלום.

אני מאוד מקווה שלא נראה כמה משחקים ברצף הסגל הנוכחי של מכבי יכול להפסיד.
וכן, אני לגמרי בוחר בז'לגיריס. זו לא איזה קבוצה שופעת כישרון, אבל לפחות היא לא תלויה בקבלת ההחלטות של דורסי ובידיים הרועדות של זוסמן.

מכבי חיה בשבועות האחרונים על מומנטום, התלהבות ואנרגיה (וסקוטי ווילבקין, למעט היום). קבוצה שבנקודת הזמן הנוכחית היא לגמרי אובראצ'יברית. בינתיים העונה הזאת מזכירה לי את הריצה בעונת 07/08 תחת צביקה שרף, אני רק מקווה שהיא לא תסתיים באותה צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 2:17 am 
Junior

שאראס היה לוקח בשתי ידיים את דורסי או ברייאנט. מכבי הייתה לוקחת מז'לגיריס מישהו? לא חושב.

ג'קסון היה פשוט מבועת רק מהמחשבה לזרוק לסל. במהלך האחרון במשחק, הוציאו מתחת לסל כשנותרה שנייה וחצי לסיום המשחקבמקום לזרוק את הכדור הוא מסר לשחקן שמסר לו ואז הזמן נגמר. המשחק האחרון שהוא ששיחק ממה שראיתי היה בעשירי בדצמבר. מהכושר הפיזי בו הוא נמצא, לא אתפלא אם לא נגע בכדור לפחות שבועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 2:34 am 
Freshman

יואב כתב:
שאראס היה לוקח בשתי ידיים את דורסי או ברייאנט. מכבי הייתה לוקחת מז'לגיריס מישהו? לא חושב.

זו אמירה מאוד תמוהה לאור העובדה שיאניס כל כך נואש עד שהוא נתן לשני שחקנים שהצטרפו לאימונים לפני יומיים, שלא בכושר משחק ושהסריחו היום את הפרקט, לשחק 15 דקות כ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 2:49 am 
Hall of Famer

עומרי1 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
עומרי1 כתב:

לעלות למשחק יורוליג בלי 4 שחקני חמישייה, בלי השחקן השישי ובלי הרכז השלישי (כלומר, בלי רכזים בכלל) ועם זאת להפסיד במשחק צמוד - זה להוציא מעל ומעבר. היו טעויות ואפשר היה לנצח, זה לא אומר שהסגל לא הוציא הרבה מעבר למה שהוא שווה.

לצורך העניין, אם במקום ז'לגיריס זו הייתה הפועל ירושלים ובמקום מכבי זו הייתה אליצור יבנה מהליגה הלאומית, עדיין היית אומר שאליצור יבנה לא עשו מעל ומעבר למרות ההפסד?
אלה אומנם לא אותם פערים, אבל כאן נכנס עניין הציפיות מהקבוצה. אני לא מצפה מקבוצה במצב שמכבי עלתה היום למשחק לנצח ביורוליג, אתה כן.

את הטיעון ההזוי, תסלח לי, בעניין הפועל ירושלים ואליצור יבנה, אני לא אזכה בכבוד לקבל תשובה. הוא לא שווה תשובה, כי הוא לא שייך ל'תרד הזה. הוא קשור לת'רד אחר - "יחסי הכוחות בין הפועל ירושלים ואליצור יבנה".

וכן, את משחק היורוליג הספציפי הזה, כפי שהתפתח וכפי שהיריבה שיחקה, אני מצפה ממכבי לנצח גם בסגל הזה. פשוט כי ראיתי את המשחק. מכבי שיחקה היום מול יריבה חלשה, שעוד היום הייתה ביום חלש מהרגיל. שיחקה מבולבל וקלעה גרוע, חוץ מהזמן שבו מאמן מכבי, זה ש"הוציא מהסגל מעל ומעבר", נתן לה את המשחק בסדרת החלטות שערורייתיות.
אתה לעומת זאת באת עם דעה מהבית, דעה לגיטימית והגיונית - לפני המשחק. הבעייה היא שגם אחרי שראית את המשחק העובדות שהתגלו בו לא ישנו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 3:04 am 
Freshman

תראה אח, אפשר להמשיך את ה"דיון" הזה עד אין קץ, אבל זה לא שמתישהו במהלך השהות שלך כאן, מישהו שטען אחרת ממך צדק במשהו, ככה שאוותר.
אם אתה לא מבין את הדוגמה שנתתי, את עניין הציפיות ואת הטענה שלי שתוצאה סופית מאכזבת (לאור איך שהתפתח המשחק) לא סותרת את האפשרות שהקבוצה המפסידה התעלתה על עצמה (כן, גם אם שומו שמיים נעשו טעויות) - לא נורא. גם במקרה הזה הציפיות שלי היו נמוכות מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 3:06 am 
Hall of Famer

סליחה באמת. הוצאת מעצמך מעל ומעבר בדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 3:14 am 
Freshman

ועדיין לא הצלחתי לצאת צודק מולך. שאתאכזב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 3:16 am 
Hall of Famer

עם סגל כמו שיש לך? חס וחלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 3:17 am 
Freshman

אתה רואה? זה מתחיל לחלחל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 3:21 am 
Hall of Famer

אני אפילו מוכן לומר שהתעלית על עצמך בטענה שמכבי עשתה מעל ומעבר במנותק לחלוטין ממה שקרה במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 3:25 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אני אפילו מוכן לומר שהתעלית על עצמך בטענה שמכבי עשתה מעל ומעבר במנותק לחלוטין מהדעה הנכונה שלי.

תיקנתי לך, לילה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 3:26 am 
Hall of Famer

לא, די! לא ציטוטים מעוותים! הכל רק לא זה! הכנסת לי פה!
כנראה למרות ההתעלות המתמשכת ומעוררת ההתפעלות שלך, למרות החסרונות שאתה חווה, עוד לא ראיתי את המיטב שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 9:03 am 
Hall of Famer

האמת היא איפשהו באמצע, מכבי בסגל הנוכחי שלה היא אולי קבוצה טובה מז'לגיריס, אבל לא בהרבה, ולא עד כדי כך שהפסד במשחק חוץ יחשב לאיזושהי קטסטרופה. אני רק יכול להניח שאותו הרכב בדיוק, רק עם 3 שבועות לרוץ ביחד וששחקנים יתרגלו לתפקידים ולמשימות שלהם, כן היה מוציא כאן ניצחון, נניח ב-8-9 מקרים מתוך 10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 11:35 am 
Hall of Famer

ואתה חושב שאותו הרכב בדיוק גם בלי עוד 3 שבועות - אבל גם בלי החלפת כמעט כל החמישיה ברבע השלישי, בלי לקחת פסק זמן אחרון בתחילת הרבע הרביעי, ועם השחקן היחיד שלך שהוא גם מתפקד וגם בלי בעיית פאולים משחק יותר מ-20 דקות - לא מוציא נצחון מול ז'לגיריס איך שהיא נראתה אתמול?

אני רק תוהה אם שמרו את הכוח של בראיינט למשחק החשוב מול נס ציונה.
אתה קולט שברוב משחקי הליגה, עזוב יורוליג - ברוב משחקי הליגה, בראיינט שיחק יותר מאתמול? למעשה המשחקים היחידים בליגה בהם שיחק פחות היו כשהייתה לו בעיית פאולים (4 או 5 עבירות). במשחקים האחרונים שיחק 31 דקות נגד גלבוע (והיה משחק יותר אם לא 5 פאולים), 30 נגד ב"ש. איך אתמול לא שיחק 30-35 דקות, תהרוג אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 6:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

sir charles כתב:
צריך לציין שזוסמן הופך השנה ללא פחות מאחד הסווינגמנים ההגנתיים הטובים ביורוליג. אתמול הוא פשוט מירר לגארדים של זניט את החיים עם הגנה לוחצת ו4 חטיפות, 2 מהן מהוצאות חוץ של הרוסים (ועוד הסטטיסטיקאים גנבו לו חסימה). הוא רק צריך עכשיו לשפר עוד קצת את יכולת הסיום בחדירה ולא להתבייש לזרוק שלשות כשנותנים לו מטר.
ב4 המשחקים האחרונים הוא נותן: 11.5 נק' (56% מ2 39% מ3 92% מהקו) 4.5 כ"ח 3 אס' 2 חט' רק 1.25 איב' ומדד של 15 בממוצע. לא רע בכלל. רק שימשיך ככה.

אז מאז כתיבת ההודעה הזו, ב3 המשחקים האחרונים זוסמן נותן:
20 דקות בממוצע, 4 נק' (25% מ2 29% מ3 לא זרק מהקו) 3.7 כ"ח 2 אס' 0.3 חט' 2.7 איב' ומדד ממוצע של 1. אפשר להגיד שהוא לא המשיך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2020 12:59 am 
Sophomore

זוסמן לא לרמות הללו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2020 9:33 pm 
Hall of Famer

מה זאת אומרת לא לרמות הללו?
האם זוסמן לא יכול להיות שחקן רוטציה משלים בקבוצת יורוליג ממוצעת? אני די בטוח שכן
כרגע הוא בסיטואציה (שלא באשמתו, כן?) שהוא נותן 20-25 דקות קבועות בקבוצה שמכוונת לפיינל-פור, ופה הבעיה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], JustBringIt, נביא בעירו, נורטון, עופר האדום, רוני דיאון ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: