סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 9:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 255 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מזל טוב למינסוטה
הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 1:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נובמת. למיניסוטה עד הגעת רוסאס (שעוד לא ניתן להעריך אותו) היו שניים מה-gm הגרועים בעסק. ת'יבודו שהוא בכלל מאמן וקהאן הגאון שבחר שני רכזים על פני קארי (וככלל היה ברמה דומה לקולאנג'לו ובילי קינג).
להסיק מזה משהו על ההמשך ועל מה יעזור או לא יעזור למיני..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 1:17 pm 
Sophomore

ATT, קא"ט יתחיל שנה הבאה את העונה השישית שלו בליגה. בעיני עצמו הוא כנראה הסנטר הטוב בליגה, בעיני רוב העולם טופ 3-4 בעמדה (ואני הקטן בדעת מיעוט שהוא לא יוביל אף קבוצה לשום מקום כי אין לו את האופי לכך). כמה סבלנות אתה חושב שעוד תהיה לו לתת לקבוצה לצבור נכסים שייקח להם שנתיים-שלוש-חמש עד שיהיו תורמים מספיק, בהנחה שהוא באמת מעוניין לנצח? זה לא תואם למנטרת ה"טיים-ליין" החביבה עליך. וזה כמובן בהנחה שבוחרים נכון, דבר שלא ממש מצליח למינסוטה בשנים האחרונות (כן אני יודע, הנהלה חדשה. אבל גם קלאבר לא נראה כמו בינגו)

והערך של וויגינס עלה? אולי מ"נזק מוחלט שלא צריך להיות על המגרש" ל"אני לא מאמין שאנחנו משלמים לו כל כך הרבה אבל לפחות הוא זורק יותר שלשות". האיש עדיין לא שומר (שחקן שדובר עליו לפני הדראפט שיש ספקות לגבי ההתקפה, אבל הוא יהיה שומר אדיר from day 1), הוא עדיין אחד החוזים המסריחים בליגה. אף הנהלה סבירה לא תגע בו עם מקל, למעט בטרייד של סלארי-דאמפ שבו מינסוטה תצטרך לוותר על נכסים נוספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 1:27 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
נובמת. למיניסוטה עד הגעת רוסאס (שעוד לא ניתן להעריך אותו) היו שניים מה-gm הגרועים בעסק. ת'יבודו שהוא בכלל מאמן וקהאן הגאון שבחר שני רכזים על פני קארי (וככלל היה ברמה דומה לקולאנג'לו ובילי קינג).
להסיק מזה משהו על ההמשך ועל מה יעזור או לא יעזור למיני..

אני לא מסיק בהכרח על ההמשך שלהם, ובאופן כללי הסקה ממקרה פרטי לא יכולה להועיל מדי
אבל בדיוני "אסטרטגיית ארוכת הטווח" של מועדונים - גם מקרה כמו זה צריך להילקח בחשבון
ברור שמועדון שיהיה לו מזל כל שנה בכדורי הפינג-פונג, הצלחה גדולה בבחירות (שחקנים שלא ייפצעו, לא הד-קייסים וכו'), וניהול שוטף מצוין - ימצא את הדרך להצליח, אבל זו לא נקודת הבסיס שצריך להתייחס אליה, כי זה מובן מאליו
מבחינתי זו דוגמא שעל אף רצף ארוך של בחירות גבוהות - קבוצה בסופו של דבר לא הצליחה לייצר שום כלום
והיות שכידוע הדוגמאות המקבילות של הצלחה מסחררת של בנייה שיטתית מהדראפט לאחר "הישארות מכוונת למטה וכו" אינן כה רבות - אז גם דוגמא בודדת שכזאת ראויה לציון לטעמי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 4:12 pm 
Hall of Famer

מיניסוטה לא ניסתה להישאר למטה. זו דוגמה קלאסית של מועדון שנוהל גרוע מאוד ולא היה לו סיכוי סביר להתרומם, לא משנה כמה בחירות תזרוק לעברו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 7:41 pm 
Sophomore

Att, מה לגבי הטיים-ליין והסבלנות של קא"ט? כמה עוד עונות בתחתית אתה מעריך שהוא מוכן לסבול לפני שיימאס לו וידרוש טרייד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 8:17 pm 
Hall of Famer

הבעיה היא לא רק שעלול לדרוש טרייד, אלא גם שאני לא כזה בטוח עד כמה גדול יהיה הביקוש עבורו
כלומר, ביקוש מן הסתם יהיה, אבל יכול להיות שלא יוצעו תמורתו "חבילות" מרשימות עד כדי כך - פשוט כי מדובר על שחקן עם חוזה ארוך טווח גבוה, אבל מנגד שלא הוכיח דבר מבחינת הצלחה קבוצתית, דרייב לסחוב קבוצה עד למעלה וכו'
למרות שלמעלה מ-50% מהקבוצות הליגה (והמערב בפרט) מגיעות לפלייאוף, אני לא חושב שזה יהיה הימור נועז שמינסוטה לא יגיעו לפלייאוף גם כמה שנים קדימה (או לחילופין - אולי זאת הקבוצה שתגיע לפלייאוף אחרונה מכל קבוצות הליגה - החל מהעונה, למרות שלניקס יש קייס רציני אני מניח...), וזה מראה עד כמה אבסורדי כל המצב שלהם לאורך השנים האחרונות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 9:30 pm 
Hall of Famer

כמו קווין לאב. לדעתי הוא יכול לעבור עבור בחירה ראשונה בדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 10:01 pm 
Hall of Famer

יכול להיות, תלוי באיזה דראפט, תלוי מי הקבוצה שבוחרת ראשונה, מה מצב החוזים שלה וכו'
זה לא משהו שהם בוודאי יכולים לבנות עליו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 1:39 am 
Senior

אני זזתי השנה מדעה שקא"ט קצת קורבן של נסיבות לזה שיש בעיה אמיתית איתו (אבל עדיין אין לי דעה מוצקה לפה או לפה), אבל הטרייד ואליו שלו עצום עדיין.
ואם ATT צודק והערך של וויגינס עלה לרמה שאפשר להזיז אותו באיזשהי דרך מהקבוצה, זה צריך להיות הפריורטי מספר 1 של הקבוצה. אני לא מאמין שזה אפשרי.

וכן, ברור שמינסוטה צריכים לנסות לנצח החל מהעונה הבאה וזה מגוחך לחשוב שאתה יכול לשמור על סופרסטאר למשך זמן לא מוגבל בקבוצה כ"כ גרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 1:57 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני זזתי השנה מדעה שקא"ט קצת קורבן של נסיבות לזה שיש בעיה אמיתית איתו (אבל עדיין אין לי דעה מוצקה לפה או לפה), אבל הטרייד ואליו שלו עצום עדיין.
ואם ATT צודק והערך של וויגינס עלה לרמה שאפשר להזיז אותו באיזשהי דרך מהקבוצה, זה צריך להיות הפריורטי מספר 1 של הקבוצה. אני לא מאמין שזה אפשרי.

וכן, ברור שמינסוטה צריכים לנסות לנצח החל מהעונה הבאה וזה מגוחך לחשוב שאתה יכול לשמור על סופרסטאר למשך זמן לא מוגבל בקבוצה כ"כ גרועה.

ההיגיון מאחורי ההודעה הזאת לא ברור לי ובעיניי חבויים כאן כמה מהכשלים המרכזיים של הנהלות בנ.ב.א.

1. אם הטרייד ואליו של טאונס עצום, למה מיניסוטה צריכים לנצח החל מהעונה הבאה?
איפה הלחץ בדיוק?

טאונס חתום על חוזה ארוך טווח. זה דווקא מוסיף לערך שלו.
אם הוא ידרוש טרייד, מיני תסתדר יפה ותתחיל בנייה מחדש.
כל עוד הוא לא דורש טרייד, אז עניינים כרגיל.
אם תסתכלו על קבוצות התחתית, מלבד ג״ס (ואולי אולי אטלנטה)
מיניסוטה ממוקמת הכי טוב לבצע קפיצה משמעותית כי כבר יש לה שחקן משמעותי כחלק מה-core שלה.

ולמה אנשים חושבים שאם הם יחליטו שהם צריכים להתחיל לנצח, שהם אכן ינצחו?
היכולת לקבל את ההחלטה הזו ולממש אותה היא מאוד נמוכה בנ.ב.א.
מה בדיוק אנשי מיניסוטה יכולים לעשות כדי להתחיל לנצח בשנה הבאה? איך בדיוק זה יקרה?
אני אשמח לשמוע תרחיש סביר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 2:06 am 
Sophomore

התחושה שלי הייתה עוד לפני המשחק הזה שמיניסוטה התחילה טנקינג אגרסיבי העונה. הם הבינו שמהעונה הזו בכל מקרה לא יצא להם הרבה אחרי הפציעה של טאונס אז הם החליטו לנסות לקבל בחירה טובה במקום להיות שוב בין לבין. זו בחירה לגיטימית לעונה הזו, ולדעתי עדיפה על פני מסע חסר סיכוי כמעט למקום השמיני.

מעבר לזה, אני מסכים עם ATT שיש כמה סימנים מעודדים בעונה הזו של מיניסוטה, קודם כל זה שוויגינס נראה הרבה יותר טוב אחרי העונה הקודמת, וגם טאונס נראה טוב יחסית. גם מכיוון של כמה בחירות דראפט משניות כמו אוקוג'י ודיאופ יש סימנים מעודדים.

אבל ברור שזה נובע מאילוץ שנוצר, ולא שמראש העדיפות הייתה כזו, וברור עוד יותר שהם לא יכולים להרשות לעצמם עוד עונה כזו, כי הם יאבדו את טאונס בוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 2:18 am 
Hall of Famer

אני חושב - וחשבתי את זה החל מהעונה הראשונה של אנתוני דייוויס בפליקנס - שאתה לא יכול להשאיר כוכב על ידי זה שאתה מנסה ״להכריח״ נצחונות בטווח הזמן הקצר. זה כמעט תמיד מתנקם בך big time. זה קרה עם אנתוני דיוויס שניסו להאיץ סביבו מאז עונת הרוקי שלו, זה קרה אפילו עם לברון בקליבלנד.
בעיניי הם יאבדו את טאונס בוודאות אם הם יילחצו וינסו לנצח כ-ר-ג-ע.

למען האמת, לא ברור לי איך ניסיון כזה אפילו ייראה.
אין להם כמעט קאפ ספייס, יש להם רק את קובינגטון כחוזה חיובי.
מה בדיוק הם אמורים לעשות? למכור את הבחירה הקרובה שלהם תמורת שחקן בינוני?
לנסות להיאבק העונה על המקום ה-8 ולהיכשל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 2:21 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אם תסתכלו על קבוצות התחתית, מלבד ג״ס (ואולי אולי אטלנטה) מיניסוטה ממוקמת הכי טוב לבצע קפיצה משמעותית כי כבר יש לה שחקן משמעותי כחלק מה-core שלה.

האם זה לא משפט שהיית רושם גם לפני שנתיים-שלוש?
אני בדעה בדיוק הפוכה אגב - בתור קבוצה שכבר "בשלב מתקדם בתהליך": כבר לאחר בחירות דראפט גבוהות רבות, לאחר טריידים, עם התחייבות לחוזים ארוכי טווח - ועדיין לא מגיעים לכלום - סימן שמצבם דווקא קשה למדי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 2:21 am 
Hall of Famer

ido כתב:
ATT, קא"ט יתחיל שנה הבאה את העונה השישית שלו בליגה. בעיני עצמו הוא כנראה הסנטר הטוב בליגה, בעיני רוב העולם טופ 3-4 בעמדה (ואני הקטן בדעת מיעוט שהוא לא יוביל אף קבוצה לשום מקום כי אין לו את האופי לכך). כמה סבלנות אתה חושב שעוד תהיה לו לתת לקבוצה לצבור נכסים שייקח להם שנתיים-שלוש-חמש עד שיהיו תורמים מספיק, בהנחה שהוא באמת מעוניין לנצח? זה לא תואם למנטרת ה"טיים-ליין" החביבה עליך. וזה כמובן בהנחה שבוחרים נכון, דבר שלא ממש מצליח למינסוטה בשנים האחרונות (כן אני יודע, הנהלה חדשה. אבל גם קלאבר לא נראה כמו בינגו)

והערך של וויגינס עלה? אולי מ"נזק מוחלט שלא צריך להיות על המגרש" ל"אני לא מאמין שאנחנו משלמים לו כל כך הרבה אבל לפחות הוא זורק יותר שלשות". האיש עדיין לא שומר (שחקן שדובר עליו לפני הדראפט שיש ספקות לגבי ההתקפה, אבל הוא יהיה שומר אדיר from day 1), הוא עדיין אחד החוזים המסריחים בליגה. אף הנהלה סבירה לא תגע בו עם מקל, למעט בטרייד של סלארי-דאמפ שבו מינסוטה תצטרך לוותר על נכסים נוספים.

עניתי על שתי הטענות האלו בתגובות לאחרים אבל אם אתה מרגיש שלא התייחסתי, תגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 2:24 am 
Senior

יש לו טרייד ואליו מאוד גדול כרגע. זה יילך ויירד ככל שהוא ימשיך להפסיד וידרוש טרייד. גם הטרייד ואליו שלו כרגע הוא נמוך כנראה מהפוטנציאל שלו. ואם אתה לא מאמין בפוטנציאל שלו, מה האינטרס לא לנסות להשיג עליו חבילה של בחירות עכשיו?

אם הגישה שלך נכונה הדבר היחיד שמינסוטה צריכים לעשות כרגע זה להעביר את טאונס בטרייד. כל מהלך אחר יהיה מטומטם (ואני לא אומר שזה רעיון רע במיוחד).

אבל באמת שזה יחזור שוב לויכוח של אטט צודק וכל ההנהלות/אנשים/אוהדים בעולם הם מטומטמים חוץ ממנו.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ה' ינואר 30, 2020 2:28 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 2:27 am 
Senior

ואני לא מבין באיזה צורה מינסוטה התחילה טאנקינג אגרסיבי. הם משחקים עם כל השחקנים שלהם למעט טיג שהשמועות אומרות שהוא בכלל הועף בגלל טאונס.

אם אתה חושב שהם ניסו להפסיד משחק שהם הובילו ב-17 הפרש 2 דקות לסוף אז אפשר לסגור את הליגה ולהכניס את כולם לכלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 2:28 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:
אם תסתכלו על קבוצות התחתית, מלבד ג״ס (ואולי אולי אטלנטה) מיניסוטה ממוקמת הכי טוב לבצע קפיצה משמעותית כי כבר יש לה שחקן משמעותי כחלק מה-core שלה.

האם זה לא משפט שהיית רושם גם לפני שנתיים-שלוש?
אני בדעה בדיוק הפוכה אגב - בתור קבוצה שכבר "בשלב מתקדם בתהליך": כבר לאחר בחירות דראפט גבוהות רבות, לאחר טריידים, עם התחייבות לחוזים ארוכי טווח - ועדיין לא מגיעים לכלום - סימן שמצבם דווקא קשה למדי

אנחנו מתייחסים לדברים שונים.

אין ספק שמצבם לא טוב.
הם היו במקום טוב ומבטיח עם טאונס, ווגינס, לאווין ובחירה גבוהה
והם החליטו להאיץ
הגיעו לפלייאוף לעונה אחת
ואז נחתו - כמו שכמעט תמיד קורה - על רצפת הליגה, חבולים ומנסים להבין מה קרה להם.

אין להם ברירה אלא לבנות core שיכול להחזיק יותר ממסע זמני אחד לפלייאוף.

מה שאתה אולי אומר זה שבגלל שהם כבר עברו את כל זה, הם לא יכולים לבנות בצורה נכונה
אלא חייבים להתחיל לנצח בעונה הבאה כי הם ב-״שלב מתקדם בתהליך״.

״שלב מתקדם בתהליך״ זה עניין פסיכולוגי (חשוב אמנם) שנובע מהציפיות שלך ושל ה-core שלך ושל האוהדים.
זה פרמטר שחשוב להתייחס אליו כדי להבין איפה אתה עומד מול כל הגורמים המעורבים אבל הוא לא יכול להיות מה שעומד בבסיס ההחלטות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 2:30 am 
Senior

מדהים איך מיאמי ניסו להאיץ עם אותו שחקן בדיוק והם פתאום בטופ 5.

כמה זה מעייף :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 2:31 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
יש לו טרייד ואליו מאוד גדול כרגע. זה יילך ויירד ככל שהוא ימשיך להפסיד וידרוש טרייד. גם הטרייד ואליו שלו כרגע הוא נמוך כנראה מהפוטנציאל שלו. ואם אתה לא מאמין בפוטנציאל שלו, מה האינטרס לא לנסות להשיג עליו חבילה של בחירות עכשיו?

אם הגישה שלך נכונה הדבר היחיד שמינסוטה צריכים לעשות כרגע זה להעביר את טאונס בטרייד. כל מהלך אחר יהיה מטומטם (ואני לא אומר שזה רעיון רע במיוחד).

אבל באמת שזה יחזור שוב לויכוח של אטט צודק וכל ההנהלות/אנשים/אוהדים בעולם הם מטומטמים חוץ ממנו.

מתי כתבתי שאני לא מאמין בפוטנציאל של טאונס?
לא התייחסתי אליו בכלל עד כה, לא לכאן ולא לכאן.

הטרייד ואליו של טאונס הוא מהגבוהים בליגה.
לא רואה סיבה שהוא לא יישאר כך גם אם ידרוש טרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 2:33 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
מדהים איך מיאמי ניסו להאיץ עם אותו שחקן בדיוק והם פתאום בטופ 5.

כמה זה מעייף :(

אתה לא חייב להיות בדיון הזה, יובל.
אתה יוצא מתוך נקודת הנחה (שגויה) שאתה צודק בדיון הזה
ואז מתבכיין על זה שאתה נאלץ להסביר לי דברים שאמורים להיות מובנים מאליהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 2:47 am 
Hall of Famer

אני לא מבין איך שני ההיגדים "אם תסתכלו על קבוצות התחתית, מלבד ג״ס (ואולי אולי אטלנטה) מיניסוטה ממוקמת הכי טוב לבצע קפיצה משמעותית", ואחרי זה אתה רושם "אין ספק שמצבם לא טוב" - הולכים ביחד ביחס לאותה הקבוצה.
הרי זו קבוצה שהייתה פעם אחת בלבד בפלייאוף ב-15 השנים האחרונות (וגם אז הפסידה בסיבוב ראשון), ואפילו כעת חלק מהתרחישים החיוביים לכאורה עבורם - זה טריידים על לפחות אחד מבין שני השחקנים הטובים שלהם, כל זה בשביל שוב להתחיל לבנות מחדש במשך עוד כמה שנים בתחתית...
אני רואה בזה פחות או יותר המצב האפשרי הגרוע ביותר, פרט לאיזה מצב די היפותטי שקבוצה תקועה עם כל החוזים הגרועים ביותר בליגה (שלמען האמת זה לא כה רחוק ממצבם...).

במזרח אטלנטה כאמור לצפויה לזנק, אורלנדו אולי לא מציתה את הדמיון אבל לפחות תעשה כעת פלייאוף עונה שנייה ברציפות כנראה, הנטס צפויים להיות בצמרת בעונה הבאה, ממפיס מפתיעים ועם חיבור וכישרון צעיר נהדר, סקרמנטו נקודתית מאכזבים השנה אבל כבר הראו כמה דברים שמינסוטה עדיין לא, הפליקנס עם זאיון ואינגרם יכולים לעשות דברים מעניינים מאוד.
אז מבחינתי אלו קבוצות מרכז-תחתית בעונות האחרונות שצפויה התקדמות שלהם למקומות לא רעים בשנים הקרובות, בניגוד גמור לדעתי על מינסוטה.
אגב לא אמרתי שהם "חייבים להתחיל לנצח בעונה הבאה" (ובכלל מי אמר שהם בכלל מסוגלים לכך? הרי עיקר הבעיה היא שהם פשוט קבוצה לא טובה...), אני חושב פשוט שמצבם קשה מאוד ואין לי בכלל עצות בשבילם כי אני לא רואה איך הם מייצרים משהו סביר בטווח הקרוב.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 3:03 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אני לא מבין איך שני ההיגדים "אם תסתכלו על קבוצות התחתית, מלבד ג״ס (ואולי אולי אטלנטה) מיניסוטה ממוקמת הכי טוב לבצע קפיצה משמעותית", ואחרי זה אתה רושם "אין ספק שמצבם לא טוב" - הולכים ביחד ביחס לאותה הקבוצה.

בגדול, אני מסכים איתך.
אנחנו פשוט מדברים על דברים שונים.

אתה מדבר על המצב של מיניסוטה (ןבין השאר מתייחס לעבר)
ואילו אני מדבר על האפסייד.

מבין קבוצות התחתית, יש שתי קבוצות עם כוכב in place - מיניסוטה ואטלנטה - ויש את גולדן סטייט שהיא סיפור אחר לגמרי.
לגולדן סטייט יש פוטנציאל לבצע קפיצה מהירה מאוד מתחתית הליגה לצמרת הליגה. זה לא שכיח.
למיניסוטה יש פוטנציאל לבצע קפיצה, רק בקנה מידה פחות משמעותי.

מה הסיכוי לזה?
נמוך יחסית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 3:33 am 
Hall of Famer

גולדן סטייט לא באמת קבוצת תחתית
אתה באמת חושב שלמינסוטה יש "פוטנציאל לבצע קפיצה" יותר מניו-אורלינס, ממפיס, ואפילו סקרמנטו?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 3:39 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
גולדן סטייט לא באמת קבוצת תחתית

בפעם האחרונה שהסתכלתי היא במקום האחרון בליגה.
היא קבוצת תחתית כרגע עם core חזק מאוד ופצוע מאוד.
הם יכולים לזנק בשנה הבאה מהמקום האחרון לאחד המקומות הראשונים ואולי אפילו למקום הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 3:42 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אתה באמת חושב שלמינסוטה יש "פוטנציאל לבצע קפיצה" יותר מניו-אורלינס, ממפיס, ואפילו סקרמנטו?

אני חושב שניו אורלינס וממפיס נמצאות במצב הרבה הרבה יותר טוב ממיניסוטה.
לגבי האפסייד, זו שאלה טובה.

בכל מקרה, אני לא השוויתי את המצב של מיניסוטה למצב של הפליקנס וממפיס שנמצאות במקום אחר בבנייה שלהן
אלא לקליבלנד, שארלוט, ניו יורק ושאר קבוצות שעוד אין להן כוכב מוכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 255 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 43 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: