סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 11:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Shiver כתב:
עד כמה שאני מכיר הוא אונן בפני נשים בכל מיני הזדמנויות או משהו כזה.
הוא לא אנס אף אחת. הטרדה מינית קיצונית זה כן.

הוא שאל אותן קודם וקיבל ״רשות״. לא עשה זאת בכח.
חולני אבל הן הסכימו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 10:21 am 
Junior

satriani כתב:
Shiver כתב:

חולני אבל הן הסכימו

להבנתי גם קצב לא עשה כלום בכוח, אז אפשר להסכים שהוא גם חף מפשע?

satriani כתב:
sheky כתב:
לואי סי קיי אומנם לא חדר אבל בהחלט הטריד מינית בצורה מאוד מאוד בוטה.

ממש לא נכון

מה ממש לא נכון? שהוא הטריד מינית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 10:31 am 
Hall of Famer

קצב הורשע באונס, משמע בכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 10:33 am 
Hall of Famer

oren_80 כתב:

אונס לא מחייב שימוש בכוח, מחייב רק אי-הסכמה. מה שכן-שימוש בכח בהחלט יכול להעיד (או לחזק טענה) על אי-הסכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 11:00 am 
מנהל פורום

והיום לראשונה תגובות גם של הלייקרס וגם של ונסה בראיינט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 1:36 pm 
Junior

oren_80 כתב:

כמו שרוני רשם - אונס לא מחייב כוח פיזי.
קצב הואשם באונס כי הוא ניצל יחסי מרות ברורים כדי לשכב עם אותן נשים בניגוד לרצונן... לא קראתי שהוא הפעיל עליהן כוח פיזי כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 6:32 pm 
Sophomore

מתוך מאמר מצוין של בריאן פיליפס המעולה ב- THE RINGER

So: hard truths. There was the day in 2003 when the news broke that he’d been arrested. A 19-year-old hotel worker in Colorado told police he had raped her. One after another, news sources filled in their reports, and the details became hideously specific. The bruise on the woman’s neck, revealed in a hospital exam. The vaginal lacerations. The blood on Kobe’s shirt. At first he told the police he hadn’t had sex with the woman, then he changed his story and said the sex was consensual. He was charged with felony sexual assault. We followed along as his lawyer revealed the woman’s full name in court, exposing her to threats and hatred. We watched as they questioned her character, turning her sexual history into a national headline: “Could it be that [her] injuries were caused by having sex with three men in three days?” (One study later found that more than 42 percent of news articles included statements questioning the woman’s honesty, while only 7 percent included statements questioning Kobe’s.) The woman backed out of testifying; the prosecutors, left without their witness, dropped the charges. Kobe settled a civil case with the woman, at the end of which he issued an apology: “I now understand how she feels that she did not consent to this encounter,” he wrote. The settlement included an NDA, preventing her from speaking publicly about what had happened.

Kobe didn’t exactly receive a free pass in the years that followed—he lost some sponsors—but the rape charge didn’t have the effect on his life or reputation that similar cases against other men have had post-#MeToo. He won titles. An MVP in 2008. We know the statistics on how few women lie about sexual assault. But it was easier, with Kobe, to sort of half-forget the hovering question mark. This week, even mentioning the allegations has been a supercharged decision. The Washington Post suspended a reporter after she tweeted a link to a four-year-old story about them. (She was later reinstated.) Many people have felt that it’s “disrespectful” or “too soon” to talk about anything negative in the aftermath of Kobe’s death.

I’m going to sound like a drive-time radio host for a second. Disrespectful? Are you kidding me? We’re talking about Kobe Bryant. You don’t respect someone by ducking the hard work of understanding their lives. You face it. You reckon with human character properly or you don’t reckon with it at all.

In any case, not everyone was so circumspect. In his book The Last Season, Kobe’s longtime coach Phil Jackson talked about learning of the arrest. “Was I surprised?” he wrote. “Yes, but not entirely. Kobe can be consumed with surprising anger, which he’s displayed toward me and toward his teammates.”

נ.ב.
מה שלום פלאש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 8:22 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
satriani כתב:
Shiver כתב:

חולני אבל הן הסכימו

להבנתי גם קצב לא עשה כלום בכוח, אז אפשר להסכים שהוא גם חף מפשע?

satriani כתב:
sheky כתב:
לואי סי קיי אומנם לא חדר אבל בהחלט הטריד מינית בצורה מאוד מאוד בוטה.

ממש לא נכון

מה ממש לא נכון? שהוא הטריד מינית?

תלוי מי שואלים. הבחור לא הכריח אף אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 9:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
חייב לציין שהקטע עם שעון ה-24 מטופש ומגוחך בעיני.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 10:59 pm 
מנהל פורום

materna כתב:
נ.ב.
מה שלום פלאש?

באמת מה איתו? קובי היה מסוג השחקנים שמשך אליו אנשים עם תסביכים שונים שגרמו להם לאובססיביות יתר ואומנם מאז הפרישה שלו התסביך קצת עבר, אבל טרגדיה כזו יכולה ממש לזעזע. מקווה שהוא מתאושש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 11:53 pm 
מנהל פורום

עוד קצת יותר משבועיים יתקיים בשיקאגו משחק האולסטאר של 2020, והוא יהיה בסימן קובי.

כל השחקנים הולכים לשחק עם המספר 24.
ויש שינוי פורמט משמעותי שאני מנסה להבין.
מוואן:
שלושת הרבעים הראשונים יהוו מיני משחקי צדקה, כשבתחילת הרבע השני והשלישי התוצאה תאופס וכל רבע ישוחק בפני עצמו עם מנצחת שונה. ברבע האחרון, ישוקללו כלל הנקודות שכל קבוצה קלעה והמשחק ישוחק 12 דקות עד לסיומו.
כאן נכנסת לתמונה עוד מחווה, אולי הגדולה ביותר לגופיה 24. הקבוצה שתוביל בשקלול הנקודות של שלושת הרבעים הראשונים תצטרך לקלוע 24 נקודות על מנת להשיג ניצחון, בעוד שהקבוצה שנמצאת בפיגור תצטרך גם היא לקלוע 24 נקודות בנוסף למחיקת הפיגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 30, 2020 11:58 pm 
מנהל פורום

אוקי הסבר אחרי שקראתי את התיאור באנגלית ולא על ידי וואן העילגים.

כל אחד משלושת הרבעים הראשונים מתחיל מ0-0. המנצחת בכל משחקון כזה מקבלת 100,000 דולר לתרומה לצדקה לבחירתה.
בסיום שלושת הרבעים סוכמים את הניקוד. נגיד 100-95. מוסיפים 24.
ולכן ניקוד היעד הוא 124. כעת שתי הקבוצות ישחקו ללא הגבלת זמן עד שאחת מהן תגיע ל124 (המובילה תצטרך לקלוע 24, והמפגרת באותו שלב תצטרך 29).
המנצחת במשחקון האחרון תזכה בתרומה של 200,000 לצדקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 12:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
טוב, זה נהייה מגוחך ברמות על.
אני מציע שבפלייאוף התוצאה תתחיל ב-24:8 לטובת הקבוצה עם המאזן היותר טוב.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 12:16 am 
Junior

וגם מה זה הקטע הנומרולוגי המשונה הזה? זה מה שזוכרים מקובי? 24 ו-8?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 12:20 am 
Junior

גם אם היה משהו יפה במחוות ה-24 וה-8 שניות (ובעיני לא היה), זה שעכשיו כולם מעתיקים את זה כולל משחקי קריקט בצ׳כיה זה כבר ממש מטומטם ונראה יותר כמו עדר מאשר כמו מחווה לשחקן שהעריצו. אני גם לא מבין את כל מי שמחפש לחמוק מהדיון על ההאשמות נגדו. יש פה דיסוננס כי אף אחד לא רוצה לחשוב שהוא בעד האנס, אבל בכל זאת לכל אוהד כדורסל כמעט כואב הלב, וחבל שמנסים לרדד את השיח ולהגיד ״הוא לא הורשע״ במקום להתמודד עם המורכבות של ״הערצתי כדורסלן ענק בידיעה שהוא כנראה אנס מישהי״. אני חושב שבשנת הפרישה קצת ירדה ממנו התדמית של הנבל (מבחינת כדורסל, לא מבחינת הפרשה), ומשחק הפרישה היה מדהים ונראה כמו סוף מאגדה של דיסני. וגם בשנים שאחרי הוא היה דמות חיובית בעולם הכדורסל, מאוד אהוב ופופולרי ואיש משפחה. נראה לי שהיתה איזו סלחנות כלפיו כי זה לא איזה תוקף סדרתי ולא צצו עליו עשרות תלונות אחרי הראשונה, ולכולם היה נוח לטאטא את זה לפינה חשוכה. ועדיין, זה דיון מעניין - סלחנו למישהו על אונס כי הוא היה טוב בכדורסל? כי עברו מספיק שנים? כי הוא התנהג יפה מאז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 12:23 am 
Sophomore

בלי קשר לקובי החלוקה לרבעים באולסטאר נשמע צעד די נואש שאולי יצליח להגביר קצת את התחרותיות אבל מצד שני לנצח כל רבע בפני עצמו זה קצת להתרחק עוד יותר מהרעיון של משחק כדורסל אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 12:24 am 
Junior

kakon3 כתב:
בלי קשר לקובי החלוקה לרבעים באולסטאר נשמע צעד די נואש שאולי יצליח להגביר קצת את התחרותיות אבל מצד שני לנצח כל רבע בפני עצמו זה קצת להתרחק עוד יותר מהרעיון של משחק כדורסל אמיתי.

מקווה ששמעון ידע לתבוע זכויות יוצרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 12:43 am 
מנהל פורום

האולסטאר - מה אתם כבדים מחפשים דרך להפוך אירוע שגם ככה נהפך לבנאלי וחסר חשיבות לקצת יותר מיוחד ותפסו טרמפ על המספרים.
בסוף זה בידור. בישראל קוראים על שם המתים כבישים ורחובות. זה יותר טוב?
ברגעי טרגדיה האמריקאים אוהבים להתאחד מול סמלים וזו פשוט דרך להביע את זה. הם לא ציניים כמוכם ברגעים כאלה של שפל מבחינתם.

ולגבי האונס מי מתחמק מהדיון? מתוך 5 עמודים פה, בערך 3 עוסקים בזה בצורה כזו או אחרת... אז כפי שנאמר כבר, ההליך הפלילי בוטל ונסגר הסדר אזרחי. ומשום כך, אחד הסייד אפקטס הוא שלא ממש ניתן להאשים אותו בההאשמות שרבים מעלים עכשיו. כנראה שהוא גם יכל לתבוע אנשים שהיו קוראים לו אנס. ההסתכלות עליו הייתה שונה לחלוטין אם הוא היה מורשע וכנראה נכנס לכלא לתקופה ארוכה. אי אפשר גם לאכול את העוגה (לא להיחשף ולקבל פיצויים בדלתיים סגורות) וגם להשאיר אותה שלמה (לנופף באשמה כאילו היה הליך פלילי שהוא הורשע בו).
בלי קשר למקרה הספציפי הזה, שחקני NBA כנראה שוכבים עם כמות הזויה של נשים בזמני התהילה של הקריירה שלהם. אני לא זוכר מי, אבל אחד הסופרסטארים של שנות ה80 או ה70, אמר שהוא מעריך ששכב עם יותר מ2,000 נשים או משהו כזה. הם במציאות שהדבר נגיש, זמין, ומחכה להם רק לקחת בכל רגע. כמובן שאני לא מצדיק שום אונס, אבל לשחקנים צעירים כאלה שכל הזמן מקבלים רק "כן", בטח מאוד מוזר והזוי לשמוע "לא".
קובי תמיד היה "דמות עגולה" ששונאים או אוהבים - בין מנטור לבין רודה בשחקנים. בין אגואיסט חסר תקנה לבין אחד שיקריב את עצמו ואת הגוף שלו עבור הקבוצה. בין מנהיג לאחד שיפוצץ.

ובאופן כללי - אדם ששינה את מנהגיו, בחור חיובי לכל הדעות ובמיוחד כזה ש"נפל" חד פעמית ראוי מתישהו למחילה. הטרנספורמציה שהוא עשה בחלק השני בקריירה, גם מקצועית וגם אישית הקל על האוהדים להחזיר אותו למיינסטרים. גם פושעים אחרים חוזרים לחברה בסוף לאחר ריצוי עונשם, ולא מוצאים להורג. זה חלק מגישת השיקום בעולם המערבי.
אף אחד לא טיאטא את מקרה האונס מאז המוות. כמעט כל העיתונאים שסקרו את הקריירה שלו אחרי המוות הזכירו את זה. אבל כתבים שהטור הראשון שלהם על קובי או על כדורסל היה אחרי המוות שלו ושצובעים את כל הקריירה שלו באור של אותו מקרה, עושים לו ולמשפחתו עוול נוראי. הייתה גם איזו עיתונאית אמריקאית (שבכלל לא באה מתחום הספורט) שכמה שעות אחרי המוות ישר התחילה עם "הוא אנס! הוא אנס!". מעבר לזה שמדובר בחוסר כבוד ורגישות נוראי, זה פשוט חוסר מקצועיות לדבר על הנושא מפריזמה כל כך צרה שהגופה עוד לא התקררה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 2:59 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
"כמובן שאני לא מצדיק שום אונס, אבל לשחקנים צעירים כאלה שכל הזמן מקבלים רק "כן", בטח מאוד מוזר והזוי לשמוע "לא"."

סלח לי אבל זה משפט מחליא, בלי קשר בכלל לנושא הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 5:08 am 
Hall of Famer

שחקנים עשירים הם מטרות ענקיות לגולד דיגריות.
זה פועל לשני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 9:10 am 
Junior

Shiver כתב:
האולסטאר - מה אתם כבדים מחפשים דרך להפוך אירוע שגם ככה נהפך לבנאלי וחסר חשיבות לקצת יותר מיוחד ותפסו טרמפ על המספרים.
בסוף זה בידור. בישראל קוראים על שם המתים כבישים ורחובות. זה יותר טוב?
ברגעי טרגדיה האמריקאים אוהבים להתאחד מול סמלים וזו פשוט דרך להביע את זה. הם לא ציניים כמוכם ברגעים כאלה של שפל מבחינתם.

ולגבי האונס מי מתחמק מהדיון? מתוך 5 עמודים פה, בערך 3 עוסקים בזה בצורה כזו או אחרת... אז כפי שנאמר כבר, ההליך הפלילי בוטל ונסגר הסדר אזרחי. ומשום כך, אחד הסייד אפקטס הוא שלא ממש ניתן להאשים אותו בההאשמות שרבים מעלים עכשיו. כנראה שהוא גם יכל לתבוע אנשים שהיו קוראים לו אנס. ההסתכלות עליו הייתה שונה לחלוטין אם הוא היה מורשע וכנראה נכנס לכלא לתקופה ארוכה. אי אפשר גם לאכול את העוגה (לא להיחשף ולקבל פיצויים בדלתיים סגורות) וגם להשאיר אותה שלמה (לנופף באשמה כאילו היה הליך פלילי שהוא הורשע בו).
בלי קשר למקרה הספציפי הזה, שחקני NBA כנראה שוכבים עם כמות הזויה של נשים בזמני התהילה של הקריירה שלהם. אני לא זוכר מי, אבל אחד הסופרסטארים של שנות ה80 או ה70, אמר שהוא מעריך ששכב עם יותר מ2,000 נשים או משהו כזה. הם במציאות שהדבר נגיש, זמין, ומחכה להם רק לקחת בכל רגע. כמובן שאני לא מצדיק שום אונס, אבל לשחקנים צעירים כאלה שכל הזמן מקבלים רק "כן", בטח מאוד מוזר והזוי לשמוע "לא".
קובי תמיד היה "דמות עגולה" ששונאים או אוהבים - בין מנטור לבין רודה בשחקנים. בין אגואיסט חסר תקנה לבין אחד שיקריב את עצמו ואת הגוף שלו עבור הקבוצה. בין מנהיג לאחד שיפוצץ.

ובאופן כללי - אדם ששינה את מנהגיו, בחור חיובי לכל הדעות ובמיוחד כזה ש"נפל" חד פעמית ראוי מתישהו למחילה. הטרנספורמציה שהוא עשה בחלק השני בקריירה, גם מקצועית וגם אישית הקל על האוהדים להחזיר אותו למיינסטרים. גם פושעים אחרים חוזרים לחברה בסוף לאחר ריצוי עונשם, ולא מוצאים להורג. זה חלק מגישת השיקום בעולם המערבי.
אף אחד לא טיאטא את מקרה האונס מאז המוות. כמעט כל העיתונאים שסקרו את הקריירה שלו אחרי המוות הזכירו את זה. אבל כתבים שהטור הראשון שלהם על קובי או על כדורסל היה אחרי המוות שלו ושצובעים את כל הקריירה שלו באור של אותו מקרה, עושים לו ולמשפחתו עוול נוראי. הייתה גם איזו עיתונאית אמריקאית (שבכלל לא באה מתחום הספורט) שכמה שעות אחרי המוות ישר התחילה עם "הוא אנס! הוא אנס!". מעבר לזה שמדובר בחוסר כבוד ורגישות נוראי, זה פשוט חוסר מקצועיות לדבר על הנושא מפריזמה כל כך צרה שהגופה עוד לא התקררה.

לא יודע מה איתך, אני לא אכלתי שום עוגה ולא קיבלתי שום פיצוי. אני גם לא מתיימר להיות שופט או עורך דין פלילי, וההליך האזרחי מעניין אותי כמו הדראפט של ההוקי. באופן אישי אני חושב שעל אונס צריך לקבל בעיטה בביצים ואז כדור בין העיניים. אני לא מוציא את עצמי מכלל האוהדים שהיו עצובים כשהוא מת, רק מעלה את השאלה האם סלחנו (או התעלמנו/הדחקנו, ואני כולל גם את עצמי) למי ש(כנראה) אנס כי הוא היה שחקן כדורסל טוב ונורא מפורסם ודמות חיובית בשנים האחרונות. יש שחקנים אחרים שהיינו מיד מנדים, בלי קשר להליך הפלילי, ויש כאלה שאם היינו מגלים שהם אנסים היינו מנסים להכחיש ולהדחיק את זה בפני עצמנו (דמיין את סטיב נאש מואשם, או סטף קארי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 10:54 am 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
"כמובן שאני לא מצדיק שום אונס, אבל לשחקנים צעירים כאלה שכל הזמן מקבלים רק "כן", בטח מאוד מוזר והזוי לשמוע "לא"."

זה משפט מאוד מציאותי...
מקבלים רק "כן" מכולם, אגב. לא רק מבחורות.

נערך לאחרונה על ידי מאנו בתאריך ו' ינואר 31, 2020 11:03 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 10:55 am 
Hall of Famer

אני חושב שהקלות בה אנחנו מחליטים שקובי אנס היא בלתי נסבלת, כאילו שאין סאדו מאזו בעולם, כאילו שאין self inflicing בעולם (בשביל לקבל פיצויים ממיליונר), כאילו שכל כך ברור לנו שחדרנית במלון אמרה לא למיליונר חתיך (ולא חשבה על איך לעשות מיליונים בדרך).
בסופו של דבר, כל הדברים האלה אפשריים, וגם לא. והכי בסופו של דבר, פשוט אין לנו אינדיקציה מעבר לבית משפט ולהערכה משפטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 1:30 pm 
מנהל פורום

מאנו כתב:
Amos Gueta כתב:

זה משפט מאוד מציאותי...
מקבלים רק "כן" מכולם, אגב. לא רק מבחורות.

כמו אמרתי, זו לא דעתי או שאני מצדיק מעשים כאלה, ואני לא סניגור של אף אחד.
רק ציינתי משהו שגם אתה בטח מסכים איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 1:41 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
אני חושב שהקלות בה אנחנו מחליטים שקובי אנס היא בלתי נסבלת, כאילו שאין סאדו מאזו בעולם, כאילו שאין self inflicing בעולם (בשביל לקבל פיצויים ממיליונר), כאילו שכל כך ברור לנו שחדרנית במלון אמרה לא למיליונר חתיך (ולא חשבה על איך לעשות מיליונים בדרך).
בסופו של דבר, כל הדברים האלה אפשריים, וגם לא. והכי בסופו של דבר, פשוט אין לנו אינדיקציה מעבר לבית משפט ולהערכה משפטית.

אכן.
וזה כבר טור דיעה שבנושא שאני יותר מתחבר אליו:
https://www.mako.co.il/video-blogs-spec ... 1943416319
בגרסה שאני קראתי הייתה הפנייה לטור ההזוי במאקו כולל ביקורת עליו. כנראה שמאיזה לחץ אותו משפט נמחק.

וזה הטור ההזוי של צליל הופמן (כתבת בידור של מאקו-סלבס, בת 28 - תעשו את החישוב בת כמה הייתה בזמן האירוע). עם הכותרת: "בראיינט היה יותר מאגדת כדורסל - הוא היה אדם רע".
https://www.mako.co.il/women-agenda/Art ... f61026.htm

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan, עופר האדום ו 123 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: