Yuval כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:
לא לתת חוזים גדולים לשחקנים בינוניים ומבוגרים זה מאוד נכון וטעויות שנעשו בעבר ונעשות קצת פחות היום.
אתה הפכת את זה ל'אל תחתימו אף שחקן שיגרום לכם לנצח משחק'.
פייבורז על חוזה לשנה. רדיק על חוזה לשנתיים. מלי על חוזה לשנתיים ב-8 מיליון דולר. הם לא לקחו חוזים כבדים על הקאפ. ההבדל היחיד הוא שהם לא מנסים להפסיד בכוונה. אתה ממשיך לטעון שזה כשלון של קבוצות וכל העולם אומר לך שאתה טועה.
אין לי בעיה שינצחו אבל שינצחו תודות ל-core הצעיר והמבטיח שלהם.
השאלה היא מה רוצים למקסם, את ההצלחה כרגע או את ההצלחה בעתיד.
בנ.ב.א. זה כמעט תמיד אחד על חשבון השני.
בעונת הרוקי של ציון ניתן היה לקוות שימקסמו את ההצלחה בעתיד.
איפה במקרה הזה הם לא ממקסמים את העתיד? הם לא ידעו שזאיון ייפצע. אם זאיון בריא אתה מסכים שהסיכויים שהם יסיימו ב-4 מקומות האחרונים דיי נמוכים? אפילו 5-6 נשמע לא סביר. אז מה הויתור הגדול בשביל שזאיון יגיע למועדון שמנסה לנצח? אתה כותב (באופן לא מוכח בכלל ולא נכון עובדתית) שאנתוני דיוויס ולברון ג'יימס עזבו בגלל 'האצת בניה'. אתה יכול לתת לי דוגמא לסופרסטארים שהחליטו להישאר בגלל שהקבוצה הפסידה המון?
אם פייבורס ורדיק היו תוקעים את התקרה לעתיד הייתי מסכים איתך.
אני לא מבין את החישובים האלו.
המשמעות של למקסם אומרת שאתה עושה את כל מה שאתה יכול כדי להגדיל את הסיכוי.
ההבאה של רדיק ושל פייבורס וזה שהולידיי עדיין בקבוצה אומרת שלא רק שלא מקסמת את הסיכויים שלך אלא להיפך, הורדת אותם.
* אגב, לא שזה משנה כי החישובים האלו הם דביליים בעיניי, אבל אף אחד לא ממש נפל מהכיסא מזה שציון החמיץ משחקים.
אלו החישובים שעושים בשביל לחשב תוחלת של מהלך. ככה דברים עובדים.
יש סיכון בלהפסיד בכוונה משחקים. אתה יכול שהקהל יפסיק לבוא למשחקים. אתה יכול שהליגה תקנוס אותך. אתה יכול שהכוכב העתידי שלך יהיה מתוסכל. אתה יכול לאבד את העבודה שלך. אתה יכול לגרום לזה ששחקנים לא ירצו לחתום בקבוצה שלך. אתה יכול לגרום לזה שהשחקנים שכן בקבוצה שלך לא ילמדו דברים שאפשר ללמוד משחקנים ותיקים יותר.
יש יתרון בלהפסיד בכוונה משחקים. אתה משיג בחירת דראפט גבוהה יותר.
יש חישוב שצריך לעשות מה הערך של א' מול הערך של ב'. לדעתי להחתים שחקנים בינוניים ומבוגרים לטווח ארוך משנה את המשוואה משמעותית לכיוון אחד. לוותר על בחירת דראפט שככל הנראה תהיה טופ 4 משנה משמעותית את המשוואהל כיוון אחד.
מצד שני, לעבור מ-2% לבחירה גבוהה וכנראה בחירה באיזור 9-14 אל מול סיכוי להגיע לפלייאוף בלי אף חוזה ארוך טווח, זה בכלל לא קרוב לצד השני.
אז כן, החישובים האלו שאתה לא מבין, הם חשובים.
כן, יש סיכון רציני שקבוצה צעירה עם אחד השחקנים המלהיבים ביותר בליגה ועתיד מבטיח תאבד את הקהל שלה
שאר הנימוקים באותה רמת סבירות ומטה.
אבל אנחנו כנראה לא משתמשים באותו מחשבון אז חבל על הזמן.
אתה רוצה להצעיד את הפליקנס לפלייאוף על חשבון מקסום הסיכוי שלהם להגיע להישגים גבוהים בעתיד.
גם ה-gm שלהם רוצה את זה. בוא נראה אם זה יצליח לו
או שהוא ייכשל בהגעה לפלייאוף ויקבל בחירה נמוכה משמעותית מזו שהיה מקבל אם היה נשען על ה-core של הקבוצה לעתיד.
מבחינתי הוא נכשל בכל מקרה - בעונת רוקי לא מאיצים קדימה במטרה להגיע לפלייאוף. זה מגוחך בעיניי.
אבל לרוב נכשלים גם בפועל.