סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 2:59 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
רק בשביל העובדות, לואי סי קיי לא קיבל את רשותן, וגם לא תמיד ביקש רשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 5:26 pm 
Junior

נורטון כתב:
אני חושב שהקלות בה אנחנו מחליטים שקובי אנס היא בלתי נסבלת, כאילו שאין סאדו מאזו בעולם, כאילו שאין self inflicing בעולם (בשביל לקבל פיצויים ממיליונר), כאילו שכל כך ברור לנו שחדרנית במלון אמרה לא למיליונר חתיך (ולא חשבה על איך לעשות מיליונים בדרך).
בסופו של דבר, כל הדברים האלה אפשריים, וגם לא. והכי בסופו של דבר, פשוט אין לנו אינדיקציה מעבר לבית משפט ולהערכה משפטית.

אני לא שולל שום דבר ולא הייתי שם, ודאות אין לי יותר מלמישהו אחר. אבל צריך לשאול שני דברים. הראשון - האם היינו מנסים לשכנע את עצמנו שאין כאן אונס אם האנס לכאורה היה קובי בוזגלו, שהוא סתם מיליונר רנדומלי ולא כוכב כדורסל. כי אני חושב שהרבה אנשים מחפשים פה את החפות, בסיטואציה שאם התוקף היה מישהו לא מהמחנה שלהם הם כבר היו קוראים לזרוק אותו לכלא.
והשני - נניח לרגע שהיה אונס - איך אנחנו מיישבים את הדיסוננס של עצמנו, אנשים שלא אונסים ולא תומכים באונס (אני מקווה, אחרת אין פה בסיס לדיון), של הערצה למישהו שהוא אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 6:09 pm 
Sophomore

אני לא חושב שגם קובי בריאנט, אפילו אם אנס, הוא "אדם התומך באונס". המציאות מורכבת ויש בה הרבה אנשים שלעתים עושים דברים שהם עתידים להתבייש בהם, דברים מזעזעים או שליליים, עם רמה כזו או אחרת של היעדר מוסריות. אנשים עלולים לעשות דברים איומים לאחרים או לעצמם אבל לעשות זאת מתוך חוויה של חוסר שליטה ומתוך מצב שבו כאילו נגררו לעשות זאת. ולאחר מכן לא להבין - מה נכנס בהם. ולהצטער באמת מעומקי הנשמה שלהם.

ובסוף לעתים קרובות אנשים מביעים באופן טבעי דיעה על דברים כאלה לא מתוך עמדה חיצונית לזה (האם אני תומך באנסים או לא?), אלא מתוך הזדהות עם החוויה של למעוד (בכל דרך שהיא) והפחד שהמעידה הזאת תצבע את הכל במקרה הטוב או תמחק הכל במקרה הרע. מוות של אדם כזה מזמין כל מני תהיות קיומיות של מה משאיר אחריו בנאדם, כמה סלחנות צריכה להיות לי כלפי עצמי, כמה תהיה לאחרים כלפיי? האם אדם יכול לעשות תיקון וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 9:32 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
אני חושב שהקלות בה אנחנו מחליטים שקובי אנס היא בלתי נסבלת, כאילו שאין סאדו מאזו בעולם, כאילו שאין self inflicing בעולם (בשביל לקבל פיצויים ממיליונר), כאילו שכל כך ברור לנו שחדרנית במלון אמרה לא למיליונר חתיך (ולא חשבה על איך לעשות מיליונים בדרך).
בסופו של דבר, כל הדברים האלה אפשריים, וגם לא. והכי בסופו של דבר, פשוט אין לנו אינדיקציה מעבר לבית משפט ולהערכה משפטית.

ה-self inflicting זאת לא אפשרות קיימת על פי העובדות, הוא הודה במשטרה שהוא חנק אותה כי זה מה שהוא עושה בסקס לטענתו, והיה דם על החולצה שלו.

השאלה למה להאמין שקרה קשורה לאיך אנו תופסים את המציאות שלנו, יהיו מי שכל תלונה תראה לו כתלונת שווא, ויהיה מי שיטה להאמין לכל תלונה על האונס.
מחווית המציאות שלי אני מאוד נוטה לאפשרות השנייה, שאלו באיזה קבוצה נשים האם הותקפתן/הוטרדתן מינית ולא התלוננתן והיו מאות תגובות, שמעתי אינספור סיפורים מבנות זוג וידידות על מקרי תקיפה מינית והטרדות שלא נעשה בהם כלום. הרבה יותר קל לי להאמין שמקרה כזה קרה מאשר שלא כשמישהי כן מספרת שזה מה שקרה, ביחד עם העובדות של המקרה הזה בעיני יש סבירות מאוד מאוד גבוהה לכך.

מניח שזה אכן נכון ששחקנים כאלו לא רגילים לשמוע לא, זה רק אומר כמה עוד יותר צריך לדבר על מקרה האונס ולא לשים את זה בצד, אם יש כלכך סכנה למקרים כאלה שיחזרו אז כדאי כמה שיותר לדבר על זה למען חינוך הגברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2020 9:37 pm 
Sophomore

ובעניין לא קשור למקרה למה כולם אומרים שקובי עבר איזה מהפך באופי? הוא לא תמיד היה סופר אגואיסט ונשאר כך?
אני לגמרי מסכים שספורטיבית בשביל נצחון היה לו את האופי התחרותי הכי טוב שיש, והיה מלא מה ללמוד ממנו, אבל בקטע חברתי ועזרה לצעירים? בשנה האחרונה שלו עם מלא צעירים הוא עשה פסטיבל פרישה ענקי בשביל המורשת שלו וזרק איזה 20 זריקות ב35% לא מבין מה יש לשבח את האופי שלו על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 12:19 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
המהפך באופי של קובי לא היה בעניין אגואיזם. הוא נשאר עם אגו ענק ואמביציה אינסופית. אבל הוא כן עבר מהפך בפתיחות שלו. הוא היה פעם סוג של מתבודד עם מסכה על הפנים, הכל אצלו היה מעושה ומזוייף וזה או שהשתנה בשנים האחרונות או שהוא למד לזייף ממש ממש טוב. היתה הרגשה שהקובי שאתה רואה יותר קרוב לקובי האמיתי. המילה לזה באנגלית היא congruence, לא בטוח שיש מקביל לזה בעברית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 1:15 pm 
Senior

Shiver כתב:
נורטון כתב:

אכן.
וזה כבר טור דיעה שבנושא שאני יותר מתחבר אליו:
https://www.mako.co.il/video-blogs-spec ... 1943416319
בגרסה שאני קראתי הייתה הפנייה לטור ההזוי במאקו כולל ביקורת עליו. כנראה שמאיזה לחץ אותו משפט נמחק.

וזה הטור ההזוי של צליל הופמן (כתבת בידור של מאקו-סלבס, בת 28 - תעשו את החישוב בת כמה הייתה בזמן האירוע). עם הכותרת: "בראיינט היה יותר מאגדת כדורסל - הוא היה אדם רע".
https://www.mako.co.il/women-agenda/Art ... f61026.htm

אני משתדל לא להגיב בת'רד הזה אבל מקווה שהלינק הזה לא כל כך "הזוי". נמרוד היה כותב פה בפורום פעם.

https://sports.walla.co.il/item/3337467 ... msVTYQlxgE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 2:30 pm 
Sophomore

חבל, תגיב. למה לא?
כתבה נהדרת.

נמרוד זה מי שכתב כאן תחת Capslock?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 4:03 pm 
Junior

כתבה מצוינת. לא צריך לרדד את המציאות לשחור ולבן, חבל שחלק כל כך גדול מהאנשים מתעקש לראות את זה בדיוק ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 5:33 pm 
מנהל פורום

כתבה מצויינת של נמרוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 8:05 pm 
Senior

כתבה מצוינת
הדעת נותנת שאם קובי בראיינט לא היה כדורסלן על אלא סתם אינסטלטור (ואפילו אינסטלטור מצוין), לא כל כך הרבה אנשים היו מגייסים את החלקים המאוסים ביותר שבתודעה שלהם כדי ללמד עליו כף זכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 8:22 pm 
Sophomore

בסוף גם מי שמשוכנע שהוא אנס ועבריין ושטן ועדיין עקב אחרי הנבא מקרוב ב17 שנים האחרונות נמצא יחד עם כל היתר באותה סירה. לא החרמתם את הליגה למרות שאחד מגיבוריה הוא אנס ועבריין ושטן וזה לא ממש משנה מהבחינה הזאת אם פתחתם טלוויזיה כדי לאהוב אותו או כדי לשנוא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 9:34 pm 
Senior

כלומר אפשר להתעלם מהאונס או להחרים את הליגה, אין עוד אפשרויות.
הגיוני בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 9:58 pm 
Sophomore

לא היית שוקל להחרים מוצר שהמפרסם שלו או אחד השותפים הוא עבריין מין?
(מזכיר שהוא לא היה סתם שחקן. הליגה סחטה את הלימון שלו יפה יפה והוא עשה מזה שהוא היה נצפה ואהוד/שנוא מלא מלא מלא כסף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 10:08 pm 
מנהל פורום

הכתבה של נמרוד מצוינת כי היא מראה את שני הצדדים שבמקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 10:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מאנו כתב:
(מזכיר שהוא לא היה סתם שחקן. הליגה סחטה את הלימון שלו יפה יפה והוא עשה מזה שהוא היה נצפה ואהוד/שנוא מלא מלא מלא כסף)

אשאל אותך חזרה: אתה מחרים את כל הסרטים שהפיק הארווי ווינסטיין או בכלל של מיראמקס? או את כל הסרטים והסדרות ששיחק בהם קווין ספייסי?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 10:26 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
מאנו כתב:

אשאל אותך חזרה: אתה מחרים את כל הסרטים שהפיק הארווי ווינסטיין או בכלל של מיראמקס? או את כל הסרטים והסדרות ששיחק בהן קווין ספייסי?

היית מזמין שירותי אינסטלציה מאינסטלטור מעולה שהוא גם אנס?

והכוונה שלי היא שגם מי שמשחרר הצהרת "הוא אנס" רפה עכשיו שהוא מת, נמצא יחד עם כולנו עמוק בתוך הדיסוננס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 10:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שאלתי שאלה פשוטה ואתה לא מסוגל לענות.
הפסקת לראות סרטים שהפיק הארווי ויינסטיין, או חברת מיראמקס בתקופתו (מייסודה עד 2005) או החברה שהוא הקים אחרי זה? למשל, כל סרטי טרנטינו בערך (רק דוגמה, יש עוד הרבה)? אחרי שידעת מה הוא עשה?
הפסקת לראות סרטי קווין ספייסי?

אני ממשיך לראות סרטים שלהם וגם משחקים של קובי בראיינט. הנה אמרתי. זה אומר שאני מקבל את מה שעשו?
ואתה? הפסקת?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 10:38 pm 
Senior

הגענו לטיעוני צביעות. אין, כל המתנגדים לאונס האלו הם צבועים אחד אחד.

Shiver כתב:
הכתבה של נמרוד מצוינת כי היא מראה את שני הצדדים שבמקרה.

מהם שני הצדדים במקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 10:54 pm 
Senior

מאנו כתב:

ובכן, ציון קינן הואשם בהטרדה מינית של עובדת ולא עברתי בנק. למרות זאת לא נמצא מי שיעלה בדעתו לטעון שאני מעודד הטרדות מיניות.

נערך לאחרונה על ידי תומר בתאריך ש' פברואר 01, 2020 10:59 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 10:54 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
שאלתי שאלה פשוטה ואתה לא מסוגל לענות.
הפסקת לראות סרטים שהפיק הארווי ויינסטיין, או חברת מיראמקס בתקופתו (מייסודה עד 2005) או החברה שהוא הקים אחרי זה? למשל, כל סרטי טרנטינו בערך (רק דוגמה, יש עוד הרבה)? אחרי שידעת מה הוא עשה?
הפסקת לראות סרטי קווין ספייסי?

אני ממשיך לראות סרטים שלהם וגם משחקים של קובי בראיינט. הנה אמרתי. זה אומר שאני מקבל את מה שעשו?
ואתה? הפסקת?

אה, הייתי בטוח שאתה תומר. "לא מסוגל לענות"? ג'יזס. בגדול, התשובה הכי אמיתית, מהשטח, היא שהפסקתי לראות קווין ספייסי, סרטי טרנטינו בטוח ראיתי (לא ידעתי שזאת הפקה של ויינשטיין, אבל כנראה שזה לא היה מונע מבעדי), לא שקלתי אפילו ללכת ללואי סי קיי למרות שמאוד אהבתי אותו. הנה עניתי פם פם פם... בכל מקרה, קשה להימנע מלצרוך תוכן שהופק על ידי עבריינים כי הוא נמצא בכל מקום, אז כנראה צרכתי כזה. עם זאת, זה לא כזה מקור ענקי לגאווה בעבורי ויותר מזה (וכן, לשאלתך, זה אומר שבאיזשהו מקום אתה מקבל את מה שהם עשו)- אני חושב שאין שום דרך להפריד בין יצירה ועשייה של בנאדם לבין מי שהוא. ההפרדה היא מלאכותית ובאה להשקיט את המצפון של כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 10:55 pm 
Hall of Famer

אפשר גם להפסיק לחיות במדינה שהנשיא שלה הורשע באונס. :)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 10:57 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
אפשר גם להפסיק לחיות במדינה שהנשיא שלה הורשע באונס. :)

בושה גדולה. אבל הנשיא נכנס לכלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 10:59 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
מאנו כתב:

ובכן, ציון קינן הואשם בהטרדה מינית של עובדת ולא עברתי בנק בלי שמישהו יעלה בדעתו לטעון שאני מעודד הטרדות מיניות.

המממ... לא שזה איזה פורום שקוראים אותו בתפוצה רחבה מדי, אבל זה פשוט לא נכון עובדתית. ואפרופו הדיון על קובי, מומלץ באופן כללי שאנשים פה לא ימציאו לאחרים עבירות פליליות שהם לא הורשעו או לא הואשמו בהן.
קינן *נחשד* בהטרדה מינית, הנושא נבדק והפרקליטות החליטה לא לעבור לחקירה פלילית. כלומר, אם במקרה של קובי היה כתב אישום ומשפט, פה אפילו זה לא היה.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001199948

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 11:01 pm 
Senior

נחשד, נכון, לא מצאתי דוגמא קרובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: