סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 3:25 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ואני עדיין לא מבין למה אני חייב לחבב את האדם כדי לצרוך את היצירה שלו... מותר לי לשמוע מאיר אריאל ועדיין לסלוד מהומופובים? מותר לי לשמוע שיר של טאטו ועדיין לחשוב שיובל מסנר הוא אנס דוחה?

אם כבר השאלה המעניינת היא האם יש לך בבית מוצרים שיוצרו על ידי קטינים/עובדים בלי זכויות/מדינות עולם שלישי באופן כללי... כי בניגוד למקרה בריאנט ששם אתה אולי תורם לניקיון שמו, במקרים הללו אתה חד וחלק מקדם את תעשיית הניצול ודוחף אותה להמשיך.
אותה שאלה אפשר לשאול על שימוש בחומרים מזהמים או אפילו שימוש במוצרים שהשתמשו בהחפצת נשים כדי לפרסם אותם (כי הרי אם קנית אתה למעשה הוכחה שקמפיינים מסוג זה מצליחים ).

המשך הצפיה בNBA היא אולי "הלבנה" של מעשיו של קובי (כאמור אני לא רואה בעיה בלצרוך תוכן של מישהו ועדיין לחשוב שהוא חרא) אבל היא לא מעודדת מעשים אלו. אני מניח שאתה בחיי היום יום שלך מעודד הרבה יותר עוול וסבל מאשר הצפיה שלך בקובי משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 3:27 pm 
Senior

מאנו כתב:
... לא מבין איך אפשר להקטין ראש בצורה הזאת ולחשוב שלתמוך בליגה זה לא לתמוך בבריאנט. זאת רמאות עצמית. זאת רמאות עצמית שמטרתה לשמור עליי טוב ועל אחרים רעים ובחסותה אתם נמנעים מלעשות חשבון נפש אמיתי.

על זה אני מסכים אתך, אתה באמת לא מבין את זה. מסתבר שרוב האנשים שמשתתפים בדיון הזה דווקא כן מבינים ואפילו חושבים שלתמוך בליגה זה לא לתמוך בבראיינט.
התפיסה שאתה מייצג היא אולי התמצית הכי מחודדת של התפיסה הנפסדת של "הכל או כלום" החביבה כל כך על קיצונים מכל הצבעים והמינים. ככה זה, עד שלא חזרת בתשובה מוחלטת (שלא לומר חלוטה) ויצאת למנזר רחוק, לא באמת תצליח לעשות חשבון נפש אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 3:36 pm 
Senior

מאנו כתב:
... אנשים מסוגלים לשאת ביקורת על בריאנט בדיוק במידה שבה הם מזדהים עם דמותו, עם פועלו או עם חלקו בתוך עולם הספורט שהם אוהבים. אתה שואל איך הם מעלימים עין, אבל אצלם זה הרבה יותר ברור מאצלך. אצלם זה כמו בן להורה אלים שכל כך מזוהה עם חלקים באישיות של ההורה שלהכיר באלימותו של ההורה יהווה הכרה בכך שמשהו בילד עצמו פגום או בחלקים האלימים של עצמו. זה לא פשוט. למה אתה מצפה שזה יבוא למישהו בקלות? אתה טועה כאן כשאתה חושב שלהביט במציאות בעיניים בשביל אותם אנשים זה יותר פשוט מאשר הויתור שלך על לעקוב אחרי הנבא.

נו, אלו כבר טיעונים פסיכולוגיים ולא מוסרניים. יכול להיות שאתה צודק, יכול להיות שאתה טועה, אני לא פסיכולוג ובאמת לא יודע לרדת לנבכי נפשו של מי שכותב בטוקבק בוואלה משהו כמו "חחחח איזה כתבה ארוכה טוב שלא עשיתם עוד שלושה עמודים רואים כמה אתם ממורמרים וקשה לכם לקבל שהוא אהוב בעיני מיליונים ברחבי העולם והוא מלך וישאר מלך ואנשים מקעקעים את דמותו כי מגיע לו הכי בעולם לאב יו".
מה שאני כן יודע זה שאתה טענת וחזרת שמי שלא החרים את ה NBA לאורך כל השנים האלה, כאילו לא יצא ידי חובתו בהסתייגות מבראיינט. זה כבר לא נימוק פסיכולוגי אלא מוסרי ובתור טיעון מוסרי הוא מקושקש לגמרי כמו שהוכיחו לך כאן חזור והוכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2020 3:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מאנו כתב:
אמרתי שאתה באותה סירה... לא דרשתי שום דבר.
הייתי שמח לו היית מצליח להפסיק להילחץ מזה כל כך ולקיים דיון בתוך המסגרת הזאת. כלומר לנסות להבין לרגע למה בעצם המשכת לצרוך תוכן של ליגה שקיבלה לתוכה בחיבוקים ואהבה שחקן עם פרשית מין אלימה. איך החלקת את זה? הליגה הכשירה את השרץ ולמען האמת היינו בסדר עם זה ולקחנו חלק פעיל בכך (קטן ובכל זאת מאוד גדול)... איך זה קרה?

בוא נגיד ככה, סטרלינג לפני מספר שנים הורחק מהליגה על התבטאויות גזעניות. באותה מידה הליגה הייתה יכולה להתנכר לבריאנט, אבל לא הייתה שם שום בושה. הייתה הורדת פרופיל נקודתית ולאחר מכן חזרה לרכוב על המותג. לא מבין איך אפשר להקטין ראש בצורה הזאת ולחשוב שלתמוך בליגה זה לא לתמוך בבריאנט. זאת רמאות עצמית. זאת רמאות עצמית שמטרתה לשמור עליי טוב ועל אחרים רעים ובחסותה אתם נמנעים מלעשות חשבון נפש אמיתי.

סלח לי על הבוטות, אבל כל רצף ההודעות האלה שלך הוא שילוב של צדקנות, צביעות, ובעיקר חוצפה שלא תיאמן וחוסר מודעות עצמית. לפי ההשתתפות שלך בת'רדים היומיים על הליגה, אתה צרכן NBA מהכבדים פה. הרבה יותר כבד ממני, זה בטוח, פשוט אין לי כוח לקום בלילה... אז אולי אני צריך להטיף לך ולא להיפך?

אני לא צריך לענות על השאלה הזו, ובוודאי לא נלחץ ממנה, אל תחמיא לעצמך. גם כי אני לא מחזיק בצדקנות האולטרא-אקסטרא-סופר-אפיפיורית שלך (וזה באנדרסטייטמנט, פשוט לא מצאתי מושג מספיק חזק), וגם ובעיקר כי אתה - על כל צדקנותך וטהרנותך - צרכן NBA כבד וממש לא החרמת את הליגה, ולא נמצא בפוזיציה להלחיץ אותי... אז בוא תענה לשאלה שלך בעצמך, אתה הרבה יותר qualified ממני לענות.

נראה לי שהמצפון מציק לך מאד על רצף מעשים כה בלתי מוסריים שביצעת ב-17 שנה האחרונות. בחג העשורא הקרוב צא לרחובות נג'ף והצלף לעצמך בגב. ותוסיף עוד כמה הצלפות עבור כולנו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 24, 2020 11:21 pm 
מנהל פורום

עכשיו השידור החי של טקס האשכבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 24, 2020 11:29 pm 
מנהל פורום

די מרגש ולפי הספר.
מייקל ג'ורדן בנאום חזק בוכה.

מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 10:24 am 
מנהל פורום

הטקס המלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 2:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

sheky כתב:
אם כבר השאלה המעניינת היא האם יש לך בבית מוצרים שיוצרו על ידי קטינים/עובדים בלי זכויות/מדינות עולם שלישי באופן כללי... כי בניגוד למקרה בריאנט ששם אתה אולי תורם לניקיון שמו, במקרים הללו אתה חד וחלק מקדם את תעשיית הניצול ודוחף אותה להמשיך.
אותה שאלה אפשר לשאול על שימוש בחומרים מזהמים או אפילו שימוש במוצרים שהשתמשו בהחפצת נשים כדי לפרסם אותם (כי הרי אם קנית אתה למעשה הוכחה שקמפיינים מסוג זה מצליחים ).

אם יש ברשותך סמארטפון, אתה נועל נעלי ספורט ונוסע ברכב, אז אתה שותף כמו כולנו בניצול ילדים וזיהום הסביבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 07, 2020 11:22 am 
מנהל פורום

בימים הקרובים צפוייה לצאת סדרה תיעודית בת 8 פרקים, MAMBA OUT שתסוב סביב האליפות של 2010 בעמוד "ClutchPoints".
בכל שבוע צפויים לצאת 2 פרקים.

בשנה הבאה ESPN יוציא סרט תיעודי משלו, על השנה האחרונה בחייו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 9:56 am 
Hall of Famer

אני לא יודע מי זה ניב אבידן, שחקן נוער של מכבי. לפי כתבה בוויינט הוא אחד השחקנים הבולטים בנוער מכבי תל אביב ונבחרת הנוער, אבל באותה נשימה גם כנראה ישחק בעונה הבאה בליגה הלאומית, כלומר לא פוטנציאל בקנה מידה היסטרי.
אבל בכתבה הוא נשאל על המודל לחיקוי והנפיק את המשפט הבא - " הדרך שבה התנהל במהלך אימונים, משחקים ולא פחות חשוב - מחוץ לפרקט - היא מקור השראה עבורי". עכשיו, אני לא חושב שאבידן מתכנן לעמוד לדין על ניסיון אונס, אבל זה מראה כמה התדמית של קובי הולבנה עם השנים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 10:22 am 
Sophomore

למזלו של בראיינט, הפרשה התפוצצה 3 שנים לפני עליית טוויטר ו-4 שנים לפני עליית פייסבוק לאוויר.
אילו זה היה מתפוצץ כמה שנים מאוחר יותר, אפילו לפני metoo, הוא לא היה רואה פרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 1:52 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עזבו את בראיינט, רק בימים האחרונים הזכירו בטוויטר עובדה שרבים לא יודעים, שקרל מאלון בהיותו סטודנט בן 20 בLSU הכניס להריון ילדה בת 13 - הריון ממנו נולד שחקן הפוטבול לשעבר דמטרס בל.
זה גם מתכתב עם מה שמאלון אמר לאשתו של קובי בזמנו:
According to an ESPN story at the time, Malone's agent, Dwight Manley, told the LA Times that Vanessa asked Malone one day, “Hey, cowboy, what are you hunting?” since he was wearing a cowboy hat and boots. According to Manley, she asked twice, and Malone replied: “I'm hunting for little Mexican girls.”

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 2:18 pm 
Hall of Famer

ועוד תוספת לתמונה זה שלפני שמאלון אנס את הילדה בת ה-13 הוא כבר היה אבא לתאומים שנולדו כשהוא היה בן 18. לא יודע בת כמה הייתה האמא. אחת מהתאומים היא שריל פורד, שבתחילת הקריירה הייתה אחת מהשחקניות הבולטות ב - WNBA ואפילו הייתה חלק מהקבוצה של רמת השרון. אין ספק שלמאלון היו גנים טובים עבור קריירת ספורט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 2:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
ועוד תוספת לתמונה זה שלפני שמאלון אנס את הילדה בת ה-13 הוא כבר היה אבא לתאומים שנולדו כשהוא היה בן 18. לא יודע בת כמה הייתה האמא. אחת מהתאומים היא שריל פורד, שבתחילת הקריירה הייתה אחת מהשחקניות הבולטות ב - WNBA ואפילו הייתה חלק מהקבוצה של רמת השרון. אין ספק שלמאלון היו גנים טובים עבור קריירת ספורט.

האמא של שריל פורד היא בת גילו של מאלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 3:37 pm 
Hall of Famer

אם אני זוכר נכון, הוא לא הכיר בה ובאחיה כילדים שלו, לא? או לפחות הם גדלו כשהוא לא בתמונה.
הוא הכניס את אמא של שריל פורד להריון כשהוא היה בכיתה י"א בתיכון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 08, 2022 3:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כן. שניהם היו בני 17. אין ספק שאב השנה הוא לא, רק שבמקרה הזה הוא הכניס להריון מישהי בת גילו ולא ילדה שהוא עשה לה בייביסיטר.
יש לו גם 4 ילדים עם אשתו הנוכחית. יכול מאוד להיות שהוא אבא נפלא אליהם ומאוד משתדל להיות נוכח בחיים שלהם וכמה שפחות לעבר קטינות בסופי שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 09, 2022 2:04 am 
Sophomore

ואם כבר שחקנים ואונס, אז גם דרק רוז הואשם באונס, יצא זכאי אמנם על ידי מושבעים (שהצטלמו איתו למזכרת אחרי המשפט),
אבל מכיוון שהעובדות זה שהוא הלך עם שני חברים שלו בלילה למישהי שיכורה והם שכבו איתה והוא גם לא מבין מה זה consant (על פי הודעותו), אפשר אולי להיות בספק לגבי הזיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 09, 2022 9:33 am 
Hall of Famer

לא שמעתי על המקרה של דרק רוז עד עכשיו.
קצת קראתי עליו ואני לא יודע מה לאמר. קודם כל כנגד רוז, בניגוד לבריאנט, לא הוגשה תביעה פלילית, אלא אזרחית. רוז בכל מקרה לא היה נכנס לכלא, אלא במקרה של הפסד הוא היה משלם עשרות מיליונים למתלוננת. לפי הדיווח שקראתי, המתלוננת סירבה להגיש תביעה פלילית בין היתר כי לא רצתה שרוז יישב בכלא. רוז עצמו טען שהסקס היה בהסכמה וזאת לא הייתה הפעם הראשונה שהיא שכבה איתו ועם החברים שלו יחדיו. מצד שני כמובן יש את העדות של האשה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 11, 2022 3:53 pm 
Junior

הוא לא אמור לדעת מה זה... לעומת זאת, consent הוא אמור להכיר

<סליחה>

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8