מאנו כתב:
אמרתי שאתה באותה סירה... לא דרשתי שום דבר.
הייתי שמח לו היית מצליח להפסיק להילחץ מזה כל כך ולקיים דיון בתוך המסגרת הזאת. כלומר לנסות להבין לרגע למה בעצם המשכת לצרוך תוכן של ליגה שקיבלה לתוכה בחיבוקים ואהבה שחקן עם פרשית מין אלימה. איך החלקת את זה? הליגה הכשירה את השרץ ולמען האמת היינו בסדר עם זה ולקחנו חלק פעיל בכך (קטן ובכל זאת מאוד גדול)... איך זה קרה?
בוא נגיד ככה, סטרלינג לפני מספר שנים הורחק מהליגה על התבטאויות גזעניות. באותה מידה הליגה הייתה יכולה להתנכר לבריאנט, אבל לא הייתה שם שום בושה. הייתה הורדת פרופיל נקודתית ולאחר מכן חזרה לרכוב על המותג. לא מבין איך אפשר להקטין ראש בצורה הזאת ולחשוב שלתמוך בליגה זה לא לתמוך בבריאנט. זאת רמאות עצמית. זאת רמאות עצמית שמטרתה לשמור עליי טוב ועל אחרים רעים ובחסותה אתם נמנעים מלעשות חשבון נפש אמיתי.
סלח לי על הבוטות, אבל כל רצף ההודעות האלה שלך הוא שילוב של צדקנות, צביעות, ובעיקר חוצפה שלא תיאמן וחוסר מודעות עצמית. לפי ההשתתפות שלך בת'רדים היומיים על הליגה, אתה צרכן NBA מהכבדים פה. הרבה יותר כבד ממני, זה בטוח, פשוט אין לי כוח לקום בלילה... אז אולי אני צריך להטיף לך ולא להיפך?
אני לא צריך לענות על השאלה הזו, ובוודאי לא נלחץ ממנה, אל תחמיא לעצמך. גם כי אני לא מחזיק בצדקנות האולטרא-אקסטרא-סופר-אפיפיורית שלך (וזה באנדרסטייטמנט, פשוט לא מצאתי מושג מספיק חזק), וגם ובעיקר כי אתה - על כל צדקנותך וטהרנותך - צרכן NBA כבד וממש לא החרמת את הליגה, ולא נמצא בפוזיציה להלחיץ אותי... אז בוא תענה לשאלה שלך בעצמך, אתה הרבה יותר qualified ממני לענות.
נראה לי שהמצפון מציק לך מאד על רצף מעשים כה בלתי מוסריים שביצעת ב-17 שנה האחרונות. בחג העשורא הקרוב צא לרחובות נג'ף והצלף לעצמך בגב. ותוסיף עוד כמה הצלפות עבור כולנו.