סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:12 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בחירות ארה"ב 2020
הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 11:01 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הבחירות עצמן ב3 בנובמבר, עוד 9 חודשים.

נפתחו אתמול רשמית באיווה לפי המסורת.
אצל הרפובליקנים טראמפ מנצח כצפוי עם 97%.
בצד הדמוקרטי - בלאגן שלם. באיווה יש שיטה שנקראת קאוקוס שהיא איזו שיטת הצבעה איטרטיבית.
זה נהפך לפארסה, לא ברור מי ניצח, אם וכמה. ויש כמובן טענות על אי סדרים.
בהחלט מבחינתם פתיחה ברגל שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות ארה"ב 2020
הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 11:13 am 
Senior

קאוקוס היא אסיפת בחירות והיא השיטה הנהוגה באיווה מהמאה ה-19. אין לה קשר לאינטרנט.
למעשה זה הדבר הכי לואו-טק שאפשר לדמיין. אנשים ליטרלי מתיישבים בפינות שונות באולם שמייצגות כל מועמד ולפי זה סופרים מי בעד מי.

אני לא עקבתי בעיון אחרי הבעיות, אבל אני מניח שהן נובעות מאופן הדיווח על ההצבעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 11:18 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Yuval כתב:
קאוקוס היא אסיפת בחירות והיא השיטה הנהוגה באיווה מהמאה ה-19. אין לה קשר לאינטרנט.

איטרטיבי ואינטראקטיבי זה שני דברים שונים.

מעבר לזה אני מקווה שתצליח לצלוח את מערכת הבחירות הזו בלי לקרוא לאחרים כאן בשמות ולאחל להם למות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 11:32 am 
Senior

לא קראתי נכון מהפלאפון, מתנצל.

אתה מקסים כהרגלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 11:41 am 
Hall of Famer

כי לקרוא לאנשים בשמות ולאחל להם למות זה ממש צ'ארמינג, אבל הבעייה היא הנימוסים שלי דווקא.

איך בכלל שרדת את האפוקליפסה? ננעלת במקלט גרעיני לארבע שנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 11:58 am 
Senior

אז מה המטרה?
בינתיים הגבת ל-3 הודעות שלי בפורום, שאף אחת לא הייתה מכוונת אליך (או בוטה), ובכולם 'עקצת אותי' באלגנטיות אין-קץ.

הגבתי פה עם משהו שחשבתי שהוא אינפורמטיבי (וטעיתי בקריאה והתנצלתי). עקצת שוב.

עכשיו כתבת את המשפט הראשון בהודעה שלך. שלחת לפורום. קראת שוב. החלטת שזה לא מספיק עוקצני, והוספת עוד אחד.

אז שוב אשאל, מה המטרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 12:02 pm 
Hall of Famer

קודם כל, להזכיר לכולם מי אתה ואיך הייתה האינטראקציה איתך בפעם הקודמת, כדי להקדים תרופה למכה בפעם הזו.
דבר שני, מאחר שהערת על רמת המקסימות שלי, להאיר את רמת המקסימות שלך לפחות כפי שהופגנה כלפי חוץ בפעם הקודמת (אני לא קראתי לאף אחד שמות ואיחלתי לו למות, אתה כן) בתקווה שתתעורר אצלך מעט מודעות עצמית לדיונים שעוד יבואו. מצפה לנו מערכת בחירות ארוכה.

הקטע של נבואות הזעם שלך מהפעם הקודמת זה בונוס, אני מודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 12:06 pm 
Senior

אוקי. לדעתי האינטרקציה שלך באותו דיון הייתה מחפירה. ולדעתי גם קיבלת לזה פידבק ממספר דיי משמעותי של אנשים שאת כולם נפנפת כי שום דבר לא נוגע בך.

לא זכור לי שאי פעם הודעה שלי עניינה אותך אם זה לא נועד עבור עקיצה, אז אני בספק אם הדיונים איתי מאוד חשובים עבורך.

ואחרי שהזכרת ושוב לגלגת על הלחץ והקושי שלי כמהגר בארה"ב, האם סיימת או שיש עוד איטרציות של העניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 12:13 pm 
Hall of Famer

דווקא ניסיתי לדון איתך לעניין בפעם הקודמת, אתה היית עסוק בעיקר בלצעוק שלא מעניין אותך כלום כי סוף העולם מתקרב. דחקתי בך (ולא רק אני) לנסות להבין למה קרה מה שקרה, צעקת שלא מעניין אותך מה קרה ושהאפוקליפסה מגיעה. כשאמרתי לך שעם גישה כזו, ככל שהיא נפוצה בקרב האנשים שמן הסתם אתה תומך בהם, תקבל שמונה שנים של טראמפ במקום ארבע - קראת לכולנו בשמות ואיחלת לנו למות.
אני לעומת זאת מאחל לך חיים ארוכים, ואחרי ששרדת את ארבע השנים האלה למרות סוף העולם - מאמין שכך גם יהיה.
אז בתור אחד שמרצה לי על דיונים לעניין ועל הליכות ונימוסים, לך תיקח שיעורים במודעות עצמית מאותו צרכן ה-NBA הכבד שמטיף לנו איזו אבומינציה מוסרית זה לצרוך NBA ב-17 שנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 12:16 pm 
Senior

כל השנים האלה בפורום על כל ויכוחי דון שימון והשיריון, שיטת Att לבניית קונטנדרית, דיוני לברון למיניהם והנזיפות ממאנו היו שוות כדי להגיע להודעה שכוללת "אבומינציה מוסרית"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 12:20 pm 
Senior

כל האירוע שהרגיז אותך כל כך בפעם הקודמת היה ששמת מאמר מקראקד שקראתי עוד לפני ששמת אותו. הוא העביר (בצורה טובה יותר) את אותו רעיון שדיברתי עליו קודם שאינני מסכים איתו. הגבתי עליו ככה:

ציטוט:
א. קראתי את הכתבה ששמת (עוד לפני ששמת)
ב. קראתי את הכתבה/פוסט שעדי שם.
ג. הגבתי עניינית לדברים שנכתבו והבעתי אי הסכמה לגבי הרלוונטיות שלהם עבורי. אני לא אומר שהתוכן שכתוב שם אינו נכון בהכרח. הוא בהחלט אפשרי. אני פשוט לא חושב שכרגע זה הדיון החשוב.

האומה החזקה בעולם בחרה מנהיג על פי קמפיין גזעני פר אקסלנס, ללא שום עניין באמת או בעובדות. כל זה בזמן שמנהיג דומה מאוד צובר כוח עצום באירופה.

כן, עבורי בשבוע תוצאות הבחירות לא היה הכי חשוב בעולם לדון בכתבה ששמת והייתי נרעש וחרד בהתחשב בזה שהעברתי ילד בן 5 חודשים למדינה שבחרה מנהיג שלדעתי האישית הוא איש איום שמייצג חלק ניכר מהדברים הרעים שבאנושות.

אתה הגבת כך להודעה הנוראית שלי:

ציטוט:
אז סלח לי אם אומר שראשך תקוע במקום בגופך בו השמש לא זורחת, ובדיוק בגלל אנשים כמוך טראמפ ניצח

אז סבבה, הכל לידך ואתה שליו ורגוע והחיים אחלה בשרון. לי היה פחות ואני לא חושב שגם עכשיו אם תסתכל על התגובות שלי בת'רד הזה בזמן אמת, הם היו גסות במיוחד (עד החלק שהתרחש הרבה אחרי שבוודאי היה גס מאוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 12:40 pm 
Hall of Famer

אתה קיללת ואיימת על אנשים ("אני אפסיק להיות נחמד!") הרבה קודם בדיון הזה (אם כי אחר כך מחקת, תודה רבה באמת).
אני ניסיתי, גם לפני שדיברתי על המאמר וגם אחרי, לנסות לדבר עניינית על הסיבות המרכזיות שטראמפ נבחר, ובעיקר אמרתי שאם לא תשקיע בזה מחשבה וניתוח (כלומר לא אתה אישית, יותר נכון, אם לא יעשו את זה האנשים בעלי הכוח שאתה תומך בהם) הם יקבלו עוד 4 שנים של טראמפ. אתה צעקת שלא מעניין אותך ושכולם גזענים ורוצים פוטינים וארדואנים ושסוף העולם מגיע. ואז חזרת לקלל אנשים ולאחל להם למות.
כן, עקצתי אותך על הגישה הפשטנית והפאניקית שלך, כי חשבתי ברמה העניינית לגמרי - ואני חושב גם עכשיו - שהיא קאונטר-פרודקטיב למה שאתה רוצה שיקרה. וכן אמרתי את המשפט הזה ואני לא חוזר בי כהוא זה, כי אני רואה שזה עדיין המצב. אבל היחיד שקילל אנשים ואיחל להם למות זה אתה. אתה בכלל לא בפוזיציה להרצות לי, או למישהו, על תרבות דיון ועל ענייניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 12:41 pm 
Junior

אם אתם נהנים, אל תפריעו לעצמכם כמובן, אבל אם אתם מחפשים דרך לשנות כיוון:

הדמוקרטים במצב על הפנים. כרגע המועמדים שנראים כבעלי סיכויים להתמודד מול טראמפ הם בעיקר ביידן, סנדרס ואולי בלומברג. כל אחד מהם רחוק מאוד מלהיות מועמד מושלם. אני ראיתי גם דיבורים על זה שג'ון קרי שוקל להיכנס למירוץ כדי להציל את המצב. להערכתי, רק אירוע יוצא דופן או מועמדות מפתיעה ומלהיבה ממש (לא קרי) שתגיע ברגע האחרון יכולים למנוע כהונה נוספת של טראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 12:44 pm 
Hall of Famer

בלומברג, אני חושב, הוא לא מועמד רע להתמודד מול טראמפ. בטח יחסית לאחרים. גם יש לו כנראה משאבים שלאחרים אין, ויש לזה הרבה מאד משמעות.
ורק מלחשוב על מועמדות של ג'ון קרי כמשהו שיציל עבורם את המצב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 12:50 pm 
Senior

הציטוט שכתבת נכתב אחרי ההודעות שלך שעקצו אותי על הפאניקה (שזה מגניב לאללה, לעקוץ מישהו בפאניקה). וכן, מחקתי אותו כי הבנתי שכתבתי משהו לא לעניין.

גם שאני מסביר לך היום את הסיבה לפאניקה שלי, היא לא מאוד משנה לך. וכמובן שלא חשבתי שתחזור בך, זה יהיה אוף-ברנד לגמרי.

מה שהכי מרשים אבל זה איך מבלי שהגבתי פעם אחת על משהו בפוליטיקה האמריקאית כאן, אתה יודע שהמצב שלי הוא עדיין שראשי תקוע איפה שהשמש אינה זורחת? ואם מצבי כ"כ חמור ודעותי כל כך לא רלוונטיות, מה כל כך מעניין בלהגיב להודעות שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 12:53 pm 
Hall of Famer

אגב, אני מאד מצפה לראות את נייג'ל פראג' בקמפיין הזה. הוא תמך בטראמפ גם בפעם הקודמת, אבל עכשיו אחרי שהוא השיג את מטרתו וקיבע את עצמו כמישהו ששינה את מהלך ההיסטוריה של אחת המדינות החשובות בעולם, כמעט לבד - יהיה עוד יותר מסקרן לשמוע אותו (והאמת, תסכים איתו או לא, תמיד היה כיף לשמוע אותו. רטוריקן חריף וחד לשון, אבל גם הוכיח שהוא יכול להזיז מהלך כמו הברקסיט כמו גדול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 12:56 pm 
Senior

נביא בעירו כתב:

הדמוקרטים במצב על הפנים. כרגע המועמדים שנראים כבעלי סיכויים להתמודד מול טראמפ הם בעיקר ביידן, סנדרס ואולי בלומברג. כל אחד מהם רחוק מאוד מלהיות מועמד מושלם. אני ראיתי גם דיבורים על זה שג'ון קרי שוקל להיכנס למירוץ כדי להציל את המצב. להערכתי, רק אירוע יוצא דופן או מועמדות מפתיעה ומלהיבה ממש (לא קרי) שתגיע ברגע האחרון יכולים למנוע כהונה נוספת של טראמפ.

למען השקט הנפשי שלי (שאינו קיים), אני טיפה יותר מרוחק במערכת הבחירות הזו, אבל אני מסכים שהמצב של הדמוקרטים רע במיוחד. מאחר והימורים זה יותר הפרנסה שלי, אני חושב שהסיכויים על טראמפ לניצחון בסוכניות ההימורים כרגע אפילו נמוכים יותר ממה שהם אמורים להיות.

אני מעריך שבמסגרת המצב שנוצר, אולי לסנדרס יש איזשהו סיכוי כמשהו שונה, אבל לא הייתי בונה שהוא יצלח את המנגנון הממסדי של ה-DNC.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 1:04 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
הציטוט שכתבת נכתב אחרי ההודעות שלך שעקצו אותי על הפאניקה (שזה מגניב לאללה, לעקוץ מישהו בפאניקה). וכן, מחקתי אותו כי הבנתי שכתבתי משהו לא לעניין.

גם שאני מסביר לך היום את הסיבה לפאניקה שלי, היא לא מאוד משנה לך. וכמובן שלא חשבתי שתחזור בך, זה יהיה אוף-ברנד לגמרי.

מה שהכי מרשים אבל זה איך מבלי שהגבתי פעם אחת על משהו בפוליטיקה האמריקאית כאן, אתה יודע שהמצב שלי הוא עדיין שראשי תקוע איפה שהשמש אינה זורחת? ואם מצבי כ"כ חמור ודעותי כל כך לא רלוונטיות, מה כל כך מעניין בלהגיב להודעות שלי?

כבר הסברתי לך את התשובה, אבל אתה מתעקש לא לשמוע. זו הסיבה שאני לא חוזר בי, ולא בגלל בראנדינג כזה או אחר. אתה רק מוכיח לי שצדקתי.
אני אנסה שוב להסביר לך למה אני מגיב להודעות שלך, וזו הפעם האחרונה ומקווה שהפעם הבנת הנקרא שלך תהייה גדולה מהמודעות העצמית שלך.

עזוב כרגע את נבואות האפוקליפסה שלא התגשמו על דם ואש ותמרות עשן ועל ביטול הדמוקרטיה באמריקה. אני מנסה, שוב, לדבר פרודוקטיבית.
אתה לא רוצה עוד 4 שנים של טראמפ, אני מניח. אתה תומך באנשים שרצים נגדו, אני מניח. עד כאן נכון?
מה שאני אומר זה שההודעות שלך מהפעם הקודמת משקפות את הלך המחשבה ששלט גם אצל האנשים שאתה תומך בהם, כפי ששמעתי במערכת הבחירות - וזו בדיוק הסיבה שהם נכשלו. אני מקווה בשבילם, ובשבילך, שאחרי שהם נכשלו בצורה כזו קולוסאלית הם באמת ישבו וניתחו את הסיבות האמיתיות למה זה קרה, ולא צעקו כמוך שזה רק בגלל שכולם גזענים ורוצים פוטינים וארדואנים ועכשיו מגיע סוף העולם. כי זה גם לא נכון וגם קאונטר-פרודקטיב, והתוצאה תהייה עוד 4 שנים של טראמפ. לדעתי עם גישה כזו זה בלתי נמנע.
אבל כמו שאני רואה מהדיון הנוכחי, גם אחרי שעברו 4 שנים ולא הגיעה האפוקליפסה, אתה עדיין נוקט בגישה הזו ולא חושב שאולי טעית בגישתך, הן מבחינת מה שקרה בסוף והן מבחינת חוסר הרצון להבין ולנתח את מה שגרם לתוצאות אז. אני מקווה, שוב, בשבילך ובשביל אנשי הכוח שאתה תולה בהם את תקוותך, שהם לא פשטנים ופאניקרים כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 1:05 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
נביא בעירו כתב:

למען השקט הנפשי שלי (שאינו קיים), אני טיפה יותר מרוחק במערכת הבחירות הזו, אבל אני מסכים שהמצב של הדמוקרטים רע במיוחד. מאחר והימורים זה יותר הפרנסה שלי, אני חושב שהסיכויים על טראמפ לניצחון בסוכניות ההימורים כרגע אפילו נמוכים יותר ממה שהם אמורים להיות.

אני מעריך שבמסגרת המצב שנוצר, אולי לסנדרס יש איזשהו סיכוי כמשהו שונה, אבל לא הייתי בונה שהוא יצלח את המנגנון הממסדי של ה-DNC.

סנדרס הוא בהחלט משהו שונה, וכמו שאני רואה (אם כי מאד מרחוק), מייצג מגמה שהולכת וגוברת במפלגה הדמוקרטית שנהיית יותר ויותר רדיקלית. לכן אני חושב שיש לו סיכוי גם במוסדות המפלגה.
מול טראמפ בכלל אמריקה זה כבר סיפור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 1:09 pm 
Senior

אני לא אמרתי כלום לגבי אם טעיתי או לא. הדבר היחיד שאמרתי ולא הכחשתי גם בזמן אמת, זה שהייתי בפאניקה והסברתי לך למה. לא שציפיתי שזה יעורר אצלך אמפתיה כלשהי, אבל אני מעדיף להגיד את האמת.

אבל הוספת עכשיו מעבר לזה שהראש שלי נמצא בתחת ושאין לי מודעות עצמית את התוספת שאין לי גם הבנת הנקרא (ואז שורה שלמה של דברים שלא כתבתי או אמרתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 1:18 pm 
Senior

אגב ב-4 השנים שעברו מאז טראמפ בדרך להיבחר שוב, ארדואן עדיין בשלטון, פוטין עדיין בשלטון, בוריס ג'ונסון הוא ראש ממשלת בריטניה והיא איננה חלק מהאיחוד האירופי יותר. אה ואפילו ביבי עדיין כאן.

אתה יכול להגיד מה שתרצה על האם זה חיובי או לא, אבל בהתחשב שזו הייתה הפאניקה שלי, אני לא לגמרי מבין מדוע אתה חושב שזה מוכיח שהיא לא הייתה מוצדקת. אם תגיד שבגלל אנשים כמוני זה ממשיך לקרות, אז בעצם הטענה שלך היא טאוטולוגית כמעט. אם טראמפ ייבחר, זה בגלל אנשים כמוני וזה מוכיח את הטענה שלך. אם טראמפ לא ייבחר, זה מוכיח שהפאניקה שלי הייתה מוגזמת.

אבל במקום לדון בלוגיקה המעט בעייתית הזו, אפשר להמשיך להיות מאוד בטוח בעצמך ולהעליב אותי. שזה, כפי שציינתי, מקסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 1:23 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:

עם כל הפארסה הזאת, והמועמדים הלא כריזמטיים (בלשון המעטה), אפילו הצנון הרקוב ביותר בדמוקרטים עובר בסקרים את טראמפ.
אז מצבם יחסית טוב. כמובן שאפשר לטעון פה ואולי בצדק, לא להאמין לסקרים כמו ב2016.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 1:25 pm 
Hall of Famer

כן, כמובן שלא אמרתי שטעית. ומההודעה הבאה שלך נראה שאתה חושב בעליל שלא טעית. לא ציפיתי אחרת.

אבל על איזה חלק מדובר שהוספתי ולא אמרת? על החלק הזה למשל?
Yuval כתב:
אני לא מנהל קמפיין בחירות של אף אחד ואני לא חושב שכל התפיסה הצינית הזו היא חשובה עכשיו. אני בדיוק להיפך ממה שמנסים להגיד. אני מקבל לחלוטין את תוצאות הבחירות. אני חושב שהעולם הכריע שאין לו עניין בערכים של שיוויון וחופש. הם מעוניין בטראמפ פוטין וארדואן.

או שאולי על זה?
Yuval כתב:
חלאס עם המקיאווליות הזו. הצבעתם לגזען = אתם גזענים. המשוואה היא לא -> הצבעתם לגזען = העונש שלי כי דיברתי אליכם לא יפה. כל הספינים בעולם לא ישנו את זה.

לבנים מפגרים שרוצים שיתייחסו אליהם כאילו הם שווים יותר בגלל שהם לבנים.

ואשר לפאניקה שלך, עם כל הסתייגויותי השונות מכל חבורת האנשים שציינת (למעט בוריס ג'ונסון שאני לא מבין מה אתה רוצה ממנו, אני גם לא משוכנע שמנקודת מבט של בריטי הברקסיט זה כזה דבר רע), אתה ממשיך לא להראות הבנת נקרא מי יודע מה, ואז בא בטענות. אני לא אומר שהפאניקה שלך תתברר כלא מוצדקת אם טראמפ לא ייבחר. אני כבר עכשיו לא רואה את האפוקליפסה שניבאת ב-4 שנים האלה, ועל אחת כמה וכמה לא פנימית בארה"ב. וגם לא רואה אותה אחרי עוד 4 שנים של טראמפ. השמיים לא נפלו ולא ייפלו גם ב-4 השנים הקרובות. מותר לי להגיד שארה"ב בכמה וכמה מובנים נמצאת דווקא במצב יותר טוב?

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' פברואר 04, 2020 1:30 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 1:26 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
Yuval כתב:

איטרטיבי ואינטראקטיבי זה שני דברים שונים.

אז כמו שראי אמר, כתבתי איטרטיבי.
אבל מהתמונה שמתבררת - מסתבר שגם הייתה פה פאשלה אינטראקטיבית.

הדמוקרטים השתמשו לראשונה באפליקציה חדשה לדיווח על התוצאות.
לפי הדיווחים האפליקציה לא עבדה בצורה טובה, ואלו עם התקלות הופנו לקו חם.
אבל גם הקו החם קרס... והכל התרחבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2020 1:27 pm 
Senior

Shiver כתב:
נביא בעירו כתב:

עם כל הפארסה הזאת, והמועמדים הלא כריזמטיים (בלשון המעטה), אפילו הצנון הרקוב ביותר בדמוקרטים עובר בסקרים את טראמפ.
אז מצבם יחסית טוב. כמובן שאפשר לטעון פה ואולי בצדק, לא להאמין לסקרים כמו ב2016.

פעם אחרונה שבדקתי הליין בוגאס עמד על סביבות ה-58/60% לטראמפ לרי-אלקשן. סקרים זה פחות משמעותי מוגאס בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה