טרייד מעניין.
לא רואים הרבה טריידים של 4 קבוצות אאל״ט.
זה כנראה היה רק עניין של זמן עד שמוריי ורוסאס ישתתפו בטרייד (באופן כללי ואחד עם השני).
מחשבות ראשוניות וקצת מבולבלות על הטרייד -
מהצד של יוסטון - הם שלחו את קאפלה, בחירת סיבוב ראשון והגופות של ננה וג׳רלד גרין תמורת קובינגטון + ג׳ורדן בל במה שנראה כמו salary dump (?) + חיזוק הכנפיים.
בעיניי זה טרייד לא טוב ליוסטון. זה נכון שהאופנה שהובילו הווריורס (עם לא מעט היגיון) היא לא להשקיע בעמדת הסנטר ונראה היה שיוסטון - עוד מהמו״מ איתו - לא מעריכים יתר על המידה את מה שקאפלה נותן להם, אבל אני כן מעריך אותו. הוא אחד הסנטרים ההגנתיים הטובים בליגה. מעניין יהיה לראות איך ההגנה של יוסטון תיראה עכשיו (פלוס קובינגטון ובל, מינוס קאפלה). המממ, כרגע בדקתי והם רק במקום ה-15 בלבד ביעילות הגנתית. אמצע הליגה. אם הם יצליחו לשמור על זה עם בל אז אולי הניסוי המשונה הזה כן יתגלה כחיובי עבורם אבל בפלייאוף, כשהגנות מדברות ויש את יוקיץ׳ ואנתוני דיוויס בצד השני... כרגע, במבט ראשון, טרייד לא טוב.
מהצד של אטלנטה - קצת מורכב. הם משלמים בבחירת דראפט של הנטס (מקום 16 כרגע) + כנראה ירידה שלהם בדראפט הקרוב. קשה מאוד להעריך כמה הם יירדו. הם כרגע במקום השני/שלישי מהסוף עם 13 נצחונות עד כה. הם עלולים להדרדר עד למקום ה-7/8. אטלנטה מקום 28 בליגה ביעילות הגנתית. אנחנו נראה מה האימפקט של קאפלה על זה. מצד שני, הם מקבלים אחלה שחקן. לא אהבתי את הטרייד הפוטנציאלי עם דראמונד אבל החוזה של קאפלה משמעותית יותר טוב והוא שחקן אפקטיבי יותר בעיניי. אני לא יודע מה יותר חשוב כאן, סיכויי דראפט גבוהים יותר + בחירה באזור המקום ה-16 בדראפט שנחשב חלש יחסית או הנוכחות של קאפלה שאני מחבב. אני נוטה לקאפלה דווקא למרות שיש בזה מן ההאצה
.
מיניסוטה - ערבבו חצי מהרוסטר שלהם כמיטב המסורת של יוסטון. טוב שהם המירו את קובינגטון לבחירת סיבוב 1 (ככל הנראה) והם נתנו לעצמם אופציה להסתכל על שני שחקנים מעניינים מדנבר, שלא מיצו שם עד הסוף את היכולות שלהם בגלל הסגל העמוק (מאוד) של הקבוצה. מצד שני, השחקנים האלו הם לקראת חוזה 2 ובגלל זה דנבר נפטרה מהם. טרייד חביב אבל לא יותר מזה. מישהו יודע לספר קצת על מאליק ביסלי?
דנבר - אחלה טרייד עבורם. בחירה + תחלופה ראויה לשחקני הספסל שאיבדו.