סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 11:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 24, 2020 8:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בינתיים זה נראה כאילו רומניה צריכה איזה נהג זמבוני לחירום או משהו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 24, 2020 8:43 pm 
Hall of Famer

איך אנחנו מובילים רק ב-5 במחצית הזו תהרגו אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 24, 2020 9:01 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אז אחרי הניפוי של טימור (ומאחר ומדר לא נספר), נשארנו בתכלס עם שני גארדים טבעיים שנתנו במחצית 2 נקודות עם 1/7 מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 24, 2020 9:12 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
איך אנחנו מובילים רק ב-5 במחצית הזו תהרגו אותי.

בגלל רומניה כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 24, 2020 9:43 pm 
Sophomore

רומניה יכלה לתת פייט טוב לקרית מוצקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 12:32 am 
Hall of Famer

אבדיה נראה כמו במשחקי הנוער לפני שנה. ענק בארץ הגמדים, אחלה משחק והכל (למרות שבהגנה מול חדירות הראה רגליים איטיות באופן מדאיג), הקליעה הנופלת והכל נעשה במין קלות כזו, אבל יצא ממנו האבדיה של אז. תנועות לספסל הרומני, זריקה אחרונה אחרי שהמשחק כבר למעשה נעצר, כל מיני דברים קטנים ודי מגעילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 9:18 am 
Hall of Famer

דיברו פה גם על ים מדר שסירב לעלות בגרבג' טיים של משחק נבחרת ישראל, כאילו מדובר מינימום בגארי פייטון החדש?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 9:37 am 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
דיברו פה גם על ים מדר שסירב לעלות בגרבג' טיים של משחק נבחרת ישראל, כאילו מדובר מינימום בגארי פייטון החדש?

זה מה שהיה? קשה לי להאמין. למה שיסרב להיכנס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 9:59 am 
Freshman

השומר הטוב בעולם, בכל זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 10:08 am 
מנהל פורום

ודים כתב:
עופר האדום כתב:

זה מה שהיה? קשה לי להאמין. למה שיסרב להיכנס?

זה מה שהיה...
https://sports.walla.co.il/item/3342821

אני יכול לפעמים להבין כזאת סיטואציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 10:56 am 
Hall of Famer

אני לא יכול להבין סיטואציה כזאת. בעיני אי אפשר לעבור על כך לסדר היום.
מעבר לכך, 5 וחצי הדקות הראשונות של הרומנים היו בערך הדקות הכי גרועות שראיתי של כדורסל בוגרים. הם סיימו אותם עם 2 נק', עוד זריקה אחת פגעה בטבעת וזהו. כל השאר איירבולים, כדור בקרש, נחסמו וכמובן איבודי כדור.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 11:02 am 
מנהל פורום

טוב כי זה כנראה שלא שיחקת כדורסל מקצועני בעצמך אף פעם.
יש הרבה סיטואציות של שחקן שנותן את עצמו תקופה ארוכה באימונים, לפעמים מרשים יותר משחקנים אחרים.
מגיע להכל בזמן, משקיע מעבר ובסוף מסופסל ורואה אחרים שפחות טובים ממנו משותפים בגלל סיבות כאלה ואחרות.

ואז מצפים שהוא יעלה בשביל 2 דקות גארבג' כמו רובוט. בסוף שחקנים הם גם בני אדם עם רצונות.
נכון שהוא לא קובי או ספאנוליס מבחינת המעמד שהוא יכול לבוא בדרישות. אבל לא אני ולא אתה יודעים מה קורה מאחורי הקלעים.
הוא לא איזה טראבל מייקר.

כמו שלא היית שמח בעבודה שאתה טוחן שעות ובסוף מקבל איזו משימה מסכנה שלא מכבדת אותך בזמן שאחרים מקבלים את המשימות הטובות של הפרויקט.
זה אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 11:11 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אני לא יכול להבין סיטואציה כזאת. בעיני אי אפשר לעבור על כך לסדר היום.
מעבר לכך, 5 וחצי הדקות הראשונות של הרומנים היו בערך הדקות הכי גרועות שראיתי של כדורסל בוגרים. הם סיימו אותם עם 2 נק', עוד זריקה אחת פגעה בטבעת וזהו. כל השאר איירבולים, כדור בקרש, נחסמו וכמובן איבודי כדור.

לא כי לתת 26 דק' לשחקן שקולע 0/5 על זה צריך לעבור לסדר היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 11:20 am 
Hall of Famer

לסטפן קרי לא עושים דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 11:53 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
טוב כי זה כנראה שלא שיחקת כדורסל מקצועני בעצמך אף פעם.
יש הרבה סיטואציות של שחקן שנותן את עצמו תקופה ארוכה באימונים, לפעמים מרשים יותר משחקנים אחרים.
מגיע להכל בזמן, משקיע מעבר ובסוף מסופסל ורואה אחרים שפחות טובים ממנו משותפים בגלל סיבות כאלה ואחרות.

ואז מצפים שהוא יעלה בשביל 2 דקות גארבג' כמו רובוט. בסוף שחקנים הם גם בני אדם עם רצונות.
נכון שהוא לא קובי או ספאנוליס מבחינת המעמד שהוא יכול לבוא בדרישות. אבל לא אני ולא אתה יודעים מה קורה מאחורי הקלעים.
הוא לא איזה טראבל מייקר.

כמו שלא היית שמח בעבודה שאתה טוחן שעות ובסוף מקבל איזו משימה מסכנה שלא מכבדת אותך בזמן שאחרים מקבלים את המשימות הטובות של הפרויקט.
זה אותו דבר.

אם אני בעבודה שלי יתנו לי משימה מסכנה שלא מכבדת אותי, אני לא ארשה לעצמי לסרב. אני אוכל להתווכח, אני אוכל להגיד שזה לא מתאים, אבל בסופו של יום, אם זה מה שיבקשו, אני אעשה את זה.

אבל על מה אנחנו מדברים? על ילד בן 19 שזומן פעם ראשונה לנבחרת. אם תשאל אותי, אז המקום שלו בהיררכיה הוא בדיוק 12. בוודאי שהוא רכז שלישי אחרי 2 הרכזים הבכירים. מה הוא בדיוק רוצה? גם אם הוא חושב שהוא יותר טוב מאותו שחקן שרק החטיא מהשדה (וכדאי לציין שגם מסר 7 אס'), זה לא רלוונטי. קודם כל, זה ברור שקטש מחזיק מבלאט ובלאט הולך לקבל דקות. מדר ידע את זה כשהוא צורף לנבחרת. דבר שני, גם אם זה פטיש מופרך של קטש, זה לא רלוונטי. מדר לא מרוצה? שידאג להתראיין בתקשורת ולהגיד את דעתו על כך שהוא משחק 2 דקות בלבד. מפחד מתגובה או לא רוצה להתראיין? תמיד יש "מקורבים" שיכולים לספר על חוסר הצדק כלפי מדר בנבחרת.

מעבר לכך? שיבלע את הרוק ויעלה כמו גדול ל-2 דקות, אם זה מה שהמאמן מבקש.

לא שיחקתי כדורסל מקצועני, אבל אני עוקב אחרי כדורסל מקצועני כבר הרבה מאד שנים. לא מכיר כמעט מקרים של שחקן שמסרב לעלות לשחק. מה לעשות שקבוצת כדורסל ובעיקר נבחרת זאת לא תוכנית לבקשתך. יש היררכיה ויש מאמן שקובע. לא מתאים לך? תעזוב (אמיר כץ עשה את זה פעם, החליט שבשביל פירורי דקות הוא לא מגיע לנבחרת, לגיטימי). בכל מקרה בעת משחק אתה עושה מה שהמאמן אומר.

ומעבר לכך, הסיטואציה היא אחרת. אין פה תקופה ארוכה של אימונים, חלונות הנבחרת, לא יודע כמה מישהו משקיע מעצמו הרבה יותר מאחרים. ושוב, מדובר על ילד בן 19 שמזומן בפעם הראשונה לנבחרת. במקום להתרגש, להרגיש כבוד, הוא בא בדרישות.

ולפי הגישה הזאת במשחק הנבחרת, אז הוא כן טראבל מייקר ולפי ההשקעה שלו בהגנה בתחילת העונה במשחקים שראיתי אז גם השתן יוצא לרכז ההגנתי בין הטובים בעולם, מהאוזניים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 12:07 pm 
Hall of Famer

כל מילה של עמוס.
להטיס מהנבחרת בבושת פנים, אם אפשר אז גם לקנוס לו את התחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 12:14 pm 
Junior

לא יודע אם מה שדווח נכון, אבל אם כן ים חצוף.
אני יכול לקבל סיטואציות מסוימות ששחקן מסרב להיכנס. אם קטש היה מזמן את לימונד ועושה לו את זה הייתי מבין אותו במאה אחוז, אבל מה לעשות שים לא במעמד ולא במקום הזה בקריירה שלו?

ובלי קשר, אני יכול להבין שחקנים שמתעצבנים מהפרוטקציה ההזויה של קטש לשחקנים מסוימים. זה לא מצדיק שום מעשה, אבל כנראה שגם אני הייתי מתוסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 12:44 pm 
מנהל פורום

מסכים עם עמוס. אין הצדקה למעשה כזה טיפשי מצידו של מדר, ובגלל זה גם התקשיתי להאמין שהיה משהו כזה.
מה זאת אומרת "שחקנים הם בני אדם... הוא לא רובוט"? הוא גם לא שחקן בקטסל. אם זה פגע לו ברגשות אז... שיבלע את הרוק ויעלה לשחק כמו גדול ובהזדמנות הבאה יוכיח אולי שקטש טעה. הוא מספיק מנוסה כדי להבין את זה. בטח כשחקן שפרץ יחסית מאוחר והיה צריך להוכיח שהוא מתאים לנבחרת נוער ואחר כך לקבוצה בליגת העל.
הסיבה המוצדקת היחידה זה אם יש לו איזה פציעה קלה והוא העדיף לא לקחת סיכון בשביל 2 דק' בגארבג' טיים וקטש ידע את זה. לא רואה שום סיבה לגיטימית אחרת.
גם אם היה איזשהו תיאום-ציפיות שגוי ומדר הבין מקטש שהוא יהיה שחקן מרכזי ועדיין לא קיבל דק', גם אז זה לא מוצדק.
אולי זה גם הקשקוש המוגזם של אותו ליצן מאמן אישי שהשפיע על מדר וגרם לו לחשוב בטעות שהוא כבר כוכב הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 12:46 pm 
מנהל פורום

שלא לדבר על איזה מסר שגוי כל הסיפור הזה משדר לשחקנים צעירים שמעריצים את מדר.
פתאום שחקני ילדים/נערים/נוער יחשבו שזה לגיטימי לסרב לעלות "רק לשתי דקות".
הוא צריך לקבל עונש ולהתנצל בפומבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 1:00 pm 
Hall of Famer

ההקלה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שהדיווח לא הכי מדוייק. אם ביקשו ממדר לעלות והוא ענה שלא בא לי ואני מעדיף שלא, והמאמן החליט למחול ולהעלות מישהו אחר, אז עוד מילא. זה לא בדיוק סירוב. למרות שגם פה, מדר יוצא בעיני מפונק ולא מחוייב. מי ישמע איזו פגיעה זאת לעלות לשחק בגארבג' טיים בנבחרת, בתור בחור בן 19 שמזומן בפעם הראשונה לנבחרת.

ואני יכול להבין שחקנים שמתעצבנים מההעדפה ההזויה או לא של קטש לשחקנים מסויימים. בהחלט מתסכל. כמו הרבה שחקנים בכל מקום שבטוחים שהמעמד שלהם בקבוצה לא משקף את היכולת שלהם והם צריכים לקבל יותר דקות/זריקות. כמו שהוקיץ' רשם, זה לא מצדיק שום דבר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 2:51 pm 
מנהל פורום

אף אחד פה לא יודע מה היה או לא היה מאחורי הקלעים.
אולי קטש הבטיח לו לפני המשחק לשחק 20 דקות?
אולי הוא מתאמן הכי חזק מכולם באימונים ומרשים ועדיין לא מקבל קרדיט?

באופן כללי אני נגד עניין דקות הגארבג', גם אם השחקן היה מסכים. ב-2 דקות חוץ מלהירשם בטופס אי אפשר לעשות כלום.
זה לא נותן כלום לקבוצה ולא נותן כלום לשחקן. אם אתה מוביל ב-20 הפרש, תן לפחות חצי רבע ומעלה.

ולגבי "המסר לשחקנים צעירים" - אני מניח שזה לא הוא שפירסם את דבר התקרית, ככה שהמדליף הוא מישהו אחר.
יכול להיות שהוא סירב לעלות בנימוס באוזן של קטש, ומישהו אחר כנראה דאג לנפח את זה לתקרית ולעשות ממנו טראבל מייקר.

מה עם שחקן או מאמן שמתעצבן, חוטף טכנית ופוגע בקבוצה באופן ישיר ואפילו מסכן אותה בהפסד? זה לא יותר חמור?
הרי קבוצה זו לא פלטפורמה לטיפול בכעסים. למה אותם שחקנים/מאמנים לא שומרים על הפה שלהם?
האם גם הם צריכים להתנצל כדי שהצעירים יראו מגדלור מוסרי ושחקנים סטריליים? אולי לקנוס להם את התחת כמו שאבימאל הציע?
הם גם צריכים לבלוע רוק ולהבליג גם אם הם קיבלו מכה קצת חזקה או ששרקו נגדם שריקה שלא מתאימה להם? אוי אוי אוי...
המציאות יותר מורכבת והשחקנים והמאמנים אינם רובוטים כאמור.

שלא יובן לרגע שאני מגן עליו או מקל בדבר, אבל הדברים יותר מורכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 3:09 pm 
Senior

לי נראה שבעיקר אנחנו לא יודעים מה קרה שם ומה לא קרה.
ההתרשמות שלי ממדר עד כה לא הייתה שהוא איזו פרימדונה מפונקת אבל גם כאן אני לא יודע מה נכון ומה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 3:49 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
אף אחד פה לא יודע מה היה או לא היה מאחורי הקלעים.
אולי קטש הבטיח לו לפני המשחק לשחק 20 דקות?
אולי הוא מתאמן הכי חזק מכולם באימונים ומרשים ועדיין לא מקבל קרדיט?

באופן כללי אני נגד עניין דקות הגארבג', גם אם השחקן היה מסכים. ב-2 דקות חוץ מלהירשם בטופס אי אפשר לעשות כלום.
זה לא נותן כלום לקבוצה ולא נותן כלום לשחקן. אם אתה מוביל ב-20 הפרש, תן לפחות חצי רבע ומעלה.

ולגבי "המסר לשחקנים צעירים" - אני מניח שזה לא הוא שפירסם את דבר התקרית, ככה שהמדליף הוא מישהו אחר.
יכול להיות שהוא סירב לעלות בנימוס באוזן של קטש, ומישהו אחר כנראה דאג לנפח את זה לתקרית ולעשות ממנו טראבל מייקר.

מה עם שחקן או מאמן שמתעצבן, חוטף טכנית ופוגע בקבוצה באופן ישיר ואפילו מסכן אותה בהפסד? זה לא יותר חמור?
הרי קבוצה זו לא פלטפורמה לטיפול בכעסים. למה אותם שחקנים/מאמנים לא שומרים על הפה שלהם?
האם גם הם צריכים להתנצל כדי שהצעירים יראו מגדלור מוסרי ושחקנים סטריליים? אולי לקנוס להם את התחת כמו שאבימאל הציע?
הם גם צריכים לבלוע רוק ולהבליג גם אם הם קיבלו מכה קצת חזקה או ששרקו נגדם שריקה שלא מתאימה להם? אוי אוי אוי...
המציאות יותר מורכבת והשחקנים והמאמנים אינם רובוטים כאמור.

שלא יובן לרגע שאני מגן עליו או מקל בדבר, אבל הדברים יותר מורכבים.

עניין הגארבג' טיים לא חדש והרבה הרבה שחקנים הם שחקני גארבג'. זה גם הגיוני. מאמן לא רוצה להוציא את הסגל החזק שלו מוקדם מדי (היה לא מזמן איזה מקרה של קבוצה שאיבדה הפרש עצום בגלל שהלכה לסוף הספסל מוקדם). מצד שני, לא רואה סיבה לתת דקות משחק מיותרות לשחקנים הבכירים כאשר הוא בטוח בניצחון. לשחק בגארבג' טיים זה חלק מלהיות שחקן סוף רוטציה. לא בושה גדולה.

בגדול, שחקן או מאמן שמתעצבן וחוטף טכנית צריך לקבל עונש מהקבוצה. וכן, אם שחקן מקבל מכה קצת חזקה או ששרקו נגדו שריקה שלא מתאימה, אז הציפיה היא שלא יקבל טכנית. טכניות לשחקנים זה לא דבר שקורה בכל משחק ויש שחקנים שמעבירים קריירות שלמות בלי לקבל טכניות, למרות שהם לא עברו סדנה לטיפול בכעסים. כל זה נכון אבל לא עד הסוף. הבעיה הגדולה היא שהשופטים הם בני אדם וגם מנהלים פנקסנות. טכנית במקרים רבים זה כלי שהמאמנים משתמשים בו כדי שהשופטים בהמשך ישנו את השיפוט שלהם. זה עובד. לכן אתה רואה הרבה יותר עבירות טכניות אצל מאמנים.

וגם אם קטש הבטיח לים מדר 36 דקות ו-24 זריקות לסל, עדיין הוא היה צריך בזמן המשחק להבליג, לעלות ל-2 דקות ואז להגיב באמצעים שיש לו, דרך שיחה אישית עם קטש, פניה למנהל הנבחרת וכמובן הדלפות לתקשורת. אני גם לא מבין מה זה סירב בנימוס? "במחילה מכבודך אדוני המאמן, אני כל כך מצטער, אבל אין ביכולתי או ברצוני החופשי לעלות על הפארקט בעת אירוע זה ולהפגין את מיטב להטוטיי ולכן אבקש ממך בכל הכבוד לפטור אותי מעונשו של זה"? לא יודע איך אפשר לסרב בנימוס להוראת מאמן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 4:06 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
... אני גם לא מבין מה זה סירב בנימוס? "במחילה מכבודך אדוני המאמן, אני כל כך מצטער, אבל אין ביכולתי או ברצוני החופשי לעלות על הפארקט בעת אירוע זה ולהפגין את מיטב להטוטיי ולכן אבקש ממך בכל הכבוד לפטור אותי מעונשו של זה"? לא יודע איך אפשר לסרב בנימוס להוראת מאמן.

זה לא נימוס אלא מליציות, זה לא אותו דבר.
נימוס זה להגיד משהו כמו "בחייאת עודד, אם אפשר אני מעדיף לוותר"

שוב, אין לנו מושג מה קרה שם וכל מה שנכתוב יהיה ספיקלוץ על גבי ספיקלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 4:16 pm 
Hall of Famer

אלא אם הציניות עפה לי מעל הראש, לא הבנתי אותך תומר.
ברור שאני הקצנתי, אבל אני לא מבין מה מנומס בסירוב. מה שאתה רשמת, זה בערך מה שאני כתבתי וזה לא נקרא לסרב, זה נקרא לבקש לוותר וזה קצת שונה. עדיין לא משהו שאני חושב שמדר היה צריך לעשות, אבל תגובה כזאת עוד אפשר לקבל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, נביא בעירו, עופר האדום ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: