Shiver כתב:
יכול להיות שהוא בא לעלות וזרק לקטש - "בחייאת אתה מעלה אותי ל-2 דקות"?
וקטש התעצבן וסיפסל אותו. מי יודע.
יכול להיות שהוא גם שחצן שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת, אני באמת לא מכיר אותו.
לחדש לך, אבל גם מאמנים מנהלים פנקסנות שהם מנסים לרצות את כל השחקנים, את הקהל, את האבא והמשפחה של השחקנים שחופרים לו בין המשחקים ועוד.
כמו שיש לפעמים תרעומת נגד שופטים-פנקסנים, ככה יש נגד מאמנים.
אני מסכים שלעשות את זה בחתימה גבוהה בזמן משחק זו אולי לא הדרך הכי טובה או חכמה, אבל לפעמים זה מעביר מסר של לעמוד על שלך.
וכרגע אין הוכחות שמדר הוא זה שעשה אסקלציה או פתח את הנושא בתקשורת.
כמעט בכל משחק נשרקת עבירה טכנית או בלתי ספורטיבית מיותר, ולמעט מקרים מאוד חריגים אין שום קנסות בנושא.
גם הרבה מאמנים חוטפים טכניות על שטויות כי הם קריזיונרים או רוצים להראות שהם "מנהלים את ההצגה" ולא כחלק מכלי-עבודה.
זה הרבה יותר מזיק משחקן 12 ברוטציה שמסרב לשתי דקות בגארבג' טיים.
יכול להיות שזה מה שקרה וקטש ספסל אותו. אבל זה לא מה שדווח, זאת פרשנות לא ברורה שלך. מה שדווח זה שמדר סירב ועל זה אנחנו מגיבים, לא על תרחישים דימיוניים. על התרחיש של סירוב אתה רשמת שאתה יכול לפעמים להבין כזאת סיטואציה. אני סייגתי בהודעה קודמת שיכול להיות שזה לא היה בדיוק "אני לא מוכן לעלות לשחק" או משהו כזה, אלא בקשה לוותר על ה-2 דקות ואז ההתייחסות שונה.
ברור שיש מאמנים שמנהלים פנקסנות ומנסים לרצות שחקנים/קהל/משפחה וכו'. ומותר להתעצבן אם לטעמך המאמן לא נוהג בך בצורה הוגנת. אבל עדיין זה לא נותן לך אור ירוק לסרב לעלות לשחק.
אני לא יודע איזה מסר של לעמוד על שלך צריך להעביר בחור צעיר בן 19 בזימון הראשון שלו לנבחרת ושהמעמד שלו בכל מקרה בשולי שולי הרוטציה.
בוא נפריד בין עבירות טכניות לבלתי ספורטיביות לשחקנים. בלתי ספורטיביות יש הרבה. עבירות טכניות פחות. ושחקן שחוטף הרבה עבירות טכניות כן מקבל התייחסות לכך. באן.בי.איי אפילו מושעים לתקופה אם מקבלים כמות מסויימת של עבירות טכניות. לא ברור לך שראשיד וואלאס למשל, נפגע בקריירה בגלל כמות הטכניות הבלתי סבירה שלו.
רור גם שמאמנים חוטפים טכניות על שטויות. אני חושב למשל שההתנהלות של בראד גרינברג מול השופטים פגעה לו בקריירה.