סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 11:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 4:32 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
יכול להיות שהוא בא לעלות וזרק לקטש - "בחייאת אתה מעלה אותי ל-2 דקות"?
וקטש התעצבן וסיפסל אותו. מי יודע.
יכול להיות שהוא גם שחצן שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת, אני באמת לא מכיר אותו.
לחדש לך, אבל גם מאמנים מנהלים פנקסנות שהם מנסים לרצות את כל השחקנים, את הקהל, את האבא והמשפחה של השחקנים שחופרים לו בין המשחקים ועוד.
כמו שיש לפעמים תרעומת נגד שופטים-פנקסנים, ככה יש נגד מאמנים.
אני מסכים שלעשות את זה בחתימה גבוהה בזמן משחק זו אולי לא הדרך הכי טובה או חכמה, אבל לפעמים זה מעביר מסר של לעמוד על שלך.
וכרגע אין הוכחות שמדר הוא זה שעשה אסקלציה או פתח את הנושא בתקשורת.

כמעט בכל משחק נשרקת עבירה טכנית או בלתי ספורטיבית מיותר, ולמעט מקרים מאוד חריגים אין שום קנסות בנושא.
גם הרבה מאמנים חוטפים טכניות על שטויות כי הם קריזיונרים או רוצים להראות שהם "מנהלים את ההצגה" ולא כחלק מכלי-עבודה.
זה הרבה יותר מזיק משחקן 12 ברוטציה שמסרב לשתי דקות בגארבג' טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 4:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה זה משנה אם זה יותר מזיק או פחות? יש לזה השלכה מעבר למשחק הספציפי הזה, הרי במשחק הספציפי זה לא משנה אם מדר ישחק 2 דקות או לא ישחק כללת ואם התוצאה תהייה 24 הפרש או רק 22. יש פה השלכה עקרונית על משמעת של שחקן שהוא בסופו של דבר ילד ושחקן 12 ברוטציה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 5:51 pm 
Senior

עמוס, הכל נכון. לא התכוונתי להיות סרקסטי אלא להדגים סוג של סצנריו שלא מוציא את מדר אידיוט.
הרי אין ויכוח על זה ששחקן שמסרב לעלות, ולא משנה הסיטואציה, הוא במקרה הטוב שחצן חסר בינה. הויכוח הוא על מה קרה שם ואת זה אני בספק אם מישהו מהגולשים בפורום סלניוז יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2020 6:22 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
יכול להיות שהוא בא לעלות וזרק לקטש - "בחייאת אתה מעלה אותי ל-2 דקות"?
וקטש התעצבן וסיפסל אותו. מי יודע.
יכול להיות שהוא גם שחצן שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת, אני באמת לא מכיר אותו.
לחדש לך, אבל גם מאמנים מנהלים פנקסנות שהם מנסים לרצות את כל השחקנים, את הקהל, את האבא והמשפחה של השחקנים שחופרים לו בין המשחקים ועוד.
כמו שיש לפעמים תרעומת נגד שופטים-פנקסנים, ככה יש נגד מאמנים.
אני מסכים שלעשות את זה בחתימה גבוהה בזמן משחק זו אולי לא הדרך הכי טובה או חכמה, אבל לפעמים זה מעביר מסר של לעמוד על שלך.
וכרגע אין הוכחות שמדר הוא זה שעשה אסקלציה או פתח את הנושא בתקשורת.

כמעט בכל משחק נשרקת עבירה טכנית או בלתי ספורטיבית מיותר, ולמעט מקרים מאוד חריגים אין שום קנסות בנושא.
גם הרבה מאמנים חוטפים טכניות על שטויות כי הם קריזיונרים או רוצים להראות שהם "מנהלים את ההצגה" ולא כחלק מכלי-עבודה.
זה הרבה יותר מזיק משחקן 12 ברוטציה שמסרב לשתי דקות בגארבג' טיים.

יכול להיות שזה מה שקרה וקטש ספסל אותו. אבל זה לא מה שדווח, זאת פרשנות לא ברורה שלך. מה שדווח זה שמדר סירב ועל זה אנחנו מגיבים, לא על תרחישים דימיוניים. על התרחיש של סירוב אתה רשמת שאתה יכול לפעמים להבין כזאת סיטואציה. אני סייגתי בהודעה קודמת שיכול להיות שזה לא היה בדיוק "אני לא מוכן לעלות לשחק" או משהו כזה, אלא בקשה לוותר על ה-2 דקות ואז ההתייחסות שונה.

ברור שיש מאמנים שמנהלים פנקסנות ומנסים לרצות שחקנים/קהל/משפחה וכו'. ומותר להתעצבן אם לטעמך המאמן לא נוהג בך בצורה הוגנת. אבל עדיין זה לא נותן לך אור ירוק לסרב לעלות לשחק.

אני לא יודע איזה מסר של לעמוד על שלך צריך להעביר בחור צעיר בן 19 בזימון הראשון שלו לנבחרת ושהמעמד שלו בכל מקרה בשולי שולי הרוטציה.

בוא נפריד בין עבירות טכניות לבלתי ספורטיביות לשחקנים. בלתי ספורטיביות יש הרבה. עבירות טכניות פחות. ושחקן שחוטף הרבה עבירות טכניות כן מקבל התייחסות לכך. באן.בי.איי אפילו מושעים לתקופה אם מקבלים כמות מסויימת של עבירות טכניות. לא ברור לך שראשיד וואלאס למשל, נפגע בקריירה בגלל כמות הטכניות הבלתי סבירה שלו.
רור גם שמאמנים חוטפים טכניות על שטויות. אני חושב למשל שההתנהלות של בראד גרינברג מול השופטים פגעה לו בקריירה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2020 1:18 am 
בשידור החי ברדיו שיצא לי להאזין לו :ze_va_et: סיפרו על האירוע בעת התרחשותו. לדברי השדר (וילדאו אאל"ט), מדר דיבר עם דרור כהן (עוזר המאמן) מייד אחרי שנתבקש לעלות והם סגרו את זה על המקום וסיימו את זה בכאפה חברית. כלומר היה איזה סירוב אבל הוא לא הגיע להתנגשות.
אם הייתי צריך להמר, וכאן מי שמעורב בליגות הנוער ידע יותר, הקטע הוא לא בלאט אלא אבדיה. היה ביניהם איזה מתח אישי תחרותי בשנים האחרונות? תכל'ס שניהם היו כוכבי קבוצת הנוער שלהם והוא רואה את אבדיה בן גילו ממליח בטירוף והוא מקבל גארבג', יש מצב שזה היה הקושי שלו.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2020 9:04 am 
Hall of Famer

אם זה הקושי שלו, זה לא אומר עליו דברים טובים. זה אפילו יותר חוסר מודעות עצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2020 9:12 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אם זה הקושי שלו, זה לא אומר עליו דברים טובים. זה אפילו יותר חוסר מודעות עצמית.

חוסר מודעות שנופחה ע"י תקשורת הזויה וחסרת פרופורציות שרשמה על ילד בן 19 שהוא המגן הטוב בעולם+ סטפן קארי הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2020 2:56 pm 
Sophomore

בזה אשם הסוכן שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2020 10:31 pm 
Junior

נראה שהפרשה תסתיים בנזיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2020 11:13 pm 
Junior

בצל הסירוב האימתני של מדר לגארבג' מול הרומנים, אז קטש גם מוצא לנכון לעקוץ את טימור וגינת שזללו ואינסטגרמו בזמן משחק הנבחרת.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 10:28 am 
מנהל פורום

Dovi כתב:

מצחיק שפיני גרשון העלה את שאראס, ואמר שגם הוא היה עולה ל-10 שניות אפילו.
גרשון עצמו הוא סמל לפנקסנות המאמנים. הוא עשה לשאראס סדרת חינוך מול ז'לגיריס ומנע ממנו לשחק שמכבי הובילה ב-20 הפרש כאשר הוריו של שאראס הגיעו במיוחד לצפות במשחק מליטא.
הוא עשה את זה להרבה שחקנים אחרים גם.

פיני גרשון שהוא מופת לזלזול, גזענות וגסות רוח בא בטענות על חוסר ממלכתיות ולויאליות. לפעמים המציאות אירונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 1:34 pm 
מנהל פורום

Shiver כתב:
Dovi כתב:

גרשון עצמו הוא סמל לפנקסנות המאמנים. הוא עשה לשאראס סדרת חינוך מול ז'לגיריס ומנע ממנו לשחק שמכבי הובילה ב-20 הפרש כאשר הוריו של שאראס הגיעו במיוחד לצפות במשחק מליטא.

פיני גרשון שהוא מופת לזלזול, גזענות וגסות רוח בא בטענות על חוסר ממלכתיות ולויאליות. לפעמים המציאות אירונית.

לא הבנתי מה האירוניה פה. זה דווקא דיי מתחבר.
מבחינת פיני לשחקן אין שום אימרה פה. יש את השיקולים של המאמן, ולא משנה מה הם וזה הדבר היחיד שקובע. "סדרת חינוך" זה שיקול לגיטימי. המאמן החליט שלטובת הקבוצה לטווח הארוך צריך לחנך את השחקן, אז סבבה. אם זה סתם משהו על רקע אישי ומתוך איזה נקמה, אז זה כבר משהו אחר. לא הקשבתי לדברים המדויקים שאמר, הוא דיבר על "ממלכתיות"? נשמע לי מוזר. מדובר פה על מקצוענות. שחקן מקצוען עולה לשחק גם אם הוא מתבאס להיכנס. אין פה קשר ללואליות או ממלכתיות.

אם כבר, אז לאור הפרטים על פיני שהצגת, זה היה צביעות מצידו להיות בצד של מדר במקרה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 1:45 pm 
מנהל פורום

הסדרות חינוך שלו היו נטו לזלזל בשחקנים, להשפיל אותם ולפגוע במעמד שלהם. אלו היו תגובות ילדותיות ואינפנטיליות שלא העידו על שום אינטיליגנציה.
לא הייתה מאחוריהן שום פילוסופיה עמוקה, רצון ליצור "משבר" בכוונה או משהו בסגנון.
ומי שפוגע ומשפיל אחרים, שלא יתפלא שזה יכול לחזור אליו כבומרנג.

זה היה התנהגות לא מקצועית ופנקסנית של מאמן שפגעה בקבוצה באופן ישיר. נכון שבדיעבד אפשר להגיד אולי שהן לא הזיקו מדי.
אבל מצד שני, שאראס יכל גם לשבור את הכלים ולהחליט שהוא עוזב את הקבוצה אחרי הדבר הזה.
בית הקברות מלא בשחקנים שעזבו קבוצות לאחר שלא הסתדרו עם המאמן.

אני שוב חוזר לדוגמה העבודה המשרדית - האם הייתם משלימים עם מנהל שהיה נותן לכם באופן קבוע עבודות צד במקום את המשימה שלשמה נועדתם?
מצב קיצוני יותר שהוא עושה לכם "סדרת חינוך" - מתעלם מכם, לא נותן לכם משימות, מחבר אותכם בכוונה עם קולגות שאתם לא רוצים לעבוד איתם וכו'?
העובד הסביר היה מתישהו שם את המפתחות אחרי כאלה התנהגויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 1:54 pm 
Hall of Famer

אבל פיני לשאראס לא עשה את זה באופן קבוע. זה היה במשחק אחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 2:55 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
הסדרות חינוך שלו היו נטו לזלזל בשחקנים, להשפיל אותם ולפגוע במעמד שלהם. אלו היו תגובות ילדותיות ואינפנטיליות שלא העידו על שום אינטיליגנציה.
לא הייתה מאחוריהן שום פילוסופיה עמוקה, רצון ליצור "משבר" בכוונה או משהו בסגנון.
ומי שפוגע ומשפיל אחרים, שלא יתפלא שזה יכול לחזור אליו כבומרנג.

זה היה התנהגות לא מקצועית ופנקסנית של מאמן שפגעה בקבוצה באופן ישיר. נכון שבדיעבד אפשר להגיד אולי שהן לא הזיקו מדי.
אבל מצד שני, שאראס יכל גם לשבור את הכלים ולהחליט שהוא עוזב את הקבוצה אחרי הדבר הזה.
בית הקברות מלא בשחקנים שעזבו קבוצות לאחר שלא הסתדרו עם המאמן.

אני שוב חוזר לדוגמה העבודה המשרדית - האם הייתם משלימים עם מנהל שהיה נותן לכם באופן קבוע עבודות צד במקום את המשימה שלשמה נועדתם?
מצב קיצוני יותר שהוא עושה לכם "סדרת חינוך" - מתעלם מכם, לא נותן לכם משימות, מחבר אותכם בכוונה עם קולגות שאתם לא רוצים לעבוד איתם וכו'?
העובד הסביר היה מתישהו שם את המפתחות אחרי כאלה התנהגויות.

הדוגמה שלך לא שייכת לכלום ואני אמחיש את זה בשתי שאלות.
1. אתה מדבר על "באופן קבוע". אבל מה אם העובד הזה הוא העובד הכי זוטר בחברה והוא ביום הראשון לעבודה?
2. מה המשימה שלשמה נועד ים מדר בנבחרת ישראל הנוכחית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 3:45 pm 
Junior

ודים כתב:
Shiver כתב:
Dovi כתב:

לא הבנתי מה האירוניה פה. זה דווקא דיי מתחבר.
מבחינת פיני לשחקן אין שום אימרה פה. יש את השיקולים של המאמן, ולא משנה מה הם וזה הדבר היחיד שקובע. "סדרת חינוך" זה שיקול לגיטימי. המאמן החליט שלטובת הקבוצה לטווח הארוך צריך לחנך את השחקן, אז סבבה. אם זה סתם משהו על רקע אישי ומתוך איזה נקמה, אז זה כבר משהו אחר. לא הקשבתי לדברים המדויקים שאמר, הוא דיבר על "ממלכתיות"? נשמע לי מוזר. מדובר פה על מקצוענות. שחקן מקצוען עולה לשחק גם אם הוא מתבאס להיכנס. אין פה קשר ללואליות או ממלכתיות.

אם כבר, אז לאור הפרטים על פיני שהצגת, זה היה צביעות מצידו להיות בצד של מדר במקרה כזה.

כל גישת ה"למאמן מותר הכל ולשחקן מותר כלום" די עברה מהעולם וטוב שכך. כפי ששיבר כתב, אף אחד לא היה סובל את זה במקום העבודה שלו.
מה שכן, זו לא הסיטואציה עם ים מדר והוא בהחלט לא נמצא במעמד שבו לעלות ל-2 דקות בנבחרת זה מתחת לכבודו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 3:48 pm 
Hall of Famer

למאמן לא מותר הכול ואם כבר לוקחים את פיני, אז הזובור שהוא עשה לשאראס היה דוחה. יכול היה לטפל בכך בצורה אחרת לחלוטין וההשפלה הזאת לשאראס בהחלט יכלה גם לחרבן את העונה של מכבי. כל תגובה אחרת של שאראס, כולל עזיבה של מכבי הייתה הגיונית.
מצד שני למאמן תמיד מותר להעלות שחקן קצה רוטציה ל-2 דקות בגארבג' טיים. זה חלק מהתפקיד של שחקני סוף רוטציה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 29, 2020 10:59 am 
מנהל פורום

אז קטש מספר שים אמר שכואבת לו הברך כשביקש לא לעלות, ועדיין קטש אומר את המילה "חמור" בהקשר של התקרית
הוא גם מציע לנבחרת לקנות את טיישון תומאס במקום להסתפק בכל מיני טי ג'י קליין
כמו כן, גינות וטימור לא ממש שבו את ליבו במחווה האינסטיגרמית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 29, 2020 2:31 pm 
Senior

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... jg4P0SQtMU

מביא לינק.
לא שמעתי את הפודקאסט עצמו, אבל מהכתוב הדברים של קטש מעניינים לאללה - בכלל לא מתנצלים, מאוד פתוחים וישירים ומלמדים לא מעט על מה הוא חושב בכלל מיני נושאים.
אני מאוד אהבתי את רוב מה שהוא אומר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 01, 2020 2:37 am 
Hall of Famer

בהחלט פודקאסט מעניין למדי
אפשר להגיד הרבה דברים על קטש - אבל הוא מדבר לעניין ולא מורח
הייתה איזו שאלה ספציפית מדוע טימור לא שותף באיזה משחק, והוא ענה שמעדיף שלא להגיב, כי רוצה לענות בכנות ולא למרוח - וקשה לו לעשות זאת נקודתית בעניין זה. על כל השאר ענה באריכות, ועושה רושם שבכנות.

פעם ראשונה שאני שומע מאמן שאומר שיש לו חולשה מקצועית כה ברורה (ואני מציין זאת לחיוב) - מיצוי סקוררים. לטענתו בגלל זה התקשה להוציא משהו מדאוסן בנבחרת, פחות התלהב להביא את אדריאן בנקס כמתאזרח, וגם בקבוצות שלו הוא ככה נוטה לבחור שחקנים (למעט פלדין).
כמה פעמים חזר ואמר עד כמה גדול טיישון תומאס, ועד כמה היה רוצה אותו כמתאזרח בנבחרת.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 01, 2020 10:51 am 
מנהל פורום

הוא העדיף לא לענות בגלל שמדובר על אי הסכמה בינו לבין הנהלה
אם זה היה תלוי בו ברטי לא היה בקבוצה העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 01, 2020 11:45 am 
Freshman

uriel17 כתב:
הוא העדיף לא לענות בגלל שמדובר על אי הסכמה בינו לבין הנהלה
אם זה היה תלוי בו ברטי לא היה בקבוצה העונה

זה לא נשמע שזו היתה הכוונה של עודד. הוא ענה שהוא לא יכול לענות בכנות כשנשאל אם בר טימור לא היה יכול לעלות ולעזור בהגנה באחד המשחקים באירופה. מה שאני הבנתי מהתגובה שלו זה שהוא לא מעריך את ההגנה של בר, אבל לא יכול להגיד את זה. אני חושב שהוא היה יכול להתחמק כאן בצורה פחות מעליבה. וחוץ מזה, אני חושב שבר הוא שחקן הגנה לא רע בכלל.

(וחוץ מזה, עודד עכשיו על סף חידוש חוזה בירושלים. בר טימור שחקן אהוב מאד על הקהל ועל ההנהלה. אני חושב שזו טעות לצאת נגדו בצורה פומבית. אפשר להמליץ לשחרר אותו בשנה שעברה, אבל לא כדאי לעשות לו זובור בתקשורת.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 01, 2020 11:52 am 
מנהל פורום

אהוב על הקהל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 01, 2020 2:20 pm 
Hall of Famer

אם נפתח את זה קצת, אני אף פעם לא מבין את התלונות על "ייבוש שחקנים ישראלים באירופה"
ירושלים העונה כמעט ללא פציעות, וזה מן הסתם מקרין על הדקות של שחקני הספסל
כמות הדקות של זלמנסון זהה לכמות הדקות של קופשאס - כך שלא ניכר שיש כאן עניין של העדפת זר רק כי הוא זר
טימור זו בעיה נקודתית כי הוא מאחורי הישראלי הבכיר בקבוצה בתפיסה של המאמן. אני לא חושב שקרוב ל-30 דקות משותפות בממוצע לבלאט וטימור זה נתון לא טוב בקבוצה שיש בה גם שני מובילי כדור זרים, פשוט בלאט מקבל למעלה מ-75% מהן אז החלוקה נראית גסה מדי
בליגה כמובן זה סיפור אחר וכל הישראלים מקבלים 18-24 דקות למשחק, אז איפה הבעיה הגדולה פה
האם היה עדיף להם לקבל 30 דקות במשחק בודד בשבוע, ולא להשתתף במשחקים על תארים וכו'?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נביא בעירו ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה