סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שני שליש עונה ב-NBA
הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 3:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מקווה שלא יצאתי אוויל ופספסתי שרשור בנושא.

אז אנחנו אחרי בערך שני שליש עונה (קצת יותר) וממש אפשר כבר להבין איפה הליגה נמצאת, ולהבין מה המירוצים שעוד נשארו עד סוף העונה ברמה הקבוצתית וברמה האישית

ראשית, מעל כולם מילווקי, וזה לא קרוב, אז כן, ראינו אותם בפלייאופים האחרונים, וכן יש כמות מידע לא מבוטלת שמצביעה על כך שבודנהולצר לא מהווה יתרון בפלייאוף, וכן המזרח ממש חלש (אם כי בתחתית ולא בצמרת), אבל הם הבטיחו כבר כניסה לפלייאוף, הם בדרך למאזן היסטורי (לא אתפלא אם מחסום ה-70 ישבר) והנצחונות פשוט קלילים. הגנה טובה, סגל מאוזן, כוכב ענק ובגדול לא הרבה חולשות, לפחות לא בשביל העונה הרגילה.
לא הרבה מאד מתחת, הלייקרס. הם קצת אנדרייטד לטעמי באופן מוזר, אני גם חושב שהוא כ"כ נבהל מזה שאנשים יתחילו לשים לב לכמה הקבוצה טובה יותר עם לברון מאשר שהייתה איתו, עד כדי כך שהאנס החליט לרצוח את ביתו ולהתאבד כדי שידברו עליו ולא על העונה של הלייקרס, תמיד היה מגלומן. ההגנה הכי טובה בליגה בעיני, הצמד הכי טוב בליגה בעיני, לברון בכלל פנומנלי. אבל שוב, קצת סימני שאלה לקראת הפלייאוף, ובראשם, הבריאות של לברון (אני לא ממש מודאג, אבל זה דיון לכל הפחות) ומידה קצת משונה של ירידה מסוימת ביכולת של דיוויס, המספרים עוד שם, אבל ההגנה לקחה איזה חצי צעד אחורה, ובהתקפה הוא פשוט לא כל כך יעיל כבר תקופה (שוב, מראה עיניים פה יותר מהמספרים) אני מרגיש שקצת האט את הקצב, אם זה משהו רציני, אז יש פה בעיה רצינית.

שתי אלו יסיימו ראשונות את הקונפרנסים שלהם, פה אין מירוץ.
במזרח, טורונטו ובוסטון ירוצו ראש בראש על המקום השני, שמבטיח גם המנעות מפילי/אינדי/מיאמי, אני חושב שלטורנטו יש יתרון קל במרוץ כי הם פשוט קבוצה עמוקה יותר כפי שמגיפת הפציעות הוכיחה, אבל זה באמת יתרון קל, הסגל של הסלטיקס לא מחורבן הרי גם כן, וגם הם ניצחו בהרכבים חסרים (אם כי, לא כמו טורונטו). כך או כך, אף אחת מהן לא תסכן את מילווקי, אלא אם... חכו להמשך הפוסט.
פילי/אינדי/מיאמי לא נראות טוב יחסית (פילי רוב העונה, אינדי ומיאמי במשחקים האחרונים), כל מיני סיבות יש לזה, רק מפילי אני מודאג באמת. אבל! שני האיומים העיקריים על הבאקס נמצאים כאן, מיאמי ופילי, המצ'אפים הכי טובים בעיני מולם, יהיה להם אבל קשה להגיע לגמר המזרח.
שאר המזרח קקי גדול ממש.
במערב, וואלאק, הכל הגיוני לי, איבדתי כל יכולת לאחוז שם בנארטיב. אני מניח שהקליפרס בורדרליין מאכזבים? ויוסטון בורדרליין הפכו לקבוצה הטובה בליגה? מעבר לכך? הכל פסיכי. התחתי פה גם זוועות ד"א, מיניסוטה והסאנס אלו שתי תועבות. המירוץ למקום השמיני ממש ממש ממש מגניב!

שחקנים, יאניס MVP, הארדן שני, לברון סוג של טוען לכתר אולי? ג'ימי באטלר יכול היה לארגן לעצמו קייס, כנ"ל לילארד, אבל שניהם בחרו להפצע, לוזרים. AD במיקס? לא חושב בעצמי. בקליפרס, אולי קוואי בדיפולט. עזבו, זה של יאניס.

MIP? באם וסיאקם. שזו גם להקת היורוטראש החביבה עלי.
ROY? נראה לי שג'ה, אבל זאיון יכול לקחת את זה, סיום קבוצתי חזק שנשען על הרוח הגבית שגם ככה יש לו, וזה שלו.
שחקן הגנה? כמה הומר אהיה אם אכתוב שמרקוס סמארט? התשובה אגב, היא מאד הומר, הוא אפילו לא שחקן ההגנה השלישי הכי טוב בבוסטון השנה, שזה מדהים. אני חושב שיאניס מאיים על דאבל בפרסים אישיים, ומקווה שזה מה שיקרה, וזה לא שזה נטול הגיון, AD מועמד מאד מאד מאד מאד חזק, אני אישית גם חושב שהוא יזכה, רודי גובר ואמביד שם גם כן, אני מניח שלמרות מה שכתבתי קודם, סמארט יקבל יחס פה, לא כי מגיע לו (אם כי, שחקן הגנה מדהים), אלא כי זה ממש פרס של נארטיבים, יותר מכמעט כל האחרים, פרט ל...
COY. ניק נרס וזהו. אולי גם שו איסמו המאמן של טורונטו, ואם ממש רוצים עוד שתי אופציות, אז אפשר לציין את המאמן של האלופה המכהנת ואת מאמן המזרח באולסטאר האחרון. יא אבא, איזו עבודה שהוא עושה שם.
פרס מפעל חיים לאונס, קובי בראיינט.

לא אכתוב על חמישיות עכשיו, אבל תרגישו מוזמנים אם בא לכם. כן רוצה לציין שני שחקנים שחובה לשים לב אליהם לדעתי לקראת הפלייאופים, הראשון, ווסטברוק שנותן עכשיו תקופה שהיא לא פחות מפנומנלית, ההתקפה מטורפת, השליטה שלו בעצמו נהדרת וההגנה חזרה שוב, אם זה על אמת, וזה לא זנבו של העקרב, זו קבוצה שהולכת על אליפות. השני, זוכרים שאמרתי קודם במזרח שתחכו למשהו? אז הנה, אם טייטום זה מה שאנחנו רואים עכשיו במשחקים האחרונים, בוסטון היא האיום הכי גדול מילווקי. כי זה פאקינג סופרסטאר ברמה מטורפת, בחודש האחרון הוא אחד מחמשת השחקנים הטובים בליגה, התקפית והגנתית. אני מניח, מקווה שלא, אבל מניח שכן, שזו רק תקופה מעולה ממש, אבל אם הנחיתה מכאן היא ל-80% מהרמה של המשחקים האחרונים, זו עדיין קפיצת מדרגה אדירה עבורו. נכון לעכשיו זה שחקן שחסרה לו יכולת מסירה וקפיצת מדרגה רצינית בקבלת החלטות בשביל להיות שחקן בקליבר של MVP ברגע שימצה את ההתפתחות הקיימת ממילא של הדברים שהוא טוב בהם. לא ציפיתי לכזה זינוק העונה. ואני כבר מודיע, אם ראס וטייטום לא בחמישיית העונה זו ההוכחה הסופית שכולם שונאים מזרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שני שליש עונה ב-NBA
הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 4:12 pm 
Hall of Famer

קודם כל, פוסט מעולה.

לגבי מילווקי, הם עדיין צריכים להוכיח את עצמם אחרי ההחנקות בשנה שעברה בפלייאוף, הלייקרס בעיני רמה מעל המערב, הקליפרס ויוסטון אולי ידגדגו אותם איכשהו, אבל זה נראה די קלוש. במזרח, אני יכול לראות כל אחת מבין טורונטו, בוסטון, פילי ומיאמי (אם הן בהרכבים מלאים כמובן) עושה למילווקי צרות צרורות ואולי גם מעיפה אותם בסדרה.

לגבי המשתפר, כבר דיברנו על זה בפייסבוק, אינגרם ודונצ'יץ' חייבים להיות עמוק בדיון הזה. כן, אני יודע, אינגרם בקבוצה מחורבנת, וכן, אני יודע, דונצ'יץ' בעונה שניה, לא באמת משנה לי, שניהם עשו קפיצת מדרגה השנה, במיוחד דונצ'יץ' שהפך מרוקי מצוין באחת הקבוצות הגרועות בליגה תוך עונה לסופר-דופר-מגה-סטאר שמועמד ל-MVP ומוביל קבוצה מחורבנת לפלייאוף עם ממוצעים שמתקרבים ל-30-10-10, זה פסיכי לגמרי, בטח לילד בגיל הזה.

ואחרון לגבי טייטום-יש לו 2 מבחנים העונה, הראשון די בקרוב, כשקמבה יחזור ונראה טוב יותר של מי הקבוצה הזו באמת, קמבה כאופציה 2 (עם בראון והייוורד כאופציות 3 ו-4) זה מפחיד לגמרי, קמבה כאופציה ראשונה עם שחקן נחמד כמו שטייטום נראה רוב הזמן העונה-הרבה פחות. המבחן השני? כמובן, פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 4:49 pm 
מנהל פורום

מקבל את כל ההערות וההארות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 5:19 pm 
Senior

יש אפס אחוז סיכוי שסיאקאם יזכה בשחקן המשתפר שנתיים ברצף. אינגרם יהיה המועמד המוביל ולוקה אחריו, למרות שאני תומך בבאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 5:40 pm 
Sophomore

אחלה סיכום של שני שליש עונה.
חמישיות הייתי בוחר:
חמישיה ראשונה: הארדן, לוקה, לברון, יאניס, דייויס.

חמישיה שניה: טריי יאנג ( למרות שהם קבוצה די פח :) הוא בעונה אדירה , שני בנקודות ושני באסיסטים) , קמבה ווקר, באטלר, יוקיץ', אמביד.

חמישיה שלישית: ווסטברוק, לילארד, טיטום, באם אדביו, רודי גובר.

MVP: יאניס
MIP: אינגרם או סיאקם.
ROY: ג'ה מוראנט
השחקן המאכזב: מייק קונלי.
מאמן: אחד מבין ניק נרס או ספולסטרה שהצליחו בינתיים מעל הציפיות.

נערך לאחרונה על ידי nba_fan בתאריך ה' פברואר 27, 2020 6:57 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 5:55 pm 
Senior

קמבה לא היה בוחר את קמבה לחמישיה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 6:11 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
קודם כל, פוסט מעולה.

לגבי מילווקי, הם עדיין צריכים להוכיח את עצמם אחרי ההחנקות בשנה שעברה בפלייאוף, הלייקרס בעיני רמה מעל המערב, הקליפרס ויוסטון אולי ידגדגו אותם איכשהו, אבל זה נראה די קלוש. במזרח, אני יכול לראות כל אחת מבין טורונטו, בוסטון, פילי ומיאמי (אם הן בהרכבים מלאים כמובן) עושה למילווקי צרות צרורות ואולי גם מעיפה אותם בסדרה.

לגבי המשתפר, כבר דיברנו על זה בפייסבוק, אינגרם ודונצ'יץ' חייבים להיות עמוק בדיון הזה. כן, אני יודע, אינגרם בקבוצה מחורבנת, וכן, אני יודע, דונצ'יץ' בעונה שניה, לא באמת משנה לי, שניהם עשו קפיצת מדרגה השנה, במיוחד דונצ'יץ' שהפך מרוקי מצוין באחת הקבוצות הגרועות בליגה תוך עונה לסופר-דופר-מגה-סטאר שמועמד ל-MVP ומוביל קבוצה מחורבנת לפלייאוף עם ממוצעים שמתקרבים ל-30-10-10, זה פסיכי לגמרי, בטח לילד בגיל הזה.

ואחרון לגבי טייטום-יש לו 2 מבחנים העונה, הראשון די בקרוב, כשקמבה יחזור ונראה טוב יותר של מי הקבוצה הזו באמת, קמבה כאופציה 2 (עם בראון והייוורד כאופציות 3 ו-4) זה מפחיד לגמרי, קמבה כאופציה ראשונה עם שחקן נחמד כמו שטייטום נראה רוב הזמן העונה-הרבה פחות. המבחן השני? כמובן, פלייאוף.

משעשע.
דבר ראשון רבים חושבים שהקליפרס פייבוריטים והנה אתה טוען שאף אחד לא מדגדג את הלייקרס. הקליפרס טובים יותר.
דבר שני הפלקינס לא מחורבנים. הם בדרך לפלייאוף למרות המאמן הגרוע בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 6:57 pm 
Sophomore

Yuval כתב:
קמבה לא היה בוחר את קמבה לחמישיה הראשונה.

שכנעת אותי אז שם את הארדן בחמישיה במקומו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 9:57 pm 
Hall of Famer

ניו אורלינס לא בדיוק בדרך לפלייאוף, הם 3 משחקים מאחורי ממפיס השמינית במערב, וזה היה עוד יותר גרוע מבחינתם אם ממפיס לא היו יושבים כרגע על רצף 4 הפסדים.

לגבי קליפרס מול לייקרס, הקליפרס נראים לא טוב כבר חודשיים בערך בזמן שהלייקרס רק משתפרים. אם הקליפרס לא יעשו סוויץ' רציני לקראת הפלייאוף, אני לא רואה אותם מדגדגים את הלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2020 10:18 pm 
Hall of Famer

רק שלקליפרס יש ווינר מוכח בשם קוואי. האמת היא ששתי הלוס אנג׳לסיות התחמשו כל כך ונראות טוב כל כך במציאות ועל הנייר, שממש חבל לי שדווקא השנה עברתי לסן פרנסיסקו.
ואחלה פוסט קאלימי! תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 28, 2020 2:21 am 
Hall of Famer

rony כתב:
ניו אורלינס לא בדיוק בדרך לפלייאוף, הם 3 משחקים מאחורי ממפיס השמינית במערב, וזה היה עוד יותר גרוע מבחינתם אם ממפיס לא היו יושבים כרגע על רצף 4 הפסדים.

לגבי קליפרס מול לייקרס, הקליפרס נראים לא טוב כבר חודשיים בערך בזמן שהלייקרס רק משתפרים. אם הקליפרס לא יעשו סוויץ' רציני לקראת הפלייאוף, אני לא רואה אותם מדגדגים את הלייקרס.

כן זה קטע כזה שזה נהיה גרוע יותר ככל שאתה מפסיד.
ממפיס נראים גמורים. אולי זה העזיבה של קראודר או משהו אחר (לא ממש עוקב אחריהם) אבל הם חוטפים תבוסות והפליקנס בדיוק במסלול הפוך.
אז כן, הם בדרך לפלייאוף וגם אם לא יכנסו בסוף, זה יהיה ממש קרוב.זו לא קבוצה מחורבנת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 28, 2020 4:42 am 
Sophomore

ניו אורלינס כרגע פייבוריטים לפליאוף בגלל לוח משחקים הרבה יותר קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 28, 2020 4:06 pm 
Hall of Famer

אם אני צריך להמר היום על תוצאת גמר מערב נניח בין הלייקרס לקליפרס, אני עדיין אלך על איזה 2-4 לקליפרס
יש שם פשוט אסופה מדהימה ומגוונת של שחקנים מסביב לקוואי
יותר מכך, אני חושב שגם ללא פול ג'ורג' - הם עדיין קונטנדרים לא רעים בכלל (משפט שלמשל לא יוכל להירשם על לייקרס ללא דיוויס)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 28, 2020 6:12 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני מהמר על הלייקרס רק בגלל הWWE פאקטור שמזדנב לNBA מדי פעם. ברגע שהעונה הזו נהיתה עונת קובי ברייאנט, אין מצב שלברון לא מניף גביע ושולח לונסה את הטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 09, 2020 12:49 pm 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
שחקנים, יאניס MVP, הארדן שני, לברון סוג של טוען לכתר אולי? ג'ימי באטלר יכול היה לארגן לעצמו קייס, כנ"ל לילארד, אבל שניהם בחרו להפצע, לוזרים. AD במיקס? לא חושב בעצמי. בקליפרס, אולי קוואי בדיפולט. עזבו, זה של יאניס.

לגבי המירוץ ל-MVP, לדעתי הוא נפתח מחדש.
הארדן אחרי החודש האחרון לדעתי יוצא מהדיון, אלא אם הוא יעשה באמת דברים חריגים מבחינה אישית וגם קבוצתית בישורת האחרונה וזה לא נראה שזה הולך לכיוון הזה. יאניס מתחיל לג'עג'ע והוא גם במצב שיוט של מיעוט דקות ותרומה קצת פחות. הוא גם נפצע וייעדר כמה משחקים.
לברון במגמת עליה, גם אישית וגם קבוצתית. לדעתי הלייקרס פחות עמוקים מהבאקס, שזה גם אמור לתת לו נקודות במירוץ.
זה יהיה צמוד עד הרגע האחרון, יאניס כרגע מוביל אבל זה ממש כבר לא חד משמעי כמו שזה היה לפני חודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 10, 2020 12:35 am 
Junior

הרגע שמעתי גם את סימונס אומר את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]