סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 04, 2020 11:59 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הזייה. אוהדים קופצים על השחקנים שמנערים אותם מהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 04, 2020 11:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
shmueliki כתב:
מנחם כתב:
יהיה כאן צדק פואטי, אם בקרוב תצא הנחיה שכל מי שהיה במשחק צריך להכנס לבידוד.

זה די ברור אני מניח

מה ברור, שהקהל צריך עכשיו בידוד?
למה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 12:02 am 
Sophomore

ניצחון יפה. בעיקר משחק של סקוטי והנטר, התעלות לרגע של קלויארו.
לומר האמת- אנדולו באו חצי קלאץ׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 12:03 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
מה ברור, שהקהל צריך עכשיו בידוד? למה?

סטטיסטית תצא איזו הנחייה בסבירות גבוהה, גם אם בדיעבד בעוד איזה שבוע יגלו על אוהד ספציפי איזה "פרט מפליל"
אם זה כורח המציאות? קטונתי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 12:04 am 
Hall of Famer

על פי רסקין ווילבקין "שחקן טופ 3 באירופה"
נו שוין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 12:05 am 
Hall of Famer

בבלומפילד היה חולה מאומת ואפילו שם לא נתנו הנחייה לכל הקהל, רק למי שהיה קרוב אליו.
אם יתגלה בקהל חולה מאומת זה סיפור אחר, אם לא - לא תהייה שום הנחייה לדעתי.

ואני מדגיש שוב, מה שלא יהיה או כן יהיה, זה לא מוריד מהבזיון וחוסר האחריות שמכבי הראתה היום, שלא תהייה טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 12:05 am 
Hall of Famer

אם להתייחס קצת לכדורסל, עתמאן עזר מאוד למכבי עם ההתעקשות שלו על לארקין שהיה פשוט נוראי פרט לכמה דקות בודדות ברבע השני. זו התעקשות מטופשת במיוחד כי חוץ ממנו, יש לאפס שלושה גארדים מצויינים, מיצ'יץ', בובואה וסימון (מת על השחקן הזה, כ"כ טוב וכ"כ אנדרייטד), שלושתם היו טובים יותר בהרבה.

מבחינת מכבי, ההגנה וההאסל היו המפתח היום, חוץ מווילבקין, כל הגארדים היו ביום נוראי (פרט לרבע הראשון של זוסמן), אבל היא הצליחה להגביל מאוד את הטורקים, שמרה על קור רוח גם בזמן הריצות שלהם והשאירה את עצמה קרובה מספיק כדי שווילבקין, האנטר וקלויארו יצליחו לחולל ניסים בסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 12:13 am 
Hall of Famer

ראינו בזמנו את שאראס מנצח משחקים אחרי ימים של 0 מ-8 מהשדה, ואז סל נצחון. ככה זה שחקנים בסדר גודל הזה. זה השחקן הכי טוב באירופה היום, ואני יכול להבין את אתמאן שמנסה להכניס שחקן כמוהו למשחק, גם ביום חלש הוא יכול להכריע משחקים.
מה שפחות מובן זה התעקשות על אחד כמו ג'קסון... פשוט צער בעלי חיים. ספרופולוס לא ניהל את המשחק מי יודע מה היום, נתקע עם חמישיות מוזרות, התייאש מהר מדי מבראיינט, ייבש את זוסמן דווקא אחרי 15 דקות טובות בהתחלה. אפילו המהלך האחרון, להכניס את בראיינט לפוזשן הגנתי ולא את זוסמן - בחירה מוזרה למדי, אלא אם כן קרה לזוסמן משהו שלא ראיתי.

גם סטודמאייר קיבל יותר מדי דקות. מעטות אבל יותר מדי... הוא כבר לא נראה כמו שחקן כדורסל.
והגארדים, יום חלש לדורסי ובראיינט (ממנו כאמור אני חושב שספרופולוס התייאש מהר מדי), ג'קסון לא רכז ולא יעזור כלום (היום גם שמר נורא ואיום), אבדיה היה חלש התקפית אבל נתן הגנה טובה מאד. זוסמן, אם לא נפצע, לא קיבל את הדקות שהגיעו לו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 12:17 am 
Hall of Famer

צריך לזכור שהמשחק הזה ספציפית לא צריך לעניין יתר על המידה את עתמאן
אם חשוב לו להכניס מסיבותיו שלו את לארקין ודאנסטון חזרה לעניינים - זה אמור להיות בעדיפות על התוצאה הסופית

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 12:39 am 
Hall of Famer

ברור, יש לו משחק מאד קשה נגד בקישטאש מדוללת הזרים וצריך שהקבוצה תהייה בשיא המוכנות.
דאנסטון שיחק 4 דקות, לא נראה לי שעתמאן התעקש להחזיר אותו לעניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 12:41 am 
Sophomore

איזה משחק, הייתי בהיכל, למרות ה3000 צופים, האווירה הייתה כמו של פיינל פור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 12:41 am 
Hall of Famer

עכשיו רק תהייה בריא.

אפרופו בידוד והכל, מכבי אמורה לטוס מחר לבלגרד. המממ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 12:44 am 
Hall of Famer

לא טענתי שהם שיחקו עם ההרכב המשני כדי לנוח לקראת המשחקים הבאים
טענתי שיש להם את הפריבלגיה עקב הטבלה לעשות את הרוטציה כרצונם (למשל לנסות להחזיר את לארקין לעניינים על פי מספר הדקות שתוכננו לו, ללא קשר ליכולתו על המגרש)
מן הסתם זה לא רק הערב, הם פשוט מעבירים משחקים (לרוב בהצלחה רבה) עד הפלייאופים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 12:56 am 
Junior

shmueliki כתב:
לא טענתי שהם שיחקו עם ההרכב המשני כדי לנוח לקראת המשחקים הבאים
טענתי שיש להם את הפריבלגיה עקב הטבלה לעשות את הרוטציה כרצונם (למשל לנסות להחזיר את לארקין לעניינים על פי מספר הדקות שתוכננו לו, ללא קשר ליכולתו על המגרש)
מן הסתם זה לא רק הערב, הם פשוט מעבירים משחקים (לרוב בהצלחה רבה) עד הפלייאופים

נראה לי שהגבת על הודעה שדיברה רק על המהלך האחרון שהתעקשו על לארקין.
גם אם רוצים להחזיר אותו לענייניים, זה לא מחייב לתת לו כדור אחרון של משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 1:06 am 
Hall of Famer

שוב דבר "לא מחייב"
זאת בדיוק הנקודה - הם יכולים לעשות מה שהם רוצים
אם רוצים להחזיר לו כך ביטחון - אדרבה
החלטה לא רעה בכלל לדעתי, והוא גם לקח זריקה שהיא סבירה למדי בסטנדרטים שלו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 1:09 am 
Junior

אגב, מכבי הבטיחה את עלייתה להצלבה. לראשונה מאז המעבר לפורמט החדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 1:12 am 
Hall of Famer

אם תהייה הצלבה, כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 1:19 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אם תהייה הצלבה, כמובן.

היה יותר מתאים לך לכתוב ׳אם תהיה מכבי כמובן׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 2:02 am 
Junior

ועכשיו הנהלת מכבי כמובן עוד מנסה להסביר את ההתנהגות הביזיונית:

המועדון הצהוב הוציא הודעה רשמית המתייחסת לנושא ובו הסבירו מה הוביל לבלבול בהנחיות לפני המשחק: "לאור ההודעה שהוצאה בשעות אחר הצהריים המאוחרות בדבר איסור קיומם של אירועים בהם נוטלים חלק מעל 5,000 צופים, קיימה הנהלת המועדון דיונים קדחתניים עם כל הגורמים הקשורים בנושא על מנת להביא לכך שאכן תותר כניסתם של כל הצופים בהיכל, שחלקם בוודאי היו בדרכם למשחק. רק בסמוך לשעה 20:45 ולאחר מאמצים רבים התירו הגורמים המוסמכים לפתוח את שערי ההיכל. אנו מבקשים את הבנת האוהדים לסיטואציה. עשינו כל מאמץ שתוכלו להגיע ולצפות במשחק".

אם באמת קיימתם דיונים קדחתניים, מדוע לא טרחתם ליידע את הצופים שחלקם, לפי דבריכם, היו בדרכם למשחק שאתם בודקים את הנושא?

במקום לנהוג באחריות כמו שהפועל עשתה כשהודיעה שעה וחצי לפני המשחק שהוא יתקיים ללא קהל, מכבי שיכלה להוציא הודעה דומה שלוש וחצי שעות לפני המשחק, בחרה לחשוב על טובת המועדון תוך זלזול בהחלטות של משרד הבריאות ובאוהדים שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 7:43 am 
Hall of Famer

ולגבי נושא הקורונה, אני מפנה למה שאמר יורגן קלופ:

ציטוט:
אגב, קלופ נשאל אתמול מה דעתו על קיום משחקים על רקע החשש מנגיף הקורונה, וענה: "מה שאני לא אוהב בחיים האלה זה שבנושאים רציניים מאוד, הדעה של מאמני כדורגל נחשבת. אני לא מבין את זה. מה זה משנה מה אנשים מפורסמים אומרים? צריך לדבר על דברים כאלה עם גורמים מוסמכים שיגידו מה לעשות, והכל יהיה בסדר. לא מאמני כדורגל. אני לא מבין בפוליטיקה, ולא מבין בקורונה. אני איש לא מגולח שחובש כובע בייסבול".

במדינת ישראל יש גוף שאמור לקבוע בנושאים של אילו אירועים צריך להערך במצב הנוכחי ותחת אילו הגבלות ואלו צריכים להתבטל וזה משרד הבריאות. קבוצות ספורט (או אוהדי ספורט) הן לא גורם מקצועי שיש לו את הידע והכלים להחליט במקרים כאלו. ספציפית לגבי האירועים שהיו אתמול, הייתה צריכה להיות החלטה אחידה של משרד הבריאות בהתאם לרמת הסיכונים שהוא מכיר, לא יכול להיות שמשחק אחד בכדורגל בוטל, אחד שוחק (כרגיל אם הבנתי נכון), משחק כדורסל אחד שוחק בלי קהל בכלל ואחד עם קהל באופן חלקי. לגיטימי לגמרי שקבוצות ספורט ירצו לקיים את המשחקים שלהם בצורה הכי שגרתית בכל מצב ולגיטימי לגמרי שמשרד הבריאות יטיל עליהן הגבלות במצבים כמו שיש היום, אבל אם הייתה טעות בשיקול הדעת, הגורם שצריך לבוא אליו בטענות אלו משרד הבריאות והמשטרה שאישרו את פתיחת השערים אתמול, לא מכבי, קבוצת ספורט היא לא גורם מקצועי בנושאי בריאות הציבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 8:16 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
על פי רסקין ווילבקין "שחקן טופ 3 באירופה"
נו שוין

מה הבעיה באמירה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 8:24 am 
Hall of Famer

rony כתב:

ציטוט:
אגב, קלופ נשאל אתמול מה דעתו על קיום משחקים על רקע החשש מנגיף הקורונה, וענה: "מה שאני לא אוהב בחיים האלה זה שבנושאים רציניים מאוד, הדעה של מאמני כדורגל נחשבת. אני לא מבין את זה. מה זה משנה מה אנשים מפורסמים אומרים? צריך לדבר על דברים כאלה עם גורמים מוסמכים שיגידו מה לעשות, והכל יהיה בסדר. לא מאמני כדורגל. אני לא מבין בפוליטיקה, ולא מבין בקורונה. אני איש לא מגולח שחובש כובע בייסבול".

במדינת ישראל יש גוף שאמור לקבוע בנושאים של אילו אירועים צריך להערך במצב הנוכחי ותחת אילו הגבלות ואלו צריכים להתבטל וזה משרד הבריאות. קבוצות ספורט (או אוהדי ספורט) הן לא גורם מקצועי שיש לו את הידע והכלים להחליט במקרים כאלו. ספציפית לגבי האירועים שהיו אתמול, הייתה צריכה להיות החלטה אחידה של משרד הבריאות בהתאם לרמת הסיכונים שהוא מכיר, לא יכול להיות שמשחק אחד בכדורגל בוטל, אחד שוחק (כרגיל אם הבנתי נכון), משחק כדורסל אחד שוחק בלי קהל בכלל ואחד עם קהל באופן חלקי. לגיטימי לגמרי שקבוצות ספורט ירצו לקיים את המשחקים שלהם בצורה הכי שגרתית בכל מצב ולגיטימי לגמרי שמשרד הבריאות יטיל עליהן הגבלות במצבים כמו שיש היום, אבל אם הייתה טעות בשיקול הדעת, הגורם שצריך לבוא אליו בטענות אלו משרד הבריאות והמשטרה שאישרו את פתיחת השערים אתמול, לא מכבי, קבוצת ספורט היא לא גורם מקצועי בנושאי בריאות הציבור.

משחק הכדורגל שהתקיים היה תחת הגבלה של 5,000 איש . היה בבלומפילד בין הפועל ת"א להפועל רעננה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 9:10 am 
Junior

rony כתב:

ציטוט:

משרד הבריאת הנחה שלא לקיים אירועים עם למעלה מ 5000 איש. מכבי ידעה שאמורים להגיע מעל 5000. היא יכלה לבחור, כמו הפועל, להודיע שהמשחק יהיה ללא קהל. היא יכלה לצאת בהודעה שרק 5000 אנשים שהיא מגדירה יוכלו להגיע, מה שכמובן היה יוצר המון כעס מצד מי שלא היה בקבוצה שהוגדרה. מה שהיא בחרה לעשות, זה לשים זין על כולם, לא להודיע כלום ולקוות שיהיה בסדר.
וחוץ מזה עכשיו מכבי גם תוכל לטעון שמי שקנה כרטיסים לא זכאי להחזר משום שהוא היה יכול להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 9:48 am 
Hall of Famer

מנחם כתב:
משרד הבריאת הנחה שלא לקיים אירועים עם למעלה מ 5000 איש. מכבי ידעה שאמורים להגיע מעל 5000. היא יכלה לבחור, כמו הפועל, להודיע שהמשחק יהיה ללא קהל. היא יכלה לצאת בהודעה שרק 5000 אנשים שהיא מגדירה יוכלו להגיע, מה שכמובן היה יוצר המון כעס מצד מי שלא היה בקבוצה שהוגדרה. מה שהיא בחרה לעשות, זה לשים זין על כולם, לא להודיע כלום ולקוות שיהיה בסדר.
וחוץ מזה עכשיו מכבי גם תוכל לטעון שמי שקנה כרטיסים לא זכאי להחזר משום שהוא היה יכול להגיע.

מנחם כתב:
כל ההתנהלות של מכבי, שלא הודיעה שום דבר לגבי נוכחות של קהל במשחק מתוך תקווה שלא יגיעו יותר מ 5000, היא שערורייתית, לא פחות. עזבו שזה לשים זין על האוהדים, מה שהם עשו זה לפעול מתוך האינטרס של הקבוצה תוך התעלמות מההנחיות שהוציאה המדינה. הקבוצה של המדינה? הקבוצה שנמצאת מעל המדינה

אתה זה שבא בטענות למכבי על כך שהיא הכניסה אוהדים למשחק והתעלמה מההנחיות שהוציאה המדינה. אז קודם כל, מכבי בהחלט עמדה בהנחיות שהוציאה המדינה, המשחק קוים עם קהל של פחות מ-5000 צופים כפי שדרש משרד הבריאות. מסכים איתך לגמרי לגבי הדרך שבה נקבעו אותם 5000 (או 3000 כפי שהיה בפועל) מתוך איזו ברירת מחדל של מי הגיע ומי לא ובלי הודעה מסודרת מצד המועדון, אבל בכל מה שקשור להוראות המדינה מכבי בהחלט עמדה בהן כפי שהייתה צריכה. אם יש טענות כלפי ההוראות עצמן, הן צריכות להיות מוכוונות למדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 05, 2020 9:57 am 
Hall of Famer

היה ניסיון אחה"צ של מכבי לעשות מעין הגרלה ולתת ל-5000 איש מתוך המנויים כניסה והודעה לאותם 5000 לפני המשחק.
המשטרה לא אישרה את זה מחשש שיבואו בכל זאת מעל 5000 איש , ויהיו בעיות ובלגאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 42 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה