ראי שעל הקיר כתב:
N.T.K כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
איפה קראת את השטויות על ארה"ב? חתמת מנוי בסוכנות הידיעות?
הנתונים ב-worldometers, שאלה המספרים שכולם מסתכלים עליהם, הם מכל 50 המדינות פלוס די סי.
הטריטוריות כמו גואם או פוארטו ריקו נספרות בנפרד.
אפשר אולי לפקפק בנתונים לאור שיטת הביטוח הפרטי בשלבים ההתחלתיים, אבל למיטב ידיעתי היום הבדיקות הן בחינם. אפשר להגיד שאין נתונים מכל מעבדה ומעבדה (בארה"ב יש אלפי מעבדות פרטיות שגם הן עושות בדיקות), אבל יותר ויותר מעבדות מדווחות ל-CDC בזמן אמת או כמעט בזמן אמת, וגם זו סיבה שהמספרים עולים. בכל מקרה בטח שלא השטויות שאני לא יודע מאיפה הבאת.
אם כבר הדבר המדאיג באמת הוא שנראה שהם לא מעודכנים בריכוזי המחלה, לפחות במה שמדובר כלפי חוץ. זה כבר לא רק ניו יורק, מדינת וושינגטון או קליפורניה. ניו יורק כמובן במצב הכי נורא, אבל המחלה כבר מזמן התפשטה לאזור האגמים הגדולים, פלורידה, לואיזיאנה, וכמובן ניו ג'רזי שמחוברת בחבל הטבור שלה לניו יורק. אבל לא שומעים על זה.
ב"כאן רשת ב"
היה יום (בימים האחרונים) שהנתונים של ארה"ב קפצו והתעדכנו באותו יום ואז דיברו על זה.
אני לא יודע להגיד אם מה שנאמר היה השערות לגבי המצב או המצב האמיתי. אגב יש עוד משהו שאני
רוצה לחשוב שקורה בארה"ב
וזה שליברטריאנים מקבלים את המחלה ולא הולכים לבתי החולים כי ... דווקא לממשל או משהו מטומטם כזה.
ואז הם מתים בבית בכמויות (כשהם צועקים בדרך גם משהו על זה שקורונה זה לא מחלה אמיתית והיא הומצאה כדי לשלוט בהמון )
אבל זה רק בראש המעוות שלי
אתה עדיין לא יודע אם השטויות שנאמרו שם זה המצב האמיתי או לא? איזה חלק של מה שאמרתי על הנתונים ב-worldometers, שזה המקום שכולם כולל רשת ב' לוקחים ממנו את הנתונים, לא היה ברור לך? לך בעצמך לשם ותספור מכמה מדינות הנתונים.
אשר לדבר השני, איך הראש המעוות שלך עם כאלה ששמחים על המגפה כי היא יכולה להפיל את טראמפ ו/או לעצור או לדחות את הברקסיט?
א. התכוונתי שאני לא יודע על מה היתה השיחה ברדיו , אני מאמין לך שאילו המספרים האמיתיים
ב. אין לי בעיה עם טראמפ , הוא העונש של האמריקאים על חטאי העבר שלהם.
אין לי בעיה עם הברקסיט לא באמת משנה לי .
ובתכלס גם לא באמת רוצה שיקרה משהו לליברטריאנים (אבל הם מציקים לי באופן בלתי מוסבר )
ברמה העקרונית , אני נגד "להעניש" מישהו על הדעה שלו.
זה היה נכון כשהשמאל (שאני חלק ממנו ) איחל איחולים יפים לתושבי הדרום שהצביעו ביבי.
וזה גם נכון לכל אחד מהמקרים שציינת או שאני ציינתי
ג. ארה"ב כמו ארה"ב מראה לנו שכשהיא רוצה להגיע לראש הטבלא , היא מהר מאוד שם.
ברוכה הבאה ארה"ב לראשות טבלאת הנדבקים העולמית !
(נראה לי שהאמריקאים רחוקים מאוד מהשתלטות על המחלה הזאת )