סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 6:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 227 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

אז מה עושים?
ביטול העונה לגמרי-אין אלופה 41%  41%  [ 12 ]
המשך בעונה הבאה-אלופה אחת לשתי העונות במשותף 17%  17%  [ 5 ]
הכרזה על אלופה לפי המאזן הטוב ביותר כרגע 41%  41%  [ 12 ]
סך הכל הצבעות : 29
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2020 12:47 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אם נחזור רגע לכדורסל,
אני עדיין מנסה להבין למה ההתייחסות בכל מקום לעזיבת רוב הזרים (כן, מסתבר שיש כאלה שבחרו להישאר) היא כאילו הם לא יכולים לחזור אחר כך. בדיווחים של עיתונאים, בהודעותשל הקבוצות עצמן. לא ברור לי. מה אני מפספס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2020 12:50 pm 
Sophomore

אולי שיש סיום לחוזה שלהם. ואח"כ בעצם צריך לחתום עימם על חוזה חדש.
אגב, ודים, כאיש מקצוע, כמה זמן אימונים צריך אחרי הפסקה כזו בתוך העונה כדי לחזור לכושר קבומתי סביר?
כלומר, אחרי שמודיעים על חזרה כמה ימים יקח לקבוצה של מקצוענים לחזור לכושר ולחיבור קסבוצתי נסבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2020 12:57 pm 
מנהל פורום

יוניק כתב:
אולי שיש סיום לחוזה שלהם. ואח"כ בעצם צריך לחתום עימם על חוזה חדש.
אגב, ודים, כאיש מקצוע, כמה זמן אימונים צריך אחרי הפסקה כזו בתוך העונה כדי לחזור לכושר קבומתי סביר?
כלומר, אחרי שמודיעים על חזרה כמה ימים יקח לקבוצה של מקצוענים לחזור לכושר ולחיבור קסבוצתי נסבל?

מה זה נסבל? אני מאמין שרוב השחקנים ידאגו לשמור על כושר גופני ברמה האישית ואולי אפילו לחלקם זו הזדמנות להתאושש מפציעות ועומס ולהגיע אפילו במצב גופני משופר. מבחינת "כושר משחק" וקצת תיאום קבוצתי, אני מאמין ששבוע זה זמן סביר ביותר. מה גם שלא מתחילים ממש מאפס. כמובן שזו לא תהיה אותה רמת תיאום שהקבוצות היו בה עכשיו, אבל לדעתי תוך שבוע אימונים קבוצתיים אפשר יהיה לחדש משחקים כך שיהיו ברמה סבירה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2020 1:53 pm 
Sophomore

גרוטו כבר מדבר היום על סגר לתוך יוני.
כלומר גם השנה הבאה בסכנה, לך תחתים שחקנים, תמכור מנויים ותעמיד קבוצה לשנה הבאה במצב הזה.
קבוצה כמו אילת למשל, קשה לראות איך היא תעמוד על הרגליים. את חולון שלמה אייזיק יעזוב או לכל הפחות יפחית את התמיכה בצורה ניכרת, יש את כל הקבוצות שתלויות בעיריה, חיים אוחיון וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2020 3:34 pm 
מנהל פורום

לא יודע איזה משמעות יש לכל ההערכות האלה.
זה מאוד תלוי בכמה באמת חולים יש, מה שכרגע אנחנו לא יודעים. יכול להיות שלא כזה הרבה מעל המספר הרשמי, נגיד עד 1,000 שזה עוד סביר, ויכול להיות שמסתובבים כבר 5,000 שנדבקו וממשיכים להדביק כי אין באמת סגר מלא ולא מספיק נזהרים.
וזה גם תלוי באיזה צעדים עכשיו יעשו וכמה אנשים באמת ינהגו לפי ההנחיות.
מספיק שמקדם ההדבקה ירד ל-1 ומטה ואפשר יהיה לדבר על חזרה לעניינים תוך חודש וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2020 3:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ועל זה תוסיף עוד חודש בערך, במקרה הטוב.
נגיד שהמצב בארץ נפלא, הוירוס הוכחד והושמד, והודעת על חידוש הליגה. ונגיד, וזה "נגיד" גדול, שהתנועה האווירית הבינלאומית לישראל התחדשה.
צריך לתת לקבוצות כמה ימים לאסוף את השחקנים שלהן שהתפזרו בעולם, נגיד שבוע? אחר כך עוד שבועיים בידוד, כי לך תדע מאיפה הם מגיעים ולא בטוח שהמצב אלצם השתפר, ועוד שבוע של אימונים קבוצתיים כמו שאמרת.
אז חודש. ולמעשה פרקטית זה יותר, כי לך תדע כמה זמן יקח באמת לתנועה האווירית להתחדש ומאילו מדינות, כלומר לך תדע ממתי תוכל להתחיל לספור את החודש הזה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2020 3:53 pm 
מנהל פורום

יש מצב גדול שאתה צודק וכאמור כרגע כל אחד דיי מנחש... אבל בתרחיש שלי אפשר יהיה לדעת לאיזה כיוון הולכים עוד כמה שבועות (לפי כמות החולים שיהיו ברגע שיעלו דראסטית את הבדיקות ולפי המצב בבתי החולים) ואז אפשר להביא לפה כבר את הזרים עוד לפני תום אותה התקופה שדיברתי עליה.
ושוב, כרגע זה הכל פנטזיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 18, 2020 3:57 pm 
מנהל פורום

ואגב, זה אומנם לא קשור ישירות לנושא האשכול המתייחס לליגות מקצועניות, אבל הרבה עמיתים שלי תוהים מה יעלה בגורל הליגות הצעירות - מקטסל ועד גיל נוער.
אין כאן השלכות כלכליות כמו ספונסרים, זכיונות שידור, שכר שחקנים וכו', ועל פניו אין מניעה לחזור לשחק גם במאי או אמצע מאי במתכונת מקוצרת. בינתיים לרוב הילדים ובני הנוער אין גישה למתקני אימונים פרטיים כמו שחקנים מקצוענים, ועוד לחלקם יהיו המון מבחנים ובגרויות על הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2020 3:00 am 
Hall of Famer

ודים כתב:
יש מצב גדול שאתה צודק וכאמור כרגע כל אחד דיי מנחש... אבל בתרחיש שלי אפשר יהיה לדעת לאיזה כיוון הולכים עוד כמה שבועות (לפי כמות החולים שיהיו ברגע שיעלו דראסטית את הבדיקות ולפי המצב בבתי החולים) ואז אפשר להביא לפה כבר את הזרים עוד לפני תום אותה התקופה שדיברתי עליה.
ושוב, כרגע זה הכל פנטזיות.

התרחיש שלך מנותק מהמציאות לדעתי. אף אחד לא יחזיר לפה שום שחקן על פי "לאיזה כוון הולכים". יתחילו להחזיר לפה שחקנים רק אם יהיה ידוע בוודאות של 100 אחוז שהליגה מתחדשת, ומכאן - בהנחה שיש תנועה אווירית תקינה - תספור עוד חודש.
בפועל, ייקח זמן עד שתהייה לך תנועה אווירית תקינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 19, 2020 2:12 pm 
Hall of Famer

אנחנו בסוף מרץ והמגיפה רק הולכת ומתפשטת זה מגוחך לחשוב שיהיה כדורסל או כדורגל העונה בישראל בפרט ובאירופה וארה'ב בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 20, 2020 2:56 pm 
Hall of Famer

מחלקת המדינה הוציאה אזהרת מסע דרגה 4 (הכי גבוהה) לכל העולם, עם הודעה לאזרחים האמריקאים בחו"ל (כולל כדורסלנים כמובן) - חיזרו לארה"ב מיד, או שתישארו בחוץ עד להודעה חדשה.
מן הסתם רוב אלה שבחרו בינתיים להישאר בישראל ובארצות אחרות יעזבו בקרוב גם הם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 22, 2020 3:08 am 
Sophomore

לדעתי הסיכוי היחידי שיש להמשך העונה הזאת בצורה כלשהי
הוא המקרה של אישור חיסון לקורונה (או תרופה לחולים או חיסון לבריאים )
בלי זה אין סיכוי לכדורסל (או כל ספורט אחר )
ולדעתי , אנחנו הרבה יותר קרובים לדחיית העונה הבאה מאשר לחידוש הנוכחית

אבל שוב , זאת רק הרגשה אישית
אין פה נתונים בשביל מחקר אמיתי
רק היום שמעתי (ולא בפעם הראשונה ) מומחה מדבר על זה שכל המספרים בכל העולם זה בלוף אחד גדול ומבחינה סטטיסטית אין להם כמעט משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 22, 2020 4:03 am 
Hall of Famer

בלוף מאיזו בחינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 23, 2020 9:12 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
בלוף מאיזו בחינה?

המספרים כל כך לא קרובים למציאות ובכל מדינה נמדדים אחרת כך שאין באמת כרגע מושג מה קורה.

למשל בסין שהיא מקור הצרה , שמעתי מומחה שדיבר שם על זה שבשיא המחלה לא קיבלו חולים חדשים לבתי החולים ולכן אנשים נשארו בבית וגם מתו בבית
הם בכלל לא בסטטיסטיקה.
הוא העריך שיש שם לפחות 12,000 הרוגים.
ועוד אלפים שחלו והבריאו ללא הגעה לבתי החולים

למשל בגרמניה איטליה וספרד יש מדיניות בדיקות שונה לגמרי וזה לבד משנה סטטיסטיקה ברמה גדולה ביותר (מסתבר שעשרות אחוזים)
מה גם שבגרמניה אין נתיחה לאחר המוות (שיש בספרד ואיטליה ) ולכן מי שמת בבית לא נספר כחולה קורונה למרות שיש לא מעט כאלה (מסתבר).

שלא לדבר על מה שקורה במדינות קומוניסטיות ששם המספרים לחלוטין מפוברקים

וארהב ששם לא ברור מה המצב (שמעתי איפשהו שהמספרים שלהם הם רק מהחוף מהערבי או המזרחי אבל לא של כל ארה"ב )

בקיצור כרגע זה בלוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 23, 2020 10:50 pm 
Hall of Famer

איפה קראת את השטויות על ארה"ב? חתמת מנוי בסוכנות הידיעות?
הנתונים ב-worldometers, שאלה המספרים שכולם מסתכלים עליהם, הם מכל 50 המדינות פלוס די סי.
הטריטוריות כמו גואם או פוארטו ריקו נספרות בנפרד.

אפשר אולי לפקפק בנתונים לאור שיטת הביטוח הפרטי בשלבים ההתחלתיים, אבל למיטב ידיעתי היום הבדיקות הן בחינם. אפשר להגיד שאין נתונים מכל מעבדה ומעבדה (בארה"ב יש אלפי מעבדות פרטיות שגם הן עושות בדיקות), אבל יותר ויותר מעבדות מדווחות ל-CDC בזמן אמת או כמעט בזמן אמת, וגם זו סיבה שהמספרים עולים. בכל מקרה בטח שלא השטויות שאני לא יודע מאיפה הבאת.

אם כבר הדבר המדאיג באמת הוא שנראה שהם לא מעודכנים בריכוזי המחלה, לפחות במה שמדובר כלפי חוץ. זה כבר לא רק ניו יורק, מדינת וושינגטון או קליפורניה. ניו יורק כמובן במצב הכי נורא, אבל המחלה כבר מזמן התפשטה לאזור האגמים הגדולים, פלורידה, לואיזיאנה, וכמובן ניו ג'רזי שמחוברת בחבל הטבור שלה לניו יורק. אבל לא שומעים על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 24, 2020 12:01 am 
Sophomore

N.T.K כתב:
לדעתי הסיכוי היחידי שיש להמשך העונה הזאת בצורה כלשהי
הוא המקרה של אישור חיסון לקורונה (או תרופה לחולים או חיסון לבריאים )
בלי זה אין סיכוי לכדורסל (או כל ספורט אחר )
ולדעתי , אנחנו הרבה יותר קרובים לדחיית העונה הבאה מאשר לחידוש הנוכחית

אבל שוב , זאת רק הרגשה אישית
אין פה נתונים בשביל מחקר אמיתי
רק היום שמעתי (ולא בפעם הראשונה ) מומחה מדבר על זה שכל המספרים בכל העולם זה בלוף אחד גדול ומבחינה סטטיסטית אין להם כמעט משמעות.

גם אני סבור שאין מצב לעונה הבאה, בוודאי לא לתחילתה בזמן.
וזה רק בהיבט הבריאותי ובהנחה הממש ממש אופטימית שלא תהיה התפרצות נוספת בחורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 24, 2020 3:34 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
הנתונים ב-worldometers, שאלה המספרים שכולם מסתכלים עליהם, הם מכל 50 המדינות פלוס די סי.

אפשר אולי לפקפק בנתונים לאור שיטת הביטוח הפרטי בשלבים ההתחלתיים, אבל למיטב ידיעתי היום הבדיקות הן בחינם. אפשר להגיד שאין נתונים מכל מעבדה ומעבדה (בארה"ב יש אלפי מעבדות פרטיות שגם הן עושות בדיקות), אבל יותר ויותר מעבדות מדווחות ל-CDC בזמן אמת או כמעט בזמן אמת, וגם זו סיבה שהמספרים עולים. בכל מקרה בטח שלא השטויות שאני לא יודע מאיפה הבאת.

אם כבר הדבר המדאיג באמת הוא שנראה שהם לא מעודכנים בריכוזי המחלה, לפחות במה שמדובר כלפי חוץ. זה כבר לא רק ניו יורק, מדינת וושינגטון או קליפורניה. ניו יורק כמובן במצב הכי נורא, אבל המחלה כבר מזמן התפשטה לאזור האגמים הגדולים, פלורידה, לואיזיאנה, וכמובן ניו ג'רזי שמחוברת בחבל הטבור שלה לניו יורק. אבל לא שומעים על זה.

ב"כאן רשת ב"
היה יום (בימים האחרונים) שהנתונים של ארה"ב קפצו והתעדכנו באותו יום ואז דיברו על זה.
אני לא יודע להגיד אם מה שנאמר היה השערות לגבי המצב או המצב האמיתי.

אגב יש עוד משהו שאני רוצה לחשוב שקורה בארה"ב
וזה שליברטריאנים מקבלים את המחלה ולא הולכים לבתי החולים כי ... דווקא לממשל או משהו מטומטם כזה.
ואז הם מתים בבית בכמויות (כשהם צועקים בדרך גם משהו על זה שקורונה זה לא מחלה אמיתית והיא הומצאה כדי לשלוט בהמון )
אבל זה רק בראש המעוות שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 24, 2020 4:09 am 
Hall of Famer

מה, כל האחוז השלם של הליברטיאנים שמצביעים לגרי ג'ונסון?
ובלי קשר לא הבנתי איך הגעת מליברטיאנים לאנרכיסטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 24, 2020 7:43 pm 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

ב"כאן רשת ב"
היה יום (בימים האחרונים) שהנתונים של ארה"ב קפצו והתעדכנו באותו יום ואז דיברו על זה.

וזה שליברטריאנים מקבלים את המחלה ולא הולכים לבתי החולים כי ... דווקא לממשל או משהו מטומטם כזה.
ואז הם מתים בבית בכמויות (כשהם צועקים בדרך גם משהו על זה שקורונה זה לא מחלה אמיתית והיא הומצאה כדי לשלוט בהמון )

אתה עדיין לא יודע אם השטויות שנאמרו שם זה המצב האמיתי או לא? איזה חלק של מה שאמרתי על הנתונים ב-worldometers, שזה המקום שכולם כולל רשת ב' לוקחים ממנו את הנתונים, לא היה ברור לך? לך בעצמך לשם ותספור מכמה מדינות הנתונים.

אשר לדבר השני, איך הראש המעוות שלך עם כאלה ששמחים על המגפה כי היא יכולה להפיל את טראמפ ו/או לעצור או לדחות את הברקסיט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 27, 2020 4:16 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
N.T.K כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

ב"כאן רשת ב"

אתה עדיין לא יודע אם השטויות שנאמרו שם זה המצב האמיתי או לא? איזה חלק של מה שאמרתי על הנתונים ב-worldometers, שזה המקום שכולם כולל רשת ב' לוקחים ממנו את הנתונים, לא היה ברור לך? לך בעצמך לשם ותספור מכמה מדינות הנתונים.

אשר לדבר השני, איך הראש המעוות שלך עם כאלה ששמחים על המגפה כי היא יכולה להפיל את טראמפ ו/או לעצור או לדחות את הברקסיט?

א. התכוונתי שאני לא יודע על מה היתה השיחה ברדיו , אני מאמין לך שאילו המספרים האמיתיים
ב. אין לי בעיה עם טראמפ , הוא העונש של האמריקאים על חטאי העבר שלהם.
אין לי בעיה עם הברקסיט לא באמת משנה לי .

ובתכלס גם לא באמת רוצה שיקרה משהו לליברטריאנים (אבל הם מציקים לי באופן בלתי מוסבר )

ברמה העקרונית , אני נגד "להעניש" מישהו על הדעה שלו.
זה היה נכון כשהשמאל (שאני חלק ממנו ) איחל איחולים יפים לתושבי הדרום שהצביעו ביבי.
וזה גם נכון לכל אחד מהמקרים שציינת או שאני ציינתי

ג. ארה"ב כמו ארה"ב מראה לנו שכשהיא רוצה להגיע לראש הטבלא , היא מהר מאוד שם.
ברוכה הבאה ארה"ב לראשות טבלאת הנדבקים העולמית !
(נראה לי שהאמריקאים רחוקים מאוד מהשתלטות על המחלה הזאת )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 27, 2020 12:58 pm 
Hall of Famer

הvtb הופסק בלי אלופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 27, 2020 4:31 pm 
Hall of Famer

ירושלים מבינה שהעונה לא תחודש כבר. דייויד בסן העמיד את הדירות של הזרים לסאבלט עד סוף אוגוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 28, 2020 9:12 am 
Sophomore

יש ליגות שעדיין משוחקות איפשהו בעולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 28, 2020 9:36 am 
מנהל פורום

דובראש כתב:
יש ליגות שעדיין משוחקות איפשהו בעולם?

אולי ליצמן החריג את ליגת בתי הכנסת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 28, 2020 12:52 pm 
Hall of Famer

שמועות מדברות על הכרזה רשמית קרובה של הליגה האיטלקית על סיום העונה, כנראה ללא הכרזה על אלופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 227 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 151 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: