סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 7:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA מופסקת
הודעהפורסם: ש' אפריל 11, 2020 1:57 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא אמרתי שהוא טוב (למרות שלדעתי בבחירות דראפט הם היו קצת מעל הממוצע), הוא גרוע, אבל הוא ברמה אחרת מ-bc שהוא חירבון של איש אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 11, 2020 2:29 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
בחירות דראפט - טאז' גיבסון, ג'יימס ג'ונסון, ג'ימי באטלר, ניקו מירוטיץ', מרקיז טיג, טוני סנל, פול זיפסר, בובי פורטיס, דנזל ולנטיין, לאורי מרקאנן, וונדל קרטר ג'וניור, צ'נדלר האצ'יסון, קובי וייט.

דווקא בנושא בחירות הדראפט אני חושב שהוא הרבה יותר מבסדר אם מסתכלים גם על מיקום הבחירה ( בעיקר הראשונים ברשימה).

סך הכל מירוטיץ' וגיבסון הם שחקנים מעל הממוצע בעמדה שלהם והם נבחרו במקומות 26 ו23. גם פורטיס במקום ה22 מעמיד מספרים יפים (לא ראיתי אותו משחק למען ההגינות)
ג'ימי באטלר הוא כוכב בשנבחר במקום ה30.
ג'יימס ג'ונסון הוא בחירה סתמית בקצה הלוטורי (16) אבל לא בחירה גרועה.
קובי וויט, קרטר ג'וניור ולאורי מרקנן אלו בחירות טובות במקום ה7 למרות שאי אפשר לדעת באמת איך הם יתפתחו.
מעבר לזה בחירות סתמיות במקומות נמוכים יחסית של 20 ומטה עד סיבוב שני (ולנטין הכי גבוה מהנותרים והוא מראה גרף שיפור חביב)

סך הכל אם ממשקלים את מיקום הבחירה ואת השחקנים שנבחרו אני חושב שזו קבוצה מעל הממוצע בעשור הזה מבחינת בחירות דראפט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 11, 2020 3:06 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
התותח המפוברק כתב:
בחירות דראפט - טאז' גיבסון, ג'יימס ג'ונסון, ג'ימי באטלר, ניקו מירוטיץ', מרקיז טיג, טוני סנל, פול זיפסר, בובי פורטיס, דנזל ולנטיין, לאורי מרקאנן, וונדל קרטר ג'וניור, צ'נדלר האצ'יסון, קובי וייט.

דווקא בנושא בחירות הדראפט אני חושב שהוא הרבה יותר מבסדר אם מסתכלים גם על מיקום הבחירה ( בעיקר הראשונים ברשימה).

סך הכל מירוטיץ' וגיבסון הם שחקנים מעל הממוצע בעמדה שלהם והם נבחרו במקומות 26 ו23. גם פורטיס במקום ה22 מעמיד מספרים יפים (לא ראיתי אותו משחק למען ההגינות)
קובי וויט, קרטר ג'וניור ולאורי מרקנן אלו בחירות טובות במקום ה7 למרות שאי אפשר לדעת באמת איך הם יתפתחו.
מעבר לזה בחירות סתמיות במקומות נמוכים יחסית של 20 ומטה עד סיבוב שני (ולנטין הכי גבוה מהנותרים והוא מראה גרף שיפור חביב)

סך הכל אם ממשקלים את מיקום הבחירה ואת השחקנים שנבחרו אני חושב שזו קבוצה מעל הממוצע בעשור הזה מבחינת בחירות דראפט

כמו שכבר כתבתי קודם לכן, אני מסכים עם שקי בעניין הזה. בבחירות הדראפט הם (קצת) מעל הממוצע.
הם ניהלו את שוק הטריידים והשוק החופשי בצורה גרועה ולאחרונה בחרו מאמנים לא טובים.
גם אסטרטגית הבחירות שלהם לא תמיד היו נכונות (היו צריכים ללכת לבנייה מחדש מוקדם יותר במקום החוזה לווייד).

כאמור, בין זה לבין BC ו-gmים מחרידים במיוחד, יש מרחק משמעותי.

יש לי פינה חמה בלב לקבוצה הזאת, אני שמח שהם עברו הלאה סוף סוף ומקווה שההנהלה הזו תהיה הרבה יותר מוצלחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 11, 2020 8:22 pm 
Sophomore

Att כתב:
sheky כתב:
התותח המפוברק כתב:

כמו שכבר כתבתי קודם לכן, אני מסכים עם שקי בעניין הזה. בבחירות הדראפט הם (קצת) מעל הממוצע.
הם ניהלו את שוק הטריידים והשוק החופשי בצורה גרועה ולאחרונה בחרו מאמנים לא טובים.
גם אסטרטגית הבחירות שלהם לא תמיד היו נכונות (היו צריכים ללכת לבנייה מחדש מוקדם יותר במקום החוזה לווייד).

כאמור, בין זה לבין BC ו-gmים מחרידים במיוחד, יש מרחק משמעותי.

יש לי פינה חמה בלב לקבוצה הזאת, אני שמח שהם עברו הלאה סוף סוף ומקווה שההנהלה הזו תהיה הרבה יותר מוצלחת.

ב2004-2008 הייתי כל קיץ בשיקגו.
בדיוק כשג'רי קראוס האגדי פרש
הבדיחה אז בשיקגו היתה שכשג'ורדן פרש הם החליפו את ג'רי קראוס בג'רי סיינפלד וטוב שהג'רי סיינפלד הזה פרש.
ובאמת היתה תקופה של כמה מההחלטות הפחות טובות וקבוצה שכמה שנים החזיקה במאזנים מהגרועים בNBA

נראה לי שגם הם אז לא חשבו שהם יהיו כל כך לא רלוונטיים לתקופה כל כך ארוכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 12, 2020 12:56 am 
Sophomore

לשיקגו היו שנתיים יפות עם רוז בשיאו (ששכחתם לציין בבחירות הדראפט), וסביר להניח שאלמלא הפציעות שלו הם היו קבוצת טופ 4-5 במזרח בשנים האחרונות. מלבד זאת, היו להם עוד כמה שנים כזנב לאריות בפלייאוף, כך שזה לא מדויק לומר שהם לגמרי היו לא רלוונטיים לאורך כל התקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 12, 2020 12:58 am 
Sophomore

ןאם נאמר זאת אחרת- אפשר לחשוב על כמה וכמה קבוצות שהיו רלוונטיות פחות מהבולס בעשור וחצי האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 12, 2020 10:10 am 
מנהל פורום

השחקנים יקבלו את משכורת אפריל במלואה. לגבי ההמשך עדיין לא ברור. העונה עדיין לא בוטלה.

הדראפט יידחה לאיזור אוגוסט.

דיווחים ביוטה על שנאה בין דונובן מיטשל ורודי גובר, כאשר מיטשל מאשים את גובר שהוא נדבק ממנו מקורונה.
גובר אכן התנהג כמו אידיוט, אבל באותה תקופה זה היה זמנים אחרים.
אגב לא ברור בפועל מי הדביק את מי, רק את תקרית המיקרופונים של גובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 12, 2020 10:42 am 
Hall of Famer

עם ובלי קשר - יהיה מעניין האם יהיה משהו משמעותי ב"קיץ הקרוב" ביוטה
הרי הבנייה שלהם בעונה הקודמת לא ממש הביאה תוצאות יתר על המידה
קונלי (מה סטטוס החוזה שלו אגב) ואינגלס מזדקנים בעוד שנה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 12, 2020 2:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה אולי יותר שייך לת'רד שעוד לא נפתח "מכבי בעונת 20/21", אבל יש דיבור על כוונה של ניו אורלינס פליקנס להחתים את אלייג'ה בראיינט ולנצל את סעיף היציאה ל-NBA שיש בחוזה שלו עם מכבי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 14, 2020 3:38 pm 
Junior

shmueliki כתב:
עם ובלי קשר - יהיה מעניין האם יהיה משהו משמעותי ב"קיץ הקרוב" ביוטה
הרי הבנייה שלהם בעונה הקודמת לא ממש הביאה תוצאות יתר על המידה
קונלי (מה סטטוס החוזה שלו אגב) ואינגלס מזדקנים בעוד שנה

לקונלי אופציית שחקן לעונה הבאה 34 מליון.

דון כועס על רודי, אבל מי שמלהיט את האש זה ווז' ושאמס. העיתונאים המקומיים חושבים שהמצב לא כפי שמצטייר.
רודי התראיין אתמול ואמר שהוא ודון מתכננים לקחת אליפות ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 21, 2020 1:52 pm 
Sophomore

אשאל כאן שאלת NBA כללית.
מישהו יודע למה הNBA וNCAA במלחמה ?
למה אדם סילבר משכנע כוכבי מכללות פוטנציאלים לוותר על הONE AND DONE במכללות ולעשות את זה בקבוצה בג'י ליג ?
ולמה מדברים על ביטול החוק OAD לגמרי ?

הרי אם הכוכבים הבאמת ענקיים לא יגיעו למכללות , הרמה והעניין שם ירדו לחלוטין וזה נראה כאילו הNBA הולכים לכיוון הזה בכוונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 21, 2020 2:38 pm 
מנהל פורום

N.T.K כתב:
אשאל כאן שאלת NBA כללית.
למה אדם סילבר משכנע כוכבי מכללות פוטנציאלים לוותר על הONE AND DONE במכללות ולעשות את זה בקבוצה בג'י ליג ?

הרי אם הכוכבים הבאמת ענקיים לא יגיעו למכללות , הרמה והעניין שם ירדו לחלוטין וזה נראה כאילו הNBA הולכים לכיוון הזה בכוונה.

דבר ראשון, לדעתי לגמרי אפשר לפתוח אשכול חדש לנושא. גם ככה בקושי יש פה עכשיו תגובות.
לעניין עצמו, ממה שאני מבין זה לא שה-NBA החליטו לפתוח במלחמה. פשוט נוצר מצב שיותר ויותר כישרונות צעירים מוותרים על המכללות והולכים לשחק למשל באוסטרליה, ואז כל הליגה צריכה לטוס לשם בשביל לבחון אותם ולעקוב אחריהם מקרוב. אומנם בינתיים זה לא הרבה שחקנים, אבל כנראה שאדם סילבר מעריך שזו מגמה שרק תגדל, אז החליט לנסות להציב אלטרנטיבה ולשמור אותם קרוב לבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 21, 2020 3:42 pm 
Senior

ה-NCAA הם נוגשי עבדים ואני מאוד מקווה שסילבר יצליח להקריס את המערכת עד שהיה שינוי מוחלט במבנה שלו.

(ולהגנתי/גנותי אני מחזיק בעמדה הזו כבר ~שני עשורים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2020 1:27 am 
Sophomore

ודים כתב:
N.T.K כתב:
אשאל כאן שאלת NBA כללית.

דבר ראשון, לדעתי לגמרי אפשר לפתוח אשכול חדש לנושא. גם ככה בקושי יש פה עכשיו תגובות.
לעניין עצמו, ממה שאני מבין זה לא שה-NBA החליטו לפתוח במלחמה. פשוט נוצר מצב שיותר ויותר כישרונות צעירים מוותרים על המכללות והולכים לשחק למשל באוסטרליה, ואז כל הליגה צריכה לטוס לשם בשביל לבחון אותם ולעקוב אחריהם מקרוב. אומנם בינתיים זה לא הרבה שחקנים, אבל כנראה שאדם סילבר מעריך שזו מגמה שרק תגדל, אז החליט לנסות להציב אלטרנטיבה ולשמור אותם קרוב לבית.

אני שמעתי שדווקא סילבר היה זה שדחף כמה שחקנים לשחק את השנה שלהם בחול ולא במכללות
אולי המחשבה היא שיהיה קל יותר לסקאוטרים לעבוד כשהם רואים את הילדים משחקים מול בוגרים ולא מול ילדים אחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2020 7:32 am 
Hall of Famer

האן.בי.איי חזרו להתאמן. אולי העונה לא אבודה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2020 11:18 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ממה שהבנתי בינתיים אין אימונים מסודרים, פשוט פתחו את המתקנים ורק במדינות שמאפשרות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2020 11:33 am 
Senior

N.T.K כתב:
ודים כתב:
N.T.K כתב:
אשאל כאן שאלת NBA כללית.

אני שמעתי שדווקא סילבר היה זה שדחף כמה שחקנים לשחק את השנה שלהם בחול ולא במכללות
אולי המחשבה היא שיהיה קל יותר לסקאוטרים לעבוד כשהם רואים את הילדים משחקים מול בוגרים ולא מול ילדים אחרים

לא נראה לי יש לזה קשר ללשחק מול בוגרים.
זה בעיקר מה שיובל כתב - יש המון ביקורת על הncaaשמגלגל לא מעט כסף על גבם של שחקנים שמשחקים בחינם.
בשנה שעברה פורסמה כתבה במגזין כלכלי כלשהו, למשל, שהסבירה שהרווח המשוער של זאיון לאורך הקריירה, אם יעמוד בציפיות ולא יעבור פציעות משמעותיות מוערך בכמיליארד דולר, ועלתה השאלה האם זה בכלל הגיוני מבחינתו להמשיך לשחק במכללות ולהסתכן בפציעה שתגמור לו את הקריירה.
בערך שבוע אחר כך דיור פגשה את צפון קרוליינה, הרייטינג היה בשמיים, זאיון קרע נעל ובקלות היה יכול להסב לעצמו נזק רציני לברך ולגמור לעצמו את הקריירה מבלי להרוויח דולר מכדורסל.

אני מניח שהאירוע הזה לבד הדליק יותר נורות אדומות מכל אדם מוריסון שחגג במכללות ולא הצליח להיות משמעותי ומועיל במקצוענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2020 11:58 am 
Hall of Famer

כמו הרבה תהליכים אחרים, אני חושב שיש כאן איזשהו בסיס הסטורי שהתקבע, והמשיך להתגלגל באופן כזה או אחר עד שזה הגיע לנקודה שבה הפרמטרים נהיו משמעותיים מכדי להשאיר את המצב כמו שהוא.

הדוגמה שסתיו נתן לגבי ציון היא דוגמה מצוינת. היום מזהים את הפוטנציאל לבחירות הגבוהות כבר בגיל תיכון, ושנה אחת במכללות לא מעלה או מורידה יותר מדי, בטח מול חוויה של משחק מקצועני מול שחקנים מקצוענים. מאד ברור למה סילבר רוצה את זה בג'יליג, מבחינתו זה ווין-ווין שיגדיל את העניין בליגה ויאפשר לאנשי המקצוע בליגה לראות שחקנים אצלם בלייב. המכללות כמובן ימשיכו להתקיים, וימשיכו לרכז עניין פסיכי למדי (בגלל הקשר הרגשי של האמריקאים לאלמה מאטר שלהם) אבל הגיוני שאלה שמסומנים כבשלים וברמה מקצוענית מסוימת-יגיעו כבר אחרי תיכון למסגרת מקצוענית, ירוויחו כסף וכו'.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2020 4:30 pm 
Sophomore

stavs כתב:
N.T.K כתב:
ודים כתב:
N.T.K כתב:
אשאל כאן שאלת NBA כללית.

לא נראה לי יש לזה קשר ללשחק מול בוגרים.
זה בעיקר מה שיובל כתב - יש המון ביקורת על הncaaשמגלגל לא מעט כסף על גבם של שחקנים שמשחקים בחינם.
בשנה שעברה פורסמה כתבה במגזין כלכלי כלשהו, למשל, שהסבירה שהרווח המשוער של זאיון לאורך הקריירה, אם יעמוד בציפיות ולא יעבור פציעות משמעותיות מוערך בכמיליארד דולר, ועלתה השאלה האם זה בכלל הגיוני מבחינתו להמשיך לשחק במכללות ולהסתכן בפציעה שתגמור לו את הקריירה.
בערך שבוע אחר כך דיור פגשה את צפון קרוליינה, הרייטינג היה בשמיים, זאיון קרע נעל ובקלות היה יכול להסב לעצמו נזק רציני לברך ולגמור לעצמו את הקריירה מבלי להרוויח דולר מכדורסל.

אני מניח שהאירוע הזה לבד הדליק יותר נורות אדומות מכל אדם מוריסון שחגג במכללות ולא הצליח להיות משמעותי ומועיל במקצוענים.

אני מניח שיש משהו בדבריך , אבל אני לא רואה איך אדם סילבר הוא זה שעושה מזה עניין גדול.
אדם לא אחראי על התשלום לכוכבי NBA
ובתכלס מה איכפת לאדם סילבר אם שחקן צעיר גומר קריירה בפציעה במכללות או בפציעה בG ליג ?

אני מבין שציון בג'י ליג יעלה מאוד את הרייטינג שם.
ואולי זאת הכוונה של אדם.
אבל הבחינה הביטוחית אם היתה בחינה כזו , היתה יכולה להגמר בביטוח מיוחד לשחקנים מסומנים כזה שיתן להם תגמול הולם אם יפצעו בNCAA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2020 8:10 pm 
Hall of Famer

- הביקורת על המכללות היא לא מהיום. היא הייתה תמיד. המכללות כן מספקות להם הרבה פעמים מלגה מלאה (שבארה"ב זה שווה המון), לשחק תחת מאמני כדורסל מהטובים ביותר שיש לארה"ב להציע וכמובן במה גדולה.
- לא משלמים? פורמלית לא. מתחת לשולחן אני משער שמספיק קיבלו לאורך השנים.
- השכר בג'י ליג הוא 125 אלף דולר במסלול החדש (Select Contract). אני לא מזלזל, זה שכר מכובד למדי בשביל ילד בן 18 (ובכלל), אבל כן יש כאן קץ'. זה מסלול תחרותי יותר. סבירות גבוהה יותר להיתקל בקשיים, ואתה מתחיל קריירה מקצוענית לכל דבר ועניין. אף אחד לא הולך לתת להם הנחות. תכל'ס, קשה להגיד גם שהג'י ליג מושכת הרבה עניין או שיש בה משחקים משמעותיים. לא חושב שאנשים היו מתעוררים במיוחד כדי לראות את זאיון משחק בליגת מילואים. להצליח בטורניר המכללות כן יכול לתרום הרבה למניה של שחקן, וכנ"ל לנפח מספרים וסטטיסטיקות. השהייה באווירה של קולג', עם שחקנים באותו הגיל, צוות מאמנים איכותי ופרק זמן ארוך יותר שמאפשר להתכונן לדראפט... אני ממש לא בטוח שהכוכבים ימהרו לעבור לג'י ליג או לאירופה.
- להגיד ש"היום מזהים את הפוטנציאל לבחירות הגבוהות כבר בגיל תיכון" זה קצת הגזמה, בהתחשב שגארנט וקובי בראיינט הגיעו מהתיכונים באמצע שנות ה-90'.

בשורה התחתונה, יש שחקנים מסוימים שיכלו או יכולים בכיף לעשות את הקפיצה מהתיכונים לליגה. זה לא אומר ששנה בקולג' לא מחשלת ומבשילה אותם יותר. מנגד, יש גם לא מעט שחקנים שעוד שנה או שנתיים בקולג' יכלו לתת להם זמן להתכונן טוב יותר לליגה, וחוסר המוכנות והבשלות שלהם הייתה בעוכריהם. בתור אוהד כדורסל, אני מעדיף שיגיעו לליגה שחקנים מבושלים יותר מאשר תיכוניסטים שמתגלחים לי על הזקן, גם אם זה לברון, גארנט או קובי הבאים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2020 9:28 pm 
Hall of Famer

במידה והפרוספקטים הכי גדולים של הדראפט יתחילו לשחק בג'י ליג, תאמין שגם העניין בה יגדל, אקספוננציאלי, כמו הדבקה של קורונה. לא הבנתי את המשפט של אנשים שמתעוררים במיוחד כדי לראות את זאיון. בפעם האחרונה שבדקתי הג'י-ליג משוחקת בארה"ב והמשחקים לא נערכים ב-4 בבוקר.

אם האן.בי.איי באמת יילך למהלך של הפיכת הג'י-ליג למעין מיינור ליג שתרכז את הכשרונות הגדולים ביותר, אז ייעשו התאמות מן הסתם. השכר ייגדל (כמו העניין וחוזי הטלוויזיה מן הסתם), הרמה תעלה. אני מניח שהמערכת תהיה הרבה יותר מוכוונת לפתח כשרונות, כך שיוכלו להתחרות בתוכניות הטובות של המכללות (שלא באמת מוכוונות לפתח כשרונות, אלא לנצח משחקים). אם יסתמן שהדרך הטובה ביותר להגיע לאן.בי.איי היא דרך הג'י ליג (ועוד לקבל על זה כסף??????!!!) תהיה בטוח שהמועמדים הבולטים ירוצו לג'י-ליג, בדיוק כפי שהם רצו לקנטאקי כשקליפארי הבטיח להם שבשנה הבודדת שהם ישחקו בקנטאקי הוא יעשה ככל יכולתו לשלח אותם לאן.בי.איי (וגם לשלם להם???).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2020 10:23 pm 
Senior

אחוז משמעותי של שחקני הבייסבול הולכים למיינור ליגס בגיל 18 ולא הולכים למכללות (בגלל זה בייסבול מכללות כ"כ פחות פופולארי מאחיו). כמובן שיש כאלו שכן, אבל זה מתחלק לפחות ומי שצריך את הכסף עכשיו יכול לקבל את מענק החתימה שלו במקצוענים.

עד השנה או שנתיים האחרונות אסור היה לקבל תשלום גם עבור האימג' שלך. כלומר, לא שכר מהמכללה, אלא לקבל 50 דולר מהפיצריה השכונתית בשביל שתצטלם באינסטה עם משולש פפרוני.

זה טירוף מוחלט בעיני שג'ון קאליפרי מקבל 8 ספרות בשנה מהמדינה (הוא עובד מדינה) והשחקנים שלו מקבלים 0 דולר למשחק. מאמני מכללות הם עובדי המדינה שמרוויחים הכי הרבה כסף ב-40 סטייטים בארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2020 10:53 pm 
Hall of Famer

אם כבר דיברנו בנושא אחר על הפאב פייב, אז אחד הדברים שהם מדברים עליו בסרט הדוקומנטרי הוא על הפער בין ההכנסות שהם נתנו לאוניברסיטה לעומת המצב שלהם שהם לא קיבלו כלום (חוץ מ, ואולי בגלל, תשלומים לא חוקיים). רוז מספר בסרט שזה הטריף אותם לראות חולצות של הפאב פייב נמכרות בכמויות וכל הכסף הולך לאוניברסיטה והם חיים כמו כלבים במעונות. המחאה שלהם הייתה ללבוש חולצות ללא שום סמל של המכללה בחימום המשחקים.

את האמת, מי שאתגר את מערכת חוסר התשלום במכללות הוא אד אוב'נון שהיה הכוכב הגדול של UCLA ב - 95 כשהם זכו באליפות המכללות. הוא תבע את ה - NCAA ואת חברת EA על שימוש בדמות שלו במשחק מחשב בלי שהוא יקבל תשלום על כך. הוא זכה במשפט. אני לא בדיוק יודע מה המשמעות, אבל כבר לא ניתן להשתמש בשימוש מסחרי בשחקנים בלי שהם יקבלו תמורה כלשהי, שתוחזק בקרן, שאותה הם יקבלו אחרי סיום התואר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2020 10:57 pm 
Senior

גרתי שנה וקצת בצ'אפל היל והמסחור של קבוצת הכדורסל שלהם הוא אשכרה בכל מילימטר בעיר. וסבבה, זה לגיטימי, אבל תשלמו לעובדים שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2020 11:03 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי מה הגזמה ב"היום מזהים את הפוטנציאל לבחירות הגבוהות כבר בגילאי תיכון". ברור שתיכוניסטים שמוכנים במידה כזו או אחרת לליגה זו לא תופעה חדשה, אבל בעידן הרשתות החברתיות וכל-מה-שאתה-רוצה-לראות-ולדעת-זמין-במיידי, לרוב אתה לא צריך לחכות את העונה במכללות כדי לדעת מי ילך בבחירה ראשונה. רוב הבחירות הראשונות במילניום הנוכחי הן של שחקנים שהיה ברור כבר מהתיכון שהם אמורים להיבחר ראשונים, ושהולכים לשנה במכללות כי הם חייבים.

הוואן אנד דאן התחיל ב2005, לפני כן ב2001 בארבעת הבחירות הראשונות נבחרו 3 תיכוניסטים ואירופאי אחד, ב2002 נבחר ראשון סיני בשם יאו, ב2003 אחד מהתיכונים בשם לברון ואחריו אימת השופטים (וכולם) דארקו מסרביה, ב2004 התיכוניסט דווייט הווארד. גם ב2006 נבחר אירופאי, ברניאני, במקום הראשון. זאת אומרת שהוואן אנד דאן היה חוק "לא טבעי" שנכפה על המגמה הברורה לבחור ראשון מהתיכון או מחו"ל. אני יכול לחשוב על כמה שחקנים בתקופה הזו שקריירת המכללות עזרה להם להבחר ראשונים (קניון מרטין בדראפט איום במיוחד, בוגוט, בלייק גריפין, ג'ון וול) אבל ממש עניין את קיירי, AD, ויגינס, סימונס או זאיון המלגה או להתאמן תחת "מאמן גדול" במכללות. בגלל זה הם בורחים בשניה שיכולים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: