לא הבנתי את ההצעה שלך. קח כעובדה שבאן.בי.איי ובמכללות שחקנים לוקחים פסקי זמן. עכשיו, מה אתה רוצה שיקרה כששחקן מבקש פסק זמן שאין לו? שהמשחק יימשך? זה יכול להיגמר בפרס לשחקן, כי ברגע שהוא יבין שאין לו פסק זמן, הוא יוכל פשוט להמשיך במשחק. במקרה של וובר, אולי הוא היה מצליח להוציא את הכדור מהדאבל טים? איזה עוד חוקים בעיניך מטופשים בכדורסל המכללות למעט חוק חץ הפוזשן, שבאמת מאד מטופש?
הטיים אאוט פרום הל ממש לא היה אנקדוטה. אתה בישראל אולי לא ישר חושב על הטיים אאוט. בארה"ב זה אולי הדבר שהכי מזוהה עם וובר, כמובן עם היכולות הנהדרות שלו כשחקן אן.בי.איי. בכל מקרה, אין ספק שהמקרה הזה ישב עליו לאורך כל הקריירה. במקרים רבים הוא ברח מהכדור בדקות הסיום. במקרים אחרים היה נדמה שהוא מכריח דברים רק כדי להראות שהוא התגבר על הטיים אאוט. בכל מקרה הוא היה שחקן שלא ניתן לסמוך עליו בדקות הסיום.
אני במקרה ראיתי את המשחק הזה בלייב. אחד המשחקים היותר גדולים שיצא לי לראות בכדורסל המכללות (למרות שחצי הגמר של מישיגן מול קנטאקי של ג'מאל משבורן היה יותר מוצלח בעיני). זה היה ברור לכל מי שראה את המהלך בלייב שוובר עשה צעדים לפני שהוא התחיל עם הכדרור שלו. גם היה ברור בלייב שאין לו מושג מה הוא עושה ולמה. פסק הזמן היה רק הדובדבן על מהלך היסטרי מאלף ועד תו.
בפסק הזמן החוקי האחרון של מישיגן, לפני זריקות העונשין, סטיב פישר וצוות האימון שלו ציינו שוב ושוב שלקבוצה אין פסק זמן. יכול להיות שזה למעשה גרם לאפקט ההפוך. מרוב הדיבור על פסקי זמן והלחץ האטומי שוובר היה בו במהלך הוא פשוט ביקש פסק זמן. יש גם טענה שאחד משחקני הספסל של מישיגן צעק לו לקחת פסק זמן וזה בכלל בלבל אותו. בתמונות אחרי שוובר ביקש את פסק הזמן רואים שחקן (לא זוכר מי) ששמח על פסק הזמן.
בהקשר לפאב פייב, אין ספק שפסק הזמן העיב על החברות שלהם. וובר הסתגר וניסה להתרחק. אבל זה לא היה מה שחיסל את החברות. העובדה שוובר (וגם אחרים) קיבל כסף מבוסטר של מישיגן ולמעשה ניסה לזרוק את הבוסטר הזה מתחת לגלגלים ע"י שקר (ואח"כ גם הורשע בעדות שקר לוועדת חקירה של הסנאט) גרמה לנתק עם השחקנים האחרים(בעיקר רוז), שראו באותו בוסטר דמות אב ולמרות שהם הכירו בעבירות שנעשו, הם עדיין הכירו לו תודה על מה שהוא עשה עבורם (לא רק הכסף) ולקחו אחריות על העבירות שלהם. בסופו של דבר הישגי הפיינל פור של מישיגן נמחקו מספר ההיסטוריה של טורניר המכללות (כמו האליפות של לואיוויל ב-2013).
מומלץ מאד לראות את הסרט על הפאב פייב מבית 30 על 30 של אי.אס.פי.אן. ברור שזה סוג של סרט "מטעם" כשהמפיק של הסרט הוא לא אחר מאשר ג'יילן רוז, נדמה לי גם ג'וואן האוורד (בדיוק כמו בסרט על פרדי מרקיורי). אבל סרט מרתק ורוז לדעתי כן מטפל בנק' היותר בעייתיות בקבוצה המדהימה הזאת. בכל מקרה, אחת מהקבוצות שחרגו מתחום הצר של הספורט והשפיעו על כל תרבות הספורט והתרבות הפופולרית בארה"ב וגם בעולם.
ודבר אחרון - לפני הפאב פייב -
https://www.pinterest.com/pin/415316396871979677/אחרי הפאב פייב -
https://the5thelementmag.com/2014/02/10 ... a-forever/וכן, תגידו לי איזה מכנסיים הייתם מעדיפים.