סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 7:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA מופסקת
הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2020 11:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לגבי המסחור והניצול של כוכבי הקולג', אני חושב שגם כאן יש איזשהי רומנטיקה מבוססת שהפכה עם התפתחות המדיה ומכונת הכסף לאנומליה.

היו כוכבים גדולים שהיו מזוהים עם הקולג' שלהם ואהבו להיות אחד מהחבר'ה לפני שהם הופכים לכוכבי ענק מקצוענים. ג'ון וודן באמת השפיע על החיים של הכוכבים שלו. אחד בשם מייקל ג'ורדן באמת היה מזוהה עם צפון קרוליינה, וכולנו יודעים כמה היה חשוב לוינס קרטר להגיע לטקס הסיום שלו. בובי נייט לקח את אייזיאה ממלחמות כנופיות בשיקגו ובנה אותו באינדיאנה. זה היה העולם עד סוף הניינטיז, והיה בזה משהו יפה. עדיין רוב השחקנים צריכים את המכללות כדי לקבל את הבמה ולצבור את הנסיון, הן לא ייעלמו, אבל ברור שכל השחקנים שבאים לוואן אנד דאן או לשנתיים היו שמחים להתחיל לשחק מקצועני ולהתפרנס במקום לשרוף זמן חובבני תחת מאמן שמרוויח יותר מדי, כפי שכבר צוין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2020 12:34 am 
Hall of Famer

רק אציין שציון לא היה מוכרח לבחירה הראשונה עם סיום התיכון אלא יותר 3 כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2020 12:39 am 
Senior

אגב אני גם חושב ש'להגיע מוכנים לליגה' זה קצת כזה אמירה כללית ולא מוכחת בכלל. אם הג'י ליג יהפוך להיות משהו שמזכיר את המיינורס בבייסבול אז שחקנים שיעברו במערכת הזו יהיו הרבה יותר 'מוכנים לליגה'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2020 1:15 am 
Hall of Famer

"לא היה מוכרח לבחירה ראשונה" זה בעברית?

אבל לעניין, ברור שעונת המכללות האדירה של ציון נתנה גושפנקה להיותו הפוטנציאל המעניין במחזור והסירה-לפחות לרמה הזאת-ספקות שהיו לגביו. אלא שהוא יכל להראות את זה גם ברמה גבוהה יותר בליגה מקצוענית, החוק וההרגל לקחו אותו למכללות. מעניין לדעת מה הוא היה בוחר אם היתה אלטרנטיבת מיינור ליג רצינית של המנש.

וכן, ברור שמוכנות לליגה של תיכוניסטים ובכלל היא עניין דיפרנציאלי ואינדיבדואלי, בגלל זה אני מבין מה סילבר רוצה וחושב שהוא גם צודק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2020 1:25 am 
Hall of Famer

עובדה שהבנת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2020 1:27 am 
Hall of Famer

כי אני רב-לשוני

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2020 4:08 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
לא הבנתי מה הגזמה ב"היום מזהים את הפוטנציאל לבחירות הגבוהות כבר בגילאי תיכון". ברור שתיכוניסטים שמוכנים במידה כזו או אחרת לליגה זו לא תופעה חדשה, אבל בעידן הרשתות החברתיות וכל-מה-שאתה-רוצה-לראות-ולדעת-זמין-במיידי, לרוב אתה לא צריך לחכות את העונה במכללות כדי לדעת מי ילך בבחירה ראשונה. רוב הבחירות הראשונות במילניום הנוכחי הן של שחקנים שהיה ברור כבר מהתיכון שהם אמורים להיבחר ראשונים, ושהולכים לשנה במכללות כי הם חייבים.

אתה מדבר כאן על שחקנים שהיה סביבם הייפ והם הצליחו
השאלה שאני שואל היא כמה שחקנים היו בטופ 20 של התיכונים בזמנם ולא הגיעו להיות בטופ 20 בחירה לדראפט.

כשאומרים שמזהים פוטנציאל בגילאים צעירים , זה נכון
אבל לא תמיד הפוטנציאלים הללו מגיעים לאן שחשבו שהם יגיעו.
לא כולם יכולים לעמוד בקשיחות
בסוף מכללות זה עולם אחר מתיכונים
ובוגרים זה עולם אחר ממכללות.
לרוב ממש לא בטוח שמי שהצליח כאן , יכול לקפוץ 2 רמות מעל ולהצליח גם בNBA

ואני חושב ששנה אחת לפחות במכללה שבה למרות שהוא בין הצעירים במכללה הוא כבר צריך להנהיג קבוצה , זה אחד מהמבחנים שבמכללות אפשר לעשות ובתיכונים אי אפשר.

ותמיד תזכור שאיפה שהיה לך כוכב על שהגיע ישירות לNBA
היה לך גם קני וויליאמס שעשה את אותה הדרך ולא הצליח לממש את עצמו בNBA (ומי שראה אותו יודע שהפוטנציאל היה שם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2020 5:09 am 
Hall of Famer

אין לנו ממש ויכוח. ברור שלא כל תיכוניסט שסומן ככשרון מוביל לNBA הפך לכזה, היו הרבה מאד אכזבות. בסך הכל הדוגמאות שהבאתי הן להראות את המגמה שהיתה בליגה לפני הוואן אנד דאן, ש...הובילה לוואן אנד דאן. תיכוניסטים מובילים רצו להגיע ישר לליגה, וקבוצות רצו את התיכוניסטים המובילים. לברון ודווייט הווארד לא היו צריכים מכללה כדי להתפתח מהר מאד לכוכבים שמובילים קבוצות בליגה. אני רק יכול להניח שגם AD וקיירי לא היו ניזוקים הרבה, אם לא להיפך, מויתור על המכללה. ויגינס וסימונס היו נבחרים ראשונים כנראה בכל מקרה, גם בלי המכללה.

בקיצור, החוק כוון נגד מגמה ברורה שרצו לשנות. ועכשיו רוצים לשנות את הקונספציה למשהו שיותר נכון לליגה. שילכו לשחק מקצועי במיינור, במקום לשחק אותה חובבנים שנה אחת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2020 12:37 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
במידה והפרוספקטים הכי גדולים של הדראפט יתחילו לשחק בג'י ליג, תאמין שגם העניין בה יגדל, אקספוננציאלי, כמו הדבקה של קורונה.

ליגת המכללות זו מסורת. כמעט כל כוכבי האן בי איי הגדולים עברו בה. כמו שנדב ציין, העניין של הציבור האמריקאי בה הוא גדול. לג'י ליג אין מסורת.
לא הבנתי את הביקורת על כך שקבוצות המכללות רוצות לנצח. נשמע לי כמו ערך בסיסי בספורט. אם כבר זו הבעיה העיקרית של הג'י ליג. חלק מהשחקנים יורדים אליה מהאן בי איי. אחרים מנסים להשיג חוזה באן בי איי או אולי באירופה. הדבר האחרון שמעניין אותם זה לנצח משחקים. הדבר הכי חשוב הוא להתבלט ולשפץ סטטיסטיקות.

נדב - הוואן אנד דאן התחיל ב-2007. קווין דוראנט וגרג אודן מוסרים ד"ש.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2020 12:58 pm 
Hall of Famer

ונראה לי שמתקיימים כאן מספר דיונים במקביל -
1. האם גיל המינימום צריך לרדת חזרה ל-18?
לראייתי, כאוהד כדורסל - עדיף שלא. אגב, גם אם השחקנים ילכו לג'י ליג ולא למכללות, עדיין הם מעבירים שנה נוספת עד שנכנסים לליגה, ככה שלי אישית פחות משנה בתור אוהד כדורסל, כל עוד מדובר במסגרת שבאמת מחשלת אותם ומסייעת ומשפרת את השחקנים.
מהסתכלות ברשימת השחקנים שנבחרו מהתיכון, נראה שיש עקומת פעמון בין הסופרסטארים לשחקני חמישיה וספסל לבין שחקנים שנפלטו מהליגה תוך כמה שנים.
https://en.wikipedia.org/wiki/NBA_high_school_draftees
בקיצור, סוג של עקומת פעמון, אולי עם הטיה מסוימת כלפי מעלה.
השנה הנוספת כן מהווה סוג של תעודת ביטוח לקבוצות, לא רק בהיבטי כדורסל אלא גם בהיבטי בריאות. לא שזה תמיד עוזר (גרג אודן, אמביד, גריפין), אבל זה כן מרים דגל ושכל קבוצה תחליט אם מתאים או לא מתאים לה.

2. האם שחקני מכללות צריכים לקבל שכר?
כמדומני שרוב האנשים כאן מזניחים לחלוטין את עניין המלגה המלאה, שחלק או רוב הספורטאים מקבלים. מדובר בסכומים מאוד משמעותיים. אנשים בארה"ב שלא זכאים למלגות חייבים לקחת הלוואות בשביל לממן את הלימודים, וזה יכול לקחת כמה שנים כדי לשלם אותן. זו לא הטבה טריוויאלית והיא שוות ערך משמעותי.
ברור שהטבה כזו היא לא זהה לשווי שוק של השחקנים. הבעיה היא שברגע שהליגה כוללת 300 קבוצות (רק ב-Division 1), זה מובן למה ה-NCAA לא רוצה ליצור תקדים. מכללות עניות יותר לא בהכרח יכולות לשלם שכר לספורטאים או בסכומים דומים למכללות עשירות יותר. אז שכר מינימום זה בעייתי. ומנגד, גם לא רוצים ליצור השתוללות רבתי שקבוצות קונות שחקני קולג' במיליונים.
לכן, קל להגיד שכוכבי הפאב פייב צריכים לקבל שכר. בואו תנו פיתרון גורף ל-300 מכללות מקטן עד גדול, עשירים ועניים כאחד.
אני מזכיר גם שה-NCAA הוא הגוף המאגד של כל פעילויות הספורט במכללות. כלומר, אם אתה רוצה פיתרון בכדורסל, זה גם מתגלגל לבייסבול ופוטבול ולדוקים. אז זו בעיה עוד יותר גורפת.

3. האם הג'י ליג תחליף את ליגת המכללות?
רוב האנשים כאן שוכחים שלשחקנים כאלו יש הורים ומשפחה שההשפעה שלהם על השחקן היא משמעותית בגילאים הללו. עבור לא מעט מההורים חשוב שהילד ישיג גם השכלה (ר' התייחסות של אמא ג'ורדן לעניין בסדרה "הריקוד האחרון").
מצד שני, יש גם כאלו שצריכים כסף להתפרנס או לפרנס את המשפחה ואולי 125 אלף דולר כן יקרוץ להם.
להערכתי, לאור המסורת והפופולריות, אני מעריך שהתופעה תהיה יחסית זניחה, לפחות תחת הנתונים של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2020 11:06 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
עמוס לב כתב:
במידה והפרוספקטים הכי גדולים של הדראפט יתחילו לשחק בג'י ליג, תאמין שגם העניין בה יגדל, אקספוננציאלי, כמו הדבקה של קורונה.

ליגת המכללות זו מסורת. כמעט כל כוכבי האן בי איי הגדולים עברו בה. כמו שנדב ציין, העניין של הציבור האמריקאי בה הוא גדול. לג'י ליג אין מסורת.
לא הבנתי את הביקורת על כך שקבוצות המכללות רוצות לנצח. נשמע לי כמו ערך בסיסי בספורט. אם כבר זו הבעיה העיקרית של הג'י ליג. חלק מהשחקנים יורדים אליה מהאן בי איי. אחרים מנסים להשיג חוזה באן בי איי או אולי באירופה. הדבר האחרון שמעניין אותם זה לנצח משחקים. הדבר הכי חשוב הוא להתבלט ולשפץ סטטיסטיקות.

נדב - הוואן אנד דאן התחיל ב-2007. קווין דוראנט וגרג אודן מוסרים ד"ש.

בחירה של שחקנים איפה לשחק לא קשורה למסורת. הם ישחקו איפה שישתלם יותר. הדרך לאן.בי.איי תהיה יותר קלה מהג'י ליג (אם האן.בי.איי מתכנן להפוך את הג'י ליג למעין מיינור)? אז הם יהיו שם. אם הם גם מקבלים כסף בשביל התענוג? אז בטוח שהם יהיו שם.
אין ביקורת על כך שמכללות רוצות לנצח, אלא שיש איזה תפיסה אצל חלק מהאנשים, שהמכללות זה ליגה שמכינה אותה לרמה הבאה. אז זהו, שלא.

ואתה מסתכל על הג'י ליג של היום. אם היא באמת תהפוך לחממה של שחקנים צעירים לפני כניסה לדראפט, אז זה ייראה אחרת. הדבר הכי חשוב יהיה להראות מה אתה יודע לסקאוטרים וזה לא יהיה דווקא לשפץ סטט'.

לגבי נק' 3 בהודעה האחרונה שלך, היא לא קשורה. עבור הכוכבים הגדולים אותם וואן אנד דאן הדבר האחרון שגורם להם להחליט זה ההשכלה. ההתייחסות של אמא ג'ורדן הייתה בתקופה אחרת לגמרי. מה שמניע את הילדים וגם את ההורים זה לבחור את התוכנית שתיתן לבן שלהם את הסיכוי הכי גדול להשיג את החוזה השמן באן.בי.איי (דיוק וקנטאקי כמובן). אם הסיכוי הכי גדול יהיה בג'י ליג, אז הכוכבים יילכו לשם. אתה גם ממעיט בערך הכסף. אם כבר אתה מזכיר את הריקוד האחרון, אז סקוטי פיפן חתם על חוזה ארוך הטווח המזעזע שלו מתוך מחשבה איך לספק לעצמו ולמשפחה שלו כרגע ופאק מה יהיה בעוד 5 שנים.

אם באמת הג'י ליג יממש את התוכניות שלו, אני מניח שנראה התפתחות המגמה שכבר עכשיו קיימת. מי שמצליח במכללות אלו המכללות שלא מגייסות את הדבר הבא בדראפט, אלא דווקא אלו שמגייסות שחקנים עם פרופיל יותר נמוך. שחקנים שכן נשארים שנתיים, שלוש, אפילו ארבע שנים בקולג'. זה מאפשר למאמנים לחזור וליצור מסגרת כמו פעם, של תוכנית כדורסל שהשחקנים גדלים לתוך התוכנית ומתבשלים ואת הדיבידנד משיגים מהם בהמשך. אם תסתכל על האלופות מאז 2015, אתה תגלה קבוצות שמתבססות על שחקנים עם ניסיון בליגה, באלופות הללו אין שחקני וואן אנד דאן. כמות הוואן אנד דאן תקטן והתוכניות יחזרו למקורות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2020 3:33 am 
Senior

בכל מקרה, אני בטוח שמה שקורה עם הג׳י-ליג הוא ממש לא ממקום של מלחמה שסילבר פותח נגד לדעת המכללות ואני משוכנע שהוא מבין את החשיבות שלה לתרבות הספורט האמריקאי.
אני חושב שסילבר רואה פה בעיה עם ליגת המכללות שיוצרת מגמה והוא מבין שתופעת השחקנים שהולכים לליגות מקצועניות במקום למכללות היא עובדה ולא משהו שיסתיים מעצמו ושהג׳י-אמים לא מתים על הטיסות הנוספות שהם צריכים לעשות והוא מבין שכדי להפחית את הטיולים לאוסטרליה יש לו שתי אפשרויות: או להכריח שחקנים אמריקאים ללכת למכללות איכשהו (ובכך להכריח אותם לכבוד בחינם - ולחטוף על זה הרבה ביקורת), או להתאים את עצמן לתופעה ולתת להם אפשרות נוספת לשחק תמורת כסף, אבל כזו שתשאיר אותם בארה"ב.
למעשה הייתה גם אפשרות שלילית שהייתה בעיני מעידה הרבה יותר אך מלחמה מול הncaa והיא של ביטול הוואן אנד דאן, זה שסילבר לא סביר בה מעיד לדעתי דווקא על החשיבות שהוא רואה בשיתוף פעולה עם המפעל הזה של כדורסל מכללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2020 10:07 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
2. האם שחקני מכללות צריכים לקבל שכר?
כמדומני שרוב האנשים כאן מזניחים לחלוטין את עניין המלגה המלאה, שחלק או רוב הספורטאים מקבלים. מדובר בסכומים מאוד משמעותיים. אנשים בארה"ב שלא זכאים למלגות חייבים לקחת הלוואות בשביל לממן את הלימודים, וזה יכול לקחת כמה שנים כדי לשלם אותן. זו לא הטבה טריוויאלית והיא שוות ערך משמעותי.
ברור שהטבה כזו היא לא זהה לשווי שוק של השחקנים. הבעיה היא שברגע שהליגה כוללת 300 קבוצות (רק ב-Division 1), זה מובן למה ה-NCAA לא רוצה ליצור תקדים. מכללות עניות יותר לא בהכרח יכולות לשלם שכר לספורטאים או בסכומים דומים למכללות עשירות יותר. אז שכר מינימום זה בעייתי. ומנגד, גם לא רוצים ליצור השתוללות רבתי שקבוצות קונות שחקני קולג' במיליונים.
לכן, קל להגיד שכוכבי הפאב פייב צריכים לקבל שכר. בואו תנו פיתרון גורף ל-300 מכללות מקטן עד גדול, עשירים ועניים כאחד.
אני מזכיר גם שה-NCAA הוא הגוף המאגד של כל פעילויות הספורט במכללות. כלומר, אם אתה רוצה פיתרון בכדורסל, זה גם מתגלגל לבייסבול ופוטבול ולדוקים. אז זו בעיה עוד יותר גורפת.

3. האם הג'י ליג תחליף את ליגת המכללות?
רוב האנשים כאן שוכחים שלשחקנים כאלו יש הורים ומשפחה שההשפעה שלהם על השחקן היא משמעותית בגילאים הללו. עבור לא מעט מההורים חשוב שהילד ישיג גם השכלה (ר' התייחסות של אמא ג'ורדן לעניין בסדרה "הריקוד האחרון").
מצד שני, יש גם כאלו שצריכים כסף להתפרנס או לפרנס את המשפחה ואולי 125 אלף דולר כן יקרוץ להם.
להערכתי, לאור המסורת והפופולריות, אני מעריך שהתופעה תהיה יחסית זניחה, לפחות תחת הנתונים של היום.

אני לא ממש מבין את הדיבורים שלך על החשיבות של המלגה ושל הלימודים ככל שאנחנו מדברים על שחקני וואן אנד דאן, שהם החומר המעניין לליגת מיינור. כמו שכתבתי קודם, אין סכנה לעצם קיומו של ספורט המכללות, הוא ימשיך למשוך עניין רב, יהיו מלגות ויהיו שחקנים שעצם העובדה שקיבלו מלגה וסיימו תואר בזכות הכדורסל תמנף את חייהם בצורה משמעותית. אבל השחקנים שבלי הוואן אנד דאן היו מגיעים ישר לליגה, לא צריכים את זה ולא מעוניינים בזה. לכולם ברור שהם מעבירים את השנה הזאת כי הם חייבים, וזה אנכרוניסטי ומייצר תופעות די מאוסות כמו ציד הכוכבים של קאליפרי וששבסקי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2020 10:07 am 
Sophomore

אני מסכים עם סתיו. הדבר הכי גרוע זה שכשרונות צעירים יאלצו לשחק בליגות מחוץ לארה"ב, בגלל אילוצים כספיים, וייפגעו גם מקצועית וגם בהתפתחות הרגשית שלהם בטווח הארוך. זה רע להם וזה רע לנבא. ואת זה סילבר רוצה למנוע. אני לא חושב שזה נובע מרצון לפגוע בליגת המכללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2020 10:09 am 
Hall of Famer

itay2 כתב:
אני מסכים עם סתיו. הדבר הכי גרוע זה שכשרונות צעירים יאלצו לשחק בליגות מחוץ לארה"ב, בגלל אילוצים כספיים, וייפגעו גם מקצועית וגם בהתפתחות הרגשית שלהם בטווח הארוך. זה רע להם וזה רע לנבא. ואת זה סילבר רוצה למנוע. אני לא חושב שזה נובע מרצון לפגוע בליגת המכללות.

כשרון צעיר ש"נאלץ" לשחק מחוץ לארה"ב ייפגע בהתפתחות הרגשית שלו? מאיפה הבאת את זה?

גם ממש לא ברור שייפגע בהתפתחות המקצועית שלו. תלוי איפה משחק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2020 11:42 am 
Sophomore

אני חושב שלקחת בחור צעיר, לרוב ממעמד סוציאו-אקונומי נמוך, ולשלוח אותו לגור במדינה זרה, כשהוא מרוויח בתוך זמן קצר סכומים משמעותיים, זה מתכון לצרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2020 12:35 pm 
Hall of Famer

"לקחת", "לשלוח". עוד מעט תספר איך הוא עושה את הדרך מעבר לאטלנטי כפות בבטנה של אוניית עבדים. גם ה"מרוויח סכומים משמעותיים זה מתכון לצרות", אפשר לחשוב שבNBA הוא ישחק עבור לחם צר ומים לחץ.

אנחנו מדברים על אתלט בן 18 שרוצה להיות מקצוען ברמות הגבוהות בעולם, כן? ותמיד יש לו אפשרות ללכת למכללה אם הוא רוצה, כן? והוא יכול גם לשחק בליגה חצי-מקצוענית בארה"ב אם דחוף לו, כן? זאת אומרת שאם הוא בחר לשחק בחו"ל, הוא חושב שזו ההחלטה הנכונה עבורו בסיטואציה. אין מספיק דוגמאות במדגם כדי לדעת איך זה עובד כשיטה, זה גם מאד תלוי באופי של השחקן, במסגרת של המועדון ובמקום שלו בקבוצה, אבל דרך התיאור שלך פטרנליסטית ותלושה למדי. סילבר לא דואג לחוסנם הנפשי של אמריקאים שנאלצים לשחק מעבר לים. הוא בעיקר רוצה לחזק את המוצר שלו, הג'יליג.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2020 1:22 pm 
Senior

נדב, נראה לי שממש דחוף לך להתווכח עם מישהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2020 1:35 pm 
Hall of Famer

תמיד כיף. לא כמו לשקם שחקן שעבר פגיעה נפשית בגלל משחק בחו"ל, אבל גם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2020 9:09 pm 
Senior

@ShamsCharania

1h
Five-star prospect Daishen Nix has decommitted from UCLA and plans to sign in the NBA G League, sources tell

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2020 9:54 pm 
Hall of Famer

האמת שממה שאני קורא עכשיו, לפני 10 ימים הם עשו שינוי בתוכנית והגדילו את המשכורת הפוטנציאלית מ-125 אלף דולר ל-500 אלף דולר ל-5 חודשים. פי 4.
אם זה המצב, זה כבר באמת שכר די משמעותי. לא אתפלא שזה פועל יוצא לכך שההרשמה לג'י ליג הייתה דלילה למדי לעונה הנוכחית.
בניגוד לניקס, שאני לא רואה את השם שלו במוקים של 2021, אחד השחקנים שנרשם לתוכנית רגע אחרי השינוי היה ג'יילן גרין, שמדורג כרגע מס' 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 28, 2020 9:56 pm 
Hall of Famer

השינוי זה לכל השחקנים?
כי אם כן, פתאום להיות על חוזים בסדר הגודל הזה (וגם "קרובים ל-NBA") כבר יכול מאוד את התמריצים לשחק באירופה (שלא ביורוליג למשל)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 29, 2020 1:43 am 
Hall of Famer

האמת שתהיתי איך זה עובד, כי זה גם עלול ליצור מעמדות מסוימות בג'י ליג. לא בטוח שכל השחקנים בליגה עצמה מקבלים כזה שכר. ברור גם שבמצב כזה הליגה תיתן עדיפות לשחקנים כאלו על פני שחקנים שמנסים להשיג חוזה ל-10 ימים.
אז תכל'ס, לפחות לפי הכתבה בלינק למטה, מסתבר שזה קצת מזכיר את הסגנון של ה"אקדמיה" שניסו לבנות בארץ בזמנו ושמו אותם לשחק מול קבוצות מהליגה הלאומית. הם יתאמנו תחת איזושהי תוכנית הכנה של הליגה, עם מאמנים שהם שחקני עבר בליגה, וישחקו סדר גודל של 10-12 משחקים נגד קבוצות מהליגה (משחקים שלא ייספרו כחלק מהתוצאות הרשמיות), ועוד כל מיני אקדמיות של הליגה ברחבי העולם.

https://www.hoopsrumors.com/2020/04/g-l ... aries.html

נשמע מעניין. לא כ"כ בטוח כמה 10-12 משחקים בעונה זה משהו שיחשל אותם לקראת הליגה או לקראת הדראפט אבל שיהיה..

נקודה שכן יש בה יתרון למכללות ביחס לתוכנית כזו היא היכולת לבחון את השחקנים במצבי לחץ. אין דין משחקים של שלבי הכרעה בליגת המכללות או "דרבי" כמו דיוק-נורת' קרוליינה עם עשרות אלפי צופים ושידור מחוף לחוף, כדין משחקי אימון בג'י ליג או באיזה טורניר ידידות כזה או אחר. ואם זה באמת כמו שמתואר בכתבה, אני לא חושב שלדבר כזה יהיה יותר מדי רייטינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2020 11:31 am 
מנהל פורום

בהנהלת הליגה בודקים אפשרות לרכז את כל הקבוצות בדיסני וורלד ולבודד אותן שם, ולהמשיך שם את הליגה.
יש שם אלפי חדרי מלון, אולמות ספורט שניתן לצלם בהם את המשחקים ותשתית לתקשורת. וקל לבודד את המקום מהעולם החיצון.
לליגה ולדיסני יש יחסים קרובים. כרגע עוד לא ברור אם זה יקרה, ואם כן האם מדובר יהיה בכל הקבוצות או רק בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2020 6:42 pm 
Hall of Famer

ה-NCAA לא מאחר להגיב - מתכנן לאפשר לשחקני קולג' אפשרות להתפרנס מפרסומות וחסויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], stavs ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה