סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: mlb 2020
הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2020 6:42 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
שנה חדשה בפתח, יש פה עוד כמה חבר'ה שאוהבים בייסבול אז יאללה שיהיה ת'רד מרוכז.
אני מאוד אוהב בייסבול (ברגע שמבינים את החוכמה של המשחק ואת העבודה שלמעט כמה פירסט ביסמן וdh החבר'ה אתלטים למדי) אבל קצת מתקשה לעקוב בגלל חוסר הסיקור בארץ וחוסר בזמן בלעקוב באתרים בחו"ל אז אשמח אם תשלימו ואפילו תתקנו אותי בפרטים.

אפתח בשערוריה של סוף השנה שעברה, התרמית של יוסטון (אלופים לפני 3 שנים, שנה שעברה בגמר) "גניבת הסימנים". לפני כל זריקה הקאצ'ר מסמן לפיטצ'ר איזה זריקה לזרוק (סוג, כיוון והאם לכוון לסטריק זון או החוצה) לפני מס' שנים הכניסו לספסל אמצעים טכנולוגיים לצפיה כדי להחליט אם לבקש צאלנג', יוסטון ניצלו את זה כדי לראות מה מסמן הקאצ'ר לזורק. מרגע הסימון לזריקה יש כ4/5 שניות, איך אפשר לסמן לחובט איזו זריקה מגיעה? על ידי חבטה על פח מהספסל. אי אפשר להגיד לו לאן יזרק הכדור אבל אפשר לסמן לו איזה כדור מגיע (הוא יכול להניח שצ'אנג'אפ וקארב בול ירדו למטה, פאסטבול, במיוחד אחרי כמה כדורים נמוכים יזרק למעלה), מי ששיחק קצת mlb the show, משחק הספורט עם הממשק והגמפליי הטובים בעולם, יודע כמה זה משמעותי...

ולגבי עונה הבאה, מדברים על לפתוח אותה בתחילת יוני בדרך כזו או אחרת, אני אוהד את היאנקיז מתקופת מריאנו ריברה, רשמתי פה לפני כמה שנים איך בעצם התאהבתי בספורט הזה דרך האיש הזה.
בשנים האחרונות חזרתי לחבב את הינקאיז, בעיקר בגלל שהפסיקו עם רכישת שחקנים בחוזים גבוהים (אין תקרת שכר בביסבול) והשקעה בשחקנים צעירים. (בין לבין קיבלו את סטנטון עם החוזה המפלצתי שלו בטרייד).
השנה היאנקיז, שלא זכו באליפות מ2009 החתימו בחוזה הגבוה אי פעם לפיטצ'ר את גריט קול המצויין, גישת אם אתה לא יכול להביס אותם, תצרף אותם... בשנים האחרונות למרות ממוצע חבטות והומראנים גבוהים מהעבר עדיין מה שמביא אליפויות זה פיטצ'רים.
היאנקיז ששנה שעברה סבלו נורא מפציעות מועמדים לדעתי להגיע לגמר מאמריקן ליג.

בנאשיונל ליג הדוג'רס המצוינים התחזקו אפילו עוד כשמוקי בטס (אוטפילדר מעולה) ודיוויד פרייס (פיטצ'ר מעולה, עונה שעברה חלשה) הגיעו גם והם המועמדים להגיע לגמר.

אשמח לשמוע עוד דעות, פרשנויות וסקירות.
אם יהיה ביקוש אני אפרט פה לגבי סוגי הזריקות, סוגי השיפטים (מיקום השחקנים במגרש) ובכלל על חשיבות ההגנה במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: mlb 2020
הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2020 9:11 pm 
Senior

כתבתי טקסטים דיי ארוכים שנה שעברה ואני לא חושב שזה עניין מישהו חוץ מאותך לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2020 9:19 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאני לא היחיד שקרא, פשוט אין מה להגיב על משהו שאתה לא מבין בו. וחוץ משניכם, יש גם את חיאל שחולה בייסבול ובטח עוד כמה. ואם ראי מחזיק לבד ת'רדים על הוקי (תחת אותו עקרון של קוראים אבל לא מגיבים), בטח ששניכם יכולים לעוף על בייסבול.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2020 9:30 pm 
Senior

מי קורא את הטקסט מאוד משפיע על מה הטקסט וקצת קשה כשאין תגובות. זה לא ביקורת או משהו, אני מבין שלרוב האנשים אין עניין בבייסבול.
את הדבקות במטרה של ראי אין לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 1:32 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בייסבול עבורי נכנס יחד עם מירוצי מכוניות וגולף לקטגוריה של ענפי ספורט שכנראה נחמד להשתתף בהם אבל מבחינת צפייה הם מעניינים כמו צבע שמתייבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2020 7:20 am 
Freshman

טוב, ניסיתי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]