סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 268 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הריקוד האחרון
הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 12:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הוקיץ' כתב:
ברור שרוב מה שאלון עידן כותב הוא קשקוש, אבל יש כאן גם עניין של טעם. בסוף דייוויד סטרן הפך את המשחק למאוד סטרילי. אין ספק שמבחינה כלכלית זה הוכיח את עצמו (מבחינה מקצועית אפשר להתווכח), אבל אני חושב שגם דברים טובים הלכו לאיבוד לאורך הדרך. וכן, מבחינתי תשוקה והזדהות זה חלק חשוב בספורט, אם כי אני בהחלט מבין אנשים שאצלם זה די נמוך בסדר העדיפויות.
מעבר לזה, בעיני ההתמכרות לסטטיסטיקה ולשואו היא פעמים רבות מגוחכת ובמידה מסוימת אנטי ספורטיבית. סתם לדוגמה, אני חובב פורטלנד עוד מימי הג'יילברייקרס וקצת לפני הקורונה ראיתי משחק שבו הם חטפו בראש (ברח לי כרגע נגד מי). בפיגור 20 ומשהו ווייטסייד נתן דאנק מפלצתי ועשה הצגות כאילו אנחנו חוזים באחד מרגעי העונה. בתור אוהד מאוד לייט של הקבוצה שאשכרה מעוניין שהם ינצחו, זה עצבן. אלמלא הייתה לי העדפה במשחק כנראה שזה סתם היה נראה לי פתטי.
ברור לי שהדברים האלה זה חלק ממה שהופך את המותג הזה לכל כך מצליח, אבל אצלי זה גורם בעיקר לסלידה. וכן, גם אני מתחבר יותר לכדורסל אירופי למרות שמכל בחינה אפשרית מדובר בכדורסל פחות איכותי.

ואם אתה אוהד של הבלייזרס, דמיאן לילארד לא מראה לך מספיק תשוקה והזדהות? לחצי גמר המערב מול הנאגטס בעונה שעברה היה חסר משהו בסעיף איכות/מלחמה? סי.ג'יי מקולום הוא לא שחקן סופר-איכותי עם לב ונשמה של ג'נארו גאטוסו?

ואם אתה אוהד של הבלייזרס, יצא לך לקרוא את "שם המשחק" של הלברשטם? אתה חושב ששחקנים שחושבים על הכסף ועל החוזה הבא שלהם זו המצאה חדשה? אתה חושב שבשנות השבעים/שמונים לא דיברו על איך שהכסף הורס את הנשמה החובבנית של המשחק? ששחקנים הם אגואיסטים ומשחקים רק עבור עצמם?

חסן ווייטסייד הוא חסן ווייטסייד. בגלל מה שהוא, הוא הדוגמה והסמל לשחקן של סטטיסטיקה ריקה, והמעמד שלו בליגה בהתאם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 1:15 am 
Senior

מישהו יכול להסביר לי במילים פשוטות באיזה אופן (כלומר מה המנגנון) פגעו השינויים במשחק בתשוקה ובהזדהות, כלומר בהנחה שאלו נפגעו.
איך איסור על הגנה חזקה מדי (נניח) פוגע בתשוקת הקהל? למה שיפגע בהזדהות?

ואלון עידן הוא אולי לא טיפש או שקרן פר-סה אבל הוא מסוג האנשים שחשוב להם מאוד לשכנע את כולם שהשמש שמאירה להם בשמים, זורחת לו מהתחת. גם כשהוא לא מבין על מה הוא מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 2:35 am 
Senior

תומר כתב:
ואלון עידן הוא אולי לא טיפש או שקרן פר-סה אבל הוא מסוג האנשים שחשוב להם מאוד לשכנע את כולם שהשמש שמאירה להם בשמים, זורחת לו מהתחת. גם כשהוא לא מבין על מה הוא מדבר.

אתה תמיד מחפש את הטוב במקומות שיש בהם רק שממה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 7:18 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ומה זה אומר - אז רוב הקבוצות לא רצו לגעת בו, בסדר.
אב לגם פה, ברור שהיה לו ערך (מלך הריבאונדים כאמור), והאיש הועבר עבור מישהו שהיה רק ס״מ. וויל פרדו של אז זה בערך מה שהיום הוא, אנערף, דמיאן ג׳ונס נניח.
כלום ושום דבר. כן, גם אם הוא בדיוק נתן עונת קריירה בוואקום מוחלט (לונגלי רגע לפני שהחליטו לתת לו קרדיט) של עמדת הסנטר המאד מאד חלשה של הקבוצה הזאת.

אני חושב שכולם מפספסים משהו. הטרייד על רודמן לא היה על וויל פארדו, אלא על מישהו אחר לחלוטין ואני אסביר.
כשעונת 95 הסתיימה בהפסד לאורלנדו, 2 חולשות של הבולס התגלו בבירור. חולשה אחת הייתה שמספר 45 לא היה מספר 23 (עדיין) וזה שהוא חזר ל-23 לא שינה את העובדה. את החולשה הזאת כמובן שג'ורדן חיסל, כשאחרי הפגרה הוא חזר להיות השחקן הטוב ביותר בעולם. החולשה השניה שהייתה ברורה הייתה החיסרון של הוראס גרנט כזה בקבוצה. החולשה כמובן הייתה ברורה כשהוראס גרנט עצמו שיחק במדי היריבה. לבולס היה חסר פאוור פורוורד הגנתי, עם יכולת ריב' חזקה. ההימור על דניס רודמן היה שזה היה הפיתרון שהבולס הביאו למשבצת הזאת. אם ההימור היה מתפוצץ, תסריט צפוי, הבולס היה נשארים עם אותו חוסר ברור וגם אם מייקל ג'ורדן בשיאו לא ברור מה היה קורה. במקרה היריבות של הבולס בגמרים החזיקו את הסקורר העיקרי שלהם בעמדת הפאוור פורוורד ולהגנה של רודמן על קמפ וכמובן על מאלון היה אימפקט משמעותי על האליפויות. אם הבולס לא היו הולכים על רודמן הם היו הולכים על פיתרון אחר לעמדה מספר 4. הם לא היו נשארים עם רוטציה של קוקוץ' (פתח ב-95) וקורי בלאונט. זה היה הטרייד, השחקן שיפתח בעמדה מספר 4 והשחקן הנבחר היה דניס רודמן, שלמעט הבולס אף אחד לא ממש רצה לגעת בו. טרייד עם סיכון לא קטן שיצא מדהים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 7:37 am 
Hall of Famer

נכון, גראנט היה חסר ותמיד טענתי שלכן שיקגו לא לקחה ב 94
אבל, אני לא מבין. אתה זוכר אלטרנטיבות אחרות שהיו ריאליות לשיקגו בעמדת הפאוור אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 7:38 am 
Hall of Famer

אחלה אינפוט עמוס, אבל איך זה מסביר ש"הטרייד לא היה על וויל פארדו אלא על מישהו אחר לחלוטין"?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 7:56 am 
Hall of Famer

כי אם הבולס לא היו עושים את הטרייד על רודמן, הם היו מחפשים פתרון אחר לעמדה מספר 4. זה היה הטרייד. רודמן או שחקן אחר. לא רודמן על פרדו. הבולס שמו את הביצים שלהם בסל שהם יוכלו להכיל את רודמן. זה עבד להם מדהים, הרבה בגלל מי שהם היו. בניגוד לרובינסון שלא היה מסוגל להכיל את רודמן ורודמן לא העריך אותו בשיט, מייקל ידע לקבל את רודמן כפי שהוא וכמובן שרודמן לא חשב שמייקל שחקן רך שלא מסוגל להוביל. גם הארגון של הבולס היה הרבה יותר מכיל לשגעונות של רודמן, בניגוד לארגון של הספארס שלא ידע איך להתמודד עם התופעה. הטיפול של הבולס ברודמן לא היה שגרתי ולא ברור כמה קבוצות אחרות היו יכולות להתנהל ככה.
אני לא זוכר אלטרנטיבות אחרות, זה היה מזמן. אני כן זוכר שהיה ברור שהבולס הולכים לחזק את עצמם בעמדה מספר 4 ושהמצב לא יכול להישאר כפי שהוא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 8:19 am 
Senior

אגב רודמן תמיד מצחיק אותי כשמדברים על כמה ההגנות פעם היו טובות. לא שחלילה הוא לא היה שחקן הגנה טוב, אלא שהוא שחקן התקפה כ"כ גרוע שלא היה לו סיכוי לעמוד על הפרקט היום ליותר מ-20 דקות. כל קבוצה נגד שיקאגו היום הייתה משחקת עם 'פרי סייפטי'. רודמן גם לא היה מוסר גדול או ידע לכדרר אז זה לא קרוב להיות איזה דריימונד גרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 8:21 am 
Senior

G כתב:
sheky כתב:
רמת הסקילס של השחקנים עלתה בצורה מטורפת ב20 השנים האחרונות, המותג מצליח יותר מבעבר ורמת הכדורסל עלתה.

כמה נקודות הארדן היה קולע בהגנה של שנות ה-90? האם זה שכולם יכולים לקלוע שלשות אומר שרמת הסקילז עלתה?
כנ''ל לגבי רמת הכדורסל, התחכום של ההגנה עלה אבל בשורה התחתונה הרבה יותר קל לעשות סלים, בטח בעונה הסדירה, האם זה אומר שרמת הכדורסל עלתה?

הרבה, כן וכן, בהתאמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 8:24 am 
Hall of Famer

עמוס, הבנתי מה אתה אומר כבר בהודעה הראשונה, פירטת והיית ברור. אבל גם אם הבולס היו מתאבדים על כל 4 הגנתי סביר-וכנראה זה היה המצב-עדיין מה שהבולס מסרו היה וויל פרדו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 8:26 am 
Senior

למעשה זה בעיקר אומר שהטרייד היה פחות מפרדו בשביל רודמן. הוא היה פרדו בשביל רודמן + מי שהם היו צריכים לתת בשביל להביא פאוור יותר יקר ולא בן 35 שיעלה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 8:38 am 
Junior

מעניין אותי מה חושבים פה על האמירה של בלאט לגבי ההבדל בין לברון וג'ורדן. מעבר לזה שברור שבלאט מנסה לסגור חשבונות אישיים בקטע די עלוב (באמת? שיחת זום עם אריה מליניאק זה המקום שבו אתה יורד על לברון? כאילו, כמה פחדן אפשר להיות?), מעניינת אותי המהות. על פניו, נראה שבלאט מקשקש. לברון הוא כוכב העל היחיד שבלאט אי פעם הכיר מקרוב ואני מניח שהוא די נדהם מהמעמד שלו בקבוצה ובעיניי עצמו. אלא שלבלאט אין למה להשוות כי את ג'ורדן הוא ראה בעיקר בטלוויזיה, שלא לדבר על זה שלברון הוא אולי כוכב העל הכי לא אגואיסט בתולדות המשחק, לעומת ג'ורדן - שלקח לו איזה 5 עונות להתחיל למסור וגם אז זה לא משהו שהוא אהב לעשות יותר מדי. מצד שני - האם מגלומניה באה לידי ביטוי רק במסירה? ואולי אפשר להיות שחקן סופר אגואיסט שמעדיף מסירה על זריקה? מעניין אותי לראות איזה אחוז מההתקפה הכדור נמצא בידיים של לברון לעומת של ג'ורדן. וכמובן - ברור שלברון, שלא כמו ג'ורדן, מעולם לא קיבל עליו מרות של מאמן כדורסל, על כל ההשלכות של זה מבחינת אגו וקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 8:42 am 
Senior

אין לי מושג מה בלאט אמר, אבל לברון היה 6 העונה בליגה בזמן החזקת כדור במשחק. המידע קיים מ-2013, אז השוואה ממש מדויקת לג'ורדן לא תהיה בכלים סטנדרטיים.

אם הולכים לעונה של בלאט אז הוא רק 20 בליגה, אבל זה הגיוני מאחר והוא חלק את המגרש עם קיירי.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך א' מאי 03, 2020 8:46 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 8:43 am 
Hall of Famer

אני לא כל כך בטוח שאתה צודק. קודם כל, רודמן היה שחקן מאד מאד חכם. פיל ג'קסון פעם אמר שהשחקן שתפס את התקפת המשולש בצורה המהירה ביותר היה רודמן. דבר שני, כיום יכול להיות שרודמן היה משחק סנטר. גם בשנות הבולס הוא לפעמים שיחק בעמדה 5. בתור סנטר ההתקפה הלא קיימת שלו הייתה פחות משמעותית. דבר אחרון, במקרים רבים היה נראה שרודמן מוותר על זריקות סתם כי הוא לא רוצה לזרוק ויכול לעשות את זה. בוודאי בשיקגו עם כל התותחים ההתקפיים. לא בטוח שאם זה מה שהיה נדרש ממנו, רודמן לא היה מעז יותר התקפי וכך היה שחקן התקפי פחות גרוע. בימי דטרויט למשל הוא היה פחות גרוע. בימי הבאד בוייז הוא הסתובב סביב ה-10 נק', פעם אחת אפילו קלע מעל 11 נק'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 8:55 am 
Hall of Famer

רודמן הגיע לליגה כSF והיה סביר לגמרי התקפית ביחס למצופה וליכולות ההגנה והריבאונד שהביא, עד וכולל עונת 96' (הראשונה בשיקגו)-ואנחנו מדברים על 10 עונות-הממוצע שלו היה כ8 נקודות למשחק ב53% מהשדה בסדירה, וב9 הפלייאופס שהיו לו בתקופה הזאת הוא ירד רק פעמיים מ50% מהשדה. אחר כך זה אחר כך, לא היה צריך אותו במיוחד בפן ההתקפי והוא גם לא נעשה צעיר יותר. נתן לשיקגו בדיוק כירורגי את הרול הנכון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 8:59 am 
Senior

בטוח אף אחד לא יכול להיות, אבל רודמן מעולם לא הראה שום יכולת לקלוע מאיזשהו טווח (הוא גם שחקן של 58% מהקו). זה שהוא חכם לא אומר בהכרח שיש לו בכלל את היכולת לקלוע ברמות של הנבא. הוא לא שיחק אפילו ב-NCAA ככה שאין שום רמה משמעותית שהוא הצליח לייצר בה נקודות.

הפיסטונס שיחקו מאוד מאוד מהר (שזה קטע כזה ששוכחים). אין לי כח לבדוק אם יש מספרים כאלו, אבל אני דיי בטוח שכמעט כל הנקודות שלו הגיעו במשחק מעבר. בניגוד לשחקנים בלי קליעה אחרים, הוא לא היה טוב בפיק אנד רול במיוחד והוא לא היה פינישר טוב. זה לא רק נקודות למשחק.

לגבי לשחק כסנטר, אני ממש בספק שהרבה קבוצות יוכלו להרשות לעצמן 20+ דקות עם סנטר של 2.01 שלא יכול לקלוע משום מקום ולא שומרים עליו. בנוסף הוא גם לא היה טוב במיוחד בלכדרר. כל הרעיון של סמול בול זה לרווח את ההתקפה. אז או שאתה פי ג'יי טאקר שיכול לקלוע מבחוץ באופן עקבי, או שאתה דריימונד גרין שיכול לכדרר, למסור ולייצר נקודות.

רודמן גם בהתקפת המשולש וגם עם 5-6 ריב התקפה למשחק (עוד על זה עוד רגע) הסתובב באיזור 2 אסיסטים למשחק. לקחת 6 ריב התקפה במשחק ולא לעבור שני אסיסטים או 10 נק' זה דיי קשה פיזית.

כמובן שהוא היה יכול לפתח יכולות משחק שלא היו לו, אבל אני לא חושב שזה תרחיש כזה סביר. מה שעשה את רודמן לכל כך טוב בהגנה ובריב התקפה הם לא בהכרח דברים שמתרגמים ליכולות התקפיות.

לגבי ריב התקפה, שזה בעיני ביי פאר התרומה הכי גדולה שלו רודמן על פני שאר השחקנים בתקופה שלו, אני חושש קצת שזה גם עניין של תקופה. רודמן היה כ"כ מהיר יותר מהפאוור פוורדים ששמרו עליו, שאני לא אתפלא שאם היינו יכולים לסמלץ את זה, יהיה לו הרבה יותר קשה להגיע היום למספרים הפסיכיים שלו בניינטיז, למרות האקסטרה פוזשנים. כמובן שזו רק תיאוריה, אבל אני לא חושב שהיא חסרת ביסוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 9:01 am 
Senior

'לא צריך אותו' זה חלק מהאופן שבו שמרו אז, בין אם בגלל החוקים ובין אם בגלל מסורת.
תחשוב על אנדרו בוגוט 'שומר' את טוני אלן בפלייאוף ואיך זה ריסק את ממפיס. שוב, בניגוד למה שהרבה אלון עידנים חושבים, ההגנות היום הרבה יותר מתוחכמות. אתה מסתכל איך שמרו את רודמן וזה מגוחך לפעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 9:05 am 
Hall of Famer

יובל, בעונה האחרונה של רודמן בסן אנטוניו, במועדון שהוא לא הסתדר בו, בשיטת משחק שונה משל דטרויט ובגיל 33, הוא קלע 7 נקודות למשחק ב57% מהשדה בסדירה ובפלייאוף עלה ל9 נקודות ב54%. הוא בטח לא היה כשרון התקפי עצום, אבל ביחס לתקופתו (ואני מסכים איתך לגמרי שהסקילז בדור הנוכחי עוקף עם רגליים קשורות ותוך כדי צהלות את מה שהיה לפני 25 שנה) וביחס לתפקיד שלו, הוא היה במשך רוב הקריירה שחקן התקפי סביר לגמרי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 9:13 am 
Senior

אבל הוא לא, כי אפשר להשאיר אותו פנוי לגמרי והוא לא מסוגל לזרוק משום מקום. זה אומר שהגנה של היום פשוט תשחק 5 על 4 וזה הופך את הקבוצה שרודמן נמצא בה לכזו שנמצאת בנחיתות עצומה. האחוזים בווליום הזה חסרי חשיבות. הוא לקח כמות פסיכית של ריב' התקפה (שהתייחסתי לזה), ברור שמדי פעם אתה תוכל להטביע אותו.

שחקן שלוקח 6 ריב' התקפה למשחק ומסיים עם 7 נק' זה שחקן התקפה רע בקנה מידה חסר תקדים היסטורית.

שני הגבוהים היחידים שסיימו עם מספרים כאלו בשנה שעברה הם טאקר ודריימונד. דריימונד מחזיק ביכולות שלרודמן לעולם לא יהיו בניהול משחק, כדרור ומסירה. טאקר הוא הבסט קייס סנריו של רודמן לדעתי, אבל הוא פיתח שלשה מהפינה ב-40% העונה וזה מה שמחזיק אותו רלוונטי בהתקפה.

שחקן שקולע 58% מהקו, לא מסוגל לזרוק לסל אלא רק להטביע ולא הראה שום יכולות פיק אנד רול משמעותיות בקריירה הוא לייבליטי התקפי שאני לא חושב שיש קבוצה בליגה שיכולה לעמוד בה, למעט אולי גולדן בשיאה לדקות מסוימות א-לה קווין לוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 9:17 am 
Senior

אני גם חושב שמפלצת הגנתית כמו מוטמבו לא היה מוצא היום מקום בליגה ליותר מ-10 דקות למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 9:18 am 
Hall of Famer

רגע רגע. אני לא בויכוח של ההשוואה בין הדור ההוא לדור הזה במובן של "איך רודמן היה נראה בכדורסל של היום". אם יש משהו שאני שונא את זה השוואות בין תקופות, אז חוץ מדברים שהם ברורים לחלוטין כמו הסקילז בין אז להיום, אין לי מה להוסיף. אני מדבר על רודמן לתקופתו, ורודמן לתקופתו לא היה 5 על 4. הוא היה כוכב הגנתי שקלע מספר סביר של נקודות באחוזים טובים למדי (ואז לא היתה החשיבות שיש היום לשלשה, בטח לא לשחקני פנים מובהקים, אז עזוב אחוז אפקטיבי מהשדה שמשקלל את זה).

מצחיק שאתה כותב
Yuval כתב:
שחקן שקולע 58% מהקו, לא מסוגל לזרוק לסל אלא רק להטביע ולא הראה שום יכולות פיק אנד רול משמעותיות בקריירה הוא לייבליטי התקפי שאני לא חושב שיש קבוצה בליגה שיכולה לעמוד בה, למעט אולי גולדן בשיאה לדקות מסוימות א-לה קווין לוני.
כי דיאנדרה ג'ורדן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 9:20 am 
Senior

אבל שחקנים כמו דיאנדרה ג'ורדן או גובר הם פינישרים לא רעים עם יכולות פיק אנד רול סבירות/טובות ויתרון גודל על מרבית השומרים שלהם שמאפשר להם לובים בקלות יותר מאשר שרודמן עם ה-2.01 יכול.

אני לא משווה בין הדור, אני אומר שרודמן לא היה יכול לשחק היום. לא בגלל שהוא יותר טוב או פחות טוב, אלא כי המשחק של היום לא מאפשר לשחקן של 2.01 בלי קליעה בלי כדרור ובלי מסירה להיות על המגרש לאורך זמן.

רודמן לתקופתו היה --מדהים--. כל עוד שמרו עליו בכלל והוא לקח 6 ריב' התקפה למשחק, הוא נכס חסר מתחרים בכלל. לקבל 6 פוזשנים נוספים במשחק מבלי לאבד משמעותית מהיעילות ההתקפית שלך? רודמן אשכרה היה נכס התקפי. אני פשוט טוען שזה משהו שלא יכול להתקיים היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 9:26 am 
Hall of Famer

הסיבה היחידה שדיאנדרה הוא פינישר טוב-טוב מספיק כדי להוביל את הליגה שנים ולקבוע שיא היסטורי באחוזים מהשדה-היא שהוא איש ארוך מאד שקופץ גבוה מאד ואי אפשר היה לעצור את הלובים שלו. אבל הוא לא יותר מוכשר מדניס רודמן בכדורסל, זה בנאדם שגמר 4 עונות עם פחות מ40% מהקו. אפשר גם להניח שהיום שחקן כמו רודמן היה מאותר ומתפתח מוקדם יותר ולא הולך לעזאזל בNAIA ומגיע לליגה בגיל 25. אבל כל זה הנחות. לתקופתו היה בסדר גמור, יוכיח העניין מה שיוכיח.

אגב, בין הדור של רודמן לדור של דיאנדרה היה גם בן וואלאס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 9:30 am 
Senior

אני לא מתווכח שאם דיאנדרה היה 2 מטר, הוא לא היה בליגה.

גם בן וואלאס היה מתקשה מאוד היום לדעתי ביחס למה שהיה לפני עשור.

בגדול קשה לי שהטענות לגבי ההגנות הן חד צדדיות. אם קשה יותר להגן היום בגלל XYZ, אז שחקנים מוגבלים התקפית הופכים למעמסה הרבה יותר גדולה ממה שהיו בתקופות קודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 9:32 am 
Hall of Famer

אני איתך בטיעון שהכדורסל הלך קדימה, ההגנה בעבר בוודאי היה מפגרת יותר אבל כן קשוחה יותר. נתנו להרביץ. ג'יימס הארדן הוא כשרון עם סקילז שלא היו גם לג'ורדן, אבל הוא לא היה הולך לקו 20 פעם במשחק כמו היום. אבל שוב, השוואות בין תקופות זה מעצבן, אז עוזב את זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 268 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, Google [Bot], rony, uriel17 ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: