סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:07 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2020 10:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
תנוח דעתך. מתוך 80 מיליארד השקלים, רק כ36% יינתנו כסיוע תקציבי אמיתי, כסף שיוצא מהמדינה. היתר זה אשראי, ערבויות, דחיות והקדמות תשלומים. ורוב הכסף שיוזרם כסיוע תקציבי ילך למשרד הבריאות, שהוא זה שבעיקר מושפע מהקורונה ועוד לפני כן סבל מחוסרים קשים בציוד וכח אדם.

אבל אם הגירעון מטריד, כחלון עדיין שר האוצר. אפשר לשאול אותו על כמה מצעדיו המבריקים בקדנציה. כמובן שיש להמשיך לתקצב את ה"בטחון" ביו"ש בסכומי העתק, ולסבסד חרדים שלא הולכים לעבוד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 7:49 am 
Hall of Famer

בוקר רע מאד במערכת דהמרקר ואצל ערן אזרן במיוחד, כאשר יצחק תשובה משלים בסוף השבוע שתי עסקאות על נדל"ן פרטי שלו (לתשובה חובות אישיים גדולים לבנקים, וכשערכן של מניות דלק ששועבדו כבטחונות ירד משמעותית, הוא היה חייב לחזק בטחונות) ודלק מגיעה להסדר עם נציגות האג"ח על מנת שאיום הפירעון המיידי של החוב צפוי להיות מוסר באסיפת בעלי האג"ח ביום שלישי.

ובינתיים במגזר התעופה שלנו, ראשי חברות התעופה הישראליות מעוניינים במיזוג, ובעצם לייצר כאן מונופול תעופה. מקסים. אם התרגלתם לשירות הנפלא של אלעל, רק תחשבו מה יהיה כשלא תהיה לה תחרות מבית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 7:59 am 
Hall of Famer

לא יודע, בתור מישהו שטס בתכיפות כזאת שהברמנית בשדהת סן פרנסיסקו יודעת מה אני שותה לפני שאני מזמין, אף פעם לא חשבתי שאל על כזאת גרועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 8:18 am 
Hall of Famer

חוץ מזה שבהיא מדורגת באופן קבוע בתחתית העמוקה של דירוג הדיוק, שהיא כמעט תמיד יקרה מהמתחרות שלה בקווים, שהבידוק שלה לערבים/מוסלמים הוא התעללות ושהיא שבויה של הקהל החרדי שעושה בה כבתוך שלו-באמת אחלה של חברה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 8:29 am 
Hall of Famer

לא יודע, יש לי סיפורי אימה (טוב, לא אימה, אבל איחורים ונודניקיות קבועה) מכל רשת תעופה אמריקאית קיימת. פנימית או בינלאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 8:31 am 
Senior

לי יש סיפור אימה מאמריקן איירליינס והם מוחרמים עד יומי האחרון או יומם האחרון. תחרות מעניינת עם הקורונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 8:38 am 
Hall of Famer

לא אמרתי שאלעל היא החברה הגרועה היחידה בעולם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 10:50 am 
Hall of Famer

עוד שוק אחד שחטף קשה זה שוק הרכב, הרץ, חברת השכרת הרכב הגדולה בעולם, עלולה להודיע כבר מחר על פשיטת רגל בשל חובות של 17 מיליארד דולר כשגם אוויס ובאדג'ט נמצאות בצרות לא קטנות. בטווח הקצר, זה אומר שהרבה מאוד רכבים שלהן יכולים להיפלט לשוק ולגרור צניחה במחירים, בטווח הארוך, אם יצרני המכוניות יאבדו שוק גדול כ"כ, זה בהחלט עלול לגרור ירידה בייצור ועליה במחירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 12:32 pm 
Senior

עברו הרבה שנים מאז שטסתי איתם אבל למיטב זכרוני, אלעל היא לא חברה גרועה באופן יוצא דופן. באירופה לבד אני יכול לחשוב על שלוש או ארבע חברות שגרועות ממנה או כמוה (לא חברות בלארוסיות או מולדוביות, אליטליה, אגיאן וכאלה). טיסות הפנים בארה"ב הן בכלל אופרה אחרת.
מה שהופך את אלעל לחברה גרועה זה לא השרות אלא הנוסעים (וישראלים מרשים לעצמם באלעל דברים שלא היו עושים בחברות אחרות) והעובדה שהיא לא פעילה בסופ"ש.
אגב, הטענה שאני מכיר לגבי האיחורים היא שיש פקק תנועה אווירי באיזור קפריסין עם הרבה אילוצים ושחלק גדול מהטיסות שעוברות דרכו מתעכבות. מה לעשות שכשמדובר באלעל אלה כל הטיסות שלה.

לגבי חברות ההשכרה, הבעיה היא שזה תחום ממונף באופן משמעותי. החברות לוקחות הלוואות כדי לקנות רכבים ומשלמות אותן מההשכרה. ברור שהן נכנסות לגירעון עצום ברמת ההגדרה.
אגב, מעניין אותי לדעת איך חברות מקומיות (אלדן, אלבר) יתמודדו עם זה. אצלן רוב ההתעסקות היא עם ליסינג אני חושב וזה עובד טיפה אחרת. מצד שני, אני מניח שיש חברות, אולי לא הייטק אבל כל מיני בנקים, חנויות ומלונות, שהחזירו את רכבי הליסינג שלהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 12:52 pm 
Senior

Hacohen כתב:
ונעבור ברפרוף על שתי דרמות כלכליות מסוימות בביצתנו: האחת של קבוצת דלק...

...הסיטואציה בכללה היא שהחברה בחרה להשקיע ברכישת נכסי נפט וגז בים הצפוני, ולצורך כך נטלה מימון במיליארדי שקלים. עוד במעמד העסקה היו שפקפקו במודל הכלכלי וציינו את הסיכון שבמימון בשיעור גבוה כלכך ובריבית לא זולה, ועל זה התווסף משבר הקורונה שהוריד משמעותית את הביקוש לאנרגיה בעולם ומלחמת מחירי הנפט בין סעודיה ורוסיה (כשגם ארה"ב שחקנית משמעותית) שריסקה את המחירים. מנגד, רוב תפוקת הנפט של החברה מגודרת במחיר מעולה של 64 דולר לחבית נפט מסוג ברנט (שנסחר בחוזי יוני במחיר של כ27 דולר נכון לעכשיו) ב2020 וכחצי מהתפוקה מגודרת ב2021. זאת בנוסף לפעילות הפקת הגז הטבעי ממאגר לוויתן שמגובה בחוזים חזקים מול חברת החשמל וכן ייצוא למצרים וירדן. יש כרגע לחצים הן מנאמני האג"ח (גופים ואנשים פרטיים שרכשו אגרות חוב של החברה והחברה חייבת להם כ6 מיליארד שקל) לקבל בטחונות, ומנגד ממוסדות פיננסיים שהחברה נטלה מהם הלוואות לחזק בטחונות. מצב פיננסי ומשפטי לא פשוט, שצריך לתמרן בצורה חכמה וזהירה. החברה שואפת להנזיל נכסים כדי לחזק בטחונות ולעמוד בהתחייבויות, אבל מנגד יש קולות אצל נאמני האג"ח שהדירקטוריון פעל בצורה לא אחראית ולא זהירה, אם לא בניגוד אינטרסים של ממש. השוט שיש לנאמני האג"ח ביד הוא לפנות לבית המשפט בבקשה לפירעון מיידי של החוב, מה שיכול להוביל לרכבת שדים שתביא לפירוק החברה ולירידת ערכה של המניה אפילו לאפס.

"הערת עסק חי" היא אינדיקציה של רואי החשבון המבקרים של החברה לכך שקיים סיכון שהחברה לא תעמוד בהתחייבויותיה השוטפות (לשנה הקרובה). הסיבה שהדו"חות לשנת 2019 מתעכבים כלכך היא שרוצים לראות אם מגיעים להסכמה עם נאמני האג"ח. במידה ויגיעו להסכמה, לא תהיה הערת עסק חי. במידה ולא יגיעו, כנראה תהיה...

יש "הערת עסק חי"
מניח שכולנו הולכים לשלם בפנסיות כך או אחרת (בין אם יפשוט רגל ובין אם יסתפר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 1:39 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
אגב, הטענה שאני מכיר לגבי האיחורים היא שיש פקק תנועה אווירי באיזור קפריסין עם הרבה אילוצים ושחלק גדול מהטיסות שעוברות דרכו מתעכבות. מה לעשות שכשמדובר באלעל אלה כל הטיסות שלה.

.

אין בעיה כזו. חברות תעופה זרות שטסות אל ישראל ומישראל לא סובלות מאותה כמות ואותו היקף איחורים כמו אלעל והן עוברות כמובן באותו מרחב אווירי של קפריסין.
מה גם שאלעל מככבת באיחורים גם בטיסות המועטות שלה שלא עוברות במרחב קפריסין ונכנסות לישראל/יוצאות מישראל דרך הים האדום (יוהנסבורג, בנגקוק ובומביי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 2:29 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
עוד שוק אחד שחטף קשה זה שוק הרכב, הרץ, חברת השכרת הרכב הגדולה בעולם, עלולה להודיע כבר מחר על פשיטת רגל בשל חובות של 17 מיליארד דולר כשגם אוויס ובאדג'ט נמצאות בצרות לא קטנות. בטווח הקצר, זה אומר שהרבה מאוד רכבים שלהן יכולים להיפלט לשוק ולגרור צניחה במחירים, בטווח הארוך, אם יצרני המכוניות יאבדו שוק גדול כ"כ, זה בהחלט עלול לגרור ירידה בייצור ועליה במחירים.

עד כמה שאני יודע יענקל'ה שחר הוא הבעלים של מאיר, שהם הסניף הישראלי של הרץ. מעניין אם יהיה איזו השפעה כלכלית עליו.

כל חברות הרכב הישראלית בתשואות אג"ח זבל, תעשו לבד את החישוב מה השוק מתמחר להן. הן מבוססות על גלגול חובות, ועכשיו לא נראה שהן יוכלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 3:03 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
Hacohen כתב:
ונעבור ברפרוף על שתי דרמות כלכליות מסוימות בביצתנו: האחת של קבוצת דלק...

...הסיטואציה בכללה היא שהחברה בחרה להשקיע ברכישת נכסי נפט וגז בים הצפוני, ולצורך כך נטלה מימון במיליארדי שקלים. עוד במעמד העסקה היו שפקפקו במודל הכלכלי וציינו את הסיכון שבמימון בשיעור גבוה כלכך ובריבית לא זולה, ועל זה התווסף משבר הקורונה שהוריד משמעותית את הביקוש לאנרגיה בעולם ומלחמת מחירי הנפט בין סעודיה ורוסיה (כשגם ארה"ב שחקנית משמעותית) שריסקה את המחירים. מנגד, רוב תפוקת הנפט של החברה מגודרת במחיר מעולה של 64 דולר לחבית נפט מסוג ברנט (שנסחר בחוזי יוני במחיר של כ27 דולר נכון לעכשיו) ב2020 וכחצי מהתפוקה מגודרת ב2021. זאת בנוסף לפעילות הפקת הגז הטבעי ממאגר לוויתן שמגובה בחוזים חזקים מול חברת החשמל וכן ייצוא למצרים וירדן. יש כרגע לחצים הן מנאמני האג"ח (גופים ואנשים פרטיים שרכשו אגרות חוב של החברה והחברה חייבת להם כ6 מיליארד שקל) לקבל בטחונות, ומנגד ממוסדות פיננסיים שהחברה נטלה מהם הלוואות לחזק בטחונות. מצב פיננסי ומשפטי לא פשוט, שצריך לתמרן בצורה חכמה וזהירה. החברה שואפת להנזיל נכסים כדי לחזק בטחונות ולעמוד בהתחייבויות, אבל מנגד יש קולות אצל נאמני האג"ח שהדירקטוריון פעל בצורה לא אחראית ולא זהירה, אם לא בניגוד אינטרסים של ממש. השוט שיש לנאמני האג"ח ביד הוא לפנות לבית המשפט בבקשה לפירעון מיידי של החוב, מה שיכול להוביל לרכבת שדים שתביא לפירוק החברה ולירידת ערכה של המניה אפילו לאפס.

"הערת עסק חי" היא אינדיקציה של רואי החשבון המבקרים של החברה לכך שקיים סיכון שהחברה לא תעמוד בהתחייבויותיה השוטפות (לשנה הקרובה). הסיבה שהדו"חות לשנת 2019 מתעכבים כלכך היא שרוצים לראות אם מגיעים להסכמה עם נאמני האג"ח. במידה ויגיעו להסכמה, לא תהיה הערת עסק חי. במידה ולא יגיעו, כנראה תהיה...

יש "הערת עסק חי"
מניח שכולנו הולכים לשלם בפנסיות כך או אחרת (בין אם יפשוט רגל ובין אם יסתפר)

יש הערת עסק חי, אבל דווקא במקרה הזה היא כמעט טכנית. דלק סבורה שהיא תגיע להסדר עם נאמני האג"ח, וביקשה מרשות ני"ע ארכה של שבוע נוסף לדו"חות כדי לפרסמם ללא ההערה, אבל הרשות סירבה לתת את הארכה ולכן ההערה הופיעה-אבל ברור למדי שאם יגיעו להסדר עם הנאמנים, וזה עשוי לקרות בימים הקרובים, הסיכון שדלק לא תוכל לפרוע את חובותיה בטווח הקצר יורד כמעט לגמרי.

עם זאת החברה עדיין במצב פריך ושביר, ממש לא עניין פשוט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 4:19 pm 
Hall of Famer

ועל הדרך מוביט נמכרת לאינטל במיליארד דולר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 4:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
תומר כתב:
עברו הרבה שנים מאז שטסתי איתם אבל למיטב זכרוני, אלעל היא לא חברה גרועה באופן יוצא דופן. באירופה לבד אני יכול לחשוב על שלוש או ארבע חברות שגרועות ממנה או כמוה (לא חברות בלארוסיות או מולדוביות, אליטליה, אגיאן וכאלה). טיסות הפנים בארה"ב הן בכלל אופרה אחרת.
מה שהופך את אלעל לחברה גרועה זה לא השרות אלא הנוסעים (וישראלים מרשים לעצמם באלעל דברים שלא היו עושים בחברות אחרות) והעובדה שהיא לא פעילה בסופ"ש.

והעובדה שהיא מאד יקרה, והעובדה שמועדון הנוסע המתמיד שלה לא חבר באף ברית, והעובדה שהבטחון שלה מציק - או יותר נכון מוציא את הרצון לחיות - למי שהוא לא ישראלי ויהודי (אתה מן הסתם לא מרגיש את זה על בשרך, ואני יכול להבין שלחברה ישראלית יש דאגות בטחון שלאחרות אין - אבל זה מגיע למחוזות אבסורד, ואני אומר את זה מידיעה)
אגב, היום בית המשפט הסכים לאפשר לחברה לשתות 105 מיליון שקל מקופות הגמל של העובדים. בהסכמת ההסתדרות. על זה החברה חיה עכשיו. אני לא יודע אם היו הפרשות עודפות, כמו שהחברה טענה ובית המשפט סוג של קיבל (ואז נשאלת השאלה למה בימים יותר טובים הפרשתם הפרשות עודפות?) אבל זה סימן הזמנים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 5:39 pm 
Hall of Famer

מדהים כמה חברות חיות על חוב שאותו הן מגלגלות. כמו שבאפט אמר פעם, עכשיו רואים מי שחה עירום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 6:54 pm 
Hall of Famer

וגם באפט עצמו הפסיד לאחרונה 50 מליארד על הדרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 6:57 pm 
Hall of Famer

אוי לא. ממה הוא יחיה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 7:14 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
תומר כתב:

.

אין בעיה כזו. חברות תעופה זרות שטסות אל ישראל ומישראל לא סובלות מאותה כמות ואותו היקף איחורים כמו אלעל והן עוברות כמובן באותו מרחב אווירי של קפריסין.
מה גם שאלעל מככבת באיחורים גם בטיסות המועטות שלה שלא עוברות במרחב קפריסין ונכנסות לישראל/יוצאות מישראל דרך הים האדום (יוהנסבורג, בנגקוק ובומביי).

וגם בייג'ינג והונג קונג, אני מניח.
בעצם אולי בייג'ינג לא. היא הרבה יותר צפונית ויש מצב שמשתלם לטוס אליה מעל טורקיה ורוסיה. אבל הונג קונג זה לא הבדל גדול מבנגקוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 8:53 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

לא יודע לגבי זה. נדמה לי שזה לא הכל הפסד של ממש אלא מניות שירדו ובטח יעלו מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 9:21 pm 
Hall of Famer

ברור

Att כתב:
מדהים כמה חברות חיות על חוב שאותו הן מגלגלות. כמו שבאפט אמר פעם, עכשיו רואים מי שחה עירום.

המממ... אמירה מוזרה בהתחשב בזה שזו השיטה הכי נפוצה לממן תאגיד. לקחת חוב ולגלגל אותו קדימה (מחזור חוב). זה די א-ב של מימון תאגידי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 03, 2020 10:21 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
oren_80 כתב:
תומר כתב:

.

וגם בייג'ינג והונג קונג, אני מניח.
בעצם אולי בייג'ינג לא. היא הרבה יותר צפונית ויש מצב שמשתלם לטוס אליה מעל טורקיה ורוסיה. אבל הונג קונג זה לא הבדל גדול מבנגקוק.

הקו להונג קונג עובר במרחב קפריסין (הים התיכון, תורכיה, ומשם מזרחה מעל הרפובליקות האסיאתיות של ברה"מ לשעבר, סין, והונג קונג). כשאחי היה נוסע לשם כל חודש במסגרת העבודה הייתי עוקב אחרי הטיסות שלו כל פעם בפלייט-ראדאר 24 עד שכבר הכרתי את המסלול בע"פ :)
בייג'ינג - עובר גם הוא במסלול דומה מאוד להונג קונג. גם טוקיו מן הסתם יהיה כך.
המסלולים היחידים של אלעל שאינם עוברים במרחב קפריסין הם בומביי, יוהנסבורג ובנגקוק. ברגע שהם יפתחו, אם יפתחו, את הקו לאוסטרליה הוא גם כן יעבור במרחב הים האדום (כפי שהיה בטיסות המיוחדות שלהם לפרת' ומלבורן בתחילת המשבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2020 7:47 am 
Hall of Famer

Att כתב:
נורטון כתב:

לא יודע לגבי זה. נדמה לי שזה לא הכל הפסד של ממש אלא מניות שירדו ובטח יעלו מתישהו.

לא הבנתי. ברקשייר האת'וויי זו חברה שמשקיעה במניות. אם המניות יורדות, זה הפסד של ממש כמו שכשהן עולות זה רווח.

כמו שראי אמר, אין לנו מה לחשוש לארוחת הערב של באפט, אבל האורקל גם מפסיד לפעמים והקורונה לא פסחה עליו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2020 12:30 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
נורטון כתב:

לא הבנתי. ברקשייר האת'וויי זו חברה שמשקיעה במניות. אם המניות יורדות, זה הפסד של ממש כמו שכשהן עולות זה רווח.

כמו שראי אמר, אין לנו מה לחשוש לארוחת הערב של באפט, אבל האורקל גם מפסיד לפעמים והקורונה לא פסחה עליו.

זה הפסד אם הוא מממש נכסים ומוכר אותם במחירי הפסד,
כפי שעשה עם מניות של 4 חברות התעופה האמריקאיות שרכש.
אין ספק שהתקופה הזו פוגעת בברקשייר קשות אבל חלק מההפסד של 50 מיליארד האלו הוא רק ״על הנייר״, לפי מה שאני מבין.

זה דומה אולי לזה שמתפרסמת כתבה על כך שההון של ג׳ף בזוס קטן בכמה מיליארדים בגלל נפילה כזו או אחרת של אמזון.
אם הוא לא מכר את המניות שלו באותו זמן ואח״כ אמזון נסקה עוד ועוד, מעבר לערך של המנייה בזמן פרסום הכתבה, אז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 04, 2020 1:10 pm 
Hall of Famer

תאר לעצמך שאני יודע מה ההבדל בין רווח/הפסד על הנייר לבין מימוש :)

אלא שברקשייר, בניגוד לאמזון נגיד, היא חברת החזקות ולא חברת פעילות. היא לא מייצרת כלום ולא נותנת שום שירות, רק משקיעה כסף במניות. לכן הרווח/הפסד שלה מחושב אחרת, וההפסד הוא הפסד ממשי ולא תיאורטי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: