סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 9:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2020 2:17 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
באופן אבסורדי חלק מהחברות כבר ביקשו לחזור לטוס מסיבה מעניינת: האחסון של המטוסים עולה יותר מאשר לטוס הלוך ושוב ריקים, בהתחשב בכך שמחיר הדלק ברצפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2020 3:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לגבי הדרישה ל-14 יום, אני מקווה שלא יוותרו להם על זה. עם כל הכבוד לכדורסל, זה כולה כדורסל.
בכדורגל העלו דרישה מגוחכת עוד יותר - שאם שחקן יימצא חיובי, יבודדו רק אותו, יעשו מיד בדיקה לכל הקבוצה ולא יבודדו אותם. שכחו רק שלוירוס יש זמן דגירה של שבועיים. עד שהוא יתגלה בקבוצה של אותו שחקן הוא כבר יתפשט לכל הליגה.
עם כל הכבוד זה רק ספורט, יש דברים יוצר חשובים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2020 3:52 pm 
Junior

יוותרו ובצדק, בכל מקרה עברנו את שלב ה"בידודים" וכעת אנו בשלב "חסינות העדר"(דבר שהיה צריך לקרות מהתחלה, היו צריכים להגן רק על קבוצות הסיכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2020 4:47 pm 
מנהל פורום

אני אתקן את עצמי לגבי הבידודים.

מה שרוצים לבטל זה את הבידוד במלוניות שהוא כנראה יקר ומסובך מבחינה לוגיסטית.
אבל בידוד ביתי של 14 יום עדיין רוצים בכל מקרה בשלב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2020 5:02 pm 
מנהל פורום

כרגע בלי סיוע מהמדינה, הקבוצות והמנהלת מעריכים שהליגה תבוטל השנה.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 74,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2020 5:04 pm 
Junior

האוצר מסרב לסייע כלכלית לקבוצות ולכן הן לא מסוגלות לחזור ולהפעיל את הליגה. מה שצריך לקרות זה שהקבוצות תקבלנה מה שעסקים אחרים מקבלים, לא פחות ולא יותר + הקדמת תשלומים מהטוטו ואולי הזכיין. אם אחרי זה הם לא מסוגלים לחזור, אז באמת שאין טעם ונחכה לעונה הבאה עם פחות קבוצות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2020 5:08 pm 
Junior

חוץ מזה שבניגוד לכדורגל הם שידרו שלא ממש בא להם על חידוש הליגה וככה זה נראה, אם באמת היה רצון ונחישות ניתן היה לגבש מתווה מקובל. המנהלת בכוונה התפרעה עם הסכומים שהיא דורשת מהאוצר על מנת שתקבל סירוב ואז היא תוכל לומר שעשתה הכל. הכוח המניע העיקרי הוא מכבי ת"א, שחששה שלו"ז הליגה יפגע בלו"ז היורוליג + הקבוצות הקטנות שבאופן טבעי הן חדלות פירעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2020 5:58 pm 
Hall of Famer

arie כתב:
יוותרו ובצדק, בכל מקרה עברנו את שלב ה"בידודים" וכעת אנו בשלב "חסינות העדר"(דבר שהיה צריך לקרות מהתחלה, היו צריכים להגן רק על קבוצות הסיכון).

אם היינו בשלב "חסינות העדר" היו כבר מבטלים פה את כל ההגבלות, ואפילו מעודדים אנשים להתערבב אחד בשני. מה שיש פה באמת זה אותו מודל עם סדרה של פשרות איטיות וזהירות, בהתאם להתפתחות של ההידבקות. מה שהכדורגלנים (והכדורסלנים) מבקשים הוא לא פשרה, אלא הפקרות, שלא מתאפשרת לאף אחד אחר. אבל אנחנו רגילים כבר שכדורגלנים (וכדורסלנים ישראלים) דורשים דברים שמותר רק להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2020 6:03 pm 
Junior

יש עליהם מגבלות ולדעתי מגבלות סבירות, נעקוב אחרי הגרמנים בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2020 6:49 pm 
Hall of Famer

מה שהם רוצים זה לא המודל הגרמני. המודל הגרמני כולל בידוד של הקבוצה כולה לכל התקופה במתקן או מתחם ששמור רק לה (אני מניח שעל חשבון הקבוצות), בלי ביקורי בית ומשפחות, כל הפעילויות מבודדות משאר העולם, יציאה מהמתחם ברכבים סגורים רק לאימונים וחזרה. בוא נתחיל בלראות את הישראלים מאמצים את זה, וזה בלי שאני מביע את דעתי אם אפילו זה טוב מספיק. ועוד לא ראינו את התוצאות של זה. בינתיים יש שלושה שחקנים בקבוצה אחת שכבר נדבקו מאז החזרה לאימונים.
אבל לא. בישראל השחקנים רוצים בידוד ביתי, לא ממש מפוקח, עם המשפחה שיוצאת מהבית ומסתובבת בזמן שהם משחקים בספורט מגע (ואם אתה מאמין שהם עצמם ישמרו בבית על משמעת הבידוד, רק תגיד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2020 7:13 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
מה שהם רוצים זה לא המודל הגרמני. המודל הגרמני כולל בידוד של הקבוצה כולה לכל התקופה במתקן או מתחם ששמור רק לה (אני מניח שעל חשבון הקבוצות), בלי ביקורי בית ומשפחות, כל הפעילויות מבודדות משאר העולם, יציאה מהמתחם ברכבים סגורים רק לאימונים וחזרה. בוא נתחיל בלראות את הישראלים מאמצים את זה, וזה בלי שאני מביע את דעתי אם אפילו זה טוב מספיק. ועוד לא ראינו את התוצאות של זה. בינתיים יש שלושה שחקנים בקבוצה אחת שכבר נדבקו מאז החזרה לאימונים.
אבל לא. בישראל השחקנים רוצים בידוד ביתי, לא ממש מפוקח, עם המשפחה שיוצאת מהבית ומסתובבת בזמן שהם משחקים בספורט מגע (ואם אתה מאמין שהם עצמם ישמרו בבית על משמעת הבידוד, רק תגיד).

באיזו קבוצה (בישראל??) חלו שלושה שחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2020 7:53 pm 
Hall of Famer

לא בישראל. בגרמניה. ההיא מהמודל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2020 8:17 pm 
Junior

חלו, אז? אנשים צעירים ובריאים ובלי מגע עם קבוצות סיכון יכולים לחלות ולהבריא ולא קרה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2020 8:30 pm 
Hall of Famer

1. בהצלחה עם זה.
2. בישראל לא באמת עושים את המודל הגרמני (בהנחה שהוא בכלל מוצלח, וזה "בהנחה" גדול מאד) כמו שהחוק הרוסי כבר לא באמת רוסי.
3. אם אני מבין נכון בין השורות אתה מציע שגם את החולים לא יבודדו. שישחקו כולם, חולים ובריאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 05, 2020 11:38 pm 
Hall of Famer

עם כל הכבוד - יש שימושים הרבה יותר טובים לכסף ציבורי, בטח בעידן הזה, מאשר עזרה לקבוצות ספורט (להבדיל מספורט יחידני - שם ספורטאי בכיר ללא פעילות, כעת מרוויח 0 עגול וללא שום חוזה ארוך טווח באגודה שתדאג לו, ולו חלקית)
אז התקציבים יירדו בעונה הבאה בעשרות אחוזים בכדורגל, ואולי ליגת הכדורסל בעונה הבאה תהיה עם פחות קבוצות - מה הביג דיל
מצחיק אותי שיש דעות שהמדינה צריכה לפתוח את הכיס בכדורגל (שם זה כבר כסף בסדר גודל לא קטן) בכדי לעזור לקבוצות להמשיך לתת חוזים מוגזמים של 6 ספרות לכל שחקן ישראלי שיודע לכדרר

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 06, 2020 11:01 am 
Hall of Famer

בינתיים הליגה הגרמנית - ההיא מהמודל, כן? - הודיעה על דחייה בלו"ז שלה, בשלב זה לשבועיים. בשלב זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 06, 2020 11:09 am 
Hall of Famer

ביום שישי תתקבל החלטה סופית של המנהלת שכרגע הנטייה היא להפסיק את הליגה בלי אלופה ויורדת....

המנהלת מתכננים להוריד משמעותית את תקציב המינימום לעונה הבאה שעומד כיום על 6.5 מיליון שקל כדי ששליש מהקבוצות יוכלו לפתוח את העונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 06, 2020 11:21 am 
Hall of Famer

הנה עוד משהו מהמודל הגרמני שאנחנו או-כה-מאמצים:
ציטוט:
חידוש הליגה כמובן מותנה בהיקף בדיקות חסר תקדים, שמוערכך ב-20 אלף לכל שחקני הליגה הראשונה והשניה (36 קבוצות) ועובדי המועדונים. 1,724 בדיקות נערכו השבוע בשתי הליגות הבכירות, כאשר לפי הודעה רשמית נדבקו 10 ונשלחו לבידוד. בסך הכל, כל שחקן ליגה ייבדק פעמיים בשבוע במהלך המשחקים.

אז שוב: הקבוצות סגורות במתחמים סגורים מחוץ לבתים, אין יוצא ואין בא חוץ ממשחקים ואימונים. לא בידוד ביתי חפיף, שבישראל בחיים לא יעמדו בו ולא יהיה מפוקח בשום צורה. יש כבר 10 חולים ולא שלושה כמו שכתבתי קודם. 1724 בדיקות בשבוע, ופעמיים בשבוע כל הפרימדונות יקבלו מטושים באף עד המוח (ואני לא מגזים, מי שעבר בדיקת קורונה יכול להעיד על זה - בדיקה מאד מאד לא נעימה ולפעמים אפילו כואבת)
בוא ונראה את הליגות הישראליות ואת הפרימדונות שמאיישות אותן (בעיקר בכדורגל) מאמצים את המודל הזה ואז נתחיל לדבר.
ועם כל זה הם כבר דוחים את חידוש הפעילות בשבועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 06, 2020 2:46 pm 
מנהל פורום

ציטוט:
הודעה לעיתונות
ארגון השחקנים יקיים פגישה דחופה של השחקנים למאבק על פתיחת הליגה: נילחם בכל הכוח להחזיר את הכדורסל הישראלי
ארגון שחקני הכדורסל יקיים מחר (ה') פגישה דחופה, כחלק מהמאבק על החזרת הליגות לפעילות.
בפגישה ייטלו חלק שחקנים בכירים מקבוצות הליגה, כאשר הכוונה היא לא לוותר לכל גורם בענף שאינו פועל להחזרת הפעילות.

חבר הנהלת ארגון השחקנים, שמעון אמסלם:
"לא יכול להיות שבזמן שהכדורגל חוזר לפעילות, את הכדורסל מפקירים. אנחנו לא נשתוק מול כל גורם בענף שלא יעשה הכל כדי שהליגה תחזור."

יו"ר ארגון השחקנים, ניר אלון:
"אם מישהו מדמיין שאנו נשב בצד בזמן שגוזרים את דינם של השחקנים, את עתיד הקריירה שלהם, וממיטים אסון על הענף כולו - הוא טועה. לא נשתוק.

דין הכדורגל והכדורסל חד הוא. חייו ופרנסתו של שחקן הכדורסל לא פחות חשובים.
אנחנו נילחם בכל כוחנו להחזרת המשחקים, ונילחם גם מול מי שחושב להפקיר אותנו.
מחר תתכנס פגישת שחקנים דחופה - ומשם נצא למלחמה על הבית, משחק הבית על עתיד הכדורסל הישראלי."

* * * *

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 06, 2020 2:50 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
עם כל הכבוד - יש שימושים הרבה יותר טובים לכסף ציבורי, בטח בעידן הזה, מאשר עזרה לקבוצות ספורט

זאת טענה שאפשר להתווכח עליה. כל קבוצה מפרנסת באופן ישיר ועקיף כנראה לפחות באיזור ה50-100 איש (תלוי בגודל הקבוצה). הן גם הלחם והחמאה של ערוצי הספורט. קבוצות הבוגרים הם גם הפנים והבסיס של קבוצות הקט-סל, ילדים ונוער שהם גם מקור הכנסה, וגם מקור פרנסה למאמנים, אנשי לוגיסטיקה, נהגים וכו'.
הקבוצות הן גם מקור להכנסות למדינה ממיסים (על משכורות, קניות, מרצ'נדייז, אוהדים ועוד ועוד) וכן מביאות אושר ופעילות פנאי לעשרות אלפי אוהדים באופן שבועי באולמות או במסך.

לפתוח את הארנק בשביל 100 קוסמטיקאיות עצמאיות שכל אחת תקבל 15,000 ש"ח זה מיליון וחצי ש"ח שזה הסכום שהקבוצות מבקשות בשביל כל אחת כדי להישאר עם הראש מעל המים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 06, 2020 5:09 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
בינתיים הליגה הגרמנית - ההיא מהמודל, כן? - הודיעה על דחייה בלו"ז שלה, בשלב זה לשבועיים. בשלב זה.

ממש לא... מתחילים ב-15 במאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 06, 2020 5:12 pm 
Junior

המנהלת מתיישרת לפי החליל של מזרחי, עושה הכל על מנת לבטל את הליגה וכבר מאיימת על קיום העונה הבאה. אין לליגה הזאת זכות קיום בכלל, חוסר תשוקה מינימלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 06, 2020 5:24 pm 
Sophomore

arie כתב:
המנהלת מתיישרת לפי החליל של מזרחי, עושה הכל על מנת לבטל את הליגה וכבר מאיימת על קיום העונה הבאה. אין לליגה הזאת זכות קיום בכלל, חוסר תשוקה מינימלית.

אתה צודק לגבי התשוקה אבל איו קשר למזרחי. רוב הקבוצות חיות מהיד אל הפה, במצב הנתון אין להן גרוש על התחת ואין שום עניין לחדש את הליגה. וגם בשנה הבאה זה יהיה מאוד דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 06, 2020 6:28 pm 
Hall of Famer

נוצר מצב שהמוצר שהליגה יכולה לתת לא שווה את ההשקעה.
משחקים ללא קהל, שמן הסתם גם הרייטינג שלהם לא יהיה משהו (בניגוד ל-אם היו עושים אותם לפני כמה שבועות, שאז זה היה הדבר היחידי לצפות בו), וההשקעה הנדרשת, להביא את הזרים, לבודד, לשלם משכורות מלאות (כשהאלטרנטיבה היא להגיע להסדר על תשלום חלקי), גדולה על הסיטואציה.
אז הפניה המתבקשת לאוצר שיסגור את הפער מובנת, ועדיין קשה להתווכח עם זה שיש מקומות חשובים יותר אליהם צריך ללכת הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 06, 2020 6:33 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי אבימאל, במה עוד יש לצפות עכשיו? במיוחד אחרי שקרלסן ניצח בתחרות ההזמנה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: G, Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: