סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 9:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מאי 07, 2020 9:00 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בחיי שאתם מכורים. המדינה נסגרת, המדינה נפתחת, המועדון מתפרק, לא מעניין כלום - העיקר שגלן יגיע...

לעניין עצמו: קשה לי מאוד להאמין שהחודשיים האלה באמת ישוחקו עד הסוף, ולו רק בגלל שאני מעריך שהקורונה תחזור די בקרוב. למרות שהקבוצה שלי עשתה עונה מרגשת ויש לי רצון לראות את החבורה הספציפית הזאת לוקחת דאבל, אני חושש שגם מה שכן ישוחק יהיה מאוד מדכדך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 07, 2020 9:20 pm 
Hall of Famer

ביזאד סופריאן כתב:
ניתן יהיה לצרף עד 2 זרים חדשים גם לקבוצה שסיימה את המכסה אם באמת תהיה ליגה בסוף.

זה אחד האבסורדים הכי גדולים
מצד אחד בעיות כלכליות - סוף לכדורסל הישראלי, העונה הבאה לא תיפתח, השחקן הישראלי ידעך וכו'
מצד שני חו"ח אם איזו קבוצה שכן יש קצת מזומנים בכיסה - תשחק עם זר פחות

ראשון לא תרד ליגה גם אם תובס בכל המשחקים - למה שיחזירו את הזרים?
אשדוד 95% תרד ליגה בכל מקרה - למה שיחזירו את הזרים?
לא הכל אופטימי וילך בדרך הישר

אגב, שחקני הליגה השנייה עקרונית זמינים כעת לחתימה בקבוצות ליגת העל?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 07, 2020 10:31 pm 
Junior

"אני מעריך שהקורונה תחזור".... ואני מעריך שהיא תתייבש בחום הגדול, שנינו צודקים באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 07, 2020 10:46 pm 
Junior

זה בדרך כלל ככה עם הערכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 07, 2020 11:06 pm 
מנהל פורום

arie כתב:
"אני מעריך שהקורונה תחזור".... ואני מעריך שהיא תתייבש בחום הגדול, שנינו צודקים באותה מידה.

בדיוק!
כל אחד וההערכות שלו. אגב, מי שחושב שהקורונה "תחזור" (כלומר יהיה מצב של הדבקה בערך כמו שהיה נגיד בסוף מרץ) ויעשו שוב סגר לדעתי דיי טועה. גם כי השיקולים שמלכתחילה השפיעו על ההחלטה לסגר הושפעו משיקולים פוליטיים, גם כי המוכנות הרבה יותר גבוה, וגם כי לא יהיה לזה "הייפ" בתקשורת כפי שהיה קודם ואנשים דיי ישימו זין גם אם יהיו עוד 500 מתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 07, 2020 11:10 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
קצת מזכיר את סוגיית הלמידה מרחוק - רוב המעורבים לא באמת רוצים את זה (גם כי יש לזה עלויות לא מבוטלות לכלל הצדדים), המוצר עצמו יהיה מקרטע (ללא קהל, קבוצות עם הרכבים חסרים, לא בכושר משחק מי יודע מה וכו') ועדיין איכשהו זה הולך לקרות

ההקבלה שלך בסך הכל טובה... רק שהמסקנה היא הפוכה. מה עדיף - למידה מרחוק... או כלום? במצב של כלום גם הילדים בלי שום מסגרת וגם המורים לא יקבלו שכר (נגיד). אז אולי לא ממש רוצים, אבל בין האופציה של כלום לבין למידה מרחוק עדיף למידה מרחוק. כנ"ל פה - אתה לא רוצה לצפות במשחקים בלי קהל במגרש ובלי זרים? אין בעיה, אבל לפחות תהיה אפשרות למי שכן רוצה וזה עדיף מכלום. ולשחקנים כמובן שעדיף לשחק ולקבל משהו מאשר להישאר על חל"ת (שלא בטוח שהם יהיו זכאים לקבלת דמי אבטלה לכל התקופה אגב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 07, 2020 11:11 pm 
Junior

אכן, הרבה מהצעדים היו צעדים פוליטיים של הנאשם. מה שהיה צריך לעשות זה להגן על קבוצות הסיכון ולא לגמור את כלכלת המדינה באבחה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 07, 2020 11:31 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
ההקבלה שלך בסך הכל טובה... רק שהמסקנה היא הפוכה. מה עדיף - למידה מרחוק... או כלום? במצב של כלום גם הילדים בלי שום מסגרת וגם המורים לא יקבלו שכר (נגיד). אז אולי לא ממש רוצים, אבל בין האופציה של כלום לבין למידה מרחוק עדיף למידה מרחוק. כנ"ל פה - אתה לא רוצה לצפות במשחקים בלי קהל במגרש ובלי זרים? אין בעיה, אבל לפחות תהיה אפשרות למי שכן רוצה וזה עדיף מכלום. ולשחקנים כמובן שעדיף לשחק ולקבל משהו מאשר להישאר על חל"ת (שלא בטוח שהם יהיו זכאים לקבלת דמי אבטלה לכל התקופה אגב).

למידה מרחוק או כלום?
וואלה לא יודע...

אבל בשתי הסוגיות זה הרי לא 1 או 0 - תלוי בנקודת המבט ממנה מסתכלים. הלמידה מרחוק היא הרי על חשבון ימי לימוד אמיתיים אופציונליים בקיץ - אין ארוחות חינם.
יכול להיות שקבוצות שממילא נפגעו כלכלית יתחילו (או אף לא יתחילו) את העונה הבאה במצב גרוע יותר עקב האפיזודה המוזרה עכשיו - אין ארוחות חינם.
האם "הערך הכספי" שיתרת המשחקים תייצר גבוהה למשל מ"עלות ההפקה" והתשלום לזרים? (שזה קצת פחות אמור להיות דאגתנו במובן מסוים במצב הנוכחי מאשר משכורות הישראלים - גם מבחינת מיסוי שחוזר וכו')
אם לא חוזרים כעת אפשר להתחיל קודם את העונה הבאה, להוסיף איזה טורנירים יצירתיים בקיץ וכו'
המצב לא כזה פשוט

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 12:08 am 
מנהל פורום

arie כתב:
אכן, הרבה מהצעדים היו צעדים פוליטיים של הנאשם. מה שהיה צריך לעשות זה להגן על קבוצות הסיכון ולא לגמור את כלכלת המדינה באבחה אחת.

לא רוצה להפוך גם את הדיון פה לויכוח פוליטי, אבל רק רציתי להגיב שלפחות לתפיסתי (ואני דיי אנטי-ביבי) זה לא שהיה פה בהכרח ניצול ציני של המצב, אלא יותר מצב שיש לו שתי אופציות, שבאותו זמן לא היה מספיק מידע לדעת מה באמת תהיה ההחלטה הנכונה, באחת מהאופציות הוא גם כנראה מרוויח ובאחת לא... אז ברור שיבחר באפשרות הראשונה.

shmueliki כתב:
ודים כתב:

למידה מרחוק או כלום?
וואלה לא יודע...

אבל בשתי הסוגיות זה הרי לא 1 או 0 - תלוי בנקודת המבט ממנה מסתכלים. הלמידה מרחוק היא הרי על חשבון ימי לימוד אמיתיים אופציונליים בקיץ - אין ארוחות חינם.
יכול להיות שקבוצות שממילא נפגעו כלכלית יתחילו (או אף לא יתחילו) את העונה הבאה במצב גרוע יותר עקב האפיזודה המוזרה עכשיו - אין ארוחות חינם.
האם "הערך הכספי" שיתרת המשחקים תייצר גבוהה למשל מ"עלות ההפקה" והתשלום לזרים? (שזה קצת פחות אמור להיות דאגתנו במובן מסוים במצב הנוכחי מאשר משכורות הישראלים - גם מבחינת מיסוי שחוזר וכו')
אם לא חוזרים כעת אפשר להתחיל קודם את העונה הבאה, להוסיף איזה טורנירים יצירתיים בקיץ וכו'
המצב לא כזה פשוט

אם אתה מביא פה גם את עניין ימי העבודה בקיץ, אז זאת כבר לא הקבלה טובה. אני התכוונתי שאם מתעלמים מהעניין הזה. במקרה של הכדורסל זה בהחלט או בלי קהל וזרים או כלום. כל השאר זה כבר ספוקלציות שלך שרובן לא מציאותיות. אם הקבוצות יותר נפגעות כלכלית מלשחק ככה מאשר לא לשחק, אז הם לא ישחקו. מה שיקרה זה או שכנראה זה כן משתלם להם וכאמור יותר טוב מלא לשחק בכלל, או שהובטח/יובטח להן בכל זאת פיצוי/סיוע כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 12:25 am 
Hall of Famer

זה לא ספקולציות שלי
הקבוצות עצמן (חלקן) אומרות שהן לא רוצות לחזור לשחק...
מן הסתם גם לכל הפחות חלק מהפיצוי שיינתן הוא על חשבון פיצוי עתידי תיאוריטי שהיה מוענק בתרחיש המקביל - כאמור יש הרבה דרכים לבחון את המצב

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 9:48 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"יובטח להן פיצוי/סיוע כלשהו" - פה חשדתי. איפה שמעתי את זה לאחרונה?... ומה משמעות ה"כלשהו"?...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 10:00 am 
Junior

הקבוצות צריכות לקבל פיצוי כמו כל עסק שמקבל פיצוי בימים אלה. חוץ מזה שיש בעלי עניין: הטוטו, ערוץ הספורט שצריכים את הליגה בחזרה וצריכים להזרים כסף לצורך זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 12:45 pm 
Hall of Famer

https://mobile.mako.co.il/Sports-basket ... 171027.htm

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 3:09 pm 
Junior

מכבי ת"א והפועל בצהוב התנגדו, אבל הליגה חוזרת. מזרחי הזה חלאה היה וחלאה נשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 3:35 pm 
Sophomore

arie כתב:
מכבי ת"א והפועל בצהוב התנגדו, אבל הליגה חוזרת. מזרחי הזה חלאה היה וחלאה נשאר.

ואיך הצביעה מכבי באדום ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 3:38 pm 
Junior

‏נגד:
הפועל ב"ש
מכבי אשדוד
הפועל חולון
נמנעים:
מכבי ת"א
מכבי חיפה
שני נציגי האיגוד עודד נחמן ונאור גלילי
כל השאר בעד

מקור- הטוויטר של רועי כהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 3:40 pm 
Junior

ציטוט:
ישיבה היום הייתה סוערת במיוחד. בדירקטריון מנסים להסכים על ניסוח שלפיו תפעל המנהלת פה אחד, כדי לשוב לפעילות, למרות שבפועל היו לא מעט דירקטורים שהתנגדו לחזרה. הפועל חולון, הפועל באר שבע ומכבי אשדוד היו בין אלו שהיו נגד. מכבי תל אביב נמנעה ויחד איתה גם מכבי חיפה ושני נציגי איגוד הכדורסל, עודד נחמן ונאור גלילי. כל שאר המשתתפים הצביעו בעד החזרה.

הפועל י-ם תמכה ואפילו הובילה את המאבק מאחר ולאורך כל הדרך הראל וחומסקי קראו להחזיר את הספורט בהקדם. גאה בהם, שעמדו מול כל האינטרסנטים והשפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 3:40 pm 
Hall of Famer

יפה, עכשיו רק נשאר לקבל כסף מהממשלה ואנחנו מסודרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 3:46 pm 
Junior

הם בדיוק כמו במצב של הכדורגל, אם הוא יקבל אז גם הכדורסל יקבל, אם לא, אז המפרקים יתחילו לעבוד שעות נוספות בכל הליגות. בכל מקרה אבוי לנו שחלק מהקבוצות ניסו לנצל את המצב לפירוק בפועל של ליגת העל בכדורסל, הטוטו היה מפסיק את התמיכה באופן מיידי וערוץ הספורט היה תובע את הליגה ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 4:33 pm 
Hall of Famer

אני בספק רב אם ערוץ הספורט כבר העביר את הכספים על העונה הזו, ובספק עוד יותר רב אם הכספים שלו ושל הטוטו (וההעברות שלו בכל מקרה יקוצצו, וכנראה גם של ערוץ הספורט) יכסו את ההוצאות של הקבוצות עכשיו. גם בימים רגילים הם לא מכסים את ההוצאות של הקבוצות.
בנוסף לכסף הממשלתי שכולם בונים עליו, בערך חצי מהקבוצות בליגה בונות את התקציב שלהן על כספים מהעיריות שלהן שספק גדול אם יקבלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 4:56 pm 
Hall of Famer

RREEDDTT. כתב:
https://mobile.mako.co.il/Sports-basketball-il/bsl-q2_2020/Article-5325f4645c2f171027.htm

לא שקל לי לצאת כנגד מי שיוצא נגד מזרחי, אבל...

"עשוי להכריע את גורלו של ענף הכדורסל"
"מה שמרגש אותך יותר מהכל זה סל של שחקן ישראלי" (זו פנייה לשמעון מזרחי, זה באמת מה שמרגש אותו?!?!)
נובמת

אני בעיקר לא מבין את הגישה של העברות הכספים
אם ערוץ הספורט יעביר כעת יותר כסף לכדורסל זה בהכרח דבר טוב? ומה אם זה יבוא על חשבון הסכמי שידורים אחרים שלו (בהווה ובעתיד)? קיצוץ לעובדים? פחות תוכניות אולפן?
אישית הייתי מאוד שמח דווקא למקרה ההפוך - שהסכמי השידור של הכדורגל למשל יהיו נמוכים כמה שיותר (אני מדבר על בדרך כלל, לא כעת ספציפית). מה בדיוק יוצא מזה שיש קבוצות עם תקציבים של עשרות מיליוני שקלים שנאבקות על מיקום בפלייאוף עליון בליגה ברמה נוראית?

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ו' מאי 08, 2020 5:02 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 4:59 pm 
Junior

כמובן שזה חרטוט, אבל כמו שמסעדות חוזרות ביודען בשלב הראשון הן יפסידו, אז כך ליגת העל צריכה לחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 7:31 pm 
Sophomore

arie כתב:
ציטוט:
ישיבה היום הייתה סוערת במיוחד. בדירקטריון מנסים להסכים על ניסוח שלפיו תפעל המנהלת פה אחד, כדי לשוב לפעילות, למרות שבפועל היו לא מעט דירקטורים שהתנגדו לחזרה. הפועל חולון, הפועל באר שבע ומכבי אשדוד היו בין אלו שהיו נגד. מכבי תל אביב נמנעה ויחד איתה גם מכבי חיפה ושני נציגי איגוד הכדורסל, עודד נחמן ונאור גלילי. כל שאר המשתתפים הצביעו בעד החזרה.

הפועל י-ם תמכה ואפילו הובילה את המאבק מאחר ולאורך כל הדרך הראל וחומסקי קראו להחזיר את הספורט בהקדם. גאה בהם, שעמדו מול כל האינטרסנטים והשפנים.

באסה. פספסו בשבוע את טקס הדלקת המשואות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 7:35 pm 
Junior

ציניות מתאימה לך. חומסקי שלח מייל נרגש לאוהדים על החזרה, ככה זה שיש בעלים שבאמת אוהב את הקבוצה ולא טרמפיסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 7:58 pm 
Sophomore

arie כתב:
ציניות מתאימה לך. חומסקי שלח מייל נרגש לאוהדים על החזרה, ככה זה שיש בעלים שבאמת אוהב את הקבוצה ולא טרמפיסט.

די נו אתה מדרדר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: idpwf1, kakon3, נביא בעירו, ציפה דריפה אלמדלסי ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: