סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 10:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 5:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
מכבי הודיעה שאם היורוליג יחזור, לוחות הזמנים לא יאפשרו לה לשחק בליגה.
ואני מוסיף - בטח לא עם הסגל שיהיה ביורוליג, מה שלא יהיה.
מצוין. אם מנהלי מכבי לא מספיק עם ביצים למכבי ב', כולי תקווה שעכשיו לא תהייה להם ברירה.

רק ב25_24_ במאי נדע אם היורוליג חוזרת .בכל מקרה המנהלת הודיעה שעל כל משחק שלא מופיעים זה קנס 400 אלף ש''ח .א ולי מכבי תופיע עם הנוער לליגה הישראלית כדי להימנע מקנס כולל של כ4 מיליון שקל.במקרה הכי גרוע ישחקו עם 11 קבוצות העונה בלי מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 6:00 pm 
Sophomore

אי אפשר לחשוד בי שאני מאוהבי שימון - אבל זה לא איום, זו המציאות ! ויש לה מחיר כלכלי

שימון צריך לבחור מאיפה יש לו סיכוי לקבל פיצוי גדול יותר - הוא מהמר על היורוליג ועל זה ששוה"מ יתקפל.
לדעתי זה הימור מושכל - אמנם ליורוליג עם כל הכח הכלכלי שלה אין כח של מדינה - אבל שוה"מ סחיט, יפחד מהאיום ויתן לשימון את הסכומים שהוא דורש, בערך כמו שאר הקבוצות יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 6:57 pm 
Junior

לא שאני מתרשם יותר מדי מהמיתוג המחודש של הראל וחומסקי כמגיני הענף, אבל קשה שלא להתרשם מהנוקאאוט התדמיתי שמכבי חוטפת כאן. התנהלות תקשורתית מזעזעת בזמן שהעמדה שלהם די הגיונית בסך הכל. יכול להיות שגלדסטון הוא אכן הטמבל שחשבנו שהוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 7:12 pm 
Hall of Famer

גיא הראל תוקף את מכבי
https://m.ynet.co.il/Articles/5728461

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 7:14 pm 
Hall of Famer

והמנהלת בתגובה למכבי

https://m.one.co.il/Mobile/Article/19-2 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 7:40 pm 
Hall of Famer

נוק-אאוט תקשורתי - מה אכפת להם?
אוהדים יפסיקו לקנות מנויים? לא יהיו ספונסרים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 7:55 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
למה לא לשחק? לשחק עם מכבי ב'. רושמים את סנדי כהן ועוד איזה זר (אולי מהליגה השנייה), סהר אטיאס רינסקי, עוד כמה שחקני נוער, וסגרנו סיפור.
מיתוג נפרד - צבעים נפרדים, לוגו נפרד, מדים נפרדים, שיישאר המינימום ההכרחי לפי החוקים. ומשחקים בהדר יוסף או בכלל באולם הכי זול שאשר למצוא, גם ככה אין קהל.
הימים האחרונים רק מראים יותר ויותר את מה שאמרתי כבר תקופה - שני הצדדים הם שמן ומים. הגיע הזמן לפרידה. רק בדרך אפשר לאסוף מהליגה כמה צ'קים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 8:09 pm 
Junior

ביזאד רוצה לראות את גלן רייס בחולון<ראי רוצה שנדע שהוא בעד מכבי ב׳.

צר לי ראי, אבל נראה לי שתיאלץ להמתין. לא חושב שבעונה שבה לא ממש ברור איך הקבוצות ממלאות סגל של 10 שחקנים, מכבי הולכת למלא 20. והכל כמובן בהנחה הלא מובנת מאליה שהיורוליג בכלל חוזר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 8:26 pm 
Hall of Famer

בהינתן שיש לה קבוצת נוער, לא נראה לי שיש בעייה למלא את שחקני מכבי ב' אם וכאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 8:34 pm 
Junior

שוב, אני חושש שאתה עומד להתאכזב. אבל מה אכפת לך? תהיה לך עוד עונה לכתוב מאות הודעות על כמה היית רוצה שזה יקרה (״ועל הדרך לעשות כמה ג׳ובות מחוקי הליגה. חחחח...״).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 8:45 pm 
Hall of Famer

אני לא "חושש" - אני יודע שככל שזה תלוי במנהלי מכבי שיעשו את זה מיוזמתם, זה לא יקרה. אני לא בונה עליהם דבר וחצי דבר. אבל הפעם, אם היורוליג אכן תחזור, נראה שההתנגשות בלוחות הזמנים לא תשאיר לה ברירה, והרוביקון ייחצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 9:01 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
למה לא לשחק? לשחק עם מכבי ב'. רושמים את סנדי כהן ועוד איזה זר (אולי מהליגה השנייה), סהר אטיאס רינסקי, עוד כמה שחקני נוער, וסגרנו סיפור.
מיתוג נפרד - צבעים נפרדים, לוגו נפרד, מדים נפרדים, שיישאר המינימום ההכרחי לפי החוקים. ומשחקים בהדר יוסף או בכלל באולם הכי זול שאשר למצוא, גם ככה אין קהל.
הימים האחרונים רק מראים יותר ויותר את מה שאמרתי כבר תקופה - שני הצדדים הם שמן ומים. הגיע הזמן לפרידה. רק בדרך אפשר לאסוף מהליגה כמה צ'קים.

ואם הליגה לנוער תחזור? שחקני הנוער ישחקו 4 משחקים בשבוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 9:20 pm 
Hall of Famer

יעלו את הנערים לנוער... סתם. אני לא רואה שליגות לא מקצועניות או ליגות גילאים חוזרות כל כך מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 9:23 pm 
Sophomore

יש משהו קצת מצחיק ברעשי האינטרנט של מכביסטים שקוראים לקבוצה שלהם להתנתק מהליגה המקומית. מין שילוב בין רגש נקמה ילדותי לחוסר מודעות.

העונה הזאת ביורוליג הייתה הראשונה מאז נוסד הפורמט החדש שבה מכבי הראתה סימני התעוררות מחדש וגם היא, בתסריט סביר למדי, הייתה מסתיימת אי שם סביב יום העצמאות עם הפסד בסדרת רבע גמר הפלייאוף. גם גדולי המעריצים של יאניס ואחרוני החברים בצבא האמת של ניקולה מבינים שבטווח הנראה לעין מכבי תל אביב לא תהיה קונטנדרית קבועה לזכייה, ספק אם אפילו לפיינל פור. זה גדול עליה תקציבית בכמה רמות והשיטה החדשה מותירה פתח צר בהרבה לקיצורי דרך וצירופי מקרים. אין לאף אחד ערובה לכך שרצף השנים הרעות לא יחזור בשלב מסוים, רק שאז לא יהיה שום דבר אחר להיאחז בו. איך מכבי תתמודד כמועדון עם שנים שחונות באירופה? עם ארונות תארים במשרד שנפתחים רק לצרכי ניקוי אבק? איך הקהל יתמודד עם קבוצה שתשקע במשך כמה שנים רצופות לאיזורים לא תחרותיים ביורוליג? כל שנה יעבירו את הזמן מינואר ובתחילת אפריל יקפלו הבסטה ויצאו לחצי שנה פגרה? איך מגדלים דור חדש של אוהדים אם אין למכבי פלטפורמות להנגיש את עצמה לקהל הרחב בישראל [משחקי חוץ ברחבי הארץ, משחקי בית בליגה עם כרטיסים בזול/חינם וכו']?

כסף בצד לרגע, יש כאן קשיים הרבה יותר מהותיים מאיזושהי אובססיה של שמעון מזרחי לצלחות וגביעים. מכבי ת"א יודעת למה היא לא פרשה מהליגה עד היום ולמה, סביר מאוד להניח, היא לא תפרוש באופן קבוע מהליגה עד שהיורוליג לא יכריח את הקבוצות לפרוש.

נערך לאחרונה על ידי Avishai בתאריך א' מאי 10, 2020 9:29 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 9:28 pm 
Sophomore

Avishai כתב:
יש משהו קצת מצחיק ברעשי האינטרנט של מכביסטים שקוראים לקבוצה שלהם להתנתק מהליגה המקומית. מין שילוב בין רגש נקמה ילדותי לחוסר מודעות.

העונה הזאת ביורוליג הייתה הראשונה מאז נוסד הפורמט החדש שבה מכבי הראתה סימני התעוררות מחדש וגם היא, בתסריט סביר למדי, הייתה מסתיימת אי שם סביב יום העצמאות עם הפסד בסדרת רבע גמר הפלייאוף. אין לאף אחד ערובה לכך שרצף השנים הרעות לא יחזור בשלב מסוים, רק שאז לא יהיה שום דבר אחר להיאחז בו. איך מכבי תתמודד כמועדון עם שנים שחונות באירופה? עם ארונות תארים במשרד שנפתחים רק לצרכי ניקוי אבק? איך הקהל יתמודד עם קבוצה שתשקע במשך כמה שנים רצופות לאיזורים לא תחרותיים ביורוליג? כל שנה יעבירו את הזמן מינואר ובתחילת אפריל יקפלו הבסטה ויצאו לחצי שנה פגרה? איך מגדלים דור חדש של אוהדים אם אין למכבי פלטפורמות להנגיש את עצמה לקהל הרחב בישראל [משחקי חוץ, משחקי ליגה בזול וכו']?

כסף בצד לרגע, יש כאן קשיים הרבה יותר מהותיים מאיזושהי אובססיה של שמעון מזרחי לצלחות וגביעים. מכבי ת"א יודעת למה היא לא פרשה מהליגה עד היום ולמה, סביר מאוד להניח, היא לא תפרוש באופן קבוע מהליגה עד שהיורוליג לא יכריח את הקבוצות לפרוש.

הליגה צריכה את מכבי יותר מאשר מכבי צריכה את הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 9:46 pm 
Hall of Famer

אבישי, אתה באמת חושב שמה שהחזיק את המותג של מכבי, את התקציבים שלה ואת המכירה של 10000 מנויים כל שנה למרות הכל בשנים הרעות -הייתה הליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 10:06 pm 
Junior

אני גם חושב שאבישי טועה פה, שלא לומר חוטא בווישפול ת'ינקינג. המודל של היורוליג דומה מאוד לזה של ה-nba. ליגה בינלאומית סגורה, שמרוויחה מלא כסף ומייתרת לגמרי את הליגות המקומיות. אז פעם בכמה עונות מכבי תיכנס לאיזשהו סלאמפ ותיראה כמו קבוצת nba שלא עושה פלייאוף - אז מה? אני לא חושב שהשתתפות בליגה המקומית משמעותית מהבחינה הזו. הבעיה עם המהלך הזה היא לא הפגיעה בטובתה של מכבי, אלא מה שזה עושה לכדורסל האירופי, אבל גם כאן אני לא מופתע יותר מדי: אחרי שעשתה כל מה שהיא יכולה במשך עשורים כדי לרסק את הכדורסל הישראלי, רק טבעי שמכבי תצטרף לכוחות שמנסים לעשות אותו דבר לכדורסל האירופי. התקווה היחידה היא או שהיורוליג לא יתנתק לגמרי משאר היבשת וישמור על איזשהו מנגנון תחרותי של יורדות ועולות, או שהגוף שיתנגד למהלך הזה יהיה מספיק חזק ועשיר כדי לאיים על העליונות של היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 10:21 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אבישי, אתה באמת חושב שמה שהחזיק את המותג של מכבי, את התקציבים שלה ואת המכירה של 10000 מנויים כל שנה למרות הכל בשנים הרעות -הייתה הליגה?

אם ליכולת לשמור על עליונות ולבסס שלטון יחיד בענף אתה קורא 'הליגה' - התשובה היא שזה לכל הפחות היה ועדיין רכיב חשוב ביכולת לשמור על המותג. האתוס המכביסטי בנוי מהדברים האלה, לפרק ולדרוס ותמיד להיות מעל כולם, לא מלהיות בשנים הכי יפות שלך מקום 5-6 בטבלה ולנסות לגנוב סדרה בלי ביתיות. עוד עונה יפה, מי האלופה? שוב מכבי תל אביב. הקרקסים הנודדים ברחבי הארץ עם ילדים שחיכו כל השנה לביקור התזמורת, אלה דברים שתרמו למותג הרבה יותר מכפי שנדמה. בוא נראה את מכבי תל אביב עוברת חמש שנים בלי תואר. לא גביע, לא אירופה, לא אליפות. דשדוש אחד ארוך, גרף עם קצת עליות וירידות אבל בלי זינוק לשום מקום. זה נחמד כשאתה ז'לגיריס קובנה, סביר כשאתה באיירן מינכן, איך זה עובד כשאתה מכבי תל אביב? אני לא בטוח שכל כך טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 10:30 pm 
Junior

Avishai כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אם ליכולת לשמור על עליונות ולבסס שלטון יחיד בענף אתה קורא 'הליגה' - התשובה היא שזה לכל הפחות היה ועדיין רכיב חשוב ביכולת לשמור על המותג. האתוס המכביסטי בנוי מהדברים האלה, לפרק ולדרוס ותמיד להיות מעל כולם, לא מלהיות בשנים הכי יפות שלך מקום 5-6 בטבלה ולנסות לגנוב סדרה בלי ביתיות. עוד עונה יפה, מי האלופה? שוב מכבי תל אביב. הקרקסים הנודדים ברחבי הארץ עם ילדים שחיכו כל השנה לביקור התזמורת, אלה דברים שתרמו למותג הרבה יותר מכפי שנדמה. בוא נראה את מכבי תל אביב עוברת חמש שנים בלי תואר. לא גביע, לא אירופה, לא אליפות. דשדוש אחד ארוך, גרף עם קצת עליות וירידות אבל בלי זינוק לשום מקום. זה נחמד כשאתה ז'לגיריס קובנה, סביר כשאתה באיירן מינכן, איך זה עובד כשאתה מכבי תל אביב? אני לא בטוח שכל כך טוב.

למה לחכות?
תסתכל בעונות האחרונות שהיו נראים זבל באירופה ובקושי גרדו גביע.

לא ראיתי פגיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 10:35 pm 
Hall of Famer

אבישי, בחיאת, זה כבר עיוות המציאות ברמות על. איזה שלטון יחיד ואיזה נעליים? השנים הרעות היו רעות גם בזירה המקומית, עם לא מעט תארים שאבדו - לפעמים בצורה משפילה אפילו - ותבוסות בהפרשים של 30 ו-40. אם כבר, המותג של מכבי הראה חסינות מפתיעה לכל אלה, ומה שעוד נוכחתי בשנים האחרונות זה שהליגה היא זניחה במותג של מכבי. האתוס שלה נבנה על המשחקים באירופה, דווקא בשנים האחרונות יותר מכל תקופה אחרת. למעשה זו מגמה שהתחילה כבר מאמצע העשור הראשון של שנות ה-2000 ורק הלכה והתגברה, גם בשנים הרעות. אני חושב שהליגה תרמה לא מעט לזה, אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 10:46 pm 
Sophomore

אתה מעוות את הדברים שלי. ברור שרוב המותג היום מכוון יורוליג, והמעבר לפורמט החדש עזר מאוד בהקשר הזה. הטענה שלי היא שבהתחשב ביחסי הכוחות באירופה יהיה למכבי תל אביב קשה לשמור על תדמית של אימפריה מקומית בלי היכולת לתחזק את זה על בסיס קבוע. זו לא רק פונקציה של כמות מנויים [שרק בקיץ הקרוב תחזור לנקודה שבה הייתה בקיץ 2016] אלא גם היכולת לשמור על המותג בציבור הרחב - רייטינג, תקשורת, קהל רחב מחוץ לקהילת המנויים ורוכשי הכרטיסים ועוד המון דברים שתורמים ביום יום לתחזוק המותג ויעמדו למבחן רציני ברגע שמכבי תפרוש מהזירה המקומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 10:50 pm 
Hall of Famer

אז אני חושב שהשנים האחרונות כולל הביצועים בארץ הוכיחו את ההיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 10, 2020 11:07 pm 
Junior

משל העקרב היה שמור עד עכשיו לנאשם, יפה שמזרחי קיבל אותו, תמיד חשבתי ששניהם מאותו זן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2020 2:15 am 
Hall of Famer

אגב, אם מכבי לא תשתתף בליגה הישראלית - זה לא שהיא לא תיקח על עצמה משהו במקום, בכל זאת מתפנים עשרות ערבי משחקים בעונה
אולי עדיין הגביע הישראלי בשביל האתוס המקומי
אולי איזו כניסה ישירה לפלייאוף הליגה האדריאטית / VTB או משהו (כי גם שם לצסק"א יש דילמות לו"ז כאלו ואחרות אני מניח לאור התעבות היורוליג)
אולי מסע NBA שנתי
אולי טורנירים חביבים בסין/אוסטרליה

ממש אבל ממש לא הייתי דואג להם

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2020 8:55 am 
Sophomore

אה, חלילה לא דואג. מצפה בשקיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אבימאל, נביא בעירו ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: