סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 227 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

אז מה עושים?
ביטול העונה לגמרי-אין אלופה 41%  41%  [ 12 ]
המשך בעונה הבאה-אלופה אחת לשתי העונות במשותף 17%  17%  [ 5 ]
הכרזה על אלופה לפי המאזן הטוב ביותר כרגע 41%  41%  [ 12 ]
סך הכל הצבעות : 29
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 21, 2020 12:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ודים כתב:
והנה בראיון לספורט 5 גרוטו כבר אומר: יכול להיות מצב שלא יהינ ספורט בחצי השנה הקרובה... אבל יכול להיות גם מצב שכן.

אף אחד לא יודע מה יהיה בעוד שבוע אז בעוד חצי שנה......
צריך רק לזכור שאם ומתי שיחזרו לפעילות בכדורסל והכדורגל זה יהיה לפחות בשלב הראשון ללא קהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 08, 2020 12:34 pm 
Hall of Famer

בינתיים באיטליה הודיעו הבוקר על ביטול הליגה בלי אלופה ויורדת

בגרמניה 10 מבין 17 הקבוצות בליגה הראשונה ימשיכו את העונה החל מסוף החודש.

היורוליג יחליט עד ה25 לחודש האם העונה תחודש או תבוטל

בינתיים בכדורגל בספרד התגלו ביממה האחרונה 3 שחקנים עם קורונה בליגה הראשונה ועוד 5 בליגה השנייה .באיטליה 7 מהם 3 בליגה הראשונה ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2020 5:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אתר ספורט 5 טוען (בשוליים, לא ראיתי אישור לזה) שיש שחקנים שנדבקו בסראגוסה ובדלונה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2020 11:10 am 
מנהל פורום

אני מתחיל לחשוב שאולי חידוש הליגה היה טעות גדולה. בהתחלה הייתי בעד, אבל עכשיו ברור שהולך להיות בלאגן גדול, כמעט אף אחד מהזרים לא חוזר ולא ברור אם יגיעו זרים אחרים וקבוצות ממש יצטרכו לבנות מאפס. בסוף יהיה לזה יותר נזק מאשר תועלת (מבחינת המיתוג והחשיפה של הליגה).
מצד שני, אי אפשר להתעלם מכך שיש ישראלים שזאת הםרנסה שלהם והם כן רוצים לחזור מחל"ת ולשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2020 11:53 am 
Junior

מסכים. איך שזה נראה כרגע, יהיו קבוצות עם סגל מביך, משחקים של 40 הפרש, אולמות ריקים עם רעש של סוליות נעליים, אולי אפילו קבוצות שלא יופיעו וכמובן שיש סיכוי לא רע בכלל שכל העסק יקופל שוב, הרבה לפני שתוכרז אלופה. בעיניי, הרבה יותר חסרונות מיתרונות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2020 12:50 pm 
Hall of Famer

למה יקופל שוב? בגלל שחקן שיחלה או משהו כזה?
הם לא יתנו לזה לעצור אותם.

בינתיים גם הליגה הטורקית הכריזה על סיום העונה. אין אלופה ואין יורדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2020 2:16 pm 
Sophomore

לא מבין את ההתנהלות של הפועל כאן מבחינה תודעתית. אני במקום מכבי לא מופיע, נותן לשאר להתבזות בטורניר עם אפס עניין ומוכיח שאין ליגה בלי מכבי (מבלי להיפגע כמעט מההנחה שלי שלאורך זמן, גם אין מכבי בלי ליגה). נראה את הקבוצות מעבירות חוקים שלא לרצונה אחרי דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2020 3:48 pm 
Hall of Famer

מה אתה לא מבין? הראל וחומסקי מקבעים את ירושלים כפטרונית של הכדורסל הישראלי, שלא לומר הקבוצה של המדינה, ובדרך מחזקים את מעמדם כאנשים החזקים ביותר בכדורסל הישראלי היום (כאמור, מגמה שהתחילה לא מהיום). ומכבי משחקת לידיהם במקום לעשות את הדבר הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2020 12:50 am 
Sophomore

מכבי בדרך החוצה. הפטרונים של הכדורסל הישראלי יתבשמו מכמה כתבות מחמיאות ויישארו ביד עם טורניר בנדל שלא מעניין אפילו את אוהדי הקבוצה החדשה של המדינה. הטורניר יבוטל או יעורר גיחוך, הפטרונים יזכו לעוד כמה כתבות מחמיאות ומכבי תחזור להחזיק בשאלטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2020 9:16 am 
Hall of Famer

קודם כל בוא נראה שהיורוליג באמת חוזרת ומכבי מממשת את הדיבורים שלה, ואז נראה. אני מקווה שהיורוליג תחזור לא בגלל שאני חושב שיש טעם בהמשך העונה הזו (התחושה החמוצה שלי לגבי המשך העונה הזו נכונה לא רק לליגה) אלא כדי שהנהלת מכבי תוכרח פעם אחת לעמוד מאחורי צחצוחי החרבות שלה ואשכרה לעשות משהו.
אבל אני חושב שזה די ריאלי להעריך שהיורוליג לא תחזור, יש יותר מדי בעיות ברחבי היבשת החל ממדינות שבהן ההתפרצות עכשיו בשיאה וכלה במגבלות התנועה הבינלאומית. ואז מכבי תישאר שוב עם הרבה פקה פקה ואפס מעשים, ועם פגיעה תדמיתית גדולה, והראל וחומסקי יצאו המנצחים הגדולים. הם כבר עכשיו לדעתי האנשים החזקים בכדורסל הישראלי, מול הנהלת מכבי שנמצאת בשפל המדרגה. ואם היורוליג לא תחזור ומכבי תחזור לליגה עם הזנב בין הרגליים המעמד של חומסקי והראל רק יתחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2020 9:52 am 
Junior

גם ספרד בבעיה והליגה, אם תחודש, תתנגש כביכול עם היורוליג, אם תחודש.... בואו נחשוב רגע בהיגיון: איך מפעל בינלאומי בכלל יוכל להתנהל, כאשר כל מדינה במצב אחר מבחינת תחלואה? הרבה יותר הגיוני לחדש את המפעלים המקומיים כרגע, מאחר שהם לא כוללים טיסות בינלאומיות והבקרה קלה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 13, 2020 11:15 am 
Hall of Famer

מצב ביניים בקבוצות היורוליג
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=340974

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 9:29 am 
Junior

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=341201 באמת... מה שיותר מעניין זה הציטוט של נשיא בסקוניה, שבעצם מראה את הכישלון של הכדורסל האירופאי לעומת הכדורגל:

ציטוט:
התקציב השנתי שלנו השנה עומד על 17 מיליון יורו שמתבססים על חסויות, כרטיסים, ועוד. זכויות שידור הן לא המרכיב העיקרי, כך שאנחנו סובלים במצב כזה".

שלא לדבר על זה שהספונסר הראשי שלך הוא חברת תעופה, שזה לא ממש רעיון טוב בימים אלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 14, 2020 12:24 pm 
Hall of Famer

צריך להגיד גם שכנראה מכבי היא מהקבוצות שהכי רוצות לחזור לשחק...
בגלל ש"את הכדורסל אי אפשר לפתח במשחקים מול נס-ציונה", בגלל העונה המוצלחת באופן חריג ביחס לשנים האחרונות, בגלל שהם אשכרה כן עושים סכומים לא רעים (ביחס לקבוצות האחרות) מאוהדים וגופי שידור

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 9:43 am 
Hall of Famer

מה זה עוזר שהם עושים סכומים יפים מקהל אם אין קהל?
אני בספק כמה מכבי באמת רוצים לחזור לשחק בפורמט של פיינל אייט (או משהו דומה) שיביא להם בעיקר הוצאות.
(ויכריח אותם לקבל החלטות קשות ולעמוד מאחורי הדיבור שלהם, אבל זה beside the point)

בינתיים הרופא של צסק"א, בן 44 בלבד, מת מקורונה. מעניין בכמה שחקנים הוא טיפל לפני שאובחן בתחילת החודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 10:00 am 
Sophomore

arie כתב:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=405&docID=341201 באמת... מה שיותר מעניין זה הציטוט של נשיא בסקוניה, שבעצם מראה את הכישלון של הכדורסל האירופאי לעומת הכדורגל:

ציטוט:
התקציב השנתי שלנו השנה עומד על 17 מיליון יורו שמתבססים על חסויות, כרטיסים, ועוד. זכויות שידור הן לא המרכיב העיקרי, כך שאנחנו סובלים במצב כזה".

שלא לדבר על זה שהספונסר הראשי שלך הוא חברת תעופה, שזה לא ממש רעיון טוב בימים אלה...

שאתה שומע את הראיונות של בעלי מכבי ת"א, רואה כיצד הקבוצות המובילות ביוון הורסות לעצמן שוב ושוב עם פעולות אימפולסיביות של הבעלים, איך צסק"א ממשיכה להוציא כספים ועדיין לא למשוך אוהדים אתה יכול להבין למה כרגע הליגה הזו לא הולכת לשום מקום.

לפי הפרסומים, הכיוון ממשיך להיות צמצום שכר השחקנים, כמובן שיש כאן הגיון, אם יצמצמו שכר יוכלו להגדיל רווח, מצד שני התחרות מסביב גוברת, והרמה עלולה להמשיך להתדרדר.

לדעתי הנוסחא צריכה לכלול צמצום של כמות המשחקים, אמנם פחות כרטיסים והוזלה של זכויות השידור שגם ככה לא מניבות, אבל מצד שני פחות הוצאות לקבוצות, אפשרות לצמצום הסגלים ופחות הוצאות שכר, ואולי גם ריכוז של יותר כישרון על חשבון הכמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 10:08 am 
Junior

צסק"א, ריאל וברצלונה יסתדרו בכל מקרה. השאר במצב לא פשוט בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 10:11 am 
Hall of Famer

אני דווקא חושב שהפורמט של השנים האחרונות הוא אחלה ולא חושב שהרמה ירדה, בטח לא השנה כשנפלטו קבוצות כמו גראן קנריה או דרושפאקה ונכנסו קבוצות יותר רציניות. אם כבר, הייתי שמח שהוא דווקא יורחב ל-20 קבוצות לפחות, וכולל סדרות בסיום העונה.
לגבי מצב הקבוצות, אתה מדבר כאילו אתה חי בבועה. יש פה מצב שאי אפשר היה לצפות, שקורה אחת למאה שנה, ושלא יימשך לנצח. אז נכון שבמצב כזה הקבוצות שבנויות על הקהל שלהן נפגעות, אבל קבוצות שבנויות על כסף של בעלים שהיום פה ומחר לא - נפגעות בקצב הרבה יותר גדול בימים רגילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 10:16 am 
Junior

לא ממש מסכים: ברגע שיש לך ספונסר שהוא חברת תעופה ואין ספונסרים רציניים אחרים, כמו בליגת האלופות בכדורגל, אתה נתון לפגיעה כלכלית בכל רגע נתון. לצורך העניין: קרלסברג ומאסטרכארד עברו את משבר הקורונה בלי למצמץ, מאחר והתחום שלהם הוא בטון יצוק. חברת תעופה יכולה להתפרק בתוך חודש, גם בלי קשר לקורונה וזה קרה הרבה בשנים האחרונות לחברות רציניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 10:22 am 
Hall of Famer

הספונסר הגדול הקודם של היורוליג היה חברת תקשורת גדולה, ולא ראיתי שזה נגמר כל כך טוב מבחינתם. אתה אף פעם לא יכול לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 10:30 am 
Hall of Famer

על הרמה היורדת של היורוליג אני שומע עוד מ-2005

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 10:37 am 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
על הרמה היורדת של היורוליג אני שומע עוד מ-2005

בקורלציה מדהימה עם כל עונה מוצלחת של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 10:50 am 
Sophomore

כנ"ל ליגת ווינר סל. תחזור הרבה פעמים על משהו בסוף זה ייתפס.

רמת הכדורסל ביורוליג טיפסה משמעותית עם המעבר לפורמט החדש, זה ברור לכל מי שראה כמה דקות כדורסל בחייו. כלכלית היא רחוקה מאוד מאוד מלהיות המפץ הגדול שהיא מנסה לשדר כלפי חוץ עם דיבורים על שווקים וביזנס. מספיק לקרוא ראיונות עם הGM של בסקוניה או הנשיא של הכוכב שמספר על הסכומים המגוחכים מזכויות שידור כדי להבין. בעצם למה ללכת לראיונות? אם ניצחון ביורוליג שווה 37,000 יורו ותיקו בשלב הבתים של המפעל המשני בכדורגל שווה 190,000 זה אומר דרשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 11:05 am 
Hall of Famer

אם ההשוואה היא לכדורגל, ובכן, לא יהיה לעולם מודל בכדורסל האירופי שישווה אותו לכדורגל. תביא את רוחם של לי אייקוקה וסטיב ג'ובס לנהל את הכדורסל האירופי, וזה עדיין לא יקרה. זה ויכוח מימי עומר11, אם כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 11:21 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אם ההשוואה היא לכדורגל, ובכן, לא יהיה לעולם מודל בכדורסל האירופי שישווה אותו לכדורגל. תביא את רוחם של לי אייקוקה וסטיב ג'ובס לנהל את הכדורסל האירופי, וזה עדיין לא יקרה. זה ויכוח מימי עומר11, אם כבר.

מסכים, זו השוואה בדיונית לגמרי.

לגבי הרמה, אני אחדד, אם כיביכול היו דיונים של יורוליג מול NBA, אז הNBA השתכלל וטס קדימה, הרמה ביורוליג לא עולה באותה הקצב, בשיטה החדשה היו ויהיו עונות ש4 קבוצות מאבדות עניין אחרי סיבוב אחד, ו6 אחרי 20 משחקים, אז להגדיל לליגה של 20?

סתם ככה, שלפו לי 5 משחקים קלאסיים שלא כוללים את מכבי תל אביב בגלל האהדה, החל מעונת 2016-2017, אפשר גם עוד שנתיים אחורה.

ואין כאן עניין של נוסטלגיה, היו משחקים כאלה באליפות אירופה בכדורסל למשל, עם תצוגות של סלובניה, צרפת וספרד.

דווקא העונות הבאות של ריאל וברצלונה תלויות לגמרי בחזרת הכדורגל, ולא בטוח שיסתדרו, אבל זה לטווח הקצר יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 227 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 174 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: