סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 11:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 10:45 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אולי, אולי לא. אני לא כ"כ בטוח אבל שיהיה סיום עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 10:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יהיה סיום עונה. כלום לא יעצור את זה עכשיו, גם לא שחקן שיחלה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 10:50 pm 
מנהל פורום

אם ככה, אז אני באמת לא רואה טעם לעונה הזו. אלא אם יבטיחו לי ששמעון מזרחי יחלה, ואז אני בעד ואין רגשות מעורבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 10:50 pm 
Sophomore

הוא חוזר !! יש להפועל ססססססמול
https://twitter.com/thesportsrabbi/stat ... 7586962432

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 10:52 pm 
Hall of Famer

איזה טוב הוא נראה בסגול.

אה, רגע, זה לא הוא. סתם אני לא יודע איך הוא נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 10:53 pm 
Junior

בדיוק מה שערן אמר. מצחיק שאפילו בתקופה של חוסר וודאות מוחלטת לגבי הכל, יש כוחות על של פסקנות ובטחון עצמי מופרז (ושל ניסיונות ניחוס עבשים, משל היינו מאיר אינשטיין ואלי סרוסי בשידור של הסופרוליג) שגם הקורונה לא עוצרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 10:57 pm 
Hall of Famer

אתה מתכוון לזה שדיבר על "מכבי המסתמנת" שתהייה חזקה יותר מירושלים?

וסתם מעניין אותי, מה אתה חושב שיקרה אם שחקן יחלה? יבודדו את הקבוצה שלו לשבועיים? יעצרו את העונה? זיבי, אם זו הייתה אופציה בכלל אז אפילו חומסקי והראל לא היו משכנעים אף אחד. לחדש את הליגה הזו זה חסר טעם לדעת חלק, הכרחי לדעת אחרים - אבל לחדש ולהפסיק זה הרבה יותר גרוע מכל דבר. וואנס מתחילים גם יסיימו, מקסימום יבודדו את החולה, יעשו כמה שיותר מהר בדיקות לחברים שלו לקבוצה, ואודרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 11:08 pm 
Junior

לא הבנתי מה הקפיץ אותך כל כך ב"מסתמנת". זו מילה שנועדה לסייג את מה שנכתב ברוב האתרים: ווילבקין והאנטר חוזרים. קלויארו ואמארה כבר פה. ברייאנט ודורסי כנראה יצטרפו. זוסמן וג'ייק כהן בטוח משחקים. אולי גם אבדיה ודיברתולומיאו. וכמובן שלא כתבתי שזו קבוצה שתהיה חזקה מהפועל. אבל אני כן חושב שזה סגל חזק מאוד, לא מאוד שונה מזה שעשה נצחונות מאוד יפים ביורוליג, ואני לא בטוח שגמר מול מכבי בלי קהל ובמשחק אחד, זה משהו שמצדיק את כל האופרציה הבאמת מאוד מרשימה הזו של הפועל. מה גם, שלמרות ההבטחות החד משמעיות שלך, אני לא בטוח שפרק הקורונה בישראל אכן הסתיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 11:36 pm 
Hall of Famer

בינתיים היחיד שהודיעו שחוזר זה וילבקין. לא שמעתי כלום על בראינט ודורסי ובעצם גם לא על האנטר, חוץ מספקולציות. להזכירך היו גם ספקולציות שהזרים של ירושלים לא חוזרים... שמענו.

אבל דבר אחד אני כן רואה. מכבי לא רוצה לחזור לעונה הזו בכלל, גם לא ביורוליג אם זה תלוי בה (דייויד פדרמן אמר את זה בקולו), וכמובן גם לא לליגה אם לא יהיה פיצוי ממשלתי מובטח להפסדים. כרגע, והיא לא מסתירה את זה, השיקול העיקרי שלה זה to cut losses מבחינה כספית, ולהיכנס לכוננות ספיגה לעונה הבאה שתתקיים כנראה לפחות בהתחלה ללא קהל או עם קהל חלקי.
אני גם חושב שזה בהחלט ריאלי להעריך שהיורוליג ממילא לא תחזור, ואת זה לא אומר רק אני, אומרים את זה נשיאי קבוצות יורוליג (ויטוריה ומילאנו למשל). יותר מדי מדינות שמיוצגות ביורוליג עדיין במצב קשה של קורונה ו/או בעוצר טיסות בינלאומיות. על פניו זה נראה לא בר ביצוע. אז להחזיר את כל הזרים שעוד לא נסגר איתם כלום בשביל הליגה שהיא לא רוצה לשחק בה? ורגע, הם מצידם בכלל רוצים לחזור לפה בשביל הליגה?
השאר - נכון, זו אקסטרפולציה שלי, אבל אקסטרפולציה שנראית לי הגיונית לאור מה שמכבי אומרת על מה מדריך אותה כרגע. לא פלא בעיני שכלום לא נסגר עם מרבית הזרים שלה.

לגבי הקורונה - ככל שמשרד הבריאות is concerned, השחקנים מבודדים מהעולם לחודשיים הקרובים. גם אם הקורונה תחזור הם על הנייר לא מושפעים מהעולם החיצון (ברור שהכל חרטא ומשחק בכאילו, אבל עדיין, מדובר בפוליטיקה וכיסוי תחת) והמשחקים מתקיימים ללא קהל באולמות מחוטאים. אני חושב שהקבוצות מתאבדות שהן חוזרות לליגה, אחרים חושבים הפוך, אבל בדבר אחד כולם מסכימים - לחזור ואז להפסיק זה הדבר הכי גרוע מכל הבחינות, יותר מלהפסיק מיד ויותר מלחדש עד הסוף. וואנס העונה תתחדש היא גם תסתיים, ומכיוון שאין מרווח לטעויות כי אין זמן - גם לא יפסיקו אותה. אולי אם תהייה תחלואה המונית בכמה קבוצות, אולי. אבל שחקן שיחלה פה או שם לא יפסיק את העונה, ואף אחד לא יחכה לקבוצה שלו שבועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 17, 2020 11:52 pm 
Junior

לא נראה לי שמישהו מדבר על "כל הזרים" שיחזרו. טאריק בלאק לא בעסק, ארון ג'קסון גם לא, כנראה שגם וולטרס בחוץ. כל ההנחות שלך נראות לי די הגיוניות בסך הכל, אלא שאני זוכר שזה מה שהן - הנחות. אצלך הן הופכות מהודעה להודעה לאמת מוחלטת. אגב, לא הייתי מזלזל באפשרות שהמהלך של הפועל יכריח את מכבי להחזיר זרים בכמות ואיכות שהיא לאו דווקא היתה רוצה להחתים, אם הפועל היתה הולכת יותר צנוע, והיורוליג אכן לא חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2020 12:00 am 
Hall of Famer

אז זהו, שאני לא בטוח שזה השיקול של מכבי בכלל. למעשה אני די בטוח שלא, כי הם די אומרים את זה. כרגע מה שמטריד אותם יותר מהכל זה מצבם הכספי, לחתוך את ההפסדים כמה שניתן כי אולי אתה בדרך לעוד עונה כזו, ואם זה תלוי בהם כל עוד אין פיצוי ממשלתי מובטח הם רוצים להפסיק את העונה סופית בכל המסגרות - גם ביורוליג. אבל ליורוליג הם מחוייבים חוזית, ואם היורוליג תחזור הברזה תעלה להם עוד יותר כסף. זו לא הנחה, הם אומרים את זה בפירוש. זה השיקול שמנחה אותם עכשיו.
אז אם היורוליג לא תחזור, האם הליגה שווה להם עוד הפסד כספי כשהשיקול העיקרי שלהם זה לחתוך הפסדים כמה שאפשר לפני עונה של חוסר ודאות? לא נשמע ככה לפי מה שהם אומרים. לא דיברתי בכלל על אלה שבטוח לא יחזרו כמו בלאק וולטרס וג'קסון (וגם אייסי). אני מדבר על אלה שהסגירה איתם מתעכבת, ובעיני זה לא פלא כי זה מתלבש על מה שמכבי אומרת בעצמה.
וזה עוד לפני שנכנסנו לצד השני - האם השחקנים האלה מצידם בכלל רוצים לחזור רק לליגה אם לא תהייה יורוליג.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' מאי 18, 2020 12:10 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2020 12:09 am 
Junior

יאללה, תן הימור ונלך לישון: לפי כל התובנות שלך לגבי האינטרסים והכוונות של מכבי - כמה מבין האנטר/ברייאנט/דורסי מגיעים לארץ בשבוע הקרוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2020 12:16 am 
Hall of Famer

לפני ההחלטה על היורוליג? אם אני צריך להמר, אולי אחד בלחץ. יפתיע אותי מאד אם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2020 1:00 am 
ראי שעל הקיר כתב:
אז זהו, שאני לא בטוח שזה השיקול של מכבי בכלל. למעשה אני די בטוח שלא, כי הם די אומרים את זה. כרגע מה שמטריד אותם יותר מהכל זה מצבם הכספי, לחתוך את ההפסדים כמה שניתן כי אולי אתה בדרך לעוד עונה כזו, ואם זה תלוי בהם כל עוד אין פיצוי ממשלתי מובטח הם רוצים להפסיק את העונה סופית בכל המסגרות - גם ביורוליג. אבל ליורוליג הם מחוייבים חוזית, ואם היורוליג תחזור הברזה תעלה להם עוד יותר כסף. זו לא הנחה, הם אומרים את זה בפירוש. זה השיקול שמנחה אותם עכשיו.
אז אם היורוליג לא תחזור, האם הליגה שווה להם עוד הפסד כספי כשהשיקול העיקרי שלהם זה לחתוך הפסדים כמה שאפשר לפני עונה של חוסר ודאות? לא נשמע ככה לפי מה שהם אומרים. לא דיברתי בכלל על אלה שבטוח לא יחזרו כמו בלאק וולטרס וג'קסון (וגם אייסי). אני מדבר על אלה שהסגירה איתם מתעכבת, ובעיני זה לא פלא כי זה מתלבש על מה שמכבי אומרת בעצמה.
וזה עוד לפני שנכנסנו לצד השני - האם השחקנים האלה מצידם בכלל רוצים לחזור רק לליגה אם לא תהייה יורוליג.

כל זה רק מעצים את ההערכה שלי להראל את חומסקי.
רוב הדברים כאן נכונים להפועל כמו למכבי (אין אירופה, הפסדים כלכליים, וכו') וירושלים היא העיר עם מספר חולי הקורונה הגבוה בארץ (מספרית, ושניה אחרי בני ברק בחולים למאה אלף תושב).
ובכל זאת הם רצו מאד וגם הצליחו, לשמר את הסגל כמעט במלואו (לא יודע אם הם באמת רצו את מאק והולנד).
מבחינתי, שאפו גדול.
וקשה לי לראות שמכבי ת"א רואה סגל כזה של ירושלים ומתייצבת לליגה עם סגל מזדמן כדי להעביר את הזמן. האוהדים יתקשו לקבל דאבל של ירושלים על הראש שלהם. או שהם יבריזו מהליגה בתואנה כזו או אחרת או שהם יעמידו סגל חזק ורציני גם אם זה יגיד להחתים זרים חדשים.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2020 1:03 am 
ובקשר לחששות של שחקן מכבי ת"א ושל ראי, כדאי לציין שישראל היא ממש לא היחידה שחוזרת לשגרת ספורט מסוימת.
בגרמניה כבר נשחקים כדורגל ובמדינות שחטפו את הקורונה בצורה אגרסיבית בהרבה כמו ספרד אנגליה וספרד כבר יש תאריכים רשמיים לחזרה.
אז זה לא שיש כאן איזה טירוף ישראלי חסר אחריות ופופליסטי.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2020 1:07 am 
Hall of Famer

גם שם מאפשרים ספורט במגע מלא אבל אוסרים ללחוץ ידיים, כי זה מסוכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2020 1:18 am 
אם אני מבין נכון בגרמניה השחקנים חבשו מסכות עד העליה לדשא.
ויש בגרמניה שחקנים שחלו מתוך הקבוצות. משהו שאין כאן.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2020 1:32 am 
Hall of Famer

וזה מתחבר עם מה שאמרתי. once you pop you can't stop. הליגה נמשכת, מבודדים את השחקן, אבל אף אחד לא יפסיק את הליגה לשבועיים בשביל שחקן שחלה פה ושם כי אין זמן. אני חושב שזה מטופש, או שיש זמן דגירה של שבועיים או שלא, אבל לדרבי חוקים משלו.
והטענה שזה שאסור ללחוץ ידיים אבל מותר לשחק במגע מלא זה מטופש - גם היא נכונה. או שזה מסוכן או שלא. אם מסוכן ללחוץ ידיים, ברור שזה מסוכן לשחק במגע מלא. אתה לא מסכים? או שגם אתה נכנס ל-identity politics?

מלבד זאת, שוב ההשוואה הזו בין כדורסל וכדורגל. הדבר ששונה בכדורגל הוא שיש בו כסף, והכסף דוחף להסתכן יותר. אני בינתיים לא ממש רואה מקבילות בכדורסל של אותן מדינות. גם בספרד וגם בגרמניה הליגות מושבתות ולא מתוכננות לחזור, למעט מעין טורניר גביע במקום נייטראלי אם בכלל (עוד אין החלטה אפילו על זה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2020 12:36 pm 
Hall of Famer

הסנטר זאנה חתם רישמית בהפועל ת''א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2020 2:06 pm 
Hall of Famer

ג'ון הולנד חוזר להפועל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2020 4:02 pm 
Sophomore

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=341429

כמה החתמות מהימים האחרונים.

לא בטוח שהפועל ת"א נחלשה, ועוד שחקן בעל שיעור קומה מגיע לנ"צ.

אם זה יימשך כך, יכול להיות שהסיבוב הזה בכל זאת יהיה איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2020 4:29 pm 
Junior

תבינו, אין אלטרנטיבה לשחקנים וחלקם, שהם לא רעים בכלל, רוצים להתפרנס ולהשאיר את הראש מעל למים ולכן אפשר להשיג שחקנים לא רעים בכלל בשכר סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2020 5:08 pm 
Sophomore

יואי כתב:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=341429

כמה החתמות מהימים האחרונים.

לא בטוח שהפועל ת"א נחלשה, ועוד שחקן בעל שיעור קומה מגיע לנ"צ.

אם זה יימשך כך, יכול להיות שהסיבוב הזה בכל זאת יהיה איכותי.

הפועל תל אביב ואילת לא רק שלא נחלשו אלא התחזקו. גם נס ציונה לטעמי התחזקה. מכבי חיפה, ככל הנראה בלי ורגאס ויאנג נחלשה מאוד וסביר שלא תשמור על מקומה ה-5 אלא אם כן תנצח במחזור האחרון וחולון תפסיד בבאר שבע ואז היא אוטומטית בבית העליון. הקבוצות הנ"ל יכולות להתמקם במקומות 5-6 ובכך להימנע מסדרה עם מכבי או ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2020 5:15 pm 
Hall of Famer

הפועל ת"א לא ממש יכלה להיחלש "על פי הגדרה" - כי ממילא שיחקה כמה וכמה מרמות מתחת לרמת השחקנים שבה...
שולדבראנד זה חלל גדול באילת, גם זרים טובים לא בטוח יחפו על כך.
בכל מקרה, מכבי ת"א עם רוטציה של 7 זרים (כולל סנדי כהן אני מניח) לפחות, והפועל ירושלים עם 6 זרים ממשיכים + גארד מחליף שצפוי לחתום במקום מאק, יהיו שנות אור לפני הקבוצות האחרות (שמן הסתם יהיו פחות מאומנות ופה ושם גם יחסירו זרים עקב לו"ז המשחקים הצפוף).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 18, 2020 7:09 pm 
Sophomore

שמואליקי, קח למשל את נס ציונה. אם השחקנים החדשים מתווספים לשחקנים בכירים קודמים (וויאיטי, פישר, צוות ישראלי בכיר)
זו קבוצה שאם תתחבר יש לה פוטנציאל להפגין דומיננטיות ולתת פייט לגדולות, בטח בשיטת פיינל פור. דבר שלא היה עד עכשיו העונה, ואם זה יקרה זה בהחלט יוסיף פלפל.
עד עכשיו ראינו בעיקר קבוצות נחלשות, ועכשיו, לחלק מהקבוצות יש הזדמנות להתחזק עם החלפת זרים.
נכון שכרגע אי אפשר לומר שיש מגמה גדולה של שיפור, אבל יש פתאום גם דברים חיוביים (וכמו שאריה אומר, ניתן היה לצפות זאת מראש במידה מסוימת).
זה שם באור הרבה יותר חיובי את ההחלטה לחדש את הליגה, ומי יודע, אולי עוד שתיים-שלוש תתחזקנה ותהיה פתאום ליגה יותר מעניינת ממה שהיה קודם לכן השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: