סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 6:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2020 11:36 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
"מהלכים שהצילו להם את ההיכל"
תוכל לפרט?
מה היה קורה לדעתך ללא מהלכים אלו?

הורידו מחירים, הורידו את הגוש המעודד למטה בעלות גבוהה מאוד, ליטרלי התאבדו על כל מנוי [מכיר אישית כמה סיפורים]. עשו עבודה אדירה אחרי שנתיים שיכלו לעלות להם במחיר הרבה יותר כבד מבחינת מנויים.

ראי - זה שתחזור שוב על קלישאת "להיות הביצ'ים של הליגה" ושאר מסרים רפטטיביים לא יהפוך את זה ליותר נכון. עובדתית מכבי מקפידה למתוח את החבל בדיוק עד לסכנת קריעה ומרפה. פעם אחר פעם, סאגה אחר סאגה. אפשר להמשיך ולצעוק שזה הכל חולשה, אני טוען שזו אסטרטגיה מכוונת ושלמכבי יש סיבות מספיק טובות לא לעזוב את הליגה המקומית וכל השימוש בקלף הזה נועד לצרכי מיקוח ושיפור תנאים. כמה הם מצליחים בזה? שאלה טובה אבל דיון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2020 11:57 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבל זה לא דיון אחר, זה חלק מאותו דיון. אם "הקלף" הזה לא עובד, וכל מה שהוא עושה זה לפגוע בשם של הקבוצה ולשים אותה ללעג, ועל הדרך לדרדר לתחתית את מעמדה בליגה - אז עם כל הכבוד, האטסרטגיה הזו מגוחכת. בפועל מה שיוצא זה שמכבי יוצאים עוד יותר סמרטוטים נלעגים, כי, ובכן, זה מה שהם הפכו להיות במו ידיהם. בינתיים הליגה תפהק, תמשיך הלאה, ואולי בעונה הבאה אפשר לקבוע עוד איזה חוק או עוד איזה קנס, כי מכבי סמרטוטים. האיומים הריקים זה רק "הדובדבן" על העוגה הזו.
האם הליגה שווה את כל זה? אשמח לשמוע מי שטוען שכן (ושאפשר גם עוד מזה, כי ברגע שאתה סמרטוט אין גבול) ו/או את האוהדים (בעיקר הצעירים) שיספרו שבזכות הליגה הם נהיו אוהדי מכבי, ואירופה רק באה כבונוס.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2020 12:09 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
האמירה של החוצפן נועדה מן הסתם לרדת עלי, אבל בכל הקשור למכבי - זה אפילו יותר גרוע ממה שהוא אומר.

כמו שאמרתי ההצעה הזו (הנה, לא "מתווה"...) היא בושה גם בגלל תוכנה (אתם מציעים פיינל אייט? אתם???? איך אתם לא מתביישים? עד איפה תידרדרו, מה תגידו אחרי זה כשמישהו אחר יציע את זה?) אבל זה לא רק הפיינל אייט.
מה פשר ההצעה הזו, או בכלל כל הצעה? מה קרה, נבהלתם מהתקשורת? מהתגובות של הליגה? או שנבהלתם מעצמכם? איזה מין מנהלים אתם?
ובכלל מה הקטע של להיאחז בשיניים ובציפורניים בליגה הזו, שלא רוצה אתכם אבל רוצה את הכסף והרייטינג שאתם מביאים? (לא פלא בעיני שמתחילים דיבורים בנוסח "אם מכבי תפרוש מהליגה היא צריכה לפצות אותנו על הנזק") כמה ביצ'ים של הליגה הזו אתם עוד יכולים להיות? כנראה תמיד אפשר עוד, עוד לא ראינו את הסוף של זה.

וחוץ מזה שאלת השאלות - מה הקטע של כל הסאגה הזו, מה התחלתם את זה בכלל?
היורוליג כבר חזרה? לא. למעשה הסימנים מראים שהסיכוי לחזרתה ממש לא גדול, כולל דברים שאומרים נשיאי קבוצות. אז מה אתם קופצים? אי אפשר היה לחכות כמה ימים ולראות אם בכלל יש סיבה לכל הדבר הזה? כמה מטומטמים וקצרי רואי אפשר להיות?

כל הריב המטופש הזה על סיכוי קלוש שיהיה יורוליג העונה,
במנהלת כבר הודיעו למכבי שאם יש יורוליג שיקחו לזירה המקומית 6 שחקנים מהסגל הרחב שרובם מהנוער עם עוד כמה זרים חדשים ושלום על ישראל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2020 12:19 pm 
Hall of Famer

Avishai כתב:
הורידו מחירים, הורידו את הגוש המעודד למטה בעלות גבוהה מאוד, ליטרלי התאבדו על כל מנוי [מכיר אישית כמה סיפורים]. עשו עבודה אדירה אחרי שנתיים שיכלו לעלות להם במחיר הרבה יותר כבד מבחינת מנויים.

היות שרשמת (בנושא אחר אמנם) "ניסיון ההתקפלות ה-34,529", אז אשיב באותו מטבע לשון - אחרי כל עונה כושלת (שזה בערך כל עונה לאחרונה) שמענו הרי שזהו, עכשיו באמת הלך המותג, בשנה הבאה קרחות ביציעים, משבר עם הקהל, אוי ואבוי מה יהיה וכו' וכו'.
עובדתית זה לא קרה באף עונה באופן משמעותי.
אז אולי בכל מקרה התרחיש הגרוע ביותר הוא לא היה כה קודר, והפעולות שכן ננקטות פשוט משמרות את "מצב שיווי המשקל" הרגיל בין הקבוצה, אוהדיה וספונסריה - מן הסתם עם התאמות כאלו ואחרות לאור (חוסר) ההישגים, אבל לא בצורה כה דרמטית כמו שאוהבים לצייר לנו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2020 12:27 pm 
Hall of Famer

RREEDDTT. כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
האמירה של החוצפן נועדה מן הסתם לרדת עלי, אבל בכל הקשור למכבי - זה אפילו יותר גרוע ממה שהוא אומר.

כמו שאמרתי ההצעה הזו (הנה, לא "מתווה"...) היא בושה גם בגלל תוכנה (אתם מציעים פיינל אייט? אתם???? איך אתם לא מתביישים? עד איפה תידרדרו, מה תגידו אחרי זה כשמישהו אחר יציע את זה?) אבל זה לא רק הפיינל אייט.
מה פשר ההצעה הזו, או בכלל כל הצעה? מה קרה, נבהלתם מהתקשורת? מהתגובות של הליגה? או שנבהלתם מעצמכם? איזה מין מנהלים אתם?
ובכלל מה הקטע של להיאחז בשיניים ובציפורניים בליגה הזו, שלא רוצה אתכם אבל רוצה את הכסף והרייטינג שאתם מביאים? (לא פלא בעיני שמתחילים דיבורים בנוסח "אם מכבי תפרוש מהליגה היא צריכה לפצות אותנו על הנזק") כמה ביצ'ים של הליגה הזו אתם עוד יכולים להיות? כנראה תמיד אפשר עוד, עוד לא ראינו את הסוף של זה.

וחוץ מזה שאלת השאלות - מה הקטע של כל הסאגה הזו, מה התחלתם את זה בכלל?
היורוליג כבר חזרה? לא. למעשה הסימנים מראים שהסיכוי לחזרתה ממש לא גדול, כולל דברים שאומרים נשיאי קבוצות. אז מה אתם קופצים? אי אפשר היה לחכות כמה ימים ולראות אם בכלל יש סיבה לכל הדבר הזה? כמה מטומטמים וקצרי רואי אפשר להיות?

כל הריב המטופש הזה על סיכוי קלוש שיהיה יורוליג העונה,
במנהלת כבר הודיעו למכבי שאם יש יורוליג שיקחו לזירה המקומית 6 שחקנים מהסגל הרחב שרובם מהנוער עם עוד כמה זרים חדשים ושלום על ישראל .

זו ידיעה של סוכנות הידיעות? תראה לי איפה במנהלת הודיעו למכבי דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2020 1:29 pm 
Junior

אולמות האירועים חוזרים ב-14 ביוני, עם מגבלות מינוריות יחסית. היכונו לחזרת הקהל למגרשי הספורט ולביטול כל המגבלות על הספורטאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2020 4:37 pm 
Hall of Famer

https://www.youtube.com/watch?v=mtf-4lJWSYc

המנהלת בקריצה לווילבקין?
ערכת בידוד לשחקנים...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 19, 2020 5:24 pm 
Hall of Famer

הסקאוטרים שבאים לראות את אבדיה ומדר גם מקבלים כאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 1:32 pm 
Hall of Famer

arie כתב:
אולמות האירועים חוזרים ב-14 ביוני, עם מגבלות מינוריות יחסית. היכונו לחזרת הקהל למגרשי הספורט ולביטול כל המגבלות על הספורטאים.

הכל תחת מגבלה .גם אם יהיה קהל זה יהיה בהתחלה בכמות מצומצמת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 1:43 pm 
Hall of Famer

ביום שני יוחלט סופית מה קורה עם הליגה השנייה ושאר הליגות הנמוכות ........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 2:43 pm 
Sophomore

תומר כתב:
לדעתי ההקלות על כניסה לארץ צריכות להישמר לשלב האחרון ממש ובזהירות עצומה.
כל ההקלות על הסגר בארץ מתבססות על זה שכבר אין חולים בציבור הרחב (למעט מקומות ספציפיים וידועים), כניסה של חולים/נשאים מבחוץ עלולה לשנות את זה באופן משמעותי והרסני

אין לי ספק שאתה צודק. זה מה שהביא לכאן את הקורונה וזה מה שיחזיר אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 2:47 pm 
מנהל פורום

במשרד הבריאות אמרו ש-70% משרשראות ההדבקה זה אנשים שהגיעו מחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 3:07 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
במשרד הבריאות אמרו ש-70% משרשראות ההדבקה זה אנשים שהגיעו מחו"ל.

זה נתון מטופש, מכיוון שהקורונה לא התחילה בארץ אז התשובה הפשוטה היא ש-100% שרשראות ההדבקה התחילו מאנשים שהגיעו מחו"ל. יכול להיות שרק ב-70% משרשראות ההדבקה הצליחו לאתר מי הביא את הנגיף מחו"ל, אבל זה כבר סיפור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2020 11:35 pm 
Hall of Famer

האם כבר יש מידע על החשיפה הגדולה שהליגה מקבלת ברחבי היבשת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 12, 2020 8:15 am 
Hall of Famer

צר לי שאני מנג'ס בנקודה הזו, אבל עכשיו כשהליגה הישראלית היא באמת היחידה שמשוחקת - אני עדיין ממתין לשמוע בכמה מדינות היא נצפית, ומה ההכנסות שלה מזכויות שידור בחו"ל. הפילו אותי מכסאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 12, 2020 11:18 am 
Junior

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=345241, החלטה נכונה מאוד של האוצר, פיצוי? רק על הליגה הישראלית ולא על ליגות פרטיות. הנה ציטוט מעניין וכנראה גם נכון:

ציטוט:
גורמים המעורים בשיחות סיפרו כי האוצר קיבל נתונים מאמ"ן ומהמועצה לביטחון לאומי, שלפיהם ההערכה היא כי לפחות עד סוף שנת 2020 ברוב מדינות אירופה עדיין יהיו הגבלות על כניסה ויציאה של טיסות, ולכן הנחת העבודה היא כי לא יתקיימו תחרויות בינלאומיות כלל. ואולם, גם אם הן כן יתקיימו, באוצר הדגישו את סוגיית היורוליג שמבחינתם מסווג כמפעל פרטי ולכן מכבי ת"א לא תהיה זכאית לפיצוי.

הגיוני מאוד שלא יהיו מפעלים בינלאומיים של טיסות הלוך ושוב בין מדינות, רק טורנירים נקודתיים במקום מסויים(כמו הפיינל 8 של פיב"א) עם בידוד ומגבלות כתנאי לטורניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 12, 2020 11:28 am 
Hall of Famer

מי שהחליט להיות סמרטוט יהיה סמרטוט עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 12, 2020 11:31 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
צר לי שאני מנג'ס בנקודה הזו, אבל עכשיו כשהליגה הישראלית היא באמת היחידה שמשוחקת - אני עדיין ממתין לשמוע בכמה מדינות היא נצפית, ומה ההכנסות שלה מזכויות שידור בחו"ל. הפילו אותי מכסאי.

שאלה טובה, גם אני חשבתי על זה השבת.
ערוץ הספורט בכלל ניסה למכור את השידורים לאנשהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 12, 2020 11:33 am 
Junior

תרגום? בכל מקרה עוד אפשרות היא שבתוך האיחוד האירופי יאשרו מעבר חופשי ולכן רק חברות האיחוד יוכלו להשתתף בתחרויות הבינלאומיות....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 12, 2020 11:37 am 
Hall of Famer

והנה ראי, עלייך אמרו חז"ל "ניבא ולא ידע מה ניבא".
https://www.israelhayom.co.il/article/779971
"רשת Fubo Sports תשדר את משחקי הפלייאוף בישראל
פרסום ראשון: מינהלת הליגה סיכמה על הסכם שידורים עם חברת התקשורת האמריקנית שפועלת בעיקר בארה"ב ובקנדה ומחזיקה בלמעלה מ-300 אלף מנויים בתשלום"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 12, 2020 12:02 pm 
Hall of Famer

arie כתב:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=345241, החלטה נכונה מאוד של האוצר, פיצוי? רק על הליגה הישראלית ולא על ליגות פרטיות. הנה ציטוט מעניין וכנראה גם נכון:

ציטוט:
גורמים המעורים בשיחות סיפרו כי האוצר קיבל נתונים מאמ"ן ומהמועצה לביטחון לאומי, שלפיהם ההערכה היא כי לפחות עד סוף שנת 2020 ברוב מדינות אירופה עדיין יהיו הגבלות על כניסה ויציאה של טיסות, ולכן הנחת העבודה היא כי לא יתקיימו תחרויות בינלאומיות כלל. ואולם, גם אם הן כן יתקיימו, באוצר הדגישו את סוגיית היורוליג שמבחינתם מסווג כמפעל פרטי ולכן מכבי ת"א לא תהיה זכאית לפיצוי.

הגיוני מאוד שלא יהיו מפעלים בינלאומיים של טיסות הלוך ושוב בין מדינות, רק טורנירים נקודתיים במקום מסויים(כמו הפיינל 8 של פיב"א) עם בידוד ומגבלות כתנאי לטורניר.

אני דווקא התמקדתי יותר בפסקה הזו:
"בנוסף, האוצר התעניין מאוד בנושא בפעולות שכל קבוצה עשתה כדי להקטין את נזקיה, ואמר שתינתן עדיפות לקבוצה שנקטה בצעדי התייעלות. "קבוצות שחושבות שהזכות הפיצוי הם יעמדו על תקציב דומה למה שהיה להן בעבר - שיחשבו שנית", אמרו באוצר, ואף הוסיפו שמבחינתם אף יישקל לתת פיצוי מוגדל לקבוצה שלא תחתים שחקנים זרים בכלל"

עם כל הכבוד, אני לא חושב שפקידי האוצר צריכים כרגע להתעמק האם המאמן של הפועל חולון חזר אחרי הקורונה או שלא...
ואני כבר לא מדבר על ההזייה לתמרוץ (נוסף!) על אי הבאת זרים בכלל
כרגע זו שיא הדמגוגיה, אולי לשם מטרה טובה של הפחתת הפיצויים, אבל עדיין דמגוגיה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 12, 2020 12:05 pm 
Senior

אני מניח שההתיחסות להחתמת שחקנים זרים היא יותר בכיוון של לחסוך כסף ולא שימור האופי הישראלי של הקבוצה או ווטאבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 12, 2020 12:10 pm 
Hall of Famer

לא משנה. אם זה מה שמתמרצים, זה מה שמכבי צריכה לעשות מבחינתי. אם הם החליטו להמשיך להיות סמרטוטים ולהישאר בליגה הזו, אני מתכוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 12, 2020 2:15 pm 
Junior

שיעזבו את הליגה, ירשמו את הקבוצה כחברה בשווייץ, כי הרי לקבוצות הישראליות לא תהיה אפשרות לנסוע למשחקים במסגרת האירופית ובא לציון גואל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 12, 2020 3:18 pm 
Hall of Famer

אם אפשר רק לפני זה לעשות קצת כסף על חשבון הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], shmueliki ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: