סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 642 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 20, 2020 3:59 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אבימאל כתב:
ההתנהלות המתריסה מול הפרקליטות. זה לא התנהלות של הגנה מקצועית שמחפשת לנצח על המגרש.
אני מניח שגם בית המשפט יסלוד מזה.
ואם כך רק התחלנו, וזה הקו שהולך להתנהל במשפט, זה יגמר בהרשעה מהדהדת.

מה בהתנהלות של נתניהו ב25 השנים האחרונות גורם לך לחשוב שהוא הרים ידיים?
אני מסכים עם השורה הראשונה - זו התנהלות שאין לה מטרה לנצח על המגרש.
אם אני צריך להמר אז המטרה היא לערער את האמון במערכות בצורה כזאת שיהיה ברור שבהנתן פסק דין כנגדו המדינה הולכת לרעוד מה שיגרור קומבינה כלשהי בסופו של דבר שלא נגיע בכלל לפסק דין ( נשיאות? עסקת טיעון מביכה כלשהי?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 20, 2020 4:04 pm 
Hall of Famer

לא אמרתי כלום על plan b אם יש או אין לו.
מההתנהלות שלו, מה שברור היא שPLAN A לא כולל ניצחון בבית המשפט.
והנה - בית המשפט דוחה את הבקשה, כך שלמעשה כל מה שאמר נתניהו על הפרקליטות, חל עכשיו על בית המשפט.
אני גם לא בטוח שיש כאן התנהלות רציונלית ב100%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 20, 2020 4:14 pm 
Junior

אבימאל כתב:
לא אמרתי כלום על plan b אם יש או אין לו.
מההתנהלות שלו, מה שברור היא שPLAN A לא כולל ניצחון בבית המשפט.
והנה - בית המשפט דוחה את הבקשה, כך שלמעשה כל מה שאמר נתניהו על הפרקליטות, חל עכשיו על בית המשפט.
אני גם לא בטוח שיש כאן התנהלות רציונלית ב100%.

אני לא חושב שPLAN A היא לא לזכות אלא שהוא מניח שזה משהו בעל סיכוי נמוך (אולי יודע משהו על חומרי החקירה? אולי הוא מניח שהוא יואשם בין אם הוא אשם או לא?) ולכן הוא מכין גם את Plan b.

מה שכן, שמעתי בלא מעט מקומות שביבי באמת ובתמים מאמין שרודפים אותו ושהוא חף מפשע, זו לא הצגה וזה לא טריק לחמוק מאימת הדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 20, 2020 4:59 pm 
Hall of Famer

הסיכוי שהמשפט יגיע לסופו, יינתן פסק דין מרשיע, כל מסכת הערעורים תתקיים, וביבי יקבל את עונשו - קלוש למדי לטעמי
יש יותר מדי דברים שיכולים להתרחש במעלה הדרך - החל מחוקי חסינות מהכנסת (כעת, עוד שנה וחצי, עוד שנתיים לאחרי בחירות פוטנציאליות נוספות...), חנינה מהנשיא, קבלת תפקיד הנשיא בעצמו, פרישה מרצון מהחיים הפוליטיים תמורת "סגירת התיק", התארכות המשפט עוד ועוד עד שכבר יהיה אדם מבוגר (ואולי אף חולה)
משהו מאלה יקרה כמעט בוודאות, השאלה רק מה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 20, 2020 5:21 pm 
Sophomore

ברור שהוא מאמין שהוא חף מפשע ושרודפים אותו, אם הוא לא מאמין בזה למה שהפודלים יאמינו בזה? ולמה שהעם יאמין בזה ?
הבן אדם אומן בלהשפיע על דעת הקהל (הרבה מהטריקים הוא למד באמריקה), וזה בדיוק מה שהוא עושה.

תוכן המשפט והתוצאה שלו ממש לא מעניינים אותו כרגע (וכל אחד שקצת התעניין וקרא פרוטוקולים יודע שיהיה לו קשה מאוד לצאת בלי הרשעה בשוחד) .
מה שמעניין אותו כרגע זה כמה דברים-
לשכנע כמה שיותר אנשים שהוא ומשפחתו נרדפים (על ידי התקשורת ומערכת המשפט והשמאל שבאתכלס הכל זה אותו דבר), רק אתמול הוא טרח לפרסם דרך סנגוריו שהוא בכלל לא אמור להגע לדיון פתיחה של המשפט וזה הכל הפרקליטות שרוצה להציג תמונה שלו על ספסל האנשים.
לבטל (רעיונית )את האישומים נגדו - אמירות כמו איך הבן אדם שהתקשורת הכי רודפת יכול לקבל סיקור חיובי, או ממתי סיקור חיובי זה שוחד , או אם אותי חוקרים מה עם לפיד ונוני, וכל חיי תרמתי למדינה וככה היא גומלת לי, ויש עוד מספיק דוגמאות.
לחסל את הלגיטימציה של מערכת שלטון ואכיפת החוק- חיסול ממוקד של מנדלבליט מרגע שהוא החליט להגיש כתב אישום , שליחת אמיר אוחנה לעשות סבוטג במשרד המשפטים, אי מינוי מפכל כי האחרון העז להמליץ על כתב אישום, ועוד ועוד ועוד.

ודודי אמסלם כבר נתן לנו ספוילר מה יקרה כשיהיה גזר דין, מאות אלפי אנשים ייצאו להבעיר את הרחובות כי גונבים להם את הדמוקרטיה,
כי איך יכול להיות שמערכת משפט מושחתת תופרת תיק לנבחר העם, לראש הממשלה הכי טוב מאז ומעולם (זו לפחות המטרה).

ואין מה לעשות, כשיבינו שיהיה קשה מאוד להאשים את ביבי בלי לעורר את זעמו של העם זה יחלחל לשופטים ולנשיא, ואז ייפתח הצוהר לאיזשהו דיל שבבסיסו ההבנה שאין להם את היכולות להכניס אותו לכלא בלי שאלוהים יודע מה יקרה פה.
אבל כרגע הוא עוד נלחם על להגיע למצב שיש עוד ועוד אנשים שמאמינים שאסור למצוא אותו אשם, ושמוכנים להילחם על זה.

ואומנם בקטנה, אבל זה בדיוק האסטרטגיה שהייתה לו מול בני גנץ, הוא מאמין שבגני גנץ הוא סכנה לישראל וסחיט ולא עומד בלחץ ובמצב נפשי לא טוב, אז הפודלים גם פמפמו את דף המסרים, ואז גם הציבור מאמין בזה. זה הגיע למצב שבאים אליי אנשים (סופר אינטליגנטים) שבאים ואומרים לי שאני צריך להתבייש שאני מצביע לבני גנץ שגם מכולת לא היו נותנים לו לנהל, אז איך אני יכול לחשוב שהוא יכול בכלל לנהל מדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 20, 2020 7:34 pm 
Hall of Famer

חוקרי לב ובוחני כליות יש פה בפורום.
מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 9:43 am 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
הסיכוי שהמשפט יגיע לסופו, יינתן פסק דין מרשיע, כל מסכת הערעורים תתקיים, וביבי יקבל את עונשו - קלוש למדי לטעמי
יש יותר מדי דברים שיכולים להתרחש במעלה הדרך - החל מחוקי חסינות מהכנסת (כעת, עוד שנה וחצי, עוד שנתיים לאחרי בחירות פוטנציאליות נוספות...), חנינה מהנשיא, קבלת תפקיד הנשיא בעצמו, פרישה מרצון מהחיים הפוליטיים תמורת "סגירת התיק", התארכות המשפט עוד ועוד עד שכבר יהיה אדם מבוגר (ואולי אף חולה)
משהו מאלה יקרה כמעט בוודאות, השאלה רק מה

מסתבר שהמחוקק הנאיבי לא עשה שום סעיף שמונע מינוי לנשיא עם האשמות פליליות חמורות. הוא לא חשב שכזה מצב מטורף יתרחש בישראל.
אפשר להתמנות לנשיא גם אם אתה מואשם בפליליים במעשה רצח, אונס, שוד. בטח על שוחד, מרמה והפרת אמונים.

בנוסף, המחוקק גם לא מנע בפירוש את האפשרות שהנשיא יחון את עצמו ו/או מישהו מבני משפחתו. הרי זה משהו שהוא טריוויאלי מדי כדי להכניס לספר החוקים.
אז מסתבר שביבי יכול להתמנות לנשיא ולחון את עצמו ואת שרה (היא עדיין לא שילמה אגב את הקנס של 120 א' ש"ח שהפסידה במשפט). לא פחות ולא יותר.

אז מה יקרה? יש עוד כשנה עד לבחירות הבאות לנשיאות - יולי 2021 כאשר ריבלין יסיים את כהונתו בת 7 השנים. ביבי ימשיך בהתמסכנות, מריחת המשפט והדה-לגטימציה הציבורית למערכת המשפט.
הדברים יגיעו לשיא סביב הבחירות לנשיאות. במקרה הטוב מבחינתו, פרקליטיו יחתרו לעסקת טיעון בה הוא פורש מראשות הממשלה תמורת המתקת האישומים וצמצומם לדברים קלים בלבד, כמובן בלי שום עונש מאסר. הוא ימונה לנשיא.
במקרה שעסקת טיעון כזאת לא תצא אל הפועל, הוא יחתור להתמנות לנשיא (כחול לבן גם יתמכו כדי לקבל את ראשות הממשלה חצי שנה מוקדם מההסכם המקורי). הוא יתמנה, יחון את עצמו על אפם ועל חמתם של כל המשפטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 10:30 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
אז מסתבר שביבי יכול להתמנות לנשיא ולחון את עצמו ואת שרה (היא עדיין לא שילמה אגב את הקנס של 120 א' ש"ח שהפסידה במשפט). לא פחות ולא יותר.

אני לא יודע אם היא שילמה או לא, אבל הקנס שנקבע לה היה 55 אש"ח ב-11 תשלומים, מתוכם 45 אש"ח שתחזיר לקופת המדינה ו-10 אש"ח קנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 10:40 am 
Hall of Famer

הם כבר פנו בבקשה שמישהו יממן לה את החוב?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 10:54 am 
מנהל פורום

rony כתב:
Shiver כתב:

אני לא יודע אם היא שילמה או לא, אבל הקנס שנקבע לה היה 55 אש"ח ב-11 תשלומים, מתוכם 45 אש"ח שתחזיר לקופת המדינה ו-10 אש"ח קנס.

בנוסף לזה יש הליך אזרחי מולה לגבי 120 א' ש"ח נוספים שהיא לא החזירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 11:00 am 
Sophomore

נורטון כתב:
חוקרי לב ובוחני כליות יש פה בפורום.
מרשים.

אני דווקא חשבתי שכל מה שצריך זה זוג עיניים, לראייה-
הנה דודי אמסלם (AKA הפודל המאיים) נותן בראיון הבוקר את כל הרפרטואר -
"ראש הממשלה שגה בהחלטה הזאת ומינה את מנדלבליט אבל אני מניח שעל בסיס ההקלטות אין מחלוקת בעם ישראל שמנדלבליט הוא לכאורה עבריין. אין שאלה כזאת כבר. יש הקלטות, אנשים שמעו באוזן. לא צריך פרשנות, לא צריכים שופטים עליונים, לא צריך את כל להקת השמאל והפרשנים והפרופסורים שלה מכל הפקולטות ומכל עולם המשפט".
"שלב ההפיכה לא נעצר, אלא מגיע לשערי בית המשפט".
"אני לא מכיר מדינה אחת בעולם שמייחסת שוחד לראש ממשלתה או למאן דהוא בעקבות סיקור תקשורתי אוהד"

היה לנו בראיון אחד גם קביעה שמנדלבליט עבריין, גם שבשביל להחליט את זה לא צריך שופטים(ביטול גורמי מערכת החוק),
שיש הפיכה (חיזוק מעמד הנרדף) ,
ושסיקור תקשורתי אוהד זה לא שוחד (ביטול האישומים).
כמובן ששכחתי לציין בהודעה הוקדמת שחשוב שהמילה שמאל תופיע בביקורת על הגופים השונים כמה שיותר, כדי לעורר עוד יותר את הציבור כנגד.

רק לפתוח עיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 11:15 am 
מנהל פורום

נו... אמסלם שעצמו היה חשוד במספר פרשיות פליליות אומר על אחרים "לכאורה עבריין".
האירוניה בוכה מצחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 11:37 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
במקרה שעסקת טיעון כזאת לא תצא אל הפועל, הוא יחתור להתמנות לנשיא (כחול לבן גם יתמכו כדי לקבל את ראשות הממשלה חצי שנה מוקדם מההסכם המקורי). הוא יתמנה, יחון את עצמו על אפם ועל חמתם של כל המשפטנים.

למה שכחול לבן יתבזו בשביל סחורה שהם מקבלים בחינם תוך חצי שנה.
אין בכנסת הזאת רוב למינוי ביבי לנשיאות.
בקואליציה נותרו 53 חכים מגוש הימין, מאיפה יגיעו עוד 8?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 11:40 am 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
Shiver כתב:

יש לך ספק שבנט וחבורתו יזחלו על גחונם לעזרת נתניהו ברגע שיצטרך אותם? ולמה אתה מחריג את אורלי לוי ואת הנדל והאוזר מגוש הימין שהם בבירור שייכים אליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 12:05 pm 
Hall of Famer

הנדל והאוזר יכלו להיות היום שרי הבטחון והחוץ אם היו נותנים לביבי את ממשלת ה61 שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 12:20 pm 
Senior

אני לא בטוח שהבנתי עד הסוף, אתה טוען שהעובדה שהנדל והאוזר העדיפו לכהן תחת ביבי כראש ממשלה אבל לא כשרים מרכזיים, מעידה על כך שהם לא יצביעו בעדו לנשיאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 12:42 pm 
מנהל פורום

אבימאל כתב:
Shiver כתב:

כחול לבן כבר הכשירו את השרץ. אין להם לאן לרדת נמוך יותר.
אם כתוצאה מתמיכה לביבי לנשיאות הם גם יקבלו עוד כמה חודשים בשלטון, למה להם לא ללכת על זה?
זה לכאורה אפילו החזרה הבטחת הבחירות לבוחרים שלהם, ככה שזה אולי אפילו יעזור להם להצטייר בצורה טובה יותר ככאלה שהורידו את ביבי מראשות הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 12:47 pm 
Hall of Famer

אתם שוכחים את התרחיש ששכטמן יתמודד מול ביבי, ואז בכלל כל סיפור ביבי הנשיא גמור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 1:11 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
אני לא בטוח שהבנתי עד הסוף, אתה טוען שהעובדה שהנדל והאוזר העדיפו לכהן תחת ביבי כראש ממשלה אבל לא כשרים מרכזיים, מעידה על כך שהם לא יצביעו בעדו לנשיאות?

לא, העובדה שהם הסכימו לשתף פעולה עם נתניהו רק כחלק מגוש גנץ.
אני לא רואה סיבה שזה ישתנה בנוגע לנשיאות. הם לא אוהבים אותו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 1:52 pm 
Senior

באמת? לא אוהבים אותו?

בוא, כדי לקצר תהליכים, אכתוב כאן את הטור של אחד מהם באתר כלשהו:
    "אנחנו לא ממליצים על נתניהו מתוך אהבה גדולה או בגלל שפתאום אנחנו משוכנעים שהוא ישר ואמין. אנחנו ממליצים עליו כי המדינה נמצאת במצב לא פשוט וזמנים קשים דורשים הכרעות קשות. היינו יכולים להישאר "שלמים עם מצפוננו" ולא להמליץ על ביבי לנשיאות. קרוב לוודאי שהיינו מרגישים טוב יותר עם עצמנו אבל הישארותו של ביבי בכסא ראש הממשלה בתקופה כזו עם אתגרים חסרי תקדים ואיום ה<random> שפשוט אי אפשר לטפל בהם כמו שצריך מתוך הסיטואציה הבלתי אפשרית הזו, כל אלו היו עלינו.
    לכן, עם כל ההסתייגויות והבעיות, החלטנו שבעת הזאת טובת העם והמדינה חייבים לבוא לפני ההתבשמות העצמית שלנו ולכן המלצנו על ביבי לנשיאות מתוך אמונה עזה שאולי זה לא מה שאבימאל מצפה מאיתנו אבל זה בהחלט מה שמדינת ישראל צריכה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 3:17 pm 
Hall of Famer

הלואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 3:38 pm 
Hall of Famer

מן הסתם אוהבי ביבי הגדולים יהיו בעד מינויו כנשיא
אבל למרבה האבסורד במקרים כאלו - גם לחלק ממתנגדיו הגדולים אולי יהיה אינטרס/תמריץ כלשהו להיות בעד וכך לפחות להיפטר ממנו לתמיד בתחומי הממשלה והכנסת...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 3:47 pm 
Hall of Famer

יללה - ווין ווין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 3:49 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

להצריח את ביבי מראשות הממשלה לבית הנשיא זה כמו להעביר את כנופיית רמת עמידר, במקום לכלא, לשכונה אחרת בר"ג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 21, 2020 3:50 pm 
Sophomore

אז אני אקח את כובע ה"טהרן" פה ואגיד שכל הדיון הזה, עצם הרעיון של החזקת ראשות הממשלה כקלף מיקוח להשפעה על תוצאותיו של משפט פלילי, והמחשבה על שימוש במוסד הנשיאות כקרנות מזבח - רק מראה כמה התרבות הפוליטית במדינה שלנו פשטה רגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 642 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: