סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 3:11 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 268 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הריקוד האחרון
הודעהפורסם: ש' מאי 23, 2020 8:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
חן חן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 24, 2020 4:55 pm 
Sophomore

ido כתב:
הניקס גם הגיעו לגמר בלי יואינג הקשיש והפצוע, שהוביל אותם בעונה הסדירה והלך ודעך בפלייאוף (אחרי סדרה קשוחה נגד מיאמי ומורנינג בשיאו, ועוד אחת נגד אטלנטה של מוטמבו. את הפלייאוף הוא סיים אחרי שני משחקים בגמר המזרח). זו לא הייתה עונה קלה מבחינה גופנית

הניקס איבדו הרבה יותר מרק את יואינג בריצה המטורפת שלהם לגמר (שזאת לדעתי הריצת פליאוף הכי מרגשת שאני זוכר ואני אפילו לא אוהד ניקס)
בדרך הם איבדו את יואינג , קמבי , לארי ג'ונסון , ואולי גם עוד כמה שחקנים
איבדו והמשיכו לנצח.
\תצוגות של אלן יוסטון ולטרל ספריוול
וטונות של מלחמה אופי ונחישות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 24, 2020 9:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

N.T.K כתב:
ido כתב:
הניקס גם הגיעו לגמר בלי יואינג הקשיש והפצוע, שהוביל אותם בעונה הסדירה והלך ודעך בפלייאוף (אחרי סדרה קשוחה נגד מיאמי ומורנינג בשיאו, ועוד אחת נגד אטלנטה של מוטמבו. את הפלייאוף הוא סיים אחרי שני משחקים בגמר המזרח). זו לא הייתה עונה קלה מבחינה גופנית

הניקס איבדו הרבה יותר מרק את יואינג בריצה המטורפת שלהם לגמר (שזאת לדעתי הריצת פליאוף הכי מרגשת שאני זוכר ואני אפילו לא אוהד ניקס)
בדרך הם איבדו את יואינג , קמבי , לארי ג'ונסון , ואולי גם עוד כמה שחקנים
איבדו והמשיכו לנצח.
\תצוגות של אלן יוסטון ולטרל ספריוול
וטונות של מלחמה אופי ונחישות

וגם איבדו את קטש עוד לפני שהעונה החלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 25, 2020 9:21 am 
מנהל פורום

פיפן בראיון מלפני חודש, אומר שכשהוא מסתכל אחורה הוא חושב שקובי היה יותר טוב מג'ורדן.
ובעיקר בגלל העובדה שהוא הגיע היישר מהתיכון ולא היה לו ממי ללמוד.
פיפן אגב גם קצת עצבני על איך שהוא יצא בסדרה. בפרק האחרון ג'ורדן אמר כמה משפטים שהוא לא אהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 25, 2020 4:44 pm 
Hall of Famer

G כתב:
1.
3. בעונה של 50 משחקים, הגיל משפיע פחות, מניח שהיו זוכים באליפות נוספת, אלא אם ג'ורדן לא היה משחק בגלל הפציעה באצבע.

או מפסידים לדנקן שהיה מתעלל בטוני קוקוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 25, 2020 8:38 pm 
Sophomore

satriani כתב:
G כתב:
1.
3. בעונה של 50 משחקים, הגיל משפיע פחות, מניח שהיו זוכים באליפות נוספת, אלא אם ג'ורדן לא היה משחק בגלל הפציעה באצבע.

מניח שעל דאנקן היה רודמן... לא שמישהו יכל לעצור לגמרי את דאנקן של אז אבל אני בהחלט רואה את רודמן מוציא את דאנקן בן ה-23 מהמשחק שלו ומפריע לו..

בכלל לשיקגו (בניגוד לניויורק שהגיע לאותו גמר אחרי כל הפציעות) היה קו קדמי מאד פיזי וקשוח (גם עם לונגלי) ובטח היה מצליח לצופף ולהפריע לתאומי המגדל. מצד שני הקו האחורי של אייברי ג'ונסון, שון אליוט ומריו אלי מול ג'ורדן ופיפן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 25, 2020 9:46 pm 
Hall of Famer

דאנקן הרוקי במשחק השלישי בקריירה קלע 19 וקטף 22 מול שיקגו הגדולה עדיין. במשחק השני בין הקבוצות הוא סיפק 14 ו 12

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 25, 2020 10:01 pm 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
satriani כתב:
G כתב:
1.

מניח שעל דאנקן היה רודמן... לא שמישהו יכל לעצור לגמרי את דאנקן של אז אבל אני בהחלט רואה את רודמן מוציא את דאנקן בן ה-23 מהמשחק שלו ומפריע לו..

בכלל לשיקגו (בניגוד לניויורק שהגיע לאותו גמר אחרי כל הפציעות) היה קו קדמי מאד פיזי וקשוח (גם עם לונגלי) ובטח היה מצליח לצופף ולהפריע לתאומי המגדל. מצד שני הקו האחורי של אייברי ג'ונסון, שון אליוט ומריו אלי מול ג'ורדן ופיפן...

אתה כנראה לא זוכר שלונגלי חתם בפיניקס על חוזה גדול יותר ורודמן נראה לא משהו ב98-99, בכל זאת בן 38. לא יודע כמה דקות יכול שחקן בן 38 לתת מול דנקן הצעיר.
אתה גם שוכח שג׳קסון סרב להשאר ולא יודע כמה מאמנים אחרים היו מסוגלים להסתדר עם רודמן שנעלם מתי שבא לו(וזה מה שקרה עם רמביס בלייקרס באותה עונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2020 8:30 am 
Sophomore

satriani כתב:
גמליאל כתב:
satriani כתב:
G כתב:
1.

אתה כנראה לא זוכר שלונגלי חתם בפיניקס על חוזה גדול יותר ורודמן נראה לא משהו ב98-99, בכל זאת בן 38. לא יודע כמה דקות יכול שחקן בן 38 לתת מול דנקן הצעיר.
אתה גם שוכח שג׳קסון סרב להשאר ולא יודע כמה מאמנים אחרים היו מסוגלים להסתדר עם רודמן שנעלם מתי שבא לו(וזה מה שקרה עם רמביס בלייקרס באותה עונה)

ההנחה כמובן שכולם היו נשארים כולל המאמן... לגבי רודמן מניח שאם בגיל 37 הוא הצליח להפריע עד כדי כך לקרל מלון הוא היה מפריע גם לא מעט גם לדאנקן. בטח יותר ממה שמריו אלי ושון אליוט היו מפריעים לג'ורדן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2020 11:57 am 
Sophomore

בעיני מדובר באלופה הכי חלשה ב-30 שנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2020 3:11 pm 
Hall of Famer

אתה מדבר על הספארס של 99? אני דווקא חושב שהגרסא של 2003 הייתה גרועה יותר.
היה שם כמובן את דאנקן בשיאו, אבל השחקן השני בטיבו בסדרה של הספארס היה כנראה סטיבן ג'קסון. טוני פארקר החל את הסדרה טוב, אבל מתישהו באמצע הסדרה החלו לרעוד לו הביצים ובמשחק הקובע הוא אפילו חילק את הדקות עם ספידי קלקסטון. דיוויד רובינסון היה על אדים בניגוד ל-99 ששם כמובן הוא כבר לא היה אותו שחקן אחרי הפציעה, אבל עדיין שחקן תורם. אני חושב שמבחינת קשיחות והתעלות החבר'ה המסייעים של 99 עלו על אלו של 2003. יש לי גם השגות לגבי גרסת 2007, ששם דאנקן כבר היה אחרי השיא שלו. 31 דקות מעמדת הסנטר הלכו לצמד המופלא של אוברטו/פרנסיסקו אלסון. מייקל פינלי שהזדקן לא בחן. תרם 26 דקות והיה על תקן זה שפותח בחמישיה רק כדי שמאנו ייכנס ויעלה את הרמה. עוד היו שותפים לא אפקטיביים - רוברט הורי, ברנט בארי וז'אק ווהן. מה שכן היה להם זה את פארקר וג'ינובילי בשיא. לא ברור לי מי היה מנצח בין 3 הגרסאות הללו. ההרגשה שלי היא שהקבוצה של 99 הייתה יוצאת ראשונה, אח"כ 2007 ולבסוף 2003. אבל אלופת אלופות הספארס היא בעיני 2005. הפציעות כבר החלו להשפיע על רובוטימי (גליץ' קטן בתכנות, אבל עדיין גליץ') אבל לא כמו ב-2007 והוא היה מאד קרוב לשיא. מאנו ג'ינובילי בעונה שהוא עשה את הקפיצה קדימה ואפילו היה שחקן חמישיה, פארקר התגבר על רעד הביצים שאחז אותו בעונת הרוקי. ברוס בוואן פיתח את אומנות הלכלוך לשיא שלא ישוחזר ורוברט הורי עדיין היה רוברט הורי, כולל משחק מספר 5 המדהים שלו בגמר, בו הוא היה מאופס עד שניה לתום הרבע השלישי. אבל אז הוא נזכר שיש משחק, קלע שלשה שחתמה את הרבע וסיים את המשחק עם 21 נק', כולל 5 מתוך 7 הנק' של הספארס בהארכה, כולל כמובן כמובן את זה -
https://www.youtube.com/watch?v=GjPgAQQst7U (אוי ראשיד, אוי)
אבל גם הטעימה ההזויה הזאת ממעיין הנעורים של הורי בן ה-34 -
https://youtu.be/BZdik09RGJI?t=52

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2020 4:01 pm 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
satriani כתב:
גמליאל כתב:
satriani כתב:
G כתב:
1.

ההנחה כמובן שכולם היו נשארים כולל המאמן... לגבי רודמן מניח שאם בגיל 37 הוא הצליח להפריע עד כדי כך לקרל מלון הוא היה מפריע גם לא מעט גם לדאנקן. בטח יותר ממה שמריו אלי ושון אליוט היו מפריעים לג'ורדן..

ברור זה הרי עובד כך. אם בגיל X אתה טוב, אז בגיל X+1 אתה טוב. לכן שחקנים לעולם לא נגמרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2020 10:07 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
אתה מדבר על הספארס של 99? אני דווקא חושב שהגרסא של 2003 הייתה גרועה יותר.
היה שם כמובן את דאנקן בשיאו, אבל השחקן השני בטיבו בסדרה של הספארס היה כנראה סטיבן ג'קסון. טוני פארקר החל את הסדרה טוב, אבל מתישהו באמצע הסדרה החלו לרעוד לו הביצים ובמשחק הקובע הוא אפילו חילק את הדקות עם ספידי קלקסטון. דיוויד רובינסון היה על אדים בניגוד ל-99 ששם כמובן הוא כבר לא היה אותו שחקן אחרי הפציעה, אבל עדיין שחקן תורם. אני חושב שמבחינת קשיחות והתעלות החבר'ה המסייעים של 99 עלו על אלו של 2003. יש לי גם השגות לגבי גרסת 2007, ששם דאנקן כבר היה אחרי השיא שלו. 31 דקות מעמדת הסנטר הלכו לצמד המופלא של אוברטו/פרנסיסקו אלסון. מייקל פינלי שהזדקן לא בחן. תרם 26 דקות והיה על תקן זה שפותח בחמישיה רק כדי שמאנו ייכנס ויעלה את הרמה. עוד היו שותפים לא אפקטיביים - רוברט הורי, ברנט בארי וז'אק ווהן. מה שכן היה להם זה את פארקר וג'ינובילי בשיא. לא ברור לי מי היה מנצח בין 3 הגרסאות הללו. ההרגשה שלי היא שהקבוצה של 99 הייתה יוצאת ראשונה, אח"כ 2007 ולבסוף 2003. אבל אלופת אלופות הספארס היא בעיני 2005. הפציעות כבר החלו להשפיע על רובוטימי (גליץ' קטן בתכנות, אבל עדיין גליץ') אבל לא כמו ב-2007 והוא היה מאד קרוב לשיא. מאנו ג'ינובילי בעונה שהוא עשה את הקפיצה קדימה ואפילו היה שחקן חמישיה, פארקר התגבר על רעד הביצים שאחז אותו בעונת הרוקי. ברוס בוואן פיתח את אומנות הלכלוך לשיא שלא ישוחזר ורוברט הורי עדיין היה רוברט הורי, כולל משחק מספר 5 המדהים שלו בגמר, בו הוא היה מאופס עד שניה לתום הרבע השלישי. אבל אז הוא נזכר שיש משחק, קלע שלשה שחתמה את הרבע וסיים את המשחק עם 21 נק', כולל 5 מתוך 7 הנק' של הספארס בהארכה, כולל כמובן כמובן את זה -
https://www.youtube.com/watch?v=GjPgAQQst7U (אוי ראשיד, אוי)
אבל גם הטעימה ההזויה הזאת ממעיין הנעורים של הורי בן ה-34 -
https://youtu.be/BZdik09RGJI?t=52

אני חושב שהטעות של ראשיד היא ה-brain fart אולי הכי גדול בהיסטוריית הפלייאופס, יותר מהאיבוד של אייזאה בגמר המזרח מול בוסטון, יותר מהטעויות של פופ בסיום המשחק מול מיאמי (עם השלשה של אלן), יותר מכל מה שפורטלנד עשו בגמר המערב מול הלייקרס.
מי בא לעזור מפאקינג ביג שוט רוב בשניות האחרונות של משחק פלייאוף?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2020 10:27 pm 
Hall of Famer

ג׳יי. אר סמית׳ לוקח בגדול, כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 27, 2020 10:09 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
ג׳יי. אר סמית׳ לוקח בגדול, כמובן.

נכון, שכחתי ממנו. בוא נסכים על תיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 27, 2020 10:33 am 
Junior

שום תיקו, ג'יי אר לוקח בענק.

ולמרות שזה לא הפלייאופס ג'יי אר הוא גם הראנר-אפ של עצמו עם הכיף לג'ייסון טרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 27, 2020 9:17 pm 
Hall of Famer

המממ... אם כבר אז כבר... איפה עומדת המכה של גרין במפשעה של לברון?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 27, 2020 9:40 pm 
Sophomore

satriani כתב:
גמליאל כתב:
satriani כתב:
גמליאל כתב:

ברור זה הרי עובד כך. אם בגיל X אתה טוב, אז בגיל X+1 אתה טוב. לכן שחקנים לעולם לא נגמרים.

לא בדיוק כך אבל אם בעונה X אתה מצוין , סביר שבעונה X+1 אתה לא תהיה גרוע ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 28, 2020 7:25 am 
Hall of Famer

לא גרוע. רק בן 38. אם מלון שם 25 מול הבולס. דנקן היה מסתדר.
גם רובינסון היה מתעלל בסימפקינס וביל וונינגטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 29, 2020 1:51 pm 
Sophomore

satriani כתב:

זה לא השאלה כמה מלון שם נגד שיקגו ורודמן.
השאלה היא האם הוא הצליח לשחק את המשחק שלו ולתרום לקבוצה שלו את התרומה הרגילה שלו.

ופה לדעתי התשובה היא לא.
רודמן לדעתי גרם לו להפוך את המשחק שלו ל1 על 1.
לרצות לנצח את רודמן.
זה לדעתי פגע בשחקנים שיכלו לתת יותר נגד שיקגו (נגיד הורנסק שבגדול קיבל כדורים רק מסטוקטון ולא גם מסטוקטון וגם ממלון)

לדעתי השטף של המשחק של יוטה נפגע בגלל המלחמה האישית של מלון ברודמן.

וכן , סביר שגם דאנקן לא היה משותק מול רודמן.
אבל דווקא בעונה ההיא , יכול להיות שאם היה לדאנקן שמירה חזקה כל כך , הוא פשוט לא היה מקבל כל כך הרבה כדורים ומשחק ההתקפה היה הולך יותר לכיוון דיויד רובינסון (שהיה בגדול שחקן לא מספיק טוב בשביל להוביל קבוצה לאליפות)
אם כבר סדרות צמודות , היו לס"א קבוצות טובות בהרבה שיכלו לתת פייט גדול בהרבה לשיקגו ההיא.
הבעיה היחידה של ס"א היא שבכל פעם שהם נתקלו בקבוצה גדולה באמת , הם מצאו את הדרך להפסיד
מיוסטון , דרך הליקרס ועד מיאמי
אני מאמין לכן ששיקגו היתה מנצחת גם את ס"א הגדולה ביותר (כשפארקר דאנקן וג'ינובילי היו בשיאם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 29, 2020 2:34 pm 
Hall of Famer

חמש אליפויות, כולל נצחונות על מיאמי והלייקרס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 29, 2020 8:17 pm 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
satriani כתב:

זה לא השאלה כמה מלון שם נגד שיקגו ורודמן.
השאלה היא האם הוא הצליח לשחק את המשחק שלו ולתרום לקבוצה שלו את התרומה הרגילה שלו.

ופה לדעתי התשובה היא לא.
רודמן לדעתי גרם לו להפוך את המשחק שלו ל1 על 1.
לרצות לנצח את רודמן.
זה לדעתי פגע בשחקנים שיכלו לתת יותר נגד שיקגו (נגיד הורנסק שבגדול קיבל כדורים רק מסטוקטון ולא גם מסטוקטון וגם ממלון)

לדעתי השטף של המשחק של יוטה נפגע בגלל המלחמה האישית של מלון ברודמן.

וכן , סביר שגם דאנקן לא היה משותק מול רודמן.
אבל דווקא בעונה ההיא , יכול להיות שאם היה לדאנקן שמירה חזקה כל כך , הוא פשוט לא היה מקבל כל כך הרבה כדורים ומשחק ההתקפה היה הולך יותר לכיוון דיויד רובינסון (שהיה בגדול שחקן לא מספיק טוב בשביל להוביל קבוצה לאליפות)
אם כבר סדרות צמודות , היו לס"א קבוצות טובות בהרבה שיכלו לתת פייט גדול בהרבה לשיקגו ההיא.
הבעיה היחידה של ס"א היא שבכל פעם שהם נתקלו בקבוצה גדולה באמת , הם מצאו את הדרך להפסיד
מיוסטון , דרך הליקרס ועד מיאמי
אני מאמין לכן ששיקגו היתה מנצחת גם את ס"א הגדולה ביותר (כשפארקר דאנקן וג'ינובילי היו בשיאם)

אתה כנראה לא מבין כמה מלון היה מסוכן וכמה התעלל בליגה וגם בבולס. בסדרה ב98 מולם, הוא שם 25 ב50 אחוז מהשדה.
הוא הצריך דאבל טים. הבעיה שלו, שהוא תלוי באחרים. ומה לעשות, הוא
שיחק עם כל מיני אדם קיפים(כן אדם קיף היה שחקן חמישיה בגמר הנבא) ושאר ירקות.
קל להוציא כדור מגבוה בפוסט ולעשות דאבל (לעומת הפיקנרול שלא היה ניצן לעצירה). ועם כל זה הוא עדיין הרג אותם.
דנקן היה מגיע לאותם מספרים והיה גורם לעוד בעיות כי הוא גבוה יותר ושומר יותר טוב. אגב דנקן חסין לכל השטויות של רודמן (בניגוד למלון). גרנט ושאק אמרו לא פעם שהם ניסו לעשות איתו טראש ודנקן היחיד שלא הזיז לו.
ואם משחק ההתקפה היה הולך לרובינסון, הוא היה חוגג על רוטצית הגבוהים העלובה של הבולס.
אני חושב שהבולס היו על אדים אחרונים ב98. זה הרגיש כך וגם צויין בסרט. לבוא עוד פעם לעוד עונה של 100 משחקים בגיל של השחקנים שלהם (כולם בסוף הקריירה או מעבר לשיא) זה פשוט לא קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 30, 2020 12:18 am 
Hall of Famer

אם אני זוכר נכון, התרומה הגדולה של רודמן הייתה שהבולז נתנו לו לשמור על מאלון רוב הזמן אחד על אחד ולא הביאו את השמירה הכפולה. הוא שם 25 נק', אבל הוא לא שם 35 נק'. בעונה הרגילה מאלון שם 27 נק'. בפלייאוף ללא הסדרה מול הבולז הוא שמר בערך על אותו ממוצע וכל זה כשהוא מקבל את הדאבל טים באופן קבוע. אז אם רודמן לבד עצר אותו על מספרים שקבוצות אחרות השיגו בשמירה כפולה (שוב, אם הזיכרון שלי לא מטעה אותי ואכן רודמן שמר אותו באחד על אחד), אז הוא עשה עבודה עצומה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 30, 2020 12:57 am 
Sophomore

לא היתה שמירה כפולה על מאלון, פיל ג'קסון לא האמין בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 30, 2020 4:16 am 
Hall of Famer

G כתב:
לא היתה שמירה כפולה על מאלון, פיל ג'קסון לא האמין בזה.

תבדוק כיצד קלע ראסל את השלשה במשחק 6 41 שניות לסיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 268 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, B.Grant44, rony ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: