סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 9:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 716 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מהומות בארה"ב
הודעהפורסם: א' מאי 31, 2020 11:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז קרא לזה ארגון גג, או מה שזה לא יהיה. על אלקעידה כשהיה בשיא כוחו אמרו שזה לא באמת ארגון אלא אוסף התארגנויות אד הוק.
אני חייב להודות שאני לא עוקב אחרי טוויטר בכלל ואחרי הטוויטים של טראמפ בפרט, אז אני לא יודע מה כתוב שם. אבל בנאום שהוא נשא בנאס"א אתמול אחרי השיגור לתחנת החלל הוא התייחס למקרה ולמשפחה של פלויד, וגם למי שמוחה בדרכי שלום, בצורה מכובדת למיטב שמיעתי - לצד מילים קשות וחוסר פשרה למי שנוקט באלימות, בוזז ושודד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 12:24 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
נו ראי, אז איך אפשר להתדיין על אופן התגובה של טראמפ אם אתה לא עוקב אחרי הדרך שבה מרבית ארה"ב מקבלת את המידע שלה מהנשיא?

וזה לא נפתר ב'אז קרא לזה ארגון גג'. זה ליטרלי כלום. אין שום הגדרה למה זה אנטיפה, בעיקר כי זה לא קיים. מה שאומר שאם ההכרזה הזו תהפוך למשהו לגאלי, זה יאפשר לו לנטר אחרי אזרחים ולשייך כל דבר לדבר האמורפי הזה שנקרא אנטיפה.

ושוב, ארגוני ימין קיצוני אמריקאי הם ארגונים לכל דבר. עם הנהלה, עם דמי חבר, עם מפגשים. אף אחד מהם לא נכנס לרשימה הזו.

אני בשלב זה לא יודע אם יש משהו שהוא יכול לעשות שיטריד אותך. חבל שאתה לא בוחן אותו באותה ביקורתיות שאתה בוחן את הדברים שמתרחשים בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 1:20 am 
מנהל פורום

ראיתי כמה תגובות מפגרות בטוויטר.
קודם כל עצם זה שאנשים חייבים לסווג הכל לימין ושמאל זה מראה כמה נכשלנו בחינוך במדינה הזאת. בכל אופן, ראיתי פה ושם טוויטים שמנסים להראות אין פה גזענות כי שחורים מבצעים הרבה יותר פשעים בארה"ב. אז פה זה כבר בעיה יותר קשה - זה שעובדתית רוב הפושעים הם שחורים (ונעזוב שנייה את הסיבות) זה לא אומר שרוב השחורים הם פושעים. להניח שמישהו הוא פושע ולהתייחס אליו ככזה רק כי הוא שחור זה נטו גזענות. אני לא מבין איך אפשר להתבלבל פה.

בלי קשר, ממליץ לראות את ג'ימי קימל:
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... 2pa-f7zqGU

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 1:35 am 
Hall of Famer

וואו, הקימל הזה מרדים. איפה ג׳ון סטויארט כשצריך אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 1:40 am 
Hall of Famer

ועכשיו שסיימתי את הוידאו, קקה וידאו, אל תראו. ואני חייב להגיד שהדבר העיקרי שיצא לי משם, זה שהבחור השחור - כל האחים שלו נורא שמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 2:06 am 
Senior

כמו גם 'שימוש בסמים'. יש כמות חולנית של לבנים אמריקאים שמכורים למשככי כואבים. מגפת האופיאדים במידווסט ובצפון-מזרח היא מגפה אמיתית וקשה. אבל כשהשוטר שירה למוות בפילנדרו קסטיל במינסוטה לפני 4 שנים, אחרי שהאחרון אמר לו ברוגע ושקט שיש לו אקדח ברישיון והוא מחזיק אותו והוא לא הולך להשתמש בו, השוטר הסביר ש-"הוא ראה שהוא מעשן מריחואנה ליד הבת שלו אז אם אין לו כבוד עבורה איך אני אדע מה הוא יעשה לי".

מסגור זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 11:10 am 
Hall of Famer

רציתם טוויטר? קיבלתם.
מישהו קורא למה שקורה במינסוטה "נסיון מאורגן לערער את יציבות החברה האזרחית ללא התחשבות בחיים או רכוש".
מי אמר את זה? בטח טראמפ או מישהו דומה לו.

אה, זה דווקא מושל מינסוטה, דמוקרט למיטב ידיעתי, בזמן שהוא מפעיל בפעם הראשונה בהיסטוריה את המשמר הלאומי של מינסוטה.
https://twitter.com/ABC/status/12667363 ... 1608.shtml

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 11:20 am 
Senior

אני לא מבין למה אתה כותב בציניות ויעני עוקצנות כאילו יש למישהו פה סנטימנטים מיוחדים למושל מינסוטה (או למפלגה הדמוקרטית בכלל).

אני מזכיר לך שבדיון קודם שלנו אתה דיברת על אמירה בודדת של הילארי קלינטון מנאום בודד שהיא התכחשה אליו ונתנה הסבר אלטרנטיבי למה היא התכוונה. ועל אף שהאמירה הזו לא מבוססת בשום דבר שהיא הצביעה עבורו בשנותיה כסנטורית, עשתה בימיה כשרה או הציגה בקמפיין שלה, עדיין החשבת את האמירה הבודדת ההיא כמשמעותית.

מהצד השני אתה לא מתייחס לשום דבר שטראמפ אומר כמשמעותי, או מסתכל על הצעדים שלו באותה צורה ביקורתית שאתה מסתכל על צעדים מאוד דומים שנתניהו עושה (כמעט כל הזמן במקביל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 11:22 am 
Senior

לפחות יש מעצרים קצת בנושאי הונדליזם וההצתות.

איך אומרים המגניבים הצעירים, תיראו מופתעים:

https://twitter.com/MNPDNashville/statu ... 5961066500

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 11:30 am 
Hall of Famer

אני אומר שכשטראמפ מדבר על מהומות מאורגנות ושיש להתמודד איתן ולעצור אותן גם בכוח אם צריך, כנראה יש לו על מה להתבסס. הוא לא היחיד שאומר את זה, ולא רק פוליטיקאי רדוד ומנותק שיושב לו בוושינגטון רחוק מכולם אומר את זה, ולא רק הטייפקאסט שלו אומר את זה. מושל מינסוטה הוא דמוקרט, הוא מפעיל את הממשל הלאומי אחרי התייעצות עם ראשי הערים של מינאפוליס וסנט פול, שניהם דמוקרטים, כי כל כוחות המשטרה והכיבוי לא יכולים להתמודד עם היקף המהומות. ואתה רואה את זה גם במקומות אחרים. ביל דה בלאזיו הדמוקרט מתחנן למפגינים בניו יורק "תלכו הביתה", ראש עיריית לוס אנג'לס הדמוקרט מתחנן למושל קליפורניה הדמוקרט אף הוא שיעשה כמו במינסוטה ויפרוס בלוס אנג'לס את המשמר הלאומי, וכו' וכו'. זה לא נשמע כמו הפגנות שקטות עם קצת תופעות של ביזה והשחתה רק בשוליים.

ואני חייב לציין שלא הבנתי את תכלית ההודעה האחרונה שלך על המעצר.

ואשר להילארי, אמרתי אז למה ההסבר שלה היה מגוחך וחסר הגיון, אבל מי שרוצה יכול לדפדף ולחפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 11:39 am 
Hall of Famer

הממ, ראי, מישהו חשב שהמושלים אמורים להכיל את המהומות והביזה ולשבת בחיבוק ידיים?

מה שיובל אמר זה:

Yuval כתב:
ראי, טראמפ לא קשור לזה שג'ורג' פלויד נרצח. הוא לא קשור לפריצה של המהומות. איך הוא מטפל בהן ומה המסר שהוא מעביר לאוכלוסיה השחורה בארה"ב כן קשור בו.

היה לו מאוד חשוב להדגיש שניאו נאצים בשארלוטסוויל הם אנשים טובים. בינתיים הוא מסרב להכיר במפגינים בכלל, כותב בכל טוויט שהם "פרוטסטורס" במרכאות. לא מתייחס בשום צורה לזעם ולכאב של הרוב העצום שאינו בוזז אלא רק כואב.

לעומת זאת הוא הכריז על "אנטיפה" כארגון טרור.
אין ארגון כזה. אין דבר כזה. זה ליטרלי דרך (ספק אם יש לו סמכות לכך) לאשר ניתור של אנשי שמאל בארה"ב.
למיטב ידיעתי אף ארגון ימין קיצוני אמריקאי לא נמצא ברשימת ארגוני הטרור של ארה"ב.

זו האשמה של טראמפ. אני מסכים שהוא לא אשם ברצח או בפריצת המהומות.

אני לא רואה פה שום דבר שקשור לדוגמה של מושל מינסוטה או לאיך שניסית לנמק את זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 11:41 am 
Senior

וול, אז אתה ודאי מסכים שכשטראמפ אומר שהוא הוסיף לרשימת ארגוני הטרור של ארה"ב (אקט עם משמעות לגלית רצינית) ארגון אמורפי שאיש לא יודע מיהו, מי חבר בו, מה הוא עושה בלי להראות בדל של הוכחה, אז זה ודאי יכעיס אותך כמי שאלרגי לאמירות מגוחכות וחסרות היגיון.

מושל מינסוטה דיבר על ארגוני ימין קיצוני שמגיעים למינסוטה. בוודאי יכעיס אותך שטראמפ לא התייחס לכך כלל.

אתה באמת חושב שאתה מפעיל את אותה ביקורתיות כלפי טראמפ ואמירותיו כפי שאתה מפעיל כלפי פוליטיקאים אחרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 11:53 am 
Hall of Famer

נדב, קרא לאנטיפה איך שתקרא, ארגון גג, שם מותג, כינוי לאוסף התארגנויות אד הוק שנעשות אונליין. הרי לא טראמפ המציא את השם הזה, הארגונים שחוסים תחת שם המותג הזה משתמשים בו. אם תרצה, זה כמו "אנונימוס" של ההאקרים, אין באמת "ארגון" היררכי כזה, אבל אף אחד לא יגיד שזו תופעה שלא קיימת.
אני לא יודע אם אני מרגיש נוח עם זה שהם מוכרזים "ארגון טרור", ולמעשה לא חושב שיש לטראמפ סמכות כזו בכלל. אבל לפחות לחלק מהארגונים שפועלים תחת שם המותג הזה יש מאפיינים, ובכן, פשיסטים.

אשר לארגונים ימנים ברשימת ארגוני הטרור, כמדומני השנה הוכרז ארגון עליונות לבנה (שחברים בו בעיקר מהגרים מרוסיה) כארגון טרור, ושלושת מנהיגיו הוגדרו אישית כטרוריסטים. לא יודע לגבי אחרים. ברור שזה לא מספיק וצריכים להיות עוד כאלה.

יובל, בוא נגיד שמאז הדיון שהיה לנו כשטראמפ נבחר סיימתי לקבל ממך הטפות על חשיבה ביקורתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 12:08 pm 
Senior

אני ליטרלי מנסה לנהל איתך דיון סביר בכל פעם שאתה פונה אלי. לא הטפתי לך כלום בשום שלב. שאלתי אותך שאלה בצורה מנומסת. התחושה שלי שבכל פעם שזה מדובר בטראמפ אתה עושה מאמצים יתרים כדי למצוא היגיון במה שהוא אמר או במה שהוא לא אמר או בניסוח שאפשר להבין ממה שהוא אמר. או לא לראות את ההשלכות של מה שיכול לקרות אם יגדירו ארגון אמורפי כזה כארגון טרור.

כל פעם שאני מפנה כלפיך איזשהי שאלה אתה מעלה את הדיון ההוא (שדעתי לגבי ההתנהגות שלך שם כבר אמרתי). אם אתה לא רוצה להתדיין איתי אל. אני חושב שפניתי אליך בנימוס ובניסיון אמיתי להתעניין או להבין אותך מאז. ברוך השם, אני חופר במספיק מקומות במקביל בימינו. אתה מוזמן להתעלם ממני אם אתה רוצה. להמשיך להתקרבן בכל פעם שאני מדבר אליך בנימוס על זה שאני מטיף לך זה מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 12:30 pm 
Hall of Famer

ואני חושב שדווקא עניתי לך.
אני גם לא רואה בטראמפ בן אדם נעלה כלשהו או חף מביקורת (אם כי בעיני הוא פחות בלתי נסבל מאיך שראיתי אותו ב-2016), בנושא הזה אני חושב שהביקורת עליו לא לעניין, יש מי שאחראי למה שקורה כאן הרבה יותר ממנו, וגם הנסיון למעט במשקלן של המהומות כמשהו קטן ושולי בהפגנות המונים שלוות ושקטות לא נראה נכון (ואני לא נכנס פה לאנשים שאפילו מצדיקים אותן, אני מניח שזו לא נחלתו של אף אחד פה). אז זה לא אני אומר, כאמור, ואפילו לא רק טראמפ ודומים לו.

אשר לויכוח של אז, דעתך לגבי ההתנהגו שלי אז אכן הייתה מוצדקת, שהרי קיללתי אותך ואיחלתי לך למות וזה לא היה במקום.
אה, רגע, התבלבלתי. זה אתה שקיללת אותי ואיחלת לי ולעוד כמה אנשים פה למות. התנהגות למופת, בניגוד אלי.
כל זה בזמן שאני מנסה לדון איתך על הסיבות האמיתיות, לדעתי, שטראמפ ניצח - דבר שכבר גובה מאז בלא מעט מאמרים ומחקרים - ושאולי כדאי שיריביו של טראמפ ב-2020 ישימו לב לנקודות האלה ויתייחסו למי שנפגע מהן, ולא יצעקו "זה הכל כי הוא גזען", אחרת טראמפ ינצח שוב ואתה לא רוצה את זה. אתה צעקת "לא מעניין אותי, כל מי שהצביע לטראמפ גזען וזהו". מין דיון פורה וחשיבה ביקורתית כזו.
בקיצור, גם עצות בנושא התנהגות חדלתי אז לקבל ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 12:35 pm 
Senior

זה מרשים כי אתה ידוע ברחבי הפורום כמי שמקבל עצות ובאופן כללי מקשיב ומתעניין בדעותיהם של כולם.

כל מה שכתבת בדיון ההוא היה מפגר. בדיוק כמו מה שאתה כותב בד"כ. אתה לא מבין כלום בפוליטיקה אמריקאית או בתרבות האמריקאית ושום דבר ממה שאמרת לא היה מגובה במאמרים או מחקרים. נתת כתבה אחת, שלא הבנת אותה, וגם אם היית מבין, היא הייתה גרועה.

אתה בגדול דאנינג-קרוגר אחד גדול. לא ענית לי פה כמו שלא ענית אף פעם, בין אם אתה לא רוצה ובין אם אין לך את היכולת. נשיקות.

(הנה, חסכתי לך את הצורך להתבכיין כל הזמן על הדיון ההוא. אני חושב שאתה טיפש גם פה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 12:45 pm 
Hall of Famer

יש לינק לפתיל ההוא? נשמע שהיה שם שמח

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 12:45 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
זה מרשים כי אתה ידוע ברחבי הפורום כמי שמקבל עצות ובאופן כללי מקשיב ומתעניין בדעותיהם של כולם.

כל מה שכתבת בדיון ההוא היה מפגר. בדיוק כמו מה שאתה כותב בד"כ. אתה לא מבין כלום בפוליטיקה אמריקאית או בתרבות האמריקאית ושום דבר ממה שאמרת לא היה מגובה במאמרים או מחקרים. נתת כתבה אחת, שלא הבנת אותה, וגם אם היית מבין, היא הייתה גרועה.

אתה בגדול דאנינג-קרוגר אחד גדול. לא ענית לי פה כמו שלא ענית אף פעם, בין אם אתה לא רוצה ובין אם אין לך את היכולת. נשיקות.

(הנה, חסכתי לך את הצורך להתבכיין כל הזמן על הדיון ההוא. אני חושב שאתה טיפש גם פה)

כמנהגי אני מצטט פשוט כדי שזה לא יימחק אחרי זה, שיראו איזה איש תרבות דיון והתנהגות מנומסת אתה.

הכתבה שנתתי אז הייתה מצויינת, אתה לקחת ממנה רק שהוא "אמר שיש גם גזענות" (דבר שלא הכחשתי). לא התייחסת מעולם לנקודות שהוא העלה. וזה היה ב-2016, זמן קצר אחרי הבחירות. היו מאז עוד מחקרים ומאמרים על הנושא הזה שהגיעו לאותן מסקנות.
אבל תמשיך לצעוק שהוא גזען וזו הסיבה היחידה שהוא נבחר, ושום דבר אחר לא משנה, כי אין דברים במדיניות של הממשלים הקודמים שפגעו פגיעה מוחשית וארצית באלה שהצביעו עבורו, ברור. מאד פרודוקטיבי, פורה, ביקורתי, ויעזור למטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 12:50 pm 
Senior

אני מאוד מנומס. ניסיתי במשך כמה חודשים להוציא ממך איזשהו יכולת לנהל דיון מכובד. בכל פעם ניסית לעקוץ. הכל מתועד פה, בשביל הקהל העצום שמתעניין בזה.

אני לא צועק שום דבר. ברוך השם, אני אעיד על עצמי שאני נורא חכם. וחמוד. ורגיש. כמות המידע שאני קורא והדיונים שאני מנהל על פוליטיקה אמריקאית הם אדירים ואני מעולה בהם. וחתיך. וממש טוב בפנטזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 12:52 pm 
Senior

Hacohen כתב:
יש לינק לפתיל ההוא? נשמע שהיה שם שמח

viewtopic.php?f=2&t=15929&start=175

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ב' יוני 01, 2020 12:55 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 12:53 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
נדב, קרא לאנטיפה איך שתקרא, ארגון גג, שם מותג, כינוי לאוסף התארגנויות אד הוק שנעשות אונליין. הרי לא טראמפ המציא את השם הזה, הארגונים שחוסים תחת שם המותג הזה משתמשים בו. אם תרצה, זה כמו "אנונימוס" של ההאקרים, אין באמת "ארגון" היררכי כזה, אבל אף אחד לא יגיד שזו תופעה שלא קיימת.
אני לא יודע אם אני מרגיש נוח עם זה שהם מוכרזים "ארגון טרור", ולמעשה לא חושב שיש לטראמפ סמכות כזו בכלל. אבל לפחות לחלק מהארגונים שפועלים תחת שם המותג הזה יש מאפיינים, ובכן, פשיסטים.

אני לא נחשפתי הרבה לאנטיפה. פה ושם קראתי קצת, ראיתי חלקי סרט דקומונטרי שבו פעילים של אנטיפה היו במרכז הסרט. אבל בגדול השם אנטיפה הוא קיצור של אנטי פשיסט. לפי מה שאני יודע המטרה של הפעילים זה לרדוף אחרי פעילי ימין קיצוני, קבוצות גזעניות, פשסיטיות, ניאו נאציות ולנסות למנוע ולהקטין את הנוכחות הציבורית שלהם. פעילי אנטיפה בהחלט מכוונים להתעמת עם הצד השני, כולל במקרים מסויימים עימותים אלימים, אבל בוודאי עימותים מילוליים. אני יודע שתחת הכנפיים של אנטיפה יש פעילים אנרכיסטיים, יש קומוניסטים ומרקסיסטים ובאופן עקרוני אנשים מהשמאל הקיצוני הלא ממוסד. הם מאמינים בהתערבות ישירה ולא לתת למערכת לטפל בקיצונים.

כל זה הופך אותם לתנועה לא נעימה, יכול להיות שבגל המהומות יש פעילים של אנטיפה שבוזזים ושורפים (דווקא מתאים לחלק האנרכיסטי), אבל שום דבר ממה שכתבתי לא קשור למאפיינים פשיסטיים. זה נראה לי קצת משונה להדביק תווית פשיסטית על אנשים שמתאגדים תחת מותג של אנטי פשיזם.
אשמח אם תעיר את עיני איפה אני טועה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 12:54 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

אשר לארגונים ימנים ברשימת ארגוני הטרור, כמדומני השנה הוכרז ארגון עליונות לבנה (שחברים בו בעיקר מהגרים מרוסיה) כארגון טרור, ושלושת מנהיגיו הוגדרו אישית כטרוריסטים. לא יודע לגבי אחרים. ברור שזה לא מספיק וצריכים להיות עוד כאלה.

יובל, בוא נגיד שמאז הדיון שהיה לנו כשטראמפ נבחר סיימתי לקבל ממך הטפות על חשיבה ביקורתית.

אז סבבה, יש איזשהו מותג אמורפי שטראמפ הכניס לרשימת ארגוני הטרור ואתה לא יודע אם אתה מרגיש נוח עם זה.

איך זה קשור לטענות על אזלת היד המנהיגותית והמוסרית של טראמפ, ומה מוכיח הסרטון של מושל מינסוטה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 12:54 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני מאוד מנומס. ניסיתי במשך כמה חודשים להוציא ממך איזשהו יכולת לנהל דיון מכובד. בכל פעם ניסית לעקוץ. הכל מתועד פה, בשביל הקהל העצום שמתעניין בזה.

אני לא צועק שום דבר. ברוך השם, אני אעיד על עצמי שאני נורא חכם. וחמוד. ורגיש. כמות המידע שאני קורא והדיונים שאני מנהל על פוליטיקה אמריקאית הם אדירים ואני מעולה בהם. וחתיך. וממש טוב בפנטזי.

אתה לא חתיך

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 12:55 pm 
Senior

מבפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 12:59 pm 
Senior

נעצור את תכניתנו בומרים ואני כדי לעדכן:

Police arrested NYC mayor’s daughter at protest Saturday
Police arrested the New York City mayor’s 25-year-old daughter at a protest in Manhattan on Saturday night, the New York Post first reported, citing law enforcement sources.

Chiara de Blasio “was one of about 100 people who refused to leave the roadway when advised by police,” ABC7 New York reported.

She did not tell police that she was the mayor’s daughter, but she did give her home address as the address of the governor’s mansion, the Post reported.

In his political campaigns, de Blasio has spoken out about raising black children in America: he is white, and his wife, Chirlane McCray, is black.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 716 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shiver ו 48 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: