סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 26, 2020 11:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז עכשיו ממש ההכרזה.
החזרה עדיין מותנית באישורים רפואיים וממשלתיים.
24 קבוצות, 12 הראשונות בכל קונפרנס לפי אחוזי הצלחה, יחדשו את העונה בשתי ערים מרכזיות - אחת למזרח ואחת למערב. עוד לא הוחלט איפה בדיוק.
הקבוצות כבר נמצאות בבידוד, בתחילת יוני יצאו ממנו ויתחילו להתאמן. ביולי צפויה הליגה להתחדש אם הכל ילך טוב, ותימשך כל הקיץ ולתוך הסתיו.
בכל קונפרנס 4 הראשונות יעלו לסיבוב הראשון וישחקו בשיטת ליגה כדי לקבוע דירוג ביניהן.
8 האחרות ישחקו סיבוב פלייאוף מוקדם, הטוב מ-5. מכאן יתנהל פלייאוף רגיל, אבל יכול להיות ששני הסיבובים הראשונים יקוצרו לטוב מ-5.
כל הקבוצות מוגבלות לעד 50 אנשים במסע המשחקים כולל כל הצוות הלוגיסטי, וצוות מצומצם מאד באולם המשחק.

לגבי הלוטרי לדראפט: בגלל המצב, השיטה מסתכבת.
בלוטרי ישתתפו 7 הקבוצות שלא ממשיכות את העונה, פלוס 8 המפסידות בסיבוב המוקדם.
הלוטרי ייערך בשני שלבים.
שלב ראשון יהיה עוד לפני הסיבוב המוקדם, כלומר 8 המפסידות בסיבוב המוקדם עוד לא יהיו ידועות. יהיו להן פלייסהולדרים בהגרלה.
בשלב הראשון יהיו שלוש הגרלות, הגרלה נפרדת לכל אחד משלושת המקומות הראשונים. אם כל שלושת המקומות ייתפסו על ידי 7 הקבוצות שסיימו את העונה, השלב השני יתייתר.
אם אחד המקומות, או יותר, ייתפס על ידי פלייסהולדר לקבוצה מפסידה מהסיבוב המוקדם - ייערך שלב שני אחרי הסיבוב המוקדם בין 8 המפסידות, שכבר יהיו ידועות בשלב זה כמובן, בסיכויים שווים, כדי לתפוס את המקום.
מקווה שהסברתי את זה בצורה מובנת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 27, 2020 12:15 am 
Hall of Famer

ואלה הקבוצות:
במזרח -
4 הראשונות: בוסטון, טמפה ביי, וושינגטון, פילדלפיה.
סדרות הסיבוב המוקדם: פיטסבורג - מונטריאול, קרוליינה - ניו יורק ריינג'רס, ניו יורק איילנדרס - פלורידה, קולומבוס - טורונטו.

במערב -
4 הראשונות: סנט לואיס (האלופה), קולורדו, וגאס (פלייאוף שלישי בשלוש עונות בליגה, מדהים), דאלאס.
סדרות הסיבוב המוקדם: אדמונטון - שיקגו, נאשוויל - אריזונה, ונקובר - מינסוטה, קלגרי - ויניפג.

הסיכויים בהגרלת הלוטרי בשלב הראשון:
דטרויט - 18.5
אוטווה - 13.5
שוב אוטווה (קיבלה את המקום בטרייד מסן חוזה) - 11.5
לוס אנג'לס 9.5
אנהיים 8.5
ניו ג'רזי 7.5
באפלו 6.5
פלייסהולדרים ל-8 מפסידות הסיבוב המוקדם: 6, 5, 3.5, 3, 2.5, 2, 1.5, 1.

כאמור, אם אחד משלושת המקומות הראשונים ייתפס על ידי פלייסהולדר של מפסידה מהסיבוב המוקדם, ייערך שלב שני שבו ל-8 הקבוצות יהיו סיכויים שווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 12:03 am 
Hall of Famer

קבוצות ה-NHL יכולות לחזור להתאמן תחת מגבלות ביום שני, לקראת החזרה האפשרית של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 1:42 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
בינתיים חדשות עצובות מתחום הוקי הנשים - ליגת ה-CWHL, שנחשבה לליגת הנשים המקצוענית הטובה ביותר בעולם, הכריזה השבוע על הפסקת פעילותה עקב קשיים כלכליים לאחר 12 שנות פעילות (אך רק שנתיים כליגה מקצוענית מלאה). אני חייב להודות שאני לא מתעניין בהוקי נשים מחוץ לאולימפיאדה ואליפות העולם, וכנראה כמוני רוב אוהדי ההוקי - זו הסיבה שזה לא מצליח מן הסתם; רק לסבר את האוזן, המשחק האחרון בסדרת הגמר על אליפות הליגה שהיה רק לפני שבוע הביא פחות מ-200000 צופים בטלויזיה, וזה נחשב שיא לליגה.... אבל הליגה הזו החזיקה את הוקי הנשים המקצועני בעולם, וחבל.
יש עוד ליגה מקצוענית שפועלת בצפון ארה"ב מאז 2015, אבל יש בה 5 קבוצות בלבד. היא מן הסתם תתרחב עכשיו כדי לקלוט את השחקניות הטובות שנפלטות לשוק, אבל אני בספק אם תוכל להחזיק את עצמה.

אתמול התפרסם מכתב פתוח שעליו חתומות 200 שחקניות מארה"ב וקנדה, כולל השחקניות מהטובות בעולם, שהודיעו שלא ישחקו בשנה הבאה כלל לאור המצב.
לא שאני יודע על מה יש להן להתבסס, הוקי הנשים לא הוכיח עד היום מודל עסקי בר קיימא. אבל אפשר להבין את התסכול.

אני מעביר לכאן את הציטוט של עצמי מהת'רד של העונה שעברה כדי לתת קונטקסט למשבר המתמשך בהוקי הנשים, בלי קשר לקורונה.
ליגת ה-NWHL, שהיא הליגה המקצוענית בת 5 הקבוצות שעדיין פועלת, הודיעה בעיתוי מוזר על אקספנשן ראשון לקנדה עם קבוצה שישית בטורונטו. כנראה בונים על חלק מאותן 200 שחקניות שחתמו אז על המכתב ההוא, אבל לפחות רובן של השחקניות ההן עדיין מחרימות את הליגה וגם הקימו איגוד שייצג אותן.
אפשר להבין אותן, המשכורות ב-NWHL לא מאפשרות לחיות מהוקי - אזור ה-10K-15K לעונה. אין מה לעשות, זה מה שהליגה מייצרת. בסופו של דבר הן מבינות, וגם מודות בזה בפומבי, שכענף עצמאי הוקי נשים הוא לא בר קיימא. מה שהן באמת רוצות, וגם אומרות את זה במפורש, זה שה-NHL תאמץ ותממן אותן כמו שקורה בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 4:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
המשכורות שם גם כן חסומות כאחוז מההכנסות וכו'?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 4:57 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע בדיוק מה ההסכמים שם ואם יש להן בכלל CBA בליגה הזו, אבל מצב הוקי הנשים המקצועני הוא הרבה יותר גרוע מאשר ה-WNBA. בטקסט המצוטט נתתי דוגמה כדי לסבר את האוזן.
כל עוד ה-NHL לא יממן אותן, אין להוקי נשים מקצועני זכות קיום פיננסית. את זה הן אומרות גם בעצמן.
מצד שני, הן אומרות, ואולי יש להן נקודה - ה-WNBA קיימת יותר מ-20 שנה. בתחילת דרכה הייתה הרבה יותר תלויה ב-NBA מאשר היום. מאז היא קמה במידה מסויימת על רגליה, בין השאר כי בהתחלה קבוצות ה-NBA מימנו את קבוצות הנשים והן שיחקו באולמות הגדולים. כמובן זה לא סדרי הגודל של הגברים, לא קרוב אפילו, אבל לפחות יש משכורות שמאפשרות לחיות מכדורסל (ב-CBA החדש הכוכבות מרוויחות כ-200K דולר לעונה). אמנם עדיין רוב קבוצות ה-WNBA נסמכות של שולחנן של קבוצות הגברים, אבל יש גם כמה קבוצות עצמאיות שזה דבר שלא היה בהתחלה. ההכנסות עלו ובהתאם גם המשכורות.
אז שחקניות ההוקי אומרות - ברור שבהתחלה בלי ה-NHL אין לנו זכות קיום ואין מאיפה להביא משכורות שיאפשרו לנו לחיות מהוקי. אנחנו חייבות את ה-NHL שיאפשר לנו מימון, יאפשר לנו לשחק באולמות הגדולים ולהכניס עוד כסף, וכו'. עם הזמן יקרה אצלנו מה שקורה ב-WNBA, התלות ב-NHL תפחת לאט לאט, והשחקניות לא יקבלו משכורות של אלכס אובצ'קין אבל לפחות יוכלו לחיות מהוקי.
האם הן צודקות ואפשר להשליך ממקרה א' למקרה ב'? אני לא מספיק מכיר כדי לומר, יש לי תחושה שזה לא ממש אותו מקרה. נקודת ההתחלה הרבה יותר נמוכה אם משחק האליפות מביא רק 200K צופי טלויזיה. אבל זה מה שהן אומרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2020 7:06 pm 
Hall of Famer

ה-NHL וארגון השחקנים החליטו - שלב האימונים הוולונטרים ייגמר ב-10 ביולי ואז יתחילו המחנות הרשמיים, אם התנאים הרפואיים יאפשרו כמובן.

בבדיקות הקורונה שנעשו לפני שהתחילו האימונים הוולונטרים התגלה מקרה חיובי אחד, של שחקן בוסטון ברואינס. הוא כמובן לא התאמן. מאז נבדק עוד פעמיים ויצא שלילי, הוא היה א-סימפטומטי לאורך כל הזמן. בינתיים מחכים להוראות ה-CDC בעניינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 19, 2020 5:22 pm 
Hall of Famer

קבוצת האקספנשן של סיאטל הודיעה על דחייה נוספת בהודעה על שמה, צבעיה, מדיה, והלוגו שלה - לפחות עד הסתיו. הם נימקו את הדחייה בבעיות רישום טריידמרקים (מה שמאד מוזר, כי הם כבר רשמו מזמן טריידמרקים על לפחות 13 שמות), ענייני הקורונה, והמצב בסיאטל.

ה-IIHF הודיעה על הבתים לגביע הקונטיננטלי, הגביע האירופי המשני (לא להתבלבל עם הליגה הקונטיננטלית, כלומר ה-KHL הרוסית, שם משחקים הוקי קצת יותר טוב). אלופת ישראל משתתפת במפעל הזה (וחוטפת מכולם בראש על בסיס קבוע). הפעם האלופה הגאה שלנו, מועדון ההוקי בת ים, תשחק את המוקדמות באיסלנד מול אלופות איסלנד, ליטא וספרד. אלופת ספרד, סתם לידע כללי, היא ברצלונה. כן, מאותה האגודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 20, 2020 3:05 pm 
Hall of Famer

שלושה משחקני טמפה ביי לייטנינג, ועוד מספר לא ידוע של אנשי צוות, נמצאו חיוביים לקורונה. הקבוצה מפסיקה את אימוני הרשות ונכנסת לבידוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2020 5:59 pm 
Hall of Famer

ה-NHL בהודעה רשמית לקראת פתיחת מחנות האימונים בעוד שבוע וחצי: יותר מ-200 שחקנים נבדקו לקורונה, 11 נמצאו חיוביים.
לא מפורט מאיפה הם. על שלושה בטמפה ביי כבר ידוע, ובעיתון טורונטו סאן יש ידיעה שאוסטון מתיוס, הכוכב הצעיר של המייפל ליפס, נמצא חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 25, 2020 10:20 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

לגבי הלוטרי לדראפט: בגלל המצב, השיטה מסתכבת.
בלוטרי ישתתפו 7 הקבוצות שלא ממשיכות את העונה, פלוס 8 המפסידות בסיבוב המוקדם.
הלוטרי ייערך בשני שלבים.
שלב ראשון יהיה עוד לפני הסיבוב המוקדם, כלומר 8 המפסידות בסיבוב המוקדם עוד לא יהיו ידועות. יהיו להן פלייסהולדרים בהגרלה.
בשלב הראשון יהיו שלוש הגרלות, הגרלה נפרדת לכל אחד משלושת המקומות הראשונים. אם כל שלושת המקומות ייתפסו על ידי 7 הקבוצות שסיימו את העונה, השלב השני יתייתר.
אם אחד המקומות, או יותר, ייתפס על ידי פלייסהולדר לקבוצה מפסידה מהסיבוב המוקדם - ייערך שלב שני אחרי הסיבוב המוקדם בין 8 המפסידות, שכבר יהיו ידועות בשלב זה כמובן, בסיכויים שווים, כדי לתפוס את המקום.
מקווה שהסברתי את זה בצורה מובנת.

ראי שעל הקיר כתב:
הסיכויים בהגרלת הלוטרי בשלב הראשון:
דטרויט - 18.5
אוטווה - 13.5
שוב אוטווה (קיבלה את המקום בטרייד מסן חוזה) - 11.5
לוס אנג'לס 9.5
אנהיים 8.5
ניו ג'רזי 7.5
באפלו 6.5
פלייסהולדרים ל-8 מפסידות הסיבוב המוקדם: 6, 5, 3.5, 3, 2.5, 2, 1.5, 1.

כאמור, אם אחד משלושת המקומות הראשונים ייתפס על ידי פלייסהולדר של מפסידה מהסיבוב המוקדם, ייערך שלב שני שבו ל-8 הקבוצות יהיו סיכויים שווים.

אז הפאזה הראשונה של הלוטרי לדראפט, כפי שתיארתי כאן, תערך מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 25, 2020 11:16 am 
Hall of Famer

ובינתיים, כצפוי, לא רק ההכרזה על השם המדים והלוגו של הקבוצה החדשה בסיאטל מתעכבת - גם השיפוץ המסיבי של קי ארינה הישן של הסופרסוניקס יידחה בכמה חודשים בעקבות עיכובים שגרמה המגפה לשרשרת האספקה של חומרי הגלם.
מדובר בעצם בפירוק כמעט מוחלט של קי ארינה, הדבר היחיד שיישמר הוא הגג שהיה סימן ההיכר שלו. הגג הועלה על תומכים וכל האולם שמתחתיו נהרס. האולם כמובן כבר לא ייקרא קי ארינה, הסכם האימוץ על השם פג מזמן. בינתיים אין לו מאמץ חדש, והוא פשוט נקרא כרגע New Arena In Seattle Center.

ביוני 2021, לקראת התחלת הפעילות של הקבוצה, אמור להיערך האקספנשן דראפט שלה. כבר ברור שהוא יידחה, כי העונה הבאה תתחיל ותסתיים מאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 27, 2020 5:41 pm 
Hall of Famer

אז הגרלת הדראפט התקיימה אתמול. סן חוזה שארקס הוגרלה למקום השלישי והבחירה כאמור מועברת לאוטווה סנטורס בשל טרייד. לוס אנג'לס קינגס הוגרלה למקום השני, ואם היא תחליט לקחת חלוץ - זה כנראה יהיה קווינטון בייפילד, החבר של דוד לוין בסאדברי. והמקום הראשון הולך ל... קבוצה שעדיין לא ידועה. אחת משמונה מפסידות הסיבוב המוקדם, ליתר דיוק הפלייסהולדר עם ה-2.5% סיכוי יקבל את הבחירה הראשונה. זה אומר שתהייה פאזה שנייה אחרי השלב המוקדם, בין שמונה המפסידות בסיכויים שווים, על המקום הראשון בדראפט, שמן הסתם חתום על אלכסי לפרנייה, הפרוספקט הכי נחשב בדראפט הזה שכבר כתבתי עליו בעבר. דטרויט המסכנה יורדת למקום הרביעי, אוטווה תבחר שוב בבחירה החמישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2020 5:23 pm 
Hall of Famer

תגידו שלום ל-Climate Pledge Arena, זה שמו החדש של קי ארינה בסיאטל שיהיה ביתה של קבוצת האקספנשן. אמזון רכשה את זכויות השם לאולם, וקראה לו על שם ההתחייבות שלה להפוך לנייטרלית-פחמן בתוך 20 שנה. האולם עצמו אמור להיות נייטרלי-פחמן ועם יכולת 100 אחוז מחזור מרגע פתיחתו, כך לפחות מבטיחים. גם הקרח שלו אמור להיאסף ממי גשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2020 10:58 am 
Hall of Famer

ה-NHL מעדכן - מעל 250 שחקנים התייצבו לפתיחת אימוני הרשות, ובוצעו עליהם כבר כ-1500 בדיקות קורונה. 15 שחקנים נמצאו חיוביים.
בנוסף לכך, 11 שחקנים אחרים נמצאו מוקדם יותר כחיוביים, הם מבודדים ולא התייצבו לאימוני הרשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 01, 2020 12:06 am 
Hall of Famer

ה-NHL וארגון השחקנים התחילו לדון ב-CBA שיפוג סופית בעוד שנתיים. כבר עכשיו יש ידיעות שנושא השתתפות ה-NHL באולימפיאדת בייג'ינג לא על הפרק, מה שאומר שכצפוי גם הפעם האולימפיאדה תתנהל ללא שחקני NHL.

ו... כוכב נבחרת ישראל משחק באושוויץ? סוג של...
אליעזר שרבטוב, שכבר הוזכר בת'רדים של ההוקי לא פעם - הכוכב הבלתי מעורער של נבחרת ישראל, חתם לעונה הבאה באוניה אושווייצים הפולנית ( Unia Oświęcim ). כן, אושווייצים, או בשמה הגרמני... נו אתם יודעים, זו העיירה שעל שמה נקרא מחנה ההשמדה שנמצא סמוך אליה.
עם כל הקונוטציות שזה מעורר בנו, זה בסך הכל הוקי. אוניה אושוויצים היא קבוצת הוקי מקצוענית מכובדת בסך הכל, קיימת מאז שנות ה-50, זכתה 8 פעמים באליפות פולין, מתוכן 7 רצופות בין 1998 ל-2004 כולל. עם זאת מאז היא לא זכתה באליפות, וב-2008 היא אפילו ירדה לעונה אחת לליגה השנייה. בעונה האחרונה היא הייתה במקום השני כשהליגה הופסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 08, 2020 11:08 am 
Hall of Famer

חדשות גדולות הלילה - סיכום בין ה-NHL וארגון השחקנים. ה-CBA שהיה אמור להסתיים בסוף העונה הבאה הוארך עד סוף 2025/26 וקנה לליגה שקט תעשייתי. הוסכם גם שמחנות האימונים הרשמיים לקראת חידוש העונה יתחילו בשני הקרוב (עד עכשיו היו אימוני רשות) והעונה תחודש ב-1 באוגוסט בסיבוב המוקדם של הפלייאוף כפי שכתבתי למעלה. עדיין לא נבחרו שתי הערים שבהן יתקיימו הטורנירים.

וברוח הימים, אחרי שוושינגטון רדסקינס וקליבלנד אינדיאנס הודיעו שישקלו להחליף שת שמותיהם וסמליהן, הודיעה קבוצת ה-NHL שיקגו בלאקהוקס שאין בכוונתה לשנות את שמה או למחוק את הצ'יף בלאק הוק מהלוגו שלה. בלאק הוק נחשב לדמות היסטורית באילינוי של היום, למרבה האירוניה לחם לצד הבריטים נגד האמריקאים במלחמת 1812. הבלאקהוקס התחייבו בהודעתם להמשיך לשמר את מורשתו, כפי שהם עושים כבר שנים, בשיתוף קהילות ילידיות-אמריקאיות שרואות בו דמות גיבור.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יולי 08, 2020 11:24 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 08, 2020 11:23 am 
Sophomore

מה הרמה של הליגה הפולנית? זו ליגה ראויה ברמה האירופאית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 08, 2020 11:31 am 
Hall of Famer

תלוי איך אתה מגדיר רמה אירופית. היא רחוקה מהליגות המובילות, הייתי מגדיר אותה כדרג שלישי ביבשת, אם בדרג הראשון אני שם ליגות כמו ה-KHL הרוסית (שהיא מעל כולן) או הליגות בשבדיה, פינלנד, צ'כיה, גרמניה ושווייץ. סלובקיה היא מין דרג ביניים, דרג שני זה ליגות כמו בריטניה, אוסטריה, קזחסטן. הליגה הפולנית היא איפשהו מתחתיהן יחד עם ליגות כמו האיטלקית או הצרפתית.
זו ירידה ברמה לעומת הליגה הסלובקית שבה שיחק בעונה שעברה, ובטח לעומת ה-KHL שהוא היה הישראלי הראשון והיחיד בה לתקופה קצרה. אבל היא עדיין ליגה מקצוענית.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יולי 08, 2020 2:18 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 08, 2020 11:36 am 
Sophomore

תודה.
שאלות המשך ברשותך:
יש מפעלים כלל-אירופאיים בהוקי (מקבילים ליורוליג/אלופות וכו')?
במידה וכן - האם קבוצות פולניות משתתפות בהם בקביעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 08, 2020 2:16 pm 
Hall of Famer

אני אתחיל בתשובה - כן, אלופת פולין משתתפת בליגת האלופות בהוקי.
אני אומר בנוסף שמפעלים אירופים למועדונים בהוקי לא כל כך מצליחים, ואין להם את היוקרה שיש בענפים אחרים.
ליגת האלופות בהוקי (Champions hockey league) עברה כמה גלגולים, נסגרה כמה פעמים מחוסר עניין, וב-2015 חזרה לפעול אחרי כמה שנות הפסקה. ה-KHL לא משתתפת בה, גם חלק מהליגות המשניות כמו הסלובקית או הקזחית.
יש גם גביע משני שנקרא הגביע הקונטיננטלי. זה גביע שמיועד בעיקר לליגות שלא מיוצגות בליגת האלופות. יש בו קבוצות מכל אירופה כולל אלופת ישראל, שכל שנה מגיעה לשם וחוטפת בראש. כתבתי על זה כמה הודעות למעלה. הזוכה של הקונטיננטלי מקבלת מקום בליגת האלופות בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 08, 2020 2:26 pm 
Sophomore

תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2020 4:32 pm 
Hall of Famer

פלייאוף ה-NHL עולה לקנדה.
הפלייאוף במזרח ייערך בסקוטיה בנק ארינה בטורונטו, הפלייאוף במערב ייערך ברוג'רס פלייס באדמונטון.

דראפט ה-NHL נקבע ל-9-10 באוקטובר. ב-10 באוגוסט, אחרי שיסתיים שלב המוקדמות של הפלייאוף, יערך החלק השני של הגרלת הדראפט - 8 המפסידות, בסיכויים שווים, על הבחירה הראשונה ועל שירותיו של אלכסי לפרנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2020 10:33 pm 
Hall of Famer

ורק נרגענו מההודעה על חזרת הליגה והארכת ה-CBA, והנה עוד דיווחים דרמטים מצפון אמריקה.
לפי דיווחים במספר מקומות, ה-NHL שינתה את דעתה ותיכנס למו"מ עם ה-IIHF והוועד האולימפי הבינלאומי על חזרה של ה-NHL לשתי אולימפיאדות החורף הקרובות, בייג'ינג 2022 ומילאנו 2026. מתברר שהנושא עלה בין ה-NHL וארגון השחקנים (שתמיד רצה להישאר באולימיפאדה) ונכנס ל-CBA המשודרג והמוארך.
הלוואי הלוואי הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 23, 2020 9:21 pm 
Freshman

רשמי
The Seattle Kraken

:lol: :lol: :lol: :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: