סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 9:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 716 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מהומות בארה"ב
הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2020 9:52 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
Yuval כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אגב, מה אתה אומר על סיפור באבה וואלאס עם הפרטים החדשים שמתבררים? אתה לא חושב שהוא עושה שירות דוב למטרה? גם אם נצא מהנחה מקלה שהוא לא עשה פה פרובוקציה מכוונת.

מה זה אומר?

הטענה היחידה של ה-FBI זה שחבל התלייה הזה הוצב שם עוד קודם (שזה מצחיק מאוד, אבל סבבה). איך הוא 'עושה שירות דוב למטרה'? איך יכולה להיות פה 'פרובוקציה מכוונת' ושל מי?

ולגבי כל האוננות על הפסלים, כל עוד פסלי הקונפדרציה בדרום עומדים שלווים, הטיעונים הימנים שווים לתחת. קודם כל תורידו את אחרון הפסלים ואז מישהו יכול לחשוד בכלל שאתם אמיתיים וזה לא הכל עוד טיעוני בד פיית'. אני מצפה מראי לעמוד לעשות סלפי ליד הפסל האחרון בוירג'יניה. לפרסם תמונה באינסטוש עם הכיתוב 'הושלמה המלאכה, אני יכול לישון בשקט ולדעת שאני בצד הנכון של ההיסטוריה' ואז אני אאמין למשהו שהוא כותב בנושא.

המחקר היחיד שמעניין פה באמת זה למה הדעה הרווחת בישראל נמצאת מימין לטראמפ. אפילו הוא לא מתעכב על זה כי אין אף אחד בארה"ב שמאמין לשטויות על פסלים ומדרון חלקלק מחוץ לקוקולנד ממש.

מצידי שיורידו את כל פסלי הקונפדרציה עד האחרון שבהם, אין לי דבר וחצי דבר לומר להגנתם, להיפך. אבל לפני כמה הודעות כתבת שזה אירוני שאנשים שעושים מחוות נאציות מגינים על פסל של מישהו שלחם בנאצים. וזה נכון. אתה לא חושב שזה אירוני באותה מידה שאנשים שמצהירים שהם נלחמים בנאציזם, בפאשיזם, בקולוניאליזם - מורידים פסלים של אנשים שהיו אנשי מפתח במלחמה בנאציזם, בפאשיזם, או בקולוניאליזם? כי הם לא היו כלילי השלמות במיקרוסקופ ההולך ומשתכלל? אה כן, וגם כאלה שלחמו נגד הקונפדרציה. זה לא נראה לך, ולו קצת, אירוני?

זה נראה לי לא מעניין בשום צורה, כל עוד פסלי הקונפדרציה עומדים. כי יש מאבק של עשרות שנים להוריד אותם ואחרי עשרות שנים רובם המוחלט עדיין עומד והרשויות עדיין מסרבות להוריד אותם.

אז כל עוד לא מטפלים בבעיה אמיתית שהשחורים בדרום ארה"ב מדברים עליה כבר עשרות שנים, אין לי שום אמפתיה לאיזה פסל רנדומלי בלונדון שמישהו עשה עליו גרפיטי.

לגבי האירוניה, זה שוב פוסט מודרניזם שאין אמת ושקר (או לוגיקה פשוטה). סטאלין נלחם בנאצים, למעשה טוב יותר מכל אחד אחר. אף אחד לא חושב שצריך להשאיר פסל שלו. מי שבא להלחם בגזענות ומבקש להוריד פסל שהוא טוען שגזעני (בצדק או לא, לדעתי לא בצדק בחלק מהמקרים חסרי המשמעות האלו שאתה רודף), אינו לוקה באירוניה.
נאצים שמגנים על פסל של מי שנלחם בנאצים זה אירוני, אלא אם אתה טוען שהם מגנים עליו בגלל שהוא גזען. ואז זה אחלה טיעון ללמה זה לא אירוני, אבל לא אחלה טיעון למה צריך להשאיר את הפסל.

אני יכול לפשט לך את זה ללוגיקה פשוטה יותר של A-B אבל כאמור, אין בזה באמת צורך. נסיונות הסכת הדעת האלו קיימות בעיקר בפיד הימין הישראלי בפייסבוק, זה אפילו לא מדגדג את המיינסטרים באמריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2020 9:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Hacohen כתב:
ואגב ראי, אם אתה לא שייך לאלה שחושבים שתלונת שווא על הטרדה מינית מערערת את האמינות ואת החשיבות של הרוב המכריע של המקרים, אז שוב: מה אתה רוצה? לספר לנו שיש בעולם אנשים שישמחו להאשמת קורבן או להקטנת תופעות של אלימות? אנחנו די יודעים. מה בעצם הטענה?

לא. על מנת לחסוך לך את הדפדוף כלפי מעלה, אלה ששמחים או מחכים להזדמנות להאשמת הקורבן אין בינם לבין מה שאני כותב דבר וחצי דבר. אליהם אני בכלל לא מתייחס, העמדה שלהם קבועה מראש ומקרה כזה או אחר לא ישנה דבר.
אני מתכוון דווקא לאנשים שחושבים שהטרדות מיניות או גזענות הם אשמת המבצע. הם רואים מקרה כזה ומן הסתם מתעורר אצלם רגש - חמלה, כעס, צמרמורת כמו שכתבו פה, כי זה דבר שאסור שיקרה. ואז מתברר להם שלא היה, או שעשו רעש מדבר שלא היה במקרה הטוב, או שהתלוננו במזיד תלונת שווא במקרה הרע. חלקם, כמוך אני מניח, יגיד לעצמו שזה דבר נדיר ואין מה להתייחס אליו, חלק אחר מהם ירגיש שרימו אותו או הפעילו עליו מניפולציה. ואז עם כל הסימפטיה ועם כל נטיית הלב הטובה שלהם, חלקם לפחות יהססו לפני שהם מאמינים למקרה הבא. ופה הנזק שנגרם ממקרים כאלה בעיני.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2020 10:01 pm 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
Yuval כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
Hacohen כתב:
אין מה לשלוח אותי לשום מקום, זה מובן מאליו שאין לך הוכחה שטראמפ דיבר אמת לגבי "הוירוס הסיני". הוא אמר משהו שהתחבר לך בהגיון, אז הסקת שמבחינתך הוא מדבר אמת למרות שהוא שקרן פתולוגי. זה לא אומר שאתה צודק ולא אומר שאתה טועה, רק אומר שבחרת להאמין לשקרן פתולוגי כי זה הסתדר לך.

ומה שאתה כותב על הטרדות מיניות זה האבא והאמא של ההטיות הלוגיות, ואני לא ממש מבין מה אתה רוצה. אם אתה מבין ויודע כמה התופעה נרחבת, ולא רק שמספר תלונות השווא מול תלונות האמת בטל בשישים אלא שיש מספר עצום של מקרים לא מדווחים בכלל, ואתה עדיין מתעקש שאיזה מקרה של תלונת שווא אמור לגרום לקחת תלונות אחרות בערבון מוגבל, אז אתה מוכיח את כל מה שנאמר אי פעם על חשיבה עדרית, שטוחה ופופוליסטית. הדגש אמור להיות על הפגיעות ועל האוכלוסיה הנפגעת, לא על המקרים הקיצוניים של שקר או אלימות נגדית.

מי זה "אתה"? ומי דיבר על מה צריך? אני אומר שיש לא מעט אנשים, בלי לבדוק מספרים, שמקרה כזה - וספציפית מקרה עם הד ציבורי כזה רחב - יגרום להם לקחת תלונות אחרות ביותר ספק, ובכך נגרם נזק. אתה לא חושב? סבבה.

על מה אתה מדבר, למען האל הרחום.

חלום שלי להבין מה הרמיזות פה. הרי נאסקר הם אלו שפרסמו את הסיפור (והטענה היא לא שלא היה חבל תלייה במוסך של וואלאס, אלא שהוא לא נתלה עבורו ועכשיו). וואלאס לא ראה אותו ולא ידע עליו לפני שנאסקר הגיעו אליו לספר לו.

הטענה שלך היא שנאסקר הם אלו שעשו את הפרובוקציה כדי שנהגים אחרים יעשו מחווה מרגשת עבור וואלאס ואז נאסקר יקראו ל-FBI לחקור את הסיפור ואז איבדתי את המשך הקונספירציה אבל זה קשור לקיירי אירווינג אולי?

לא אמרתי שום קונספירציה, אבל הקפיצה שלו ושל אחרים להגדיר את זה פשע שנאה שכוון אליו הייתה מהירה וחד משמעית. מי שהעלה את זה פה כתב על "ההתפתחות המצמררת", ובסוף זה התברר כבלון קטן מאד. כמוהו נפלו עוד רבים אני מניח בהנחה שבוצע פה פשע שכוון כלפי וואלאס. אם אף אחד מהם לא מרגיש מרומה וחשדן להבא, אז סבבה, לא נגרם שום נזק.

ואוו.

אני חייב להתעכב פה, כי זה מאורע מדהים.

א) כתבת "גם אם נצא מהנחה מקלה שהוא לא עשה פה פרובוקציה מכוונת".
באבא וואלאס לא ראה את החבל ולא ידע עליו. היחידים שראו וידעו זה אדם אחד שעובד בנאסקר והודיע למנהליה. הם החליטו להודיע על זה לנהגים. איזה פרובקציה מכוונת הוא יכול לעשות?

ב) הוא לא אירגן את המחווה של הנהגים.

ג) איזה נזק נעשה על ידי זה שחבורת נהגים תמכו בחבר שלהם באופן לא אלים, לא מזיק, כנה ומרגש.

ד) מחוץ למירוץ בפלורידה היו עשרות אנשים עם דגלי קונפדרציה. כאמור, עד השבוע האחרון דגלי וסמלי קונפדרציה היו חלק מהרפרטואר של הקהל בכל מירוץ.

זה כל הכשלים של הימין בפוסט אחד קטן שלך. זו הדוגמא הכי מושלמת שיכולתי לדמיין ללמה כל המאבק הזה צודק.

ואם אנחנו בנושאי אירוניה, לפני 4 שנים רקעת פה על איך השמאל התעלם מפליי אובר סטייטס והפסיד את הבחירות. זה כל כך אירוני בזמן שאתה (כמובן ש"אתה" זה כלום, אני מתייחס לדעות שאתה מביא ומקורם) מתעלם לחלוטין ממה שקורה בשטח וחושב שאם תדבר על פסלים זה יעלים את השינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2020 10:02 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
Hacohen כתב:
ואגב ראי, אם אתה לא שייך לאלה שחושבים שתלונת שווא על הטרדה מינית מערערת את האמינות ואת החשיבות של הרוב המכריע של המקרים, אז שוב: מה אתה רוצה? לספר לנו שיש בעולם אנשים שישמחו להאשמת קורבן או להקטנת תופעות של אלימות? אנחנו די יודעים. מה בעצם הטענה?

לא. על מנת לחסוך לך את הדפדוף כלפי מעלה, אלה ששמחים או מחכים להזדמנות להאשמת הקורבן אין בינם לבין מה שאני כותב דבר וחצי דבר. אליהם אני בכלל לא מתייחס, העמדה שלהם קבועה מראש ומקרה כזה או אחר לא ישנה דבר.
אני מתכוון דווקא לאנשים שחושבים שהטרדות מיניות או גזענות הם אשמת המבצע. הם רואים מקרה כזה ומן הסתם מתעורר אצלם רגש - חמלה, כעס, צמרמורת כמו שכתבו פה, כי זה דבר שאסור שיקרה. ואז מתברר להם שלא היה, או שעשו רעש מדבר שלא היה במקרה הטוב, או שהתלוננו במזיד תלונת שווא במקרה הרע. חלקם, כמוך אני מניח, יגיד לעצמו שזה דבר נדיר ואין מה להתייחס אליו, חלק אחר מהם ירגיש שרימו אותו או הפעילו עליו מניפולציה. ואז עם כל הסימפטיה ועם כל נטיית הלב הטובה שלהם, חלקם לפחות יהססו לפני שהם מאמינים למקרה הבא. ופה הנזק שנגרם ממקרים כאלה בעיני.

תודה לך, קפטן אוביייס.

מה הטענה שלך בבקשה? אתה חושב שיכול להתקיים עולם בלי תלונות שווא? בלי זיוף? בלי שקרים? אני לא. אז אדם עם לוגיקה סבירה וידע עולם סביר, מבין את הסיטואציה. ויש כאלה שמסיבה כלשהי ההטיה הלוגית המאד בסיסית הזאת תעבוד עליהם, אבל כל מה שזה אומר זה שהם לא ממש מבינים את התופעה או לא טרחו להקדיש לזה יותר משנייה של מחשבה. כאמור, עדריות ורדידות שדי מאפיינות דעת קהל בהרבה חברות בהרבה מקומות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2020 10:08 pm 
Senior

לול נאסקר באו לנהג השחור היחיד בסבב, בשבוע הכי נפיץ בתולדות הספורט, בזמן שמחוץ לאיצטדיון אנשים מסתובבים עם דגלי קונפדרציה, שבוע אחרי שהוא נהג במכונית עם הכיתוב בלאק לייף מטרס, באמצע פאקינג אלבמה ואמרו לו שיש חבל שעוצב לצורה של חבלה של תלייה במוסך שלו והם מביאים את ה-FBI לחקור.

ציטוט:
"גם אם נצא מהנחה מקלה שהוא לא עשה פה פרובוקציה מכוונת".

לשמור לנצח ולהדפיס על חולצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2020 10:16 pm 
Hall of Famer

נו, אם אתה לא רואה אירוניה בזה שיש למחוק אנשים כמו גנדי או יוליסס גרנט בשם המלחמה בגזענות, פאשיזם או קולוניאליזם - שיהיה.
תכלס אם כך אין דבר כזה היסטוריה טובה, אין אדם שראוי להנצחה. כי לכל אחד, בטח ממרחק של עשרות או מאות שנים ובסטנדרטים של עשרות ומאות שנים אחר כך, יש שלדים בארון. או איזו עצם. או איזו wishbone קטנה. וזה יכול להיות איזו עצם שאחרי זה הוא התכחש לה ופעל נגדה, זה לא משנה. יכול להיות שבעיני האנשים כלפיהם התגזען פעם או עשה להם איזשהו עוול - הוא נחשב לגיבור ומכירים בחזרתו בתשובה, זה לא משנה, במקום אחר אנשים אחרים ייעלבו בשמם. אם זה הדבר היחיד שקובע, ולא משנה אם כל שאר חייו היו בעצם ההיפך הגמור, אז אין היסטוריה טובה באף אדם ובאף מקום. עולם ישן עדי יסוד נחריבה.

ואיפה אמרתי שמשהו יעלים את השינוי? להיפך, אני אומר שהשינוי יהיה הרבה יותר גדול.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יוני 24, 2020 10:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2020 10:26 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
נו, אם אתה לא רואה אירוניה בזה שיש למחוק אנשים כמו גנדי או יוליסס גרנט בשם המלחמה בגזענות, פאשיזם או קולוניאליזם - שיהיה.
תכלס אם כך אין דבר כזה היסטוריה טובה, אין אדם שראוי להנצחה. כי לכל אחד, בטח ממרחק של עשרות או מאות שנים ובסטנדרטים של עשרות ומאות שנים אחר כך, יש שלדים בארון. או איזו עצם. או איזו wishbone קטנה. וזה יכול להיות איזו עצם שאחרי זה הוא התכחש לה ופעל נגדה, זה לא משנה. יכול להיות שבעיני האנשים כלפיהם התגזען פעם או עשה להם איזשהו עוול - הוא נחשב לגיבור ומכירים בחזרתו בתשובה, זה לא משנה, במקום אחר אנשים אחרים ייעלבו בשמם. אם זה הדבר היחיד שקובע, ולא משנה אם כל שאר חייו היו בעצם ההיפך הגמור, אז אין היסטוריה טובה באף אדם ובאף מקום. עולם ישן עדי יסוד נחריבה.

נחריבה בארגון עמוק של אנטיפה, כמובן.

נדמה לי שמה שיובל מנסה לומר, בהתמדה ראויה לציון אל מול הקיר שעל הראי, זה שהעובדה שאייקונים גזעניים מובהקים שכל מהותם היא היותם אייקונים גזעניים מובהקים עדיין מוצגים ומתנוססים בציבור, חשובה ומשמעותית בסדרי גודל ניכרים מכך שיש אנשים בציבור הרחב שהחליטו שדחוף להם להוריד פסל של גנדי.

או שאתה טוען שיש לתופעות אותו משקל ואותה חשיבות?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2020 10:33 pm 
Hall of Famer

אני טוען שברגע שההגדרה של "גזענות" הולכת והופכת מיקרוסקופית, וברגע מי שחטא פעם אחת ולו כזית אין לו מחילה מעתה ועד עולם, גם אם חזר בתשובה מלאה, נלחם נגד הגזענות ונתפס כגיבור בעיני מי שהיו קורבנותיו - אז זה לא נעצר באייקונים שאתה מגדיר "כל מהותם היא אייקונים גזעניים מובהקים" (וגם אני). כולם בלי יוצא מן הכלל אייקונים גזעניים מובהקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2020 10:39 pm 
Hall of Famer

אבל זה לא המצב. זה רחוק מלהיות המצב. זה רחוק ממש מלהיות המצב. זה די הפוך למצב. אתה מדבר כאילו מחר מחליפים את הדולר ומפוצצים את הר ראשמור, בזמן שבפועל גזען שונא זרים מוצהר הוא נשיא ארה"ב, דגלי קונספירציה מונפים אל-על ופסלים שכל מהותם הם השפלת השחורים עדיין מוצגים בציבור באופן רשמי על ידי רשויות.

אז יש כמה אנשים שחושבים שצריך להפיל פסל של גנדי.

כשאתה שם את הדברים על המאזניים, זה מתאזן לך?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2020 10:52 pm 
Hall of Famer

אני אומר שברור שיש עוד הרבה דברים שגם אתה וגם אני מגדירים כגזעניים מובהקים במהותם, ומי שיילחם בהם - טוב מאד בעיני, כי אם אתה מדבר על מאזניים אז המאזניים במקרה שלהם ברורים. אבל המגמה שאני מדבר עליה היא לא זניחה בעיני. אם הגיעו כל כך מהר ליוליסס גרנט או גנדי, בגלל פגם קטן בהיסטוריה שלהם שמתגמד מול כלל המהות, אז הבעייה היא לא במאזניים שלי. כיוון שמדובר במגמה - מאנשי קונפדרציה לקולומבוס, וממנו לאבות האומה האמריקאית, ואז לאנשים שעיקר מהותם הוא דווקא מלחמה בגזענות, בקולוניאליזם או בפאשיזם, כי בעברם יש איזשהו שלד שעליו הם חזרו בתשובה - אין לי סיבה להאמין שזה יעצור כאן. אין אדם שאין לו שלדים בארון. ללניקולן אין שלדים בארון? ל-FDR או קנדי אין שלדים בארון?

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יוני 24, 2020 11:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2020 10:54 pm 
Hall of Famer

אז אנחנו חוזרים לחרדתך המוכרת מה"מדרון החלקלק" של הפי.סי שלא מתקיים בעולם האמיתי, שבו כן מתקיימות תופעות מהותיות מאד של גזענות, אלימות ושנאת האחר. מדברים איתך על תופעות נרחבות, מושרשות ומקובלות של גזענות, אלימות ושנאה, ואתה עונה ב"חכו תראו מה יהיה עם הגדרת הגזענות".

טוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 25, 2020 11:44 pm 
Hall of Famer

בדיוק יש לנו עכשיו דיון של lgbtqi בחברה שלי. אני לא מכיר אף אחד מהאנשים אבל הנה משפט שבחור אמר
not only am i queer and black, i am also southerner which has it's own issues

והנה העניין - האם זה אומר שזה לא בסדר להכליל שחורים או קווירים (מה שאני כמובן לגמרי בסדר עם. לא מעניין אותי מה צבע העור או הנטייה המינית של מישהו, וזה מעולם לא באמת עניין אותי) אבל כן בסדר להכליל את כל איזור דרום ארהב? אתמהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 03, 2020 12:43 am 
Hall of Famer

וזה, לכל הפחות מעניין מאד.

https://www.thecollegefix.com/scholar-f ... e9SygVkIjI

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 03, 2020 3:32 pm 
Hall of Famer

היה מאד מעניין לעקוב אחרי ה-CHOP בסיאטל.
חבל שלא הכירו בהם כמדינה.

בכל אופן, היה משהו מרתק בהתנהלות של ראש עיריית סיאטל בכל המצב הזה. היא התחילה בלדבר על "מסיבת רחוב" ו"קיץ של אהבה", והתעלמה ממה שקורה לתושבים ולעסקים בפנים. היא התחילה להתייחס ברצינות לאפשרות לפנות את האזור רק כשאנשים התחילו אשכרה להיהרג ולהיפצע מירי שם, למרות שתלונות על פשעים "זניחים" כמו השחתות רכוש, תקיפה ואונס היו בידי המשטרה לעשרות הרבה לפני זה (מפקדת המשטרה, אשה שחורה, הראתה אותם במסיבת עיתונאים מול הפרצוף של ראש העיריה). היא קיבלה החלטה סופית על executive order מיידי לפנות סופית את המקום רק כש"מסיבת הרחוב" - כלומר תהלוכות והפגנות וגרפיטי על בניינים - הגיעה לבית האישי שלה. המכתב שלה נגד חברת המועצה, הרדיקלית יותר ממנה כנראה, שארגנה את ההפגנה ליד ביתה - הוא אחד המסמכים המאלפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 05, 2020 9:50 am 
מנהל פורום

המתחם פונה כבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 05, 2020 9:51 am 
מנהל פורום

אוקי ראיתי שפונה אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 08, 2020 12:45 pm 
Senior

וממשל טראמפ פועל לגירוש כל הסטודנטים הזרים מארה"ב (ויזות F) אם מוסדות הלימוד בהם הם לומדים עוברים למתכונת מקוונת בשל המגיפה.
כמובן שבתי ספר מסוימים התחילו לחשוב על פתרונות יצירתיים לבעיה, כמו יצירת קורסים בודדים שצריך להגיע אליהם, אבל עצם התכנית הזו מגיעה לעמוד הראשי של פוקסניוז.

מפתיע לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2020 2:27 am 
Hall of Famer

עיריית ניו יורק אוסרת על כל האירועים ההמוניים בעיר עקב המגיפה, חוץ מהפגנות של BLM.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 11, 2020 3:35 am 
Senior

ובעולם האמיתי, דונלד טראמפ מכריז מלחמה על ארה"ב. הוא חונן את עונשו של רוג'ר סטון, חברו המורשע שאמור היה להיכנס לכלא השבוע.
בהודעה הרשמית הוא לא מתחיל בסיבות הומניטריות, אלא מכריז מלחמה רבתית ומוצהרת על מערכת המשפט האמריקאית.

תמשיכו לדבר על פסלים ומדרון חלקלק.

https://twitter.com/jaketapper/status/1 ... 7686378497

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 12, 2020 3:07 am 
Senior

ה0מול הקיצוני שוב במחאות

@MittRomney
·
11h
Unprecedented, historic corruption: an American president commutes the sentence of a person convicted by a jury of lying to shield that very president.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 13, 2020 1:40 pm 
Hall of Famer

זה בטח יעזור...
אני ממש מקווה שזה פייק ניוז (למרות שהוא מביא מובאות).
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... eness.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2020 6:18 am 
Senior

ולחדשות משמחות במיוחד מהביצה הפוליטית.

ג'פרסון ביורגרד סשנס השלישי, הפוליטיקאי הבכיר הראשון שתמך בדונלד טראמפ, הראשון שנתן לו לגיטימציה, התובע הכללי הראשון שלו שויתר על מקומו בסנאט עבור התפקיד, הפסיד היום בפריימריז הרפובליקנים לסנאט באלבמה. הוא הפסיד אחרי חודשים בהם דונלד טראמפ תקף אותו בטוויטר (ואתם יכולים לדמיין מה רמת ואיכות התקיפה) ותמך פומבית (מאוד) ביריבו טומי טאברוויל.

טאברוויל הוא מאמן פוטבול בלי שום ניסיון פוליטי. בעבר היה המאמן של אוניברסיטת אובורן.
טאברוויל ניצח וסיים את הקריירה הפוליטית של סשנס, אחד הסממנים הימניים ביותר של הממסד הרפובליקני.

מאחר והמושב הזה בסנאט כרגע מאויש על ידי דאג ג'ונס הדמוקרט, יש 105% סיכוי שטאברוויל יהיה סנאטור בינואר. דאג ג'ונס ניצח רק בגלל שטראמפ תמך בפדופיל בבחירות המיוחדות שנעשו באלבמה כדי להחליף את סשנס. המושב יחזור להיות רפובליקני אלא אם יתברר שגם טאברוויל פדופיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 15, 2020 10:46 pm 
Junior

חדשות מרעישות, כל הקהל באלם
אבל מה משמח פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 16, 2020 3:53 am 
Senior

סשנס היה אחד מהסמנים הימניים ביותר של המפלגה הרפובליקנית. הוא לא היה הראשון לתמוך בטראמפ כי הוא גאון אסטרטגי שראה את הנולד, הוא באמת חשב שסוף סוף המפלגה הרפובליקנית הגיע אליו. זה מאוד משמח שהקריירה הפוליטית שלו נגמרה והתוספת של האופן שבו זה קרה היא אקסטרה משעשעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 16, 2020 7:46 am 
Hall of Famer

רמון סשנס ממכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 716 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shiver ו 54 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: