סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:08 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השרדות VIP 2020
הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2020 10:33 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
תגדיר "מחצית"
זה משחק לכל דבר בפני עצמו - יש עליו הימורים, בונוסים לקבוצות וכו'
אם אתה מוכן להפסיד היום בכדי לשים את עצמך בעמדה טובה יותר מחר - אדרבה זה בדיוק בדיוק מה שקורה בהישרדות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2020 10:43 am 
Senior

זאת אמירה מאוד כללית, ברור שתמיד משתלם לחשוב לטווח ארוך.
ההבדל הוא שמבחינה ספורטיבית טהורה, אין שום משמעות למשחק בשיטת גומלין למעט בשילוב עם המשחק שאחריו. לא רק זה אלא שהיחס בין המשחק הראשון למשחק השני ידוע ונתון וגלוי ולא ניתן לשינוי.
כאן אתה משלב מספר אירועים שלא בהכרח קשורים אחד לשני ולא בהכרח ישפיעו זה על זה וגם אם כן, אין לך שום דרך שבעולם לחזות מה ייצא מ"ירידה לבונקר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2020 11:27 am 
Hall of Famer

אני בכלל לא מבין הרבה פעמים "תלונות וקלישאות" בנושאים הללו, והתחום הזה לא הכי מוגדר לטעמי, למרות שאפשר לנהל בו שיח מעניין.
בסוף (כמו כל דבר בחיים) ספורט זה הרבה עניין של תמריצים.

קבוצה שסיימה את העונה - יכולה לעלות בהרכב משני משיקוליה שלה (כמובן יש גם מידתיות ולא לעלות עם הרכב רביעי פתאום, תלוי גם עד כמה המשחק חשוב ליריבה וכו').
להבדיל - אם "ספורטאי עולה למגרש כדי לנצח" (קלישאה ששומעים מדי יום) אז איך אפשר להסביר קבוצות כדורגל שמסתפקות בתוצאת תיקו מול קבוצה עדיפה (שזה כמובן בסדר גמור לכל הדעות) - או שניצחון זו המטרה או שלא...
האם בכלל המטרה צריכה להיות רק להשיג ניצחון, או שאף חשוב להביס בהפרש גדול כמה שיותר (מה שאולי גם ישפיע על המצב הטבלאי של הקבוצה מנגד נניח - כלומר אם אני מסתפק בניצחון מינימלי עליה, אולי דפקתי קבוצות אחרות שלא במודע וכו'). בכלל האם "לתת את המקסימום" אומר שאני חייב לנסות ולהגדיל את ההפרש עוד ועוד לקראת הסיום באם זה לא מסכן את ניצחוני?

אם אנסה לנסח את דעתי במשפט אחד כולל ל"תחום הספורט" (שאפשר כמובן להתווכח מה כלול בו, ובפרט הישרדות) - כל עוד אתה באמת מנסה לעשות מה שטוב לעצמך כיחיד/קבוצה, שומר על "כבוד הענף ויתר המשתתפים" ולא ספציפית מנסה לעזור ליריב מסוים - הרי שזה כבר בגדר הסביר

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2020 12:29 pm 
Senior

אתה אולי צודק (ואולי לא...) אבל זה לא הדיון עד כמה שאני מבין.
בהישרדות "הכל מותר חוץ ממה שאסור מפורשות וגם זה בספק" זה פחות או יותר המוטו.
השאלה הייתה היא אם מהלך מסוים משתלם לך או לא, במקרה הזה - האם אתה מרוויח מזה שוויתרת על משימה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2020 12:57 pm 
Hall of Famer

אין מניעה לפתח עוד דיון
להבנתי חלק מהשיח היה על "איך מתמודד (בפרט ספורטאי) יכול להרשות לעצמו שלא לתת הכל במשימה"
זה שבפורמט של הישרדות עושים דברים הרבה יותר נוראיים - זה לא חדש. המתמודדים שרק אתמול כה זעמו על מכירת משימה, היום ינסו לחטט בתיק פרטי של מתמודד ולגנוב לו פסל חסינות - שזה לפחות בעיניי חמור פי אלף (הגם אם "חוקי")

את שלי אמרתי בכל מקרה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2020 2:31 pm 
מנהל פורום

קודם כל מודה שכאשר ישראל מכר משימה, אז היה לי כעס עליו ושמחה לאיד ברגע שזה הסתובב עליו בחזרה (לפני שההפקה שיכנעה את נאווה לפרוש), אבל כאשר סמיון עשה זאת עבר לי בראש שזה המהלך הכי טוב שלו.

עכשיו לגבי הלגיטימיות - הכל פה עניין של אופנה. כמו שהיה טרנד שאסטרטגיה זה פיכסה, ואחר כך אסטרטגיה פתאום זה מילה נרדפת לכל מהלך במשחק. המשימות זה לא המשחק. המשימות זה אמצעי שכביכול אמור להועיל לך ולחברים לשבט, אבל ברגע שכל שניה יש ערבוב, אז זה דיי מאבד משמעות ואז נוצרים הרבה יותר מצבים שהפסד במשימה יותר מועיל במשחק עצמו.
הבעיה היא שאני לא זוכר מקרה שבסופו של דבר זה באמת עזר. תמיד איכשהו זה פגע בסופו של דבר במי שמכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 01, 2020 7:50 am 
Hall of Famer

בכל מקרה, ירדן ג'רבי אכן עם מהלך מבריק, לא היה לה פסלון לתת לקוז'י ובכל זאת היא גרמה לשבט השני לחשוב שהיא נתנה לו פסלון. לא בטוח שזה יצליח, אבל האלטרנטיבה הייתה שקוז'י בכל מקרה הולך הביתה ב-100%, אז היא לפחות נתנה לו צ'אנס לסובב את העניינים והשאירה לו סיכוי להינצל ולא פחות חשוב-להחליש את הברית של אסי-ישראל-ליטל-אלינה. אם היא מצליחה זה ירשם כאולי המהלך הכי מבריק של איזשהו מתמודד בתולדות השרדות הישראלית. חוץ מזה, סמיון מצליח איכשהו להפסיד לליטל שזו די פדיחה, אבל לזכותו יאמר שהוא קיבל את ההדחה שלו בכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 01, 2020 9:42 am 
Senior

לתחושתי, קוז'יקרו הולך להיפרד מהתוכנית בשבת הקרובה (ואני איתו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 01, 2020 10:32 am 
Hall of Famer

תומר כתב:
לתחושתי, קוז'יקרו הולך להיפרד מהתוכנית בשבת הקרובה (ואני איתו)

גם אם הוא מודח הוא הולך לבקתה ובטח יקבל הזדמנות לחזור לפני האיחוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 05, 2020 2:56 am 
Hall of Famer

מבחינתי הפרק הערב היה ההזוי ביותר שראיתי אי פעם בהישרדות:
אסי (במקום סתם לשים ליטל בלי שאף אחד יידע שזה הוא גם בדיעבד - ובמקרה הפרנואידי ביותר זה יגרום לו להגיע לקרב-אש איתה, אם גם עידו ישלוף פסלון, וגם יצביע נגדו משום מה...) הולך לליטל ואומר לה בפנים שהוא קבע שהיא תהיה המודחת (הרי הם חשבו שהפסלון הוא די עובדה מוגמרת). היא במקום להתנגד (למשל לאיים להצביע לו בחזרה, או אף בעצם לעשות זאת...), למעשה מקבלת את הגזרה, וחוגגת בסוף איתו חרף הסיטואציה ההזויה.
אלה בסופו של דבר כמעט ודפקה אותם עם הקול שלקחה לאלינה (כי עובדה שלא כולם הצביעו לעידו, למרות שאת זה כמובן לא היה קל לחזות מהצד), והם מתלהבים ממנה בלי להבין את המשמעות...

כרגע זה כאילו מצב שיכול להיות מכוסה (כי לכאורה שתי ההחלטות הנ"ל מכסות זה על זה כלפי חוץ), אבל למרות ה"שיווי משקל הכללי" - כל אחד מהמעורבים פה (אסי, ליטל ואלה) נקט לטעמי בהתנהלות די תמוהה על פניו באופן אישי...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 05, 2020 12:37 pm 
Hall of Famer

אני גם לא הבנתי בכלל את ההתנהלות של הברית השולטת באנטינג אנטינג.
נשים בצד את הסאגה שהייתה לפני ההצבעה בין ליטל ואסי.
מועצת השבט, אלה מופיעה לה וצריכה לקחת קול אחד של המתמודדים. יש כמה תסריטים אפשריים.
1. התסריט הקל. אלה לוקחת את הקול של קוז'י. אלה מוכיחה שהיא איתם. אפשר לשים כולם את קוז'י. במקרה הכי גרוע שיש לו פסלון חסינות, אז השאלה מה קורה. האם מצביעים עוד פעם כשאסור על קוז'י (ואז אפשר להעיף את ליטל) או שיש הגרלה בין אלו שאין להם פסלון. אפשר לבטח את עצמם עם אחד המתמודדים שיצביע ליטל ואז אין מצב שתהיה הגרלה.
2. התסריט המציאותי שמתחלק ל-2. אלה לוקחת את אחד מקולות הברית.
א'. אלה לא מתואמת עם הברית ויש חשש אמיתי שהיא מצביעה עם קוז'י. במקרה הזה הם צריכים להגיד פאק פסלון החסינות. אם יש לקוזי' פסלון, אנחנו אכלנו אותה. אז נצביע כולנו לקוז'י ונתפלל שאין לו פסלון. בטח שאין שום סיבה להצביע לליטל, כי אז ביחד עם הקולות של קוז'י ואלה ליטל בחוץ גם אם לקוז'י אין פסלון.
ב'. אלה כן מתואמת בדרך כלשהי עם הברית (כך זה היה נראה פחות או יותר). במקרה הזה גם אין שום סיבה שאסי ישים ליטל. שכל הברית יצביעו קוז'י ושאלה באמת תשמור על ההבטחה של לירדן ועידן. במקרה הכי טוב, אין לקוז'י פסלון, הוא עף עם 3 הצבעות של הברית, אלה חוזרת לשבט שלה ויכולה להגיד בפה מלא שעשתה כל מה שהיא יכלה כדי להשאיר את קוז'י. במקרה הרע, לקוז'י יש פסלון. למה אסי צריך להיות האיש שיצביע נגד ליטל? שאלה וקוז'י יצביעו ויעיפו את ליטל והברית תיאלץ להמשיך עם הבלאגן שקרה. בכל מקרה אלה חוזרת לשבט השני בשקט שהיא לכאורה נאמנה להם, למרות שבתכל'ס לא.

הם בחרו באיזה תסריט מבולבל שאלה הצביעה לקוז'י, אבל אסי הצביע ליטל. גם אם זאת הייתה בחינה לאלה שתוכיח נאמנות זה מטומטם. יותר מדי על הכף. אם מאמינים באלה, אין סיבה לעשות את הטריק הזה. אם לא ממש מאמינים לאלה, אז באמת כדאי לקחת סיכון על הפלה של אחת מהברית שלכם והשארה של מישהו מהברית השניה? עוד מעט האיחוד. אתם צריכים להגיע הכי חזקים לשם. רגב מחכה לחזור ואי אפשר בכלל להמר על נפילה ל-3 חברים במידה ואלה בוגדת ולא מוכיחה שניתן להאמין בה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 06, 2020 3:28 am 
Freshman

לדעתי, הם לא היו מתואמים.
הרציונל של אלה: 1. נצביע לקוז'י כי אני נאמנה לברית הקודמת. 2. נמנע מאלינה את ההצבעה, כדי שקוז'י יחשוב שתמכתי בו. אם יודח, לא ילשין עליי לשבט שלי בבקתה.
הרציונל של אסי: לשמור על עצמו לפני הכל. קוז'י יכול להדיח אותי אם כולם יצביעו לו ויש לו פסלון. מוכן לאופציה של ללכת לדו-קרב ולהקריב את ליטל, גם אם זה אומר שקוז'י יישאר בפנים (ניכר שברמה האישית פחות מחבב אותה מאת קוז'י למרות חברותה בברית) וכל עוד זה מגן עליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 06, 2020 10:15 am 
Hall of Famer

הרציונל של אלה ברור בערך. כי אם קוז'י היה מקבל 4 קולות אז קוז'י וכולם היו יודעים שהיא בגדה. בגלל זה נראה היה לי מתואם.
הרציונל של אסי לא ברור בכלל. אם אין תיאום ואלה בדיוק הוציאה את אלינה מההצבעה, אז חייבים לחשוב וורסט קייס סצנריו שאלה בגדה ולקוז'י אין פסלון. במקרה כזה כשאסי מצביע לקוז'י אז הוא פשוט מציל לו את התחת ופוגע לעצמו בברית. אם לקוז'י יש פסלון אז או שאלה וקוז'י יצביעו אותו הדבר וההצבעה של אסי לליטל לא משנה דבר או שאלה וקוז'י יצביעו לאנשים שונים אז בכל מקרה יהיה מבחן אש וזה לא משנה אם אסי ישים ליטל.
אם הם לא היו מתואמים לא היה יכול לצאת שום דבר טוב מהצבעה לליטל ויכול היה לצאת דבר רע מאד, כשקוז'י יישאר למרות שאין לו פסלון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 06, 2020 10:43 am 
Hall of Famer

בסופו של דבר אסי בא לליטל בפנים והראה לה את הדרך החוצה מהברית ומהתוכנית. לרוב אתה משלם על דבר כזה ביוקר, ואף ברמה המיידית. זה לכאורה היה לא מחויב המציאות בכלל, ולא תרם לו כלום במרבית התרחישים. אבל אם זה בכלל לא מזיז לה, והיא למעשה אמרה על זה "אמן" (למרות שלכאורה אלינה בכלל אמורה להיות האאוטסיידרית בברית שלהם) - אז מי אנחנו שנלין...
למעשה גם ישראל (בן הברית הכי מובהק של ליטל!) די קידם והיה בעד האופציה הזו - נו שוין.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 06, 2020 10:58 am 
מנהל פורום

מירב בן ארי החכית לשעבר לוהקה לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 06, 2020 11:30 am 
Hall of Famer

מישהו הבין את מלחמת החורמה בין הערוצים כרגע?
מהרגע שעלה ה-MMR או מה שזה לא יהיה - אז ערוץ 13 משבץ את הישרדות במקביל באופן כפייתי - הגם שזה 4 פעמים בשבוע
היום למשל פתאום הפוגה בערוץ 12, ובאופן מפתיע שונה גם ערוץ השידורים המקביל ולא יהיה הישרדות בערב

לתומי הייתי חושב שזו לא התנהלות חכמה במיוחד - הרי המטרה הסופית שלך היא למקסם צפייה בך עצמך, ולאוו דווקא לפגוע ישירות ביריב. הרי יכול להיות שמשפחה שהתרגלה לראות הישרדות בפתיחת עונה זו, כבר הפסיקה לגמרי בכך כי מעדיפה את תוכנית הבישול. אז למה ההתנהלות הקיצונית הזו?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 06, 2020 11:34 am 
Junior

נהיתה מאוסה העונה הזו.
נראה שההפקה בכוח מנסה לקדם את הברית של אסישראל.
אני מבין שעם כמות שעות השידור שיש להם, הפורמט הרגיל לא מספיק מעניין וחייבים להוסיף עוד אקשן, אבל כשזה מוטה בבירור לצד מסוים זה כבר לא לעניין.
אותי הם די איבדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 06, 2020 11:39 am 
Senior

את הפרקים האחרונים כבר לא כל כך ראיתי אבל אני חושב שאפשר להגיד בחוכמה לאחר מעשה (וגם תוך כדי אבל עזבו, הדיון הזה מוצה), ה"תרגיל המסריח" של סמיון חרץ לא רק את גורלו את הגורל של כל הברית שלו, של קוז'י, ירדן ועידן.
אם הוא היה מנצח במשימת החסינות, רגב ו/או אלה כבר היו מחוץ למשחק ואל האיחוד הם היו מגיעים בעדיפות מספרית או לכל הפחות בשוויון. אם לא היה מפסיד בכוונה לעדי, ליטל (כנראה) הייתה מודחת וההמשך היה יכול להיות יותר קל (מה עוד שאולי ההדחה הבאה לא הייתה בשבט שלהם). מה שיצא זה שעכשיו, עם כל הטכססנות האובר-מתוחכמת שלו, הוא גרם לזה שהוא וקוז'יקרו כבר לא במשחק, לאיחוד מגיעים ירדן ועידן במצב מאוד מאוד רעוע עם ככל הנראה ארבעה מול חמישה.

סך הכל, העונה הזו כבר הפכה למאוסה לחלוטין מרוב טיפוח הבהמיות שההפקה מתמחה בו. אני אישית הפסקתי לעקוב (לא רק בגלל שהדיחו את קוז'י אבל גם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 07, 2020 7:30 am 
Freshman

עונה זוועתית, אני לא מכיר את עצמי ככה מתעצבן מול הטלוויזיה בגלל תוכנית ריאליטי אבל איכשהו הם הצליחו להוציא ממני אמוציות שליליות כל כך. ליטל סמדג׳ה היא הבנאדם הכי מאוס ומעצבן שנראה בריאליטי לדורותיו, באמת שהיא בלתי.

ההפקה זוועת עולם, אי אפשר לבנות כלום כי הם מערבבים את הקלפים ומבצעים שינויים וטוויסטים כל שני וחמישי, מה זה משנה כבר אסטרטגיה במצב כזה שלא ברור לך בכלל מה יהיה מחר? הכי חשוב זה לקחת חסינויות כי זה ללא ספק הדבר היחיד שההפקה עדיין לא התערבה בו, לפחות עד כה אם יש לך חסינות אז אתה באמת חסין, זה הדבר היחיד שאפשר לסמוך עליו, כל השאר לפח.

זה גם משהו שדיברו עליו פה, בגלל ההפקה ההזויה אין שום טעם לנסות דברים כמו למכור משימה או לא להתאמץ במשימה מתוך מחשבה שאתה ״מוגן״, אין דבר כזה כי גם אם יש לך ברית של 7 מתוך 8 בשבט, מחר ההפקה יכולה להפליץ איזה בקתה או משימת פרס שתשלח אותך לשבט היריב ושם תהיה במיעוט, או להפך, אתה יכול להיות בעמדת מיעוט בשבט שלך רגע לפני הדחה ואז ההפקה תחרטט משהו שיציל אותך, אבל זה כבר לא תלוי בך אלא במצב הרוח של ההפקה ולכן הדבר היחיד שאפשר לסמוך עליו זו חסינות.

הקורבן האחרון של ההזיה של ההפקה זה עידן, הוא בבירור היה ממורמר מההדחה של קוז׳י אז הוא החליט שהוא לא משתתף במשימת הפרס חסינות, שכביכול רגב ילחם על עצמו אם בא לו כי לעידן לא אכפת, לתפיסתו הוא והברית שלו מוגנים וכמו שהשבט השני העיפו את עידו אז מקסימום רגב יעוף גם. מבין מאיפה הוא בא ומבין את התסכול אבל הנה, בגלל הגישה הזו הוא הולך להדפק קשות כי הוא לא חזה שההפקה כל כך מטורללת שהיא תתן בצורה כזו רנדומלית על משימת איקס עיגול מטופשת כוח ברמה שתתן לשבט השני אפשרות לשמור על רגב.

בעונה הקודמת ניתן כוח דומה בעוצמה שלו לנעמה וליהי אבל הן היו צריכות ליצור התרחשות שצריך לבנות לאורך כל העונה בשביל לקבל את זה (שליהי תהיה המודחת ה 11 או משהו בסגנון למרות שמבחינת השבט לא היה אינטרס להדיח אותה בכלל) ופה ההפקה זורקת כזה כוח בצורה כל כך רנדומלית על משימה כל כך מפגרת, זה פשוט הזייה עד כמה שהם חירבו את הפורמט העונה.

ברור לי שעכשיו דוד דביר או בני מודחים, ברור לי שהפרק הקרוב הולך לעצבן אותי במיוחד עם ליטל הבריונית המתקרבנת והזחוחה עם כוח מחורטט שקיבלה מההפקה על כלום, לא בטוח שנותר לי חשק ואנרגיה לצפות בזוועה הזאת ואומר את זה מישהו שראה כל עונה עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 07, 2020 8:48 am 
Hall of Famer

אתה צודק, ומצד שני, כשיש לך משימת חסינות ואתה כל כך קרוב לאיחוד, אז אתה לא זורק זין וזה מה שעידן עשה. זרקת זין? קח בחשבון שאתה יכול לשלם על כך. מעבר לכך, אחרי כל הדיבורים היפים על כך שאסור להפסיד משימות בכוונה וזה לא ספורטיבי ואיכסה, אז במשימת חסינות השבט של עידן נתן הרבה פחות מה-100% שהוא היה יכול לתת. הרי מה זה משנה. אם ננצח ילך מישהו מהברית השניה. אם נפסיד אז ילך רגב מהברית השניה. זהו, שלא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 07, 2020 9:33 am 
Junior

עמוס לב כתב:
אתה צודק, ומצד שני, כשיש לך משימת חסינות ואתה כל כך קרוב לאיחוד, אז אתה לא זורק זין וזה מה שעידן עשה. זרקת זין? קח בחשבון שאתה יכול לשלם על כך. מעבר לכך, אחרי כל הדיבורים היפים על כך שאסור להפסיד משימות בכוונה וזה לא ספורטיבי ואיכסה, אז במשימת חסינות השבט של עידן נתן הרבה פחות מה-100% שהוא היה יכול לתת. הרי מה זה משנה. אם ננצח ילך מישהו מהברית השניה. אם נפסיד אז ילך רגב מהברית השניה. זהו, שלא.

שמע בסוף זה משחק שכולל בתוכו כמה רבדים - חברתי, אסטרטגי ופיזי.
העונה לפחות, ועושה רושם בעיקר בהדחה הקרובה (עם החסינות המשונה לרגב) זה מעלים לחלוטין את הפן האסטרטגי.
אין פה שום יכולת לתכנן מהלכים אפילו חצי יום קדימה כי לך תדע איזה מיקס תעשה ההפקה ועל מי הם יגנו באקראיות (או לא באקראיות).

בתור אחד שראה הרבה הישרדות האמריקאית - יש שם לא מעט החלפות שבטים אבל זה אף פעם לא פרסונלי. אני לא זוכר מקרה כמו שבני וישראל החליפו שבטים, אני לא זוכר מקרים ששבט אחד העניק מעכשיו לעכשיו חסינות לחבר שבט שני ועוד לא מעט דברים מבעסים שקורים העונה שלא מאפשרים שום יכולת לתכנן.

אין לי בעיה עם כל השטויות שהם ממציאים פה - חסינות אישית, ביקתה שיכולה להחליף קול, מדרג חברתי וכו' - אלו הם חוקים שהוסיפו למשחק ואתה יכול להכניס אותם לשק השיקולים שלך. מקרה סמיון הוא דוגמא קלאסית לכוונתי כי הוא הודח על ויתור במשימות החסינות ונגד עדי ביטי - אין פה שום דבר שהוא לא יכל לחזות מראש ולכן ההדחה של סמיון היא פשוט אסטרטגיה רעה בחוקי המשחק של הישרדות הישראלית.

אם בני או דוד או מישהו חוץ מרגב עף היום זה פשוט אקראי, אין פה שום קשר למשחק, אין פה קשר לאסטרטגיה או לפעולות שרגב עשה (לדוגמא מציאת פסלון חסינות) וזה מבעס ולפחות לי מוריד את ההנאה מהישרדות, כי פן מרכזי במשחק פשוט לא קיים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 07, 2020 10:00 am 
Hall of Famer

לגבי אפשרות להחליף שבטים זה לא מדוייק. אם אני לא טועה בהישרדות עונה 13 או 14 הייתה אפשרות למתמודד לעזוב את השבט שלו ולעבור לשבט אחר וג'ונתן פנר, שאח"כ גם היה בעונת ה - fan vs favorites (שהיתה העונה הכי טובה שראיתי, אבל ראיתי אחרי העונה הזאת עוד איזה 2 או 3 עונות רנדומליות, כולל עונת ה - game changers שבה סנדרה הפסידה וזכה ונחשבת טובה ומבחינת הטוויסטים של ההפקה אולי הכי קרובה להישרדות ישראל) החליט לעבור שבט.

אני מסכים איתך שכל הטוויסטים מעקרים את המשחק החברתי של הישרדות ואסטרטגהי של משתתפים, ולכן מהלך כמו של עידן הוא מטומטם. אין לך שום אפשרות לצפות מה ההפקה הולכת לזרוק עליך. אז אתה חייב לתת 100% כל הזמן. אי אפשר להרגיש בטוח ולנוח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 07, 2020 10:23 am 
Freshman

עמוס לב כתב:

על איזו משימה אתה מדבר שעידן נתן פחות מ 100%? במשימה האחרונה שהיא החשובה ביותר העונה (בדיעבד כמובן) עם חסינות שבטית + חסינות אישית לבחירתך הוא לא השתתף בכלל ככה שהוא לא נתן פחות מ 100 אלא 0 עגול, כמובן ממקום של תסכול ומרמור ושרגב ילחם על המשימה אם בא לו להשאר. הוא לא אחד שימכור משימה אבל כנראה מנקודת המבט שלו לא היה לו טעם לתרום למשימה שעמוק בפנים הוא רוצה שיפסידו אותה אז הוא העדיף פשוט להמנע.

כמובן שכמו שאמרת, בעונה הזאת שיש אפס חשיבות לאסטרטגיה ולמהלכים הדבר היחיד שעוד בטוח (לפחות לרגע זה) זה שאומרים שיש לך חסינות.

לוותר על הטייטל הזה גם אם זה אומר ששבט שאתה שונא יזכה לבן ברית חי (ומצד שני יאבד בוודאות בן ברית אחר, גם אם זו אלינה שהוא בטח ראה כחלשה יותר מרגב, למרות שהיה סיכוי לא רע שליטל שנואת נפשם תעוף אבל ברור לפי העדויות שהוא וירדן מניחים שזו אלינה) זו טעות חמורה מאוד שהוא הולך היום לשלם עליה וכנראה לחרוץ סופית את גורל הברית שלו כי גם עם כל הטריקים בספר שיש להפקה אין להם שום כוח להציל עכשיו את ירדן ועידן ממה שיקרה בשבועות הקרובים.

בקיצור, טעות פטאלית לוותר על כל חסינות בעונה הזאת.

נערך לאחרונה על ידי shukista בתאריך ג' יולי 07, 2020 10:28 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 07, 2020 10:24 am 
Hall of Famer

רק אני הבנתי מהפרומו שכאילו קודם תהיה הצבעה רגילה הערב, ורק אז פתאום בהפתעה תיערך הצבעת השבט המקביל על החסינות?
כי אם כן (ובהנחה די סבירה שכולם פרט לרגב יצביעו עבורו), אז רגב בקולו הבודד ובאופן לא מודע יכריע מי מודח...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 07, 2020 10:31 am 
Freshman

אגב, שמתם לב שעידן חביב לא משתתף בשום יח״צ של הישרדות העונה? לא בתוכניות הצינור של אחרי, לא במהדורות השבט המיוחדות עם יעל בר זוהר, כלום פשוט. לי זה ברור שיש לו מטען כבד כלפי ההפקה.

כמובן שהוא ישתוק וימלא את חובו בחוזה וגם יגיע לאירוע הגמר אחרת יחטוף קנס גדול על התחת שלו אבל נראה לי שהוא מנסה לנתק כלקשר עם ההפקה הזו.

נערך לאחרונה על ידי shukista בתאריך ג' יולי 07, 2020 10:32 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: