סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 9:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 716 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מהומות בארה"ב
הודעהפורסם: ה' יולי 16, 2020 10:01 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
רייזר ראמון.

ובינתיים טראמפ מחליף את מנהל הקמפיין שלו. אפילו פוקסניוז לא הצליחו לצייר את זה באופן מחמיא.
https://www.foxnews.com/politics/parsca ... peculation

אני עדיין לא מצליח להאמין באמת שהוא יפסיד. שבוע לפני הבחירות הוא יודיע שיש לו חיסון לקורונה, אבל החיסון תקוע בבירוקרטיה של ה-FDA ואם הוא ייבחר הצעד הראשון שלו יהיה לבטל את הסוכנות ולהוציא את החיסון לאזרחים בחינם. וכמובן שאם ביידן ייבחר כולם ימותו מקורונה.
או שביידן יחטוף התקף כלשהו באחד העימותים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 16, 2020 5:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה אומרים בווגאס?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 17, 2020 2:30 am 
Senior

בסביבות 57-58 אחוז לביידן ו38-39 אחוז לטראמפ (כן הבית לוקח הרבה מרווח).
באופן כללי הייתי אומר שוגאס יותר שמרנית מאשר הסקרים והמודלים בתעשייה, שזה אומר שיש עדיין הרבה כסף על טראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 17, 2020 2:24 pm 
Hall of Famer

ובינתיים במוזיאון להיסטוריה ותרבות שחורה בוושינגטון (מוזיאון ממלכתי, בניהול הסמיתסוניאן):
https://www.the-sun.com/news/1149007/af ... nt-values/
כנראה שמה שפורסם על הקורס לעובדים לבנים בעיריית סיאטל לא היה פייק ניוז. זה די מתלבש על מה שרואים כאן. יש כבר מסמכים שמתפרסמים על קורסים כאלה שהתקיימו ומתקיימים בעוד מקומות עבודה עירוניים, מדינתיים ופדרלים, עם מסמכים שהודלפו מהקורסים על ידי עובדים שהוכרחו להשתתף בהם או נחשפו בעקבות בקשות חופש מידע.

אבל אם נחזור רגע לערכי ה-whiteness על פי הסמיתסוניאן - יש שם דברים שליליים (שלפחות חלקם ספק אם מתקיימים בתרבות המערבית יותר ממקומות אחרים), יש גם דברים שאפשר להתווכח אם הם טובים או רעים (או שהם תלויי נסיבות), ויש גם שקרים ובולשיט מוחלט.
אבל הדבר המעניין באמת הוא שגם בסמיתסוניאן וגם בקורס בסיאטל יש כמה "ערכים לבנים" שהונחלו לכלל הציבור והפכו לערכים כלליים "בחסות פריבילגיה לבנה" (זו הטענה שעולה) שאם לא הייתי יודע, הייתי אומר שדייויד דיוק בכבודו ובעצמו כתב אותם. פשוט לא מבין איך אפשר לתפוס אותם כשליליים, ואם מישהו שתופס את עצמו פרוגרסיבי-ליברלי ואנטי-גזען טוען שאלה "ערכים לבנים" אז מה הוא רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 18, 2020 11:45 am 
Hall of Famer

נראה שגם בשמאל האמריקאי מתחילים להרגיש שמרוב רצון להרוס את השיטה מיסודה (ועל הדרך לעשות בוחטות של כסף), תעשיית ה-diversity training מקדמת, ובכן, גם ערכים ופעולות של עליונות לבנה.
https://nymag.com/intelligencer/2020/07 ... kendi.html

מישהו אגב קרא את המלצות המדיניות של הצוותים המשותפים של ביידן וסנדרס? ארוך (כ-100 עמודים) ומצריך גם התעמקות בכל מיני מובאות שמצויינות שם, ולפעמים מצריך קריאה בין השורות של הצהרות שנוסחו לטובת plausible deniability. אבל שווה קריאה. הרושם שאני מקבל לפחות הוא שסנדרס קיבל פחות או יותר כל מה שהוא רצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 18, 2020 5:34 pm 
Hall of Famer

נו, לפחות לא ארוך כמו המצע של זהות :lol:

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 20, 2020 2:18 am 
Hall of Famer

אחרי הראיונות האחרונים של טראמפ אני בטוח שהוא יפסיד. גם עם כריס וואלאס וגם בראיון לפני זה עם האניטי (כאילו, אפשר היה לקבל מראיין יותר נוח?) הוא יצא עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 20, 2020 9:46 am 
מנהל פורום

בינתיים קניה ווסט התחיל את מסע הבחירות שלו עם נאום על ישו, הנישואים עם קים, בעד הפלות ועוד כל מיני נושאים.

הסקרים הראשוניים מראים לו 2%, מעניין מאיזה צד הוא נוגס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 20, 2020 9:55 am 
Senior

מהצד הלא רלוונטי כרגע, כי הוא לא יהיה על הטופס ברוב המוחלט של המדינות. זו פרוצדורה ארוכה שצריך לעשות. למיטב ידיעתי המקום היחיד שהוא התקבל לטופס כרגע זה אוקלהומה, שהיא לא רלוונטית לבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 20, 2020 7:33 pm 
Hall of Famer

כמה יזיק לביידן לסרב להתייצב לעימותים? אני חושב שזה לא יגרום לו שום נזק, והוא יכול רק להפסיד מהם.

טראמפ עשה טעות גדולה בפורטלנד לדעתי. אם המושלים וראשי הערים אוהבים מה שקורה בערים שלהם, ואומרים לו לא להתערב, הוא צריך לא להתערב ולתת להם לעשות כאוות נפשם - ושישפטו אותם האזרחים שלהם, לטוב ולרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 21, 2020 5:11 am 
Senior

טראמפ באופן עקבי רומס את העקרון הבסיסי של המפלגה הרפובליקנית, לפני שנלקחה שבי - זכויות הסטייטים.
היית מצפה שזה יזיז פוליטיקאים, אבל מסתבר שאידיאולוגיה זה פחות חשוב.

לגבי העימותים, אני לא בטוח מה אני חושב. מצד אחד אני לא מחבב את ביידן, הוא בטח לא כריזמטי או רהוט. הוא לא מחזיק באידיאולוגיות מעניינות ובגדול אין לו הרבה מה להגיד. מצד שני, הקמפיין של טראמפ כל כך מתעקש להוריד את הציפיות מביידן בעימות שכרגע אם הוא יצליח לשרוד אותו בלי ליפול מהפודיום ולשכוח איך קוראים לו, זה ייחשב הצלחה.
במובן הזה אין לו כמעט מה להפסיד מעימות כי טראמפ הוריד ממנו את הציפיות לכמעט אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 21, 2020 5:15 am 
Senior

בחדשות אחרות - ג׳ון קייסיק, מושל אוהיו ומועמד בפריימריז הרפובליקני ב2016, הולך לנאום בועידה הדמוקרטית (כתומך ביידן כמובן). מניח שבתמורה הוא יזכה לתפקיד בקבינט.

עוד דוגמא לשקר המוזר לגבי המפלגה הדמוקרטית הלכה שמאלה, כשבפועל היא מריצה את המועמד הכי שמרן שלה בתקופת חיינו בעוד המפלגה הרפובליקנית פשוט השילה מעצמה את כל החלק השמאלי שלה עבור טראמפ.

אציין שמבחינתי זו רק הצגת המציאות. אני חושב שזה עצוב מאוד שהמפלגה הדמוקרטית חותכת ימינה ככה ומריצה מועמד שאפילו לא תומך בביטוח בריאות לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 21, 2020 9:58 am 
Senior

זה אמנם קצת פוליטיקת בחירות משעממת, אבל מארק קיובן נכנס לריב טוויטר מתוקשר עם טד קרוז אתמול.
קיובן כתב טוויט עם המילה "ביי" לאיזה שדרן רדיו שמרני שכתב לו ש"אם שחקן אחד בדאלאס יכרע ברך בהמנון הוא סיים עם הקבוצה".

טד קרוז, סנאטור מטקסס, ניצל את ההזדמנות להיכנס בקיובן ובליגה כולה וכמובן כל הקלישאות הרגילות על סין. קיובן החזיר.
קיובן הוא מועמד תיאורטי לרוץ לנשיאות מטעם המפלגה הרפובליקנית בעתיד הלא רחוק, אז זה קרב קצת מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 21, 2020 11:20 am 
Senior

להגדיר את טום קרוז כ"סנאטור מטקסס" זה כמו להגדיר את גרג פופוביץ כ"עובד בסן אנטוניו ספרס" (נו, השוואה לא מוצלחת אבל זה מה שעולה לי)
אחת מדמויות המפתח במסיבת התה, רץ למועמדות המפלגה מול טראמפ (ונדמה לי שאפילו נחשב בשלבים מסוימים כבעל סיכויים) ופחות או יותר האבטיפוס של השמרן הרפובליקני

אגב, לפחות בעניין סין, אני חושב שגם אם התגובה הרשמית של הליגה הייתה מחויבת, לפחות חלק מהשחקנים/מאמנים יצאו פארש דפארש.
מעניין אותי לדעת - מה קיובן ענה לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 21, 2020 2:02 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
טראמפ באופן עקבי רומס את העקרון הבסיסי של המפלגה הרפובליקנית, לפני שנלקחה שבי - זכויות הסטייטים.

לגבי העימותים, אני לא בטוח מה אני חושב. מצד אחד אני לא מחבב את ביידן, הוא בטח לא כריזמטי או רהוט. הוא לא מחזיק באידיאולוגיות מעניינות ובגדול אין לו הרבה מה להגיד. מצד שני, הקמפיין של טראמפ כל כך מתעקש להוריד את הציפיות מביידן בעימות שכרגע אם הוא יצליח לשרוד אותו בלי ליפול מהפודיום ולשכוח איך קוראים לו, זה ייחשב הצלחה.
במובן הזה אין לו כמעט מה להפסיד מעימות כי טראמפ הוריד ממנו את הציפיות לכמעט אפס.

עד היכן מגיעות זכויות הסטייטים? מאחר שאני לא קונה את הנראטיב שהכל זה הפגנות שקטות ושלוות ואין בהן אלימות בכלל, ואני גם לא קונה את הנראטיב שהעלייה החדה בפשע בערים שונות בארה"ב (בעיקר רצח ופשעי ירי באופן כללי) לא קשורה בכלל להגבלות שמוטלות על המשטרה, אני לא יודע אם זכויות הסטייטים ו/או הערים מגיעות לכדי אפשור ביודעין, ואפילו בקריצת עין והסתכלות לכוון השני, של אלימות, ביזה והשחתת רכוש, תוך השפלה והגבלה של המשטרה.
אבל אני בכלל לא מדבר על זכויות הסטייטים מול הממשל הפדרלי, זו לא הסיבה שאני חושב שטראמפ עשה טעות קריטית פה. אני מדבר קודם כל על ההיבט הפוליטי. מבהחינה הפוליטית ההתערבות של טראמפ זו טעות גדולה, זה מאפשר למושלים וראשי הערים להגיד "עד שהתערבת הכל היה בסדר, הכל בגללך" ולהפיל עליו את התיק. מאחר שמדובר כמעט בכל מקרה בערים ומדינות שבהן אין לו סיכוי לנצח, הוא היה צריך לעזוב אותן במנוחה, ואז יש שתי אפשרויות - או שהאזרחים בעד המצב ושום דבר לא ישתנה, או שהם סובלים מהמצב והוא יכול גם להרוויח מזה (או שהמפלגה תרוויח מזה בבחירות לקונגרס).

לגבי העימותים - אם ביידן יטעה בלשונו או בשפת הגוף שלו הוא יכול להינזק קשות מהעימותים להערכתי. אני חושב שגם יש לו תירוצים טובים מאד לסרב להתעמת, עם הקורונה והמצב הכלכלי וכל זה, ותומכיו יקבלו את זה בהבנה והסכמה, גם כי זה טראמפ. לא רואה איפה הוא יכול להרוויח מעימותים, גם אם קוגניטיבית ותחבירית הוא עובר אותם איכשהו בשלום.

Yuval כתב:
בחדשות אחרות - ג׳ון קייסיק, מושל אוהיו ומועמד בפריימריז הרפובליקני ב2016, הולך לנאום בועידה הדמוקרטית (כתומך ביידן כמובן). מניח שבתמורה הוא יזכה לתפקיד בקבינט.

עוד דוגמא לשקר המוזר לגבי המפלגה הדמוקרטית הלכה שמאלה, כשבפועל היא מריצה את המועמד הכי שמרן שלה בתקופת חיינו בעוד המפלגה הרפובליקנית פשוט השילה מעצמה את כל החלק השמאלי שלה עבור טראמפ.

אציין שמבחינתי זו רק הצגת המציאות. אני חושב שזה עצוב מאוד שהמפלגה הדמוקרטית חותכת ימינה ככה ומריצה מועמד שאפילו לא תומך בביטוח בריאות לכולם.

המפלגה הדומקרטית בהחלט הולכת שמאלה, ולפחות עד עכשיו הרושם שאני מקבל הוא שבפריימריז שהיו עד עכשיו הכוח של האגף השמאלי במפלגה התחזק עוד יותר. אני לא מתרשם בכלל מזה שהמפלגה מריצה דווקא את ביידן, הם עושים את זה כי הם חשבו שבציבור הכללי הוא אלקטבילי יותר לפחות בשלב זה, לא בגלל המדיניות שלו.
וכשקראתי את מסמך ההמלצות המשותף שלו ושל סנדרס (או יותר נכון של הצוותים שלהם), הרושם שאני מקבל הוא שהאגף השמאלי של סנדרס ו-AOC (שהייתה חלק מהצוות שלו למסמך הזה) קיבל כמעט את כל מה שרצה. לא Medicare for all אבל לא מאד רחוק, ביטוח בריאות מורחב מאד מאד שעבור אוכלוסיות רבות הוא אופציה ראשונה (כלומר שצריך לעשות ממנו opt out), ובנוסף קיבלו הכל או כמעט הכל בנושאי אנרגיה ירוקה, הגירה, reparations לשחורים, אפליה מתקנת כתנאי כמעט לכל דבר, אפשרות לממשל הפדרלי להתערב בהיתרי תכנון ובנייה של המדינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 21, 2020 8:39 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
להגדיר את טום קרוז כ"סנאטור מטקסס"

הוא יכול לשחק סנאטור מטקסס, מה הבעיה?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 21, 2020 11:35 pm 
Senior

התותח המפוברק כתב:
תומר כתב:
להגדיר את טום קרוז כ"סנאטור מטקסס"

הוא יכול לשחק סנאטור מטקסס, מה הבעיה?

:)

נדמה לי שהוא שיחק סנאטור ב"כאריות לכבשים" (אחלה סרט אגב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 1:56 am 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
Yuval כתב:

עד היכן מגיעות זכויות הסטייטים? מאחר שאני לא קונה את הנראטיב שהכל זה הפגנות שקטות ושלוות ואין בהן אלימות בכלל, ואני גם לא קונה את הנראטיב שהעלייה החדה בפשע בערים שונות בארה"ב (בעיקר רצח ופשעי ירי באופן כללי) לא קשורה בכלל להגבלות שמוטלות על המשטרה, אני לא יודע אם זכויות הסטייטים ו/או הערים מגיעות לכדי אפשור ביודעין, ואפילו בקריצת עין והסתכלות לכוון השני, של אלימות, ביזה והשחתת רכוש, תוך השפלה והגבלה של המשטרה.
אבל אני בכלל לא מדבר על זכויות הסטייטים מול הממשל הפדרלי, זו לא הסיבה שאני חושב שטראמפ עשה טעות קריטית פה. אני מדבר קודם כל על ההיבט הפוליטי. מבהחינה הפוליטית ההתערבות של טראמפ זו טעות גדולה, זה מאפשר למושלים וראשי הערים להגיד "עד שהתערבת הכל היה בסדר, הכל בגללך" ולהפיל עליו את התיק. מאחר שמדובר כמעט בכל מקרה בערים ומדינות שבהן אין לו סיכוי לנצח, הוא היה צריך לעזוב אותן במנוחה, ואז יש שתי אפשרויות - או שהאזרחים בעד המצב ושום דבר לא ישתנה, או שהם סובלים מהמצב והוא יכול גם להרוויח מזה (או שהמפלגה תרוויח מזה בבחירות לקונגרס).

לגבי העימותים - אם ביידן יטעה בלשונו או בשפת הגוף שלו הוא יכול להינזק קשות מהעימותים להערכתי. אני חושב שגם יש לו תירוצים טובים מאד לסרב להתעמת, עם הקורונה והמצב הכלכלי וכל זה, ותומכיו יקבלו את זה בהבנה והסכמה, גם כי זה טראמפ. לא רואה איפה הוא יכול להרוויח מעימותים, גם אם קוגניטיבית ותחבירית הוא עובר אותם איכשהו בשלום.

Yuval כתב:

המפלגה הדומקרטית בהחלט הולכת שמאלה, ולפחות עד עכשיו הרושם שאני מקבל הוא שבפריימריז שהיו עד עכשיו הכוח של האגף השמאלי במפלגה התחזק עוד יותר. אני לא מתרשם בכלל מזה שהמפלגה מריצה דווקא את ביידן, הם עושים את זה כי הם חשבו שבציבור הכללי הוא אלקטבילי יותר לפחות בשלב זה, לא בגלל המדיניות שלו.
וכשקראתי את מסמך ההמלצות המשותף שלו ושל סנדרס (או יותר נכון של הצוותים שלהם), הרושם שאני מקבל הוא שהאגף השמאלי של סנדרס ו-AOC (שהייתה חלק מהצוות שלו למסמך הזה) קיבל כמעט את כל מה שרצה. לא Medicare for all אבל לא מאד רחוק, ביטוח בריאות מורחב מאד מאד שעבור אוכלוסיות רבות הוא אופציה ראשונה (כלומר שצריך לעשות ממנו opt out), ובנוסף קיבלו הכל או כמעט הכל בנושאי אנרגיה ירוקה, הגירה, reparations לשחורים, אפליה מתקנת כתנאי כמעט לכל דבר, אפשרות לממשל הפדרלי להתערב בהיתרי תכנון ובנייה של המדינות.

לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 2:02 am 
Hall of Famer

כן.

סתם. אני לא יודע למה ענית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 2:19 am 
Senior

וברצינות, הניתוח שלך לגבי ארה"ב הוא בגדול זהה לניתוח של יאיר נתניהו למצב בישראל.

לגבי החלק הראשון על המשטרה אני אפילו לא אתייחס כי זה כבר ברמת כרמי בוזגלו. אבל רק אציין שביידן אומר בלי הפסקה שהוא רק יוסיף כסף למשטרה (שזה איום ונורא אבל זו המפלגה הדמוקרטית היום, גנציה שכזו)

מרגש מאוד שאתה לא מתרשם מהבחירה של ביידן. עכשיו גם הנשיא לא משנה. כולם בעצם רצו את סנדרס אבל פחדו שהוא לא ייבחר אז עשו לו אמבוש מאוד פומבי, בהפוך על הפוך. זה נפלא כמה תירוצים יש בזמן שהמפלגה הרפובליקנית עכשיו עסוקה בלנסות להדיח את ליז צ'ייני, אחת הנשים החזקות במפלגה הרפובליקנית (והבת של) מאחר והיא תמכה בדוקטור פאוצ'י על פני טראמפ.
ג'ורג' בוש הבן, מקיין המנוח ומיט רומני, שלושת המועמדים האחרונים של הרפובליקנים לנשיאות, יצביעו/היו מצביעים לביידן. ג'ון קייסיק הולך לנאום עבור ביידן. כולם כמובן שמאל קיצוני.

אני באמת לא יודע מי אתה ומה הדעות שלך, אבל אתה כותב רק תיאוריות קונספירציה של הימין, ניתוחים מאוד עילגים ובאופן כללי נראה שאתה בהיסטריה מוחלטת שטרנסג'נדרים מאמריקה יבואו לשכונה שלך ויכתבו בלאק לייף מטרס על הכביש. תנשום עמוק בבי. אתה אשכנזי עשיר. יהיה בסדר. שמאל אנרכיסטי לא הולך להשמיד את אמריקה ולא תהיה שואה שניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 2:22 am 
Senior

תומר כתב:
להגדיר את טום קרוז כ"סנאטור מטקסס" זה כמו להגדיר את גרג פופוביץ כ"עובד בסן אנטוניו ספרס" (נו, השוואה לא מוצלחת אבל זה מה שעולה לי)
אחת מדמויות המפתח במסיבת התה, רץ למועמדות המפלגה מול טראמפ (ונדמה לי שאפילו נחשב בשלבים מסוימים כבעל סיכויים) ופחות או יותר האבטיפוס של השמרן הרפובליקני

אגב, לפחות בעניין סין, אני חושב שגם אם התגובה הרשמית של הליגה הייתה מחויבת, לפחות חלק מהשחקנים/מאמנים יצאו פארש דפארש.
מעניין אותי לדעת - מה קיובן ענה לו?

לא הייתי אומר שזה יתחרה בעימותים הגדולים בהיסטוריה של הפוליטיקה האמריקאית

Ted Cruz
@tedcruz
Still no answer from @mcuban

Let’s try simpler. Mark, tough guy, can you say “Free Hong Kong”?

Can your players put that on their jerseys?

Can you condemn the CCP’s concentration camps w/ 1 million Uyghurs?

Can you say ANYTHING other than “Chairman Mao is beautiful & wise”?…

--

Mark Cuban
@mcuban
·
Jul 20
I can say Black Lives Matter. I can say there is systemic racism in this country. I can say there is a Pandemic that you have done little to end. I can say I care about this country first and last and..

Mark Cuban
@mcuban
·
Jul 20
If you think I wont criticize China and what they do as it concerns American Citizens watch this https://youtu.be/McgLMUUHs0I and this movie https://en.wikipedia.org/wiki/The_China_Hustle. But I have never gotten involved in the domestic policies of ANY foreign country. We have too much to do here. And..

Mark Cuban
@mcuban
·
Jul 20
Why is it,
@tedcruz
, that you take such pride in standing up to and speaking truth to the Chinese, but you have no ability to stand up to and speak the truth to
@realdonaldtrump

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 2:33 am 
Hall of Famer

שכחת לציין שלמדתי לאחרונה ששנינו גזענים.

לא יודע אם קראת את המסמך המשותף שהוציאו הצוותים של ביידן וסנדרס, אבל לא מוזכרת שם שום תוספת למשטרה, להיפך. ואני לא אומר, יכול להיות שיש רגליים לפחות חלקיות לטענה שהמשטרה עושה יותר מדי דברים שגופים אחרים, עם התמחויות אחרות, יכולים לעשות יותר טוב ממנה, או שהם מגזימים בשימוש בציוד צבאי או כמו-צבאי במצבים שלא מצריכים את זה. אני לא באמת יודע. אבל אני לא רואה במסמך הזה שום תוספת למשטרה.

ולא אני אומר שהמפלגה, וביידן בפרט, הולכים לכוון הפרוגרסיבי. סנדרס אומר את זה. תגיד לו שאתה לא מסכים. לגבי המגמה במפלגה, לפני מספר ימים למשל הודח ראש ועדת החוץ של בית הנבחרים, דמוקרט וותיק שמשרת שם עשרות שנים ושנדחף על ידי הממסד הדמוקרטי, על ידי מועמד פרוגרסיבי בפריימריז. זו מגמה שמתחזקת ולדעתי היא תמשיך להתחזק ככל שהזמן יעבור ומילנליאלס יתבגרו ויגיעו לגיל הצבעה.
אשר למה שאמרתי על העלייה החדה במקרי רצח ופשעי ירי בערים שונות בארה"ב, בוא נתחיל בשאלה הפשוטה - נכון או לא נכון? אם נכון, למה אתה מייחס את זה? לאנשים רעבים שמרימים ככרות לחם מחנויות, כמו שטוענת AOC למשל?

טראמפ איבד את הצפון והוא הולך להפסיד (מה שאמר היום על גיליין מקסוול... הוא באמת איבד את זה), אז ממילא הוא לא יהיה רלוונטי. האנשים שציינת שהולכים להצביע לביידן - ספק אם היו מצביעים לסנדרס. אני יודע? אולי כן.
ואל דאגה. אני לא בהיסטריה. למיטב זכרוני היסטריה זה התחום שלך, ראה אותו דיון מ-2016. השמיים לא נפלו אז ולא יפלו גם עכשיו.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יולי 22, 2020 2:50 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 2:45 am 
Senior

אפשר להמציא הרבה דברים, אבל קשה שלא לראות את ההיסטריה שבפוסטים שלך בחודשיים האחרונים.

המסמך שאתה כותב עליו היה נכנס איפשהו למרכז-ימין של כל מדינה אחרת בעולם. אי אפשר לקשקש כל הזמן.

אין מדיקר4אול שזה לא רק שלא תכנית שמאלנית, אלא תכנית עם תמיכה עצומה בקרב ארה"ב. ביידן מייצב את עצמו מימין למרבית המפלגה.
אין אזכור של 'ניו גרין דיל' או השעיה של קדיחות.
אין אזכור של רפורמה משטרתית, בטח שלא דיפאנד.

דיי. המנטרות האלו לא עובדות. המפלגה היחידה שזזה משמעותית בשנים האחרונות היא המפלגה הרפובליקנית. זו עובדה. המפלגה הדמוקרטית, לצערי הרב, מסרבת לזוז עדיין. ב"ה זה יקרה כמובן, ישתבח שמו. שלא תטעה, אני לגמרי בצד של הבוגי מן שאתה מפחד ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 2:47 am 
Senior

ציטוט:
אשר למה שאמרתי על העלייה החדה במקרי רצח ופשעי ירי בערים שונות בארה"ב, בוא נתחיל בשאלה הפשוטה - נכון או לא נכון? אם נכון, למה אתה מייחס את זה? לאנשים רעבים שמרימים ככרות לחם מחנויות, כמו שטוענת AOC למשל?

לא הבנתי את המשפט הזה. AOC טוענת שאנשים רעבים שמרימים כיכרות לחם מחנויות גורמים לעליה במקרי הרצח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 22, 2020 2:57 am 
Hall of Famer

היא אמרה ב-town hall שעשתה השבוע שהעלייה הגדולה בפשע היא בגלל המצב הכלכלי ואנשים שגונבים ככרות לחם מחנויות כדי להאכיל את הילדים שלהם. היא לא דיברה ספציפית על רצח וירי, אבל הנתונים הם שאלה עיקר הפשעים שבהם יש את העלייה הגדולה. בפשעים אחרים, ובפרט פשעי petit larceny מהסוג שהיא מדברת עליהם, דווקא אין עליה. AOC רחוקה מלהיות טיפשה או בלתי יסודית, אז אני מניח שהיא יודעת את זה.
זה משפט שמזכיר את המשפט שאמרה בזמנו, לפני הקורונה כשהאבטלה ירדה לאזור ה-3%, על זה שהאבטלה נראית נמוכה כי כולם עובדים בשתי עבודות.

אין אזכור של המונחים בשמם, אבל כמעט כל המרכיבים שלהם נמצאים שם. קרא למשל את יעדי ה-zero emissions בתוכנית הזו, או את ההיקף של medicare המורחב בהרבה. כמו שהמונח reparations לא מופיע, אבל מופיעה כוונת הממשל-לעתיד להפעיל את HR40.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יולי 22, 2020 3:04 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 716 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: